Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Hétvégén Balet mindenképp nyomnám,kezd formába lendülni,nem szabad hagyni hogy leüljön.Benzemat ugyan így,torinoba nem játszott jöl,de azelőtt igen,úgyhogy felraknám őt is.Aztán félidőbe jöhetne Jesé és DM.Valamint kezdetném Iscot.És bepróbálnám végre már Casemirot.Tehát:
----------------------D.Lopez---------------------
----Carvajal--Ramos---Varane-----Marcelo
------------X.Alonso-----Casemiro----------
----------------------Isco----------------
--------Bale------Benzema-----C.Ronaldo
----------------------D.Lopez---------------------
----Carvajal--Ramos---Varane-----Marcelo
------------X.Alonso-----Casemiro----------
----------------------Isco----------------
--------Bale------Benzema-----C.Ronaldo
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ebben van valami, és hát DM-et is játékban kell tartanih3x0r írta:En annyiban valtoztatnek ezen, hogy kozepen jatszana Jese, szelen pedig DM. Egy Modric-Isco kozeppalyahoz vedekezesben nagyon jol jon ha DM is besegit.wZoLee7 írta:hétvégén simán egy ilyen kezdőt küldenék pályára
Lopez, Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo, Xabi-Modric-Isco, Jesé-Morata-CR
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én megpróbálnám a gyémánt 4-4-2 őt.
A kapus és a védők az változhat viszont a középpályára kell némi szervezés. Hátulra kell egy fizikailag erős de nem teljesen lomha "ütköző " aki nem idegen a játék szervezésében sem. Én jelenleg Xabit tudom egyedül elképzelni itt esetleg Casemirot de ő csak egy bíztató tehetség viszont nem játszik semmit(SAJNOS). Illarrat kevésnek érzem, nem forgat rosszul viszont védekezésben gyenge. Xabi azért király mert a lomhaságát azzal pótolja hogy jól helyezkedik és jó ütemben lép oda. Szerintem illarra kicsit melléfogás főleg mikor volt egy sahin, ezt nem tudom megemészteni. Na de én ide egy Pogbát vagy egy Vidalt tudnék elképzelni. A két középső középpályás pedig két box tó box. Szvsz modric mellé egy gündogan lenne jó. Támadó kp-ra vagy amolyan fals nine szerepkörbe mint benzema csak több (és jobb) szervező feladattal ellátva Isco kapna helyet tőlem.
Elöl természetesen CR Bale páros. Egy cserével lehet 433 vagy 4231
A kapus és a védők az változhat viszont a középpályára kell némi szervezés. Hátulra kell egy fizikailag erős de nem teljesen lomha "ütköző " aki nem idegen a játék szervezésében sem. Én jelenleg Xabit tudom egyedül elképzelni itt esetleg Casemirot de ő csak egy bíztató tehetség viszont nem játszik semmit(SAJNOS). Illarrat kevésnek érzem, nem forgat rosszul viszont védekezésben gyenge. Xabi azért király mert a lomhaságát azzal pótolja hogy jól helyezkedik és jó ütemben lép oda. Szerintem illarra kicsit melléfogás főleg mikor volt egy sahin, ezt nem tudom megemészteni. Na de én ide egy Pogbát vagy egy Vidalt tudnék elképzelni. A két középső középpályás pedig két box tó box. Szvsz modric mellé egy gündogan lenne jó. Támadó kp-ra vagy amolyan fals nine szerepkörbe mint benzema csak több (és jobb) szervező feladattal ellátva Isco kapna helyet tőlem.
Elöl természetesen CR Bale páros. Egy cserével lehet 433 vagy 4231
- h3x0r
En annyiban valtoztatnek ezen, hogy kozepen jatszana Jese, szelen pedig DM. Egy Modric-Isco kozeppalyahoz vedekezesben nagyon jol jon ha DM is besegit.wZoLee7 írta:hétvégén simán egy ilyen kezdőt küldenék pályára
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hétvégén simán egy ilyen kezdőt küldenék pályára
Nálam ez az alap védelem, ezt kellene a legtöbbet tolni, hogy szokják egymást is végre kicsit össze álljanak...ahhoz hogy stabilabbak legyenek Xabi kell eléjük. A kp-n is inkább az alapot dobnám fel, elöl pedig pihenjen egy kicsit Bale és Benzema is, oké hogy jó formában vannak de leszippantják csak őket mint Iscót. Cserének meg mehetne be Illara, Bale és nagyon bedobnám kicsit Casemirot...ha rosszul alakul a meccs akkor Benzemat.
Nálam ez az alap védelem, ezt kellene a legtöbbet tolni, hogy szokják egymást is végre kicsit össze álljanak...ahhoz hogy stabilabbak legyenek Xabi kell eléjük. A kp-n is inkább az alapot dobnám fel, elöl pedig pihenjen egy kicsit Bale és Benzema is, oké hogy jó formában vannak de leszippantják csak őket mint Iscót. Cserének meg mehetne be Illara, Bale és nagyon bedobnám kicsit Casemirot...ha rosszul alakul a meccs akkor Benzemat.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A képen a Villareal ellen az általad említett 3as vanKerlon írta:És garantálom, hogy ma se lesz ugyan az a csapat... Ja és persze, Illarra-Modric-Isco még mindig nem volt.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Viszont ami érdekesség, hogy, ha megfigyeled, azokon a meccseken amikor amikor szép focit is toltunk, vagy, ha szépet nem is, de eredményeset akkor mindig kezdő volt Isco. Kivétel talán a Koppenhága elleni meccs.
És garantálom, hogy ma se lesz ugyan az a csapat... Ja és persze, Illarra-Modric-Isco még mindig nem volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
MARCA szerint... Honnan jött nekik az, hogy Isco kezdő legyen... Lehet nem lenne butaság, de félek, hogy felfalná a Juve kp, de ki tudja... Meg azért az sem utolsó, hogy mostanság alig játszott...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CA-ra értem.....mert alakulni kell a védekezésnek a kp.án is,nem csak hátul kell "ütni".
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
------------------------------Iker-----------------------------------
------------Varane--------------------S.Ramos-------------------
Arbeloa/Carvajal----------------------------------------------------Marcelo
-------------------------------Alonso-------------------------------
-----------------Khedira------------------Modric--------------------
Bale------------------------------------------------------------C.Ronaldo
---------------------------------Benzema--------------------------------
------------Varane--------------------S.Ramos-------------------
Arbeloa/Carvajal----------------------------------------------------Marcelo
-------------------------------Alonso-------------------------------
-----------------Khedira------------------Modric--------------------
Bale------------------------------------------------------------C.Ronaldo
---------------------------------Benzema--------------------------------
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- mocsok
szerintem azért egy kicsit többen.R.M.C.F írta:Na....akkor már ketten mondjuk ezt.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na....akkor már ketten mondjuk ezt.A francia válogatott hátvéd elismerte, hogy a Real Madridnak javulnia kell a védelemben, ugyanakkor megjegyezte, hogy ez nem csak a védőkön múlik: az egész csapatnak egységesebben kell megakadályozni az ellenfél támadásait
-
Van egy olyan érzésem, hogy holnap az öreg betesz egy stabil kp-t és valami ilyet tudok elképzelni holnapra, hogy
-----------------------------------Casillas----------------------------------
Carvajal-----------Varane---------------------Ramos-----------Marcelo
-------------------------------Alonso/Illarra-------------------------------
-------Khedira-----------------------------------------------Modric-------
------Bale----------------------Benzema-----------------------CR--------
Van egy sandám, hogy Alonso kezd. A másik kicsi kérdőjel Bale volt, de mostanság egyre jobb + szerintem BL-ben még nem kezdett idén, és ez tuti nem esne neki rosszul. Isco majd mint csere fog szerintem beállni. Nem hiszem, hogy kezdetné egy ilyen heves meccsen (Juve tuti menni fog a 3 pontért nem is kicsit...). Egyébként 1-1 vagy 2-2-re tippelek igy előre, de bizom benne, hogy sikerülne bebiztositani magunkat, és a fiatalok is kapnának lehetőséget a BL-ben szokatás képpen...
-----------------------------------Casillas----------------------------------
Carvajal-----------Varane---------------------Ramos-----------Marcelo
-------------------------------Alonso/Illarra-------------------------------
-------Khedira-----------------------------------------------Modric-------
------Bale----------------------Benzema-----------------------CR--------
Van egy sandám, hogy Alonso kezd. A másik kicsi kérdőjel Bale volt, de mostanság egyre jobb + szerintem BL-ben még nem kezdett idén, és ez tuti nem esne neki rosszul. Isco majd mint csere fog szerintem beállni. Nem hiszem, hogy kezdetné egy ilyen heves meccsen (Juve tuti menni fog a 3 pontért nem is kicsit...). Egyébként 1-1 vagy 2-2-re tippelek igy előre, de bizom benne, hogy sikerülne bebiztositani magunkat, és a fiatalok is kapnának lehetőséget a BL-ben szokatás képpen...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem is ha nem Benzema,akkor Morata kezd centerbe....és van egy olyan érzésem hogy Kázmér játszik.Sőt még az sem kizárt hogy kezd.Ezt érzem mióta láttam hogy benn van a keretben...Én is Jesét kezdetném... Azok után, hogy múltkor lehetőséget sem kapott.. Megérdemelné. Casemirot úgysem fogja bedobni.. Bár én játszatnám, már rég játszattam volna többször is.. De megértem Carlot is, elfogadom az álláspon
tját..
LEGIO PATRIA NOSTRA
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is Jesét kezdetném... Azok után, hogy múltkor lehetőséget sem kapott.. Megérdemelné. Casemirot úgysem fogja bedobni.. Bár én játszatnám, már rég játszattam volna többször is.. De megértem Carlot is, elfogadom az álláspontját..
Lopez; Carvajal-Ramos-Pepe-Coentrao; Modric-Xabi-(Casemiro, de Khedira lesz úgyis.); DM-Jesé-CR
De adnék fél órát minimum Benznek is, Balenek is, meg Isconak is, hogy hangolódjanak a bl-re
Aztán Juve ellen:
Iker; Carvajal-Varane-Ramos/Pepe-Marcelo; Modric-Xabi/Illara-Isco; Bale-Benz-CR
Lopez; Carvajal-Ramos-Pepe-Coentrao; Modric-Xabi-(Casemiro, de Khedira lesz úgyis.); DM-Jesé-CR
De adnék fél órát minimum Benznek is, Balenek is, meg Isconak is, hogy hangolódjanak a bl-re
Aztán Juve ellen:
Iker; Carvajal-Varane-Ramos/Pepe-Marcelo; Modric-Xabi/Illara-Isco; Bale-Benz-CR
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Benzema végre lőtt gólt. Nem venném ki, csak hazai meccsen, idegenben kezdjen csak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van egy olyan érzésem, hogy ma Jesé helyett Moratat fogunk látni. Mostanában nem játszott így rajta a sor...Matt009 írta: Ez az a meccs, amikor kezdő lehet.
Xabi, Modric, Illarra
Bale, Jesé, CR
így küldeném ma fel őket, aztán jöhetne Benzema meg Isco meg DM a 65-75. perc környékén, hogy rákészüljenek a Juve elleni meccsre.
Persze esélytelen, mert Khedira tuti kezd, Jesé meg tuti nem kezd
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ez az a meccs, amikor kezdő lehet.R.M.C.F írta:Nincs ezzel gond....akkor be kell hozni korán jesét,mondjuk a 55-60 percben....és szépen lehet haladni vele lassan....év végére kellene elérni azt hogy minden meccsen játsszon,és legyen is néha kezdő. Nem kell több még.
-
Nincs ezzel gond....akkor be kell hozni korán jesét,mondjuk a 55-60 percben....és szépen lehet haladni vele lassan....év végére kellene elérni azt hogy minden meccsen játsszon,és legyen is néha kezdő. Nem kell több még.