En a masodik golnal lenyeltem a nyelvemet.Süti írta: Komoly hogy ti talatok szavakat. En mondjuk kurvara nem.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Komoly hogy ti talatok szavakat. En mondjuk kurvara nem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Átmeneti időszakban bl döntőzünk Céronaldo után bappe előtt úgy ,hogy a bajnoki címet már megnyertük és egy ilyen menetelés van mögöttünk. Nekem ez ajándék leszarom mi lesz. Az elmúlt 4 döntőre úgy ültem le,hogy eladtam a lelkem érte. Most bármi lesz én köszönöm,hogy ezeket a vénemberek nézhetem mégegyszer egy bl döntőben.PÁRIZSBAN!!! Edd ki a vetést aladdin!MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyok A liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2022. május 5., csütörtök 0:08-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Kicsit morbid hasonlat, de most a háborúban emlegettek egy bizonyos Kijev szellemét, amiről kiderült, hogy nem létezik. De hogy Bernabeu szelleme viszont igen, az biztos. Milyen meccseket látott ez a stadion csak ebben a szezonban ? Milyen sormintát hoztak nekünk össze, és mindenkit hazaküldtünk. Igaz, hogy a sociók fele valószínűleg már kardiológiára jár. Ezt a csapatot nem lehet nem szeretni. Ilyen egyszerűen nincs, amiket most látunk. A földön nem volt sosem és nem is lesz olyan csapat, mint a Real Madrid.
Remélem, az a köcsög Gareth is belenézett két golfközvetítés között a reklámszünetben. Alázat, szorgalom, fegyelem, csapatszellem, fanatizmus, tartás, sok-sok olyan dolog, amiből ő az utóbbi években egyesre vizsgázott.
Remélem, az a köcsög Gareth is belenézett két golfközvetítés között a reklámszünetben. Alázat, szorgalom, fegyelem, csapatszellem, fanatizmus, tartás, sok-sok olyan dolog, amiből ő az utóbbi években egyesre vizsgázott.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem nekunk nincs mire beszarni. Nehez agon against all odds bementunk a dontobe egy felig nyugger csapattal. Mindig eselytelenebbnek tartottak, mindig hatranybol forditottunk. Dobtoben is angol gyozelmet fog varni mindenki. Ha valakinek csokifoltos lesz az also akkor az a pool. Elen Salah-val aki mar a lehetseges ellenfelek kozul valogatott tegnap meg erzi elore hogy nyernek majd.MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyok A liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Há’ hogy a f*szba értékeljem?!?!?
Édes.Jó.Istenem.
Édes.Jó.Istenem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Jövőre fixen Camavnga-Valverde Kp-t szeretnék látni a meccsek nagyrészében.
Elképesztő dinamika van bennük.
Elképesztő dinamika van bennük.
ZIDANE
- BlancoMark
Keblemre srácok, hogy arról tudunk vitatkozni, hogy hogyan mondjuk a 14-et.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De nem 14ről van szó, hanem tizenegyedikről, az meg decimocuarto.Dupla D írta:Décimo quarta az a neve a 14-nek, amit szerintem nyomni fognak. A catorce a hagyományos 14.dzsi91 írta: catorce
Kíváncsi vagy életem végéig meddig tanulok meg soanyolul számolni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyok A liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Décimo quarta az a neve a 14-nek, amit szerintem nyomni fognak. A catorce a hagyományos 14.dzsi91 írta: catorce
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
catorce
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Milyen ágon ment be a döntőbe ez a nyugdíjas csapat?!
Elfogytak a szavak. Sziv
Camavinganak szerintem nem volt rossz megmozdulasa. futureVieira. Nacho szuper volt, végre. Nomeg carvajal. Körte. Tökéletes formaidozites Pintus. Örökké emlékezni fogunk erre a meccsre.
Masik oldalrol gundi és bernardo ment nagyot. Rohadt jo jatekosok ezek ketten. Debrojn ritka jo jatekos, de olyan tehenész alkata van, szerintem folyamat hízik is. Mázli, hogy szar napot fogott ki.
Ez a bíró döntőbe nem való, ide is oda is voltak sulyos hibái, illetve az időhúzást sem kezelte megfelelően mar az elso percektől kezdve.
Felejthetetlen meccs. Balondorkarim
Elfogytak a szavak. Sziv
Camavinganak szerintem nem volt rossz megmozdulasa. futureVieira. Nacho szuper volt, végre. Nomeg carvajal. Körte. Tökéletes formaidozites Pintus. Örökké emlékezni fogunk erre a meccsre.
Masik oldalrol gundi és bernardo ment nagyot. Rohadt jo jatekosok ezek ketten. Debrojn ritka jo jatekos, de olyan tehenész alkata van, szerintem folyamat hízik is. Mázli, hogy szar napot fogott ki.
Ez a bíró döntőbe nem való, ide is oda is voltak sulyos hibái, illetve az időhúzást sem kezelte megfelelően mar az elso percektől kezdve.
Felejthetetlen meccs. Balondorkarim
Na jó hát ezt gyorsan nyerjük meg, hát nehogymár ezt kelljen évekig hajtani, hát kimondhatatlan...Ladislao Suarez írta:decimocuartofüst írta:
Jólvan főnök, te se tudod hogy van spanyolul.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A por la catorce. Ez a hivatalos
Cancelo? Ma fehérbe volt a srác. Nem szoktam City meccset nézni, de amit játszódt ma, jobb ha ott marad
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
decimocuartofüst írta:Jólvan főnök, te se tudod hogy van spanyolul.Realista24 írta: A POR LA 14.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Cuetois még nem nyert BLt..2014ben ugye Ramos neki fejelte.
Ma bevedett minket a döntőbe. Ha van Isten,.neki most meg kell nyernie.
Grilis kihajta a 2 ziccert,naztán a Citys fiúk kaptak egy gólt a semmiből és úgy összefosták magukat bokáig, hogy azt bármely alkesz csöves megirigyelhetné.
Aztán onnan vége volt.
Csoda volt.
Ma bevedett minket a döntőbe. Ha van Isten,.neki most meg kell nyernie.
Grilis kihajta a 2 ziccert,naztán a Citys fiúk kaptak egy gólt a semmiből és úgy összefosták magukat bokáig, hogy azt bármely alkesz csöves megirigyelhetné.
Aztán onnan vége volt.
Csoda volt.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Salah! You got your wish, boy!!!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
CanceloSorrentino írta: City-ből kit veszünk, csak hogy tartsuk a sormintát.?
Psg-Mbappé
Chelsea-Rüdiger
City-?