Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 0:17

doncsontos írta:
füst írta: Mekkora buli lehet most az öltözőben. Szerintem Modric épp most veri le a csempét a falról.
aztán keres egy buszt a parkolóba és haza visz mindenkit
Sérült Militao táncol a legjobban éppen, ahogy nézem a videókat. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 0:16

doncsontos írta:
füst írta: Mekkora buli lehet most az öltözőben. Szerintem Modric épp most veri le a csempét a falról.
Szerintem kiakadt a hijodeputaszámláló
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 5., csütörtök 0:16

dzsi91 írta:
MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyok :kalapos: A liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre :mrgreen:
Átmeneti időszakban bl döntőzünk Céronaldo után bappe előtt úgy ,hogy a bajnoki címet már megnyertük és egy ilyen menetelés van mögöttünk. Nekem ez ajándék leszarom mi lesz. Az elmúlt 4 döntőre úgy ültem le,hogy eladtam a lelkem érte. Most bármi lesz én köszönöm,hogy ezeket a vénemberek nézhetem mégegyszer egy bl döntőben.PÁRIZSBAN!!! Edd ki a vetést aladdin! :lol:
Én most vagyok úgy vele hogy a lelkemet eladnám a Bajnokok Ligája-győzelemért. :D annyi szar dolog történt velem a magánéletben ebben a szezonban (szakítottunk a barátnőmmel, meghalt a nagymamám, el kellett altatni a Ramos nevű kiskedvencemet, elkaptam a covidot), hogy kistúlzással csak a csapat tartotta bennem a lelket :salute:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 5., csütörtök 0:16

dzsi91 írta: Amúgy ha most blt nyerünk vinidzsível meg a 100évesekkel akkor mik a céljaink a jövőre? :lol: minek bappé vagy bárki. Olyan lenne mintha hátramenetben is végigvinnénk a klubfutballt. :lol:
Hát mi, négyszer megnyerni zsinórban. :mrgreen: :mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 0:16

Amúgy ha most blt nyerünk vinidzsível meg a 100évesekkel akkor mik a céljaink a jövőre? :lol: minek bappé vagy bárki. Olyan lenne mintha hátramenetben is végigvinnénk a klubfutballt. :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 5., csütörtök 0:15

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 5., csütörtök 0:12

dzsi91 írta:
MorataMartin írta: Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyok :kalapos: A liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre :mrgreen:
Átmeneti időszakban bl döntőzünk Céronaldo után bappe előtt úgy ,hogy a bajnoki címet már megnyertük és egy ilyen menetelés van mögöttünk. Nekem ez ajándék leszarom mi lesz. Az elmúlt 4 döntőre úgy ültem le,hogy eladtam a lelkem érte. Most bármi lesz én köszönöm,hogy ezeket a vénemberek nézhetem mégegyszer egy bl döntőben.PÁRIZSBAN!!! Edd ki a vetést aladdin! :lol:
Hát én bizony most eladom újra, lejárt a böjt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 5., csütörtök 0:12

Mekkora buli lehet most az öltözőben. Szerintem Modric épp most veri le a csempét a falról.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 5., csütörtök 0:11

Összefosom magam kedves fórumozók.

Imádom ezt a csapatot, imádlak titeket. Púpos Vallejostól, bolond Marianostól, golfos-kopaszodó Bélástól, Dagiscóstól és hamburger Edenestől is.

Mindjárt lemerülök és 7 óra múlva vár rám az oktatás, szóval holnap/ma jön a kurvanagy dicsérő komment :D.

Jó éjt, 9 hónap múlva hatalmas gyermekáldás :mrgreen:.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 5., csütörtök 0:09

Süti írta: Komoly hogy ti talatok szavakat. En mondjuk kurvara nem.
En a masodik golnal lenyeltem a nyelvemet.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 5., csütörtök 0:08

Komoly hogy ti talatok szavakat. En mondjuk kurvara nem.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 0:08

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2022. május 5., csütörtök 0:08-kor.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 5., csütörtök 0:07

Kicsit morbid hasonlat, de most a háborúban emlegettek egy bizonyos Kijev szellemét, amiről kiderült, hogy nem létezik. De hogy Bernabeu szelleme viszont igen, az biztos. Milyen meccseket látott ez a stadion csak ebben a szezonban ? Milyen sormintát hoztak nekünk össze, és mindenkit hazaküldtünk. Igaz, hogy a sociók fele valószínűleg már kardiológiára jár. Ezt a csapatot nem lehet nem szeretni. Ilyen egyszerűen nincs, amiket most látunk. A földön nem volt sosem és nem is lesz olyan csapat, mint a Real Madrid.

Remélem, az a köcsög Gareth is belenézett két golfközvetítés között a reklámszünetben. Alázat, szorgalom, fegyelem, csapatszellem, fanatizmus, tartás, sok-sok olyan dolog, amiből ő az utóbbi években egyesre vizsgázott.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. május 5., csütörtök 0:06

Szerintem nekunk nincs mire beszarni. Nehez agon against all odds bementunk a dontobe egy felig nyugger csapattal. Mindig eselytelenebbnek tartottak, mindig hatranybol forditottunk. Dobtoben is angol gyozelmet fog varni mindenki. Ha valakinek csokifoltos lesz az also akkor az a pool. Elen Salah-val aki mar a lehetseges ellenfelek kozul valogatott tegnap meg erzi elore hogy nyernek majd. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. május 5., csütörtök 0:02

:sziv: Há’ hogy a f*szba értékeljem?!?!? :sziv:
Édes.Jó.Istenem. :salute: :salute: :salute: :salute:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 5., csütörtök 0:01

Jövőre fixen Camavnga-Valverde Kp-t szeretnék látni a meccsek nagyrészében.
Elképesztő dinamika van bennük.
ZIDANE

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 5., csütörtök 0:00

Keblemre srácok, hogy arról tudunk vitatkozni, hogy hogyan mondjuk a 14-et. :sziv: :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 4., szerda 23:59

Dupla D írta:
dzsi91 írta: catorce

Kíváncsi vagy életem végéig meddig tanulok meg soanyolul számolni :D
Décimo quarta az a neve a 14-nek, amit szerintem nyomni fognak. A catorce a hagyományos 14.
De nem 14ről van szó, hanem tizenegyedikről, az meg decimocuarto.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 4., szerda 23:58

Álmomban nem gondoltam volna, hogy Cristiano Ronaldo, Ramos, Varane, (jó) Bale nélkül a PSG, Chelsea, Manchester City együtteseit legyőzve bejutunk ide a Bajnokok Ligája-döntőbe. Nagyon szkeptikus voltam minden meccs előtt. És most is az vagyok :kalapos: A liverpool idén nagyon jó, 2018 miatt bosszút akarnak állni, és a legrosszabb dolog a világon ha kikap a kedvenc csapatod a BL-döntőben. Szerencsére 5 döntőben nyertünk, amelyeket láttam, de most van a "legjobb" esély az első vesztes BL-döntőmre :mrgreen:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 4., szerda 23:58

dzsi91 írta: catorce

Kíváncsi vagy életem végéig meddig tanulok meg soanyolul számolni :D
Décimo quarta az a neve a 14-nek, amit szerintem nyomni fognak. A catorce a hagyományos 14.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: