nem.petiamadridista írta: Egyébként nem hasonlít ezba csapat a 90es évekbeli Chicago Bullsra ??
Bizonyos szempontból ??
Vagy a Kobe -féle 2000es évekbeli Lakersre ??
Nagy NBA fanoktól kérdezem.
Értékeld a legutóbbi meccset
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
thereisonly1ronaldo
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Libabör minden egyes pillanata, ha visszagondolok... Tényleg minden egyes mentés, Courtois, Carvajal az odavágón, Mendy most a gólvonalról, minden előrevetítette úgymond, hogy itt mi kell továbbmenjünk. Rendkívüli teljesítmény mindenkitől!
Egye fene, fizessünk Hazardért még 10-20 milliós bónuszt, csak jöjjön már a 14. Egy ilyen menetelés után... Jönnie kell. Hiszem
Pici Off: Valaki, ha talál egy jó minőségű nagy felbontású képet a Bernabeuról az élőképpel (oldalnézetből) azt nagyon megköszönném!
Egye fene, fizessünk Hazardért még 10-20 milliós bónuszt, csak jöjjön már a 14. Egy ilyen menetelés után... Jönnie kell. Hiszem
Pici Off: Valaki, ha talál egy jó minőségű nagy felbontású képet a Bernabeuról az élőképpel (oldalnézetből) azt nagyon megköszönném!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Most ismétlik ha valaki esetleg vissza nézné.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Baszki, eskü nem láttam, pont most írtam a bl topikba..petiamadridista írta:A győznin tudásra.Süti írta: Mire gondolsz, sok a fekete?
Arra, hogy az éles szitukból, ha nem is úgy áll a zászló akkor mindig idepattan a laszti, és nem oda.
Ez a mentális erő. Ez 2014 óta ebben a csapatban megvan és láthatóan akik az azóta meglévő mag köré gyűlnek, mint fiatal srácok rájuk is átragad.
Erre gondolok.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
A győznin tudásra.Süti írta: Mire gondolsz, sok a fekete?
Arra, hogy az éles szitukból, ha nem is úgy áll a zászló akkor mindig idepattan a laszti, és nem oda.
Ez a mentális erő. Ez 2014 óta ebben a csapatban megvan és láthatóan akik az azóta meglévő mag köré gyűlnek, mint fiatal srácok rájuk is átragad.
Erre gondolok.
- Süti
Mire gondolsz, sok a fekete?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Egyébként nem hasonlít ezba csapat a 90es évekbeli Chicago Bullsra ??
Bizonyos szempontból ??
Bizonyos szempontból ??
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
El is hunyt pár valszegNagyi4422 írta: Abban biztos vagyok,hogy a párharc alatt született pár Madridista
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Abban biztos vagyok,hogy a párharc alatt született pár Madridista
-
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Raul, Ronaldo, CR7, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nincsenek szavak én lefujàs utan sírtam
Ez a csapat megérdemli hogy megnyerje a sorozatot.
Ez a csapat megérdemli hogy megnyerje a sorozatot.
Ez így ahogyan van megfogalmazza a bennem lévő érzéseket.___Samy___ írta: Amugy meg mindig nem terek magamhoz. Minden korben ugy alltam meg sztem sokan alltunk ugy hozza, hogy a mocsok PSG-t ussuk ki, onnantol kezdve mindegy mi tortenik, de erre sztem senki nem szamitott.
Olyan csapatok ellen tettek csoda a sracok, akik a torna vegso eselyesekent volt szamon tartva. Raadasul mig mas kb orul, ha karrierje soran egyszer van ilyen comebackben resze, addig ezek a sracok haromszor(!) tettek ezt meg, ez valami egeszen hihetetlen.
Oszinten szolva meccs elott nem hittem volna, hogy megint ekkora csoda fog tortenni a Bernabeuban, nem tartottam magunkat eselyesnek, foleg a bekapott gol utan, de ugy latszik, hogy meg 22 ev utan is tanulnom kell azt, hogy mi igazan a madridizmus.
Barmi legyen is a dontoben, engem megvettek kilora, jelzok nincsenek mar a csapatunkra. Talan most vagyok a leginkabb buszke arra, hogy madridista vagyok!
Igazából most fogom fel igazán, mert tegnap a frusztráció és az alkohol sokat tompított.
Megfogalmaztam a Pool-City derbi kapcsán, hogy ez a két csapat magasabb polcon van nálunk taktikailag és szerkezetileg, s ezt tartom is, viszont mi vagyunk a Real Madrid basszameg. Hihetetlen ez a menetelés és ezt mostmár bármi áron be kell húzni. Egy ilyen sorozat után adja magát, hogy végső győztesek legyünk végig underdog pozícióból, aztán a színfalak mögötti dokufilmet pedig szarrá kell pörgetni. Ha a Netflixnek van egy kis esze, már most lecsap rá.
Valahogy már a PSG elleni comeback után éreztem, hogy ilyet mindig akkor csináltunk, amikor a végén BL-t nyertünk és ez nem véletlen.
Carlito igazolja Zidanet és a filozófiánkat, hogy nem egy taktikai zseni kell irányítson egy együttest, hanem egy olyan személyiség, akkor a csapatban lévő tüzet és végtelen győzniakarást fent tudja tartani.
Szavak nincsenek basszátok meg, ezt bármelyik csapat ha így lehozta volna imádnám, de így hogy pont mi, pont ezzel a leírt kerettel. Hihetetlen.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Látom szalad a munka mindenkinél.
Percenkent van uj komment.
Percenkent van uj komment.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En megelegszem azzal is ha a dontoben nem kerulunk hatranybaDupla D írta: Mendy gólvonalról mentésénél éreztem, hogy ez nem lehet véletlen, itt valaminek történnie kell, mert így van megírva. De nem hittem el.
2006/07-es bajnoki cím feelingje van, csak most megcsináljuk ugyanazt a BL-ben. Minden párharcot hátrányból nyerünk.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rodrygo masodik golja utani Carvajal atalakulos goloromevel ha valaki szembe talalkozik azonnal tegye be ide, vinnem profképnek
elkepeszto este volt, jar a gratulacio mindenkinek egyesevel aki a Real Madridnal dolgozik
elkepeszto este volt, jar a gratulacio mindenkinek egyesevel aki a Real Madridnal dolgozik
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mendy gólvonalról mentésénél éreztem, hogy ez nem lehet véletlen, itt valaminek történnie kell, mert így van megírva. De nem hittem el.
2006/07-es bajnoki cím feelingje van, csak most megcsináljuk ugyanazt a BL-ben. Minden párharcot hátrányból nyerünk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
Amugy meg mindig nem terek magamhoz. Minden korben ugy alltam meg sztem sokan alltunk ugy hozza, hogy a mocsok PSG-t ussuk ki, onnantol kezdve mindegy mi tortenik, de erre sztem senki nem szamitott.
Olyan csapatok ellen tettek csoda a sracok, akik a torna vegso eselyesekent volt szamon tartva. Raadasul mig mas kb orul, ha karrierje soran egyszer van ilyen comebackben resze, addig ezek a sracok haromszor(!) tettek ezt meg, ez valami egeszen hihetetlen.
Oszinten szolva meccs elott nem hittem volna, hogy megint ekkora csoda fog tortenni a Bernabeuban, nem tartottam magunkat eselyesnek, foleg a bekapott gol utan, de ugy latszik, hogy meg 22 ev utan is tanulnom kell azt, hogy mi igazan a madridizmus.
Barmi legyen is a dontoben, engem megvettek kilora, jelzok nincsenek mar a csapatunkra. Talan most vagyok a leginkabb buszke arra, hogy madridista vagyok!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért csak bejött a papírforma..Carlo hozta a tutit, alapkezdő aztán a két csodacsere, pep meg szépen elbaszta azzal hogy levitte a vöröst. Gündi elég jó volt, de ha mellé megy fel meg Bernardo Silva mellé..akkor is megfordítjuk de a kopaszra nem mondhatják hogy megint eltaktikázta. Mondjuk az ő baja.
A meccs maga 90 percig nem volt egy nagy szám, a city hozta a szokásos pep féle idegenbeli lószart fontos helyzetben, mi meg ismertük a receptet. Kroos és Modric nagyon idegesített, jövőre remélem mindkettő hátrébb sorolódik. Asension röhögtem még, fel sem tűnt hogy beállt.
Tiktok bekem is hozta magát, össze lehet róla vágni jó vidiket, csak a végén valahogy sose lesz gól.
A meccs maga 90 percig nem volt egy nagy szám, a city hozta a szokásos pep féle idegenbeli lószart fontos helyzetben, mi meg ismertük a receptet. Kroos és Modric nagyon idegesített, jövőre remélem mindkettő hátrébb sorolódik. Asension röhögtem még, fel sem tűnt hogy beállt.
Tiktok bekem is hozta magát, össze lehet róla vágni jó vidiket, csak a végén valahogy sose lesz gól.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Értékelnák: Real Madrid = mejor equipo del mundo.
Köszönöm a figyelmet.
Javaslom még, hogy a döntő előtti szavazást ne pc-skedjük el.
A: nyerünk
B: A
Illetve:
Szóval
ERRE A CSAPATRA NINCSENEK SZAVAK.
Játékosoktól kezdve, Carlon és Pintuson át a FAKING LEGNAGYOBBAK!!!
Klasszikus este a műfaj királyaitó!
KÖ - SZÖ - NÖM!!
Köszönöm a figyelmet.
Javaslom még, hogy a döntő előtti szavazást ne pc-skedjük el.
A: nyerünk
B: A
Illetve:
aki nem cserél avát, ugyanolyan puding, mint aki aludni ment a 85. percben...Realista24 írta:Ha BL-t nyerünk idén ,mindenkinek ki kell tennieferni írta:
Ha kiesünk a BLből lecserélem
Ha BLt nyerünk ez lesz még egy évig.
Szerintem korrekt deal
Szóval
ERRE A CSAPATRA NINCSENEK SZAVAK.
Játékosoktól kezdve, Carlon és Pintuson át a FAKING LEGNAGYOBBAK!!!
Klasszikus este a műfaj királyaitó!
KÖ - SZÖ - NÖM!!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na jól van, a tegnap tényleg megtörtént, nem csak behaluztam
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
mert a sok boomer nem ertidortev írta:Bocs, hogy "outsiderként" idepofátlankodom, de miért kapja ennyiszer az xG a savat? Az előző oldalon még sokat olvastam a fórumot, de az utóbbi pár évben már főleg a meccs topicra jut érkezésem, hogy legyen egy kis közösségi érzés a szurkolásban és a menetrendszerinti anyázásban.dzsi91 írta: igen ezt valaki visszakereshetné,hogy a három párharcban mi volt az ikszgé aztán jól becsomagolni és feldugni az összes mágnestáblapunditnak
Amúgy az első meccs xG-je:
2,70 a Citynek, 1,62 a Realnak. Ami jól mutatja, hogy a Cityben egyáltalán nem volt benne az, hogy kitömje a csapatot, jó minőségű helyzetük nem volt sok, és azokat is elbénázták, viszont az alacsony minőségű helyzeteiket értékesítették, így végül az xG on targetjük 2,56-ra jött ki, míg ugyanez a mutató a mi esetünkben 2,38-at lett, és valóban jobbak voltunk a helyzeteink végrehajtásában.
A tegnapi meccsen nekünk volt 2,61-es xG-nk, a City-nek pedig 1,57-es. Az xG on target pedig 2,17 vs. 1,84. Szerintem szintén reális, nem voltunk élesek a helyzeteink kihasználásában, a City jobban hajtotta végre őket, így ők voltak azok akik felhúzták az xGOT statjukat az xG-jük viszonylatában, míg mi alulteljesítettük az xG-nket.
A párharc egészét tekintve a City xG-je 4,27 volt, a miénk 4,23. Az xG on targetünk 4,55 lett, a City esetében 4,40.
Szerintem egész korrekt képet ad a kapuk előtti eseményekről a két statisztika kombinálása. Nyilván jóval több rétege van egy-egy meccsnek annál, minthogy csak xG és xG on target alapján értékeljük, de ez szerintem bőven jobb, mint a közönséges kapura lövési statok. Nálam igazából annak hiányosságai adják az xG és xGOT létjogosultságát.
Végül pedig üdv mindenkinek, ha már így ajtóstul rontottam a házba.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo