Értékeld a legutóbbi meccset
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
https://twitter.com/totalcristiano/stat ... pDeEFmYyBw
Mennyit ekéztük ezt a két gyereket, hogy nem Real szintek, meg középszerek, pár év múlva már a portugál ligában lesznek etcetc. Erre itt vagyunk 2022-ben az ő jelentős közreműködésükkel a BL döntőben, egy átmeneti építkezős időszakban.
Tiniként, egy valag pénzért ismeretlenként idekerültek, és bár rengetegszer égetett ki minket főleg Vini, de baromira nagy Madridista mindkettő, szívüket-lelküket mindig kiteszik a pályára. Ha mondjuk egy német középcsapat viszi el őket, sanszosan egyikből se lenne semmi extra, de a madridi bajnok közeg kinevelte őket. Mondhatni, hogy Benzema, Modric, Ramos, Marcelo és a többi veterán harcosunk örökségei ők. Persze bele teszik az extramunkát mindketten, az látszik. Camavinga is tanulhat a legnagyobbaktól, rengeteget fog neki jelenteni ez később.
El se merem képzelni Mbappének hol lesz a határ ha bekerül ebbe a győztes milliőbe.
Mennyit ekéztük ezt a két gyereket, hogy nem Real szintek, meg középszerek, pár év múlva már a portugál ligában lesznek etcetc. Erre itt vagyunk 2022-ben az ő jelentős közreműködésükkel a BL döntőben, egy átmeneti építkezős időszakban.
Tiniként, egy valag pénzért ismeretlenként idekerültek, és bár rengetegszer égetett ki minket főleg Vini, de baromira nagy Madridista mindkettő, szívüket-lelküket mindig kiteszik a pályára. Ha mondjuk egy német középcsapat viszi el őket, sanszosan egyikből se lenne semmi extra, de a madridi bajnok közeg kinevelte őket. Mondhatni, hogy Benzema, Modric, Ramos, Marcelo és a többi veterán harcosunk örökségei ők. Persze bele teszik az extramunkát mindketten, az látszik. Camavinga is tanulhat a legnagyobbaktól, rengeteget fog neki jelenteni ez később.
El se merem képzelni Mbappének hol lesz a határ ha bekerül ebbe a győztes milliőbe.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért az milyen fairy tale hogy év elején benne volt a pakliban az is hogy kitiltanak a bl-ből, erre most a katari, orosz meg arab milliardokon keresztül jutottunk be a döntőbe.
ezt meg kell nyernünk.
ezt meg kell nyernünk.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
úh, de jó olvasni, ahogy a PSG, Chelsea és City szurkolók mostmár a Poolra esküsznek.
16. asszem de ma 21-nek érzem magamANDS írta:Hány éves vagy?Kercsó írta: nekem már több infarktusra nincs kapacitásom idén, szóval megértem ha kell a nyomás a srácoknak, és csak akkor tudnak focizni, ha rendesen ég a ház, de bazmeg, ma keresnem kell egy kardiológust, mert a tegnap este tuti szétbaszott az adrenalin valamit bennem :
Süti írta:Mire gondolsz, sok a fekete?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megértem.Kerlon írta:tudod kinek van kedve kialvatlanul, orom unnepben atitatva dolgozniKAG írta: Látom szalad a munka mindenkinél.
Percenkent van uj komment.
En direkt inteztem mara home officet
ZIDANE
tudod kinek van kedve kialvatlanul, orom unnepben atitatva dolgozniKAG írta: Látom szalad a munka mindenkinél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem.petiamadridista írta: Egyébként nem hasonlít ezba csapat a 90es évekbeli Chicago Bullsra ??
Bizonyos szempontból ??
Vagy a Kobe -féle 2000es évekbeli Lakersre ??
Nagy NBA fanoktól kérdezem.
thereisonly1ronaldo
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Libabör minden egyes pillanata, ha visszagondolok... Tényleg minden egyes mentés, Courtois, Carvajal az odavágón, Mendy most a gólvonalról, minden előrevetítette úgymond, hogy itt mi kell továbbmenjünk. Rendkívüli teljesítmény mindenkitől!
Egye fene, fizessünk Hazardért még 10-20 milliós bónuszt, csak jöjjön már a 14. Egy ilyen menetelés után... Jönnie kell. Hiszem
Pici Off: Valaki, ha talál egy jó minőségű nagy felbontású képet a Bernabeuról az élőképpel (oldalnézetből) azt nagyon megköszönném!
Egye fene, fizessünk Hazardért még 10-20 milliós bónuszt, csak jöjjön már a 14. Egy ilyen menetelés után... Jönnie kell. Hiszem
Pici Off: Valaki, ha talál egy jó minőségű nagy felbontású képet a Bernabeuról az élőképpel (oldalnézetből) azt nagyon megköszönném!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Most ismétlik ha valaki esetleg vissza nézné.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Baszki, eskü nem láttam, pont most írtam a bl topikba..petiamadridista írta:A győznin tudásra.Süti írta: Mire gondolsz, sok a fekete?
Arra, hogy az éles szitukból, ha nem is úgy áll a zászló akkor mindig idepattan a laszti, és nem oda.
Ez a mentális erő. Ez 2014 óta ebben a csapatban megvan és láthatóan akik az azóta meglévő mag köré gyűlnek, mint fiatal srácok rájuk is átragad.
Erre gondolok.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
A győznin tudásra.Süti írta: Mire gondolsz, sok a fekete?
Arra, hogy az éles szitukból, ha nem is úgy áll a zászló akkor mindig idepattan a laszti, és nem oda.
Ez a mentális erő. Ez 2014 óta ebben a csapatban megvan és láthatóan akik az azóta meglévő mag köré gyűlnek, mint fiatal srácok rájuk is átragad.
Erre gondolok.
- Süti
Mire gondolsz, sok a fekete?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Egyébként nem hasonlít ezba csapat a 90es évekbeli Chicago Bullsra ??
Bizonyos szempontból ??
Bizonyos szempontból ??
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
El is hunyt pár valszegNagyi4422 írta: Abban biztos vagyok,hogy a párharc alatt született pár Madridista
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Abban biztos vagyok,hogy a párharc alatt született pár Madridista
-
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Raul, Ronaldo, CR7, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nincsenek szavak én lefujàs utan sírtam
Ez a csapat megérdemli hogy megnyerje a sorozatot.
Ez a csapat megérdemli hogy megnyerje a sorozatot.
Ez így ahogyan van megfogalmazza a bennem lévő érzéseket.___Samy___ írta: Amugy meg mindig nem terek magamhoz. Minden korben ugy alltam meg sztem sokan alltunk ugy hozza, hogy a mocsok PSG-t ussuk ki, onnantol kezdve mindegy mi tortenik, de erre sztem senki nem szamitott.
Olyan csapatok ellen tettek csoda a sracok, akik a torna vegso eselyesekent volt szamon tartva. Raadasul mig mas kb orul, ha karrierje soran egyszer van ilyen comebackben resze, addig ezek a sracok haromszor(!) tettek ezt meg, ez valami egeszen hihetetlen.
Oszinten szolva meccs elott nem hittem volna, hogy megint ekkora csoda fog tortenni a Bernabeuban, nem tartottam magunkat eselyesnek, foleg a bekapott gol utan, de ugy latszik, hogy meg 22 ev utan is tanulnom kell azt, hogy mi igazan a madridizmus.
Barmi legyen is a dontoben, engem megvettek kilora, jelzok nincsenek mar a csapatunkra. Talan most vagyok a leginkabb buszke arra, hogy madridista vagyok!
Igazából most fogom fel igazán, mert tegnap a frusztráció és az alkohol sokat tompított.
Megfogalmaztam a Pool-City derbi kapcsán, hogy ez a két csapat magasabb polcon van nálunk taktikailag és szerkezetileg, s ezt tartom is, viszont mi vagyunk a Real Madrid basszameg. Hihetetlen ez a menetelés és ezt mostmár bármi áron be kell húzni. Egy ilyen sorozat után adja magát, hogy végső győztesek legyünk végig underdog pozícióból, aztán a színfalak mögötti dokufilmet pedig szarrá kell pörgetni. Ha a Netflixnek van egy kis esze, már most lecsap rá.
Valahogy már a PSG elleni comeback után éreztem, hogy ilyet mindig akkor csináltunk, amikor a végén BL-t nyertünk és ez nem véletlen.
Carlito igazolja Zidanet és a filozófiánkat, hogy nem egy taktikai zseni kell irányítson egy együttest, hanem egy olyan személyiség, akkor a csapatban lévő tüzet és végtelen győzniakarást fent tudja tartani.
Szavak nincsenek basszátok meg, ezt bármelyik csapat ha így lehozta volna imádnám, de így hogy pont mi, pont ezzel a leírt kerettel. Hihetetlen.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Látom szalad a munka mindenkinél.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En megelegszem azzal is ha a dontoben nem kerulunk hatranybaDupla D írta: Mendy gólvonalról mentésénél éreztem, hogy ez nem lehet véletlen, itt valaminek történnie kell, mert így van megírva. De nem hittem el.
2006/07-es bajnoki cím feelingje van, csak most megcsináljuk ugyanazt a BL-ben. Minden párharcot hátrányból nyerünk.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rodrygo masodik golja utani Carvajal atalakulos goloromevel ha valaki szembe talalkozik azonnal tegye be ide, vinnem profképnek
elkepeszto este volt, jar a gratulacio mindenkinek egyesevel aki a Real Madridnal dolgozik
elkepeszto este volt, jar a gratulacio mindenkinek egyesevel aki a Real Madridnal dolgozik
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mendy gólvonalról mentésénél éreztem, hogy ez nem lehet véletlen, itt valaminek történnie kell, mert így van megírva. De nem hittem el.
2006/07-es bajnoki cím feelingje van, csak most megcsináljuk ugyanazt a BL-ben. Minden párharcot hátrányból nyerünk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.