Remélem nem is fog!chronic írta:Duplázott már bl elődöntőben mint a mi ruszó fiunk?Donát írta: Basszus, ennek a Fatinak piszkosul van érzéke a góllövéshez. Durva.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Duplázott már bl elődöntőben mint a mi ruszó fiunk?Donát írta: Basszus, ennek a Fatinak piszkosul van érzéke a góllövéshez. Durva.
-
Basszus, ennek a Fatinak piszkosul van érzéke a góllövéshez. Durva.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én semmi ilyet nem érzek, és egyáltalán nem vagyok elfogult Xavival, szóval nem ezért mondom ezt.raul 4 ever írta:
Tehát szerinted semmi bezzegmi4-0-ranyertünk, mert mi a barca vagyunk gőg nincs benne? Hogy mivel őkbezzeg4-0ranyertek, ők tudják hogy kell?
Pont ezeket mondtam én is odaát, hogy titeket úgy lehet legyőzni, hogy KO-zni kell, különben 10/9 alkalommal felálltok.
Ilyen 1-0, 2-0, stb szorosabb eredmények semmit nem jelentenek ellenetek, ez bebizonyosodott ezen tavasszal ha máskor nem végképp.
Az, hogy ez egy számotokra tét nélküli meccsen történt, Benzema nélkül, az egy dolog. De a tavaszi tapasztalat, hogy vagy kíméletlen vagy a kapu előtt, és belősz mindent, vagy megszívod.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk eleve nincs értelme összehasonlítani egy számunkra tét nélküli bajnokit meg kieséses két meccses BL rangadókat. Clasicon lemostak minket, tény, máshol voltunk fejben, ők támadhattak lazán, felszabadultan. Azért egy két meccses BL párharc teljesen más történet. A City is ki akart végezni minket, hasonlóan ramaty volt a védelmünk is, kaptuk ott is a 4-et. Különbség, hogy ott volt tét, Benzema meg, hogy volt egy visszavágó.Halfkey írta:Semmit nem matekozott, olyat látsz benne ami nincs. Teljesen értelmes dolgot mondott szerintem, ők nem álltam be bekkelni és belőtték a helyzeteket, így nem adtak esélyt feltámadni - így kell minket megverni. Továbbvive a gondolatot ez a szép benne, hogy ha az ellennél egyik is hiányzik (akarat vagy pontosság) a meccs lezárására, akkor fordítani fogunk. Hogy a rivális edzője is azt gondolja egy-két gól előny nem elég az idei Real ellen, ez szerintem nagy fegyvertény.raul 4 ever írta:
Ha nem csak bejártam volna matekra, hanem el is végzem, biztos lennék benne, h jól értem, így azért lécci számoljon utána, aki jobban benne van..
Szóval ha a fenti igaz, akkor:
PSG + Chelsea + City < fcb és
Xavi > Poch/Tuchel/kókler, de mindenképp jobb, mint Carlo??!!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tehát szerinted semmi bezzegmi4-0-ranyertünk, mert mi a barca vagyunk gőg nincs benne? Hogy mivel őkbezzeg4-0ranyertek, ők tudják hogy kell?Halfkey írta: Semmit nem matekozott, olyat látsz benne ami nincs. Teljesen értelmes dolgot mondott szerintem, ők nem álltam be bekkelni és belőtték a helyzeteket, így nem adtak esélyt feltámadni - így kell minket megverni. Továbbvive a gondolatot ez a szép benne, hogy ha az ellennél egyik is hiányzik (akarat vagy pontosság) a meccs lezárására, akkor fordítani fogunk. Hogy a rivális edzője is azt gondolja egy-két gól előny nem elég az idei Real ellen, ez szerintem nagy fegyvertény.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Semmit nem matekozott, olyat látsz benne ami nincs. Teljesen értelmes dolgot mondott szerintem, ők nem álltam be bekkelni és belőtték a helyzeteket, így nem adtak esélyt feltámadni - így kell minket megverni. Továbbvive a gondolatot ez a szép benne, hogy ha az ellennél egyik is hiányzik (akarat vagy pontosság) a meccs lezárására, akkor fordítani fogunk. Hogy a rivális edzője is azt gondolja egy-két gól előny nem elég az idei Real ellen, ez szerintem nagy fegyvertény.raul 4 ever írta:Ha nem csak bejártam volna matekra, hanem el is végzem, biztos lennék benne, h jól értem, így azért lécci számoljon utána, aki jobban benne van..Realista24 írta: Xavi on El Clásico 0-4: "We gave it a lot of value but they were just three points, it did not mean any title. The difference with the teams that have eliminated Madrid is that we finished them, they didn't."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Egy friss, feltörekvő tehetség az ellennél.Barcelona have reached an agreement with César Azpilicueta for a two-year contract worth $13.7 million a season, reports Diario AS
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha nem csak bejártam volna matekra, hanem el is végzem, biztos lennék benne, h jól értem, így azért lécci számoljon utána, aki jobban benne van..Realista24 írta: Xavi on El Clásico 0-4: "We gave it a lot of value but they were just three points, it did not mean any title. The difference with the teams that have eliminated Madrid is that we finished them, they didn't."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Atletico not giving Real Madrid the Guard of Honor.
Xavi: "For us it's clear. It is a sign of respect. You don't have to think beyond respect & sportsmanship. I gave the pasillo to Madrid in my time. The rest is controversial. Tomorrow we'll give Betis the Guard of Honor."
Hogy a jót is megemlítsük.
Xavi: "For us it's clear. It is a sign of respect. You don't have to think beyond respect & sportsmanship. I gave the pasillo to Madrid in my time. The rest is controversial. Tomorrow we'll give Betis the Guard of Honor."
Hogy a jót is megemlítsük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xavi on El Clásico 0-4: "We gave it a lot of value but they were just three points, it did not mean any title. The difference with the teams that have eliminated Madrid is that we finished them, they didn't."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amíg nekünk a saját történelmünk a legnagyobb riválisunk addig nekik mi vagyunk. Megvertek minket egy tétnélküli clasicon ahol nem volt az aranylabdásunk és az elnökük már a pályán fényképezkedett.Mindent elmond a prioritásokról piqé tweetje vagy jessicaAlba szavai.Toti írta: hungarokatalánok azzal nyugtatják magukat, h oké, h ez a mákos madrid döntőbe jutott, de igazából ez nem sokat ér (itt most nem túlzok, ilyen véleményen vannak tényleg) mert az igazi erőfelmérő, az a 0-4es tavaszi clasico volt. az a támpont, ilyen bl elődöntő, meg döntő az lófasz. a 0-4 az ami az igazi meccs volt és azt elbuktuk.
Ugyenezek a körök már lelettek futva pár éve.Nyertünk 3 bl-t és még mindig nem képesek a dolgok mögé látni.szélmalomharc amit már nem velünk vívnak hanem a saját józaneszükkel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Egy ember ir ilyeneket, max 2, a tobbsegeben mind irigykedik, es elismerik, hogy ez nem szar teljesitmeny (most az, hogy mindig hozzateszik, hogy a Real annyira nem jo, az vicces).Toti írta: hungarokatalánok azzal nyugtatják magukat, h oké, h ez a mákos madrid döntőbe jutott, de igazából ez nem sokat ér (itt most nem túlzok, ilyen véleményen vannak tényleg) mert az igazi erőfelmérő, az a 0-4es tavaszi clasico volt. az a támpont, ilyen bl elődöntő, meg döntő az lófasz. a 0-4 az ami az igazi meccs volt és azt elbuktuk.
Inkabb a Koeman interju vicces
Amikor én elmentem, a Barça 8 ponttal volt lemaradva, most majdnem a duplájával.
- raul 4 ever
Olyan vagy, mint a visszahúzódó gyerek az osztályban.. Elvagy, csinálod a dolgod, aztán néha beszólsz olyanokat, hogy a könnyem kijön a röhögéstőlANDS írta:Toti írta: hungarokatalánok azzal nyugtatják magukat, h oké, h ez a mákos madrid döntőbe jutott, de igazából ez nem sokat ér (itt most nem túlzok, ilyen véleményen vannak tényleg) mert az igazi erőfelmérő, az a 0-4es tavaszi clasico volt. az a támpont, ilyen bl elődöntő, meg döntő az lófasz. a 0-4 az ami az igazi meccs volt és azt elbuktuk.
Most csak annyi a feladatuk, hogy rájöjjenek, miért kaptak ki azóta párszor sokkal gyengébb csapatoktól, mint a Frankfurt, meg a Cadiz.
Toti írta: hungarokatalánok azzal nyugtatják magukat, h oké, h ez a mákos madrid döntőbe jutott, de igazából ez nem sokat ér (itt most nem túlzok, ilyen véleményen vannak tényleg) mert az igazi erőfelmérő, az a 0-4es tavaszi clasico volt. az a támpont, ilyen bl elődöntő, meg döntő az lófasz. a 0-4 az ami az igazi meccs volt és azt elbuktuk.
nehéz elhinni, hogy vannak ilyen egysejtű lények. Mákosak vagyunk, oszt mitől? Önerőből, sokszor ellenszélben jutottunk el a döntőig a lehető legerősebb csapatokat kiejtve. Mi kell még amúgy, azért megkérdezném őket. Vicces, 2014 előttről még tényleg úgy érezte az ember, hogy ez a két csapat egy szinten van, akkor tényleg erősek voltak,otthon és a BL-ben is. De hát na, amit azóta művelünk, meg ők is, nem lehet egy lapon említeni a két csapatot, teljesen más dimenzió
hungarokatalánok azzal nyugtatják magukat, h oké, h ez a mákos madrid döntőbe jutott, de igazából ez nem sokat ér (itt most nem túlzok, ilyen véleményen vannak tényleg) mert az igazi erőfelmérő, az a 0-4es tavaszi clasico volt. az a támpont, ilyen bl elődöntő, meg döntő az lófasz. a 0-4 az ami az igazi meccs volt és azt elbuktuk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Győztünk oké, de hogy? Szép játék???
Ahh facom nem lehetünk mi a barca
Ahh facom nem lehetünk mi a barca
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez olyan inkabb, mint amikor egy magyar romanon haver nem a palyat, hanem a b-kozepet nezte, ahogy csócsálják egymast, en is inkabb ebben az esetben a barcadrukker egyszeri fejet akarom nezniFaust írta:Kepzeld el hogy megvajor van a hatadra irva es rohan feled a Bappe - Haaland duo.Pad'em írta: Erik ten Hag has asked for Frenkie de Jong as a priority. Alex Telles, Harry Maguire and Marcus Rashford are players Barcelona think Manchester United could offer. Barcelona may be interested in Scott McTominay and Anthony Elanga. [@gerardromero]
Oké, egy Maguire - Eric Garcia védőpárost akarok odaátra, lécci
thereisonly1ronaldo
Kepzeld el hogy megajor van a hatadra irva es rohan feled a Bappe - Haaland duo.Pad'em írta: Erik ten Hag has asked for Frenkie de Jong as a priority. Alex Telles, Harry Maguire and Marcus Rashford are players Barcelona think Manchester United could offer. Barcelona may be interested in Scott McTominay and Anthony Elanga. [@gerardromero]
Oké, egy Maguire - Eric Garcia védőpárost akarok odaátra, lécci
-
A múlt héten egy az egyben azt mondta Jordi Cruyff, hogy marad Frenkie. Persze ez se jelent semmit. De ha tényleg beáldozzák, akkor kiért? Lewáért? Akkor csak magukkal csesznének ki, szóval hajrá! Eleve ő a legstabilabb emberük a középpályán, Pedri baromi sokat sérült. Elől, középen megvannak mennyiségre. Középen nagyjából minőségre is, előre pedig nincs annyi pénzük, hogy szintet lépjenek. Egyedül akkor lenne ez racionális lépés, ha a védelemre költenének nagy pénzeket.Anthony írta: https://index.hu/sport/futball/2022/05/ ... barcelona/
A Valenciás Carlos Solert megveszi elvileg a Barca, lehet Frankie tényleg távozhat?