Megértem.Kerlon írta:tudod kinek van kedve kialvatlanul, orom unnepben atitatva dolgozniKAG írta: Látom szalad a munka mindenkinél.
Percenkent van uj komment.
En direkt inteztem mara home officet
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 5., csütörtök 11:08
Megértem.Kerlon írta:tudod kinek van kedve kialvatlanul, orom unnepben atitatva dolgozniKAG írta: Látom szalad a munka mindenkinél.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 5., csütörtök 10:58
tudod kinek van kedve kialvatlanul, orom unnepben atitatva dolgozniKAG írta: Látom szalad a munka mindenkinél.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 10:58
nem.petiamadridista írta: Egyébként nem hasonlít ezba csapat a 90es évekbeli Chicago Bullsra ??
Bizonyos szempontból ??
Vagy a Kobe -féle 2000es évekbeli Lakersre ??
Nagy NBA fanoktól kérdezem.
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. május 5., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. május 5., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 5., csütörtök 10:39
Baszki, eskü nem láttam, pont most írtam a bl topikba..petiamadridista írta:A győznin tudásra.Süti írta: Mire gondolsz, sok a fekete?
Arra, hogy az éles szitukból, ha nem is úgy áll a zászló akkor mindig idepattan a laszti, és nem oda.
Ez a mentális erő. Ez 2014 óta ebben a csapatban megvan és láthatóan akik az azóta meglévő mag köré gyűlnek, mint fiatal srácok rájuk is átragad.
Erre gondolok.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 5., csütörtök 10:34
A győznin tudásra.Süti írta: Mire gondolsz, sok a fekete?
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 5., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 5., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 10:28
El is hunyt pár valszegNagyi4422 írta: Abban biztos vagyok,hogy a párharc alatt született pár Madridista
HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. május 5., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: TomBrady12 » 2022. május 5., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. május 5., csütörtök 9:32
Ez így ahogyan van megfogalmazza a bennem lévő érzéseket.___Samy___ írta: Amugy meg mindig nem terek magamhoz. Minden korben ugy alltam meg sztem sokan alltunk ugy hozza, hogy a mocsok PSG-t ussuk ki, onnantol kezdve mindegy mi tortenik, de erre sztem senki nem szamitott.
Olyan csapatok ellen tettek csoda a sracok, akik a torna vegso eselyesekent volt szamon tartva. Raadasul mig mas kb orul, ha karrierje soran egyszer van ilyen comebackben resze, addig ezek a sracok haromszor(!) tettek ezt meg, ez valami egeszen hihetetlen.
Oszinten szolva meccs elott nem hittem volna, hogy megint ekkora csoda fog tortenni a Bernabeuban, nem tartottam magunkat eselyesnek, foleg a bekapott gol utan, de ugy latszik, hogy meg 22 ev utan is tanulnom kell azt, hogy mi igazan a madridizmus.
Barmi legyen is a dontoben, engem megvettek kilora, jelzok nincsenek mar a csapatunkra. Talan most vagyok a leginkabb buszke arra, hogy madridista vagyok!
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 5., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 5., csütörtök 9:17
En megelegszem azzal is ha a dontoben nem kerulunk hatranybaDupla D írta: Mendy gólvonalról mentésénél éreztem, hogy ez nem lehet véletlen, itt valaminek történnie kell, mert így van megírva. De nem hittem el.
2006/07-es bajnoki cím feelingje van, csak most megcsináljuk ugyanazt a BL-ben. Minden párharcot hátrányból nyerünk.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 5., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 5., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. május 5., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 5., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 5., csütörtök 8:21
aki nem cserél avát, ugyanolyan puding, mint aki aludni ment a 85. percben...Realista24 írta:Ha BL-t nyerünk idén ,mindenkinek ki kell tennieferni írta:
Ha kiesünk a BLből lecserélem
Ha BLt nyerünk ez lesz még egy évig.
Szerintem korrekt deal
Jelenlévő fórumozók: 46 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem