Ancelotti will try his "B team" against Atletico Madrid. He will rotate the main players to give them some rest. Lucas Vazquez, Marcelo, Vallejo, Asensio, Camavinga and Ceballos are expected to start. @diarioasPad'em írta: Matrac ellen meg mehet a bé sor, Case Cama Ceba kp, Rodry Mariano Asensio- val. Védelemben meg aki elérhető lesz
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Ki mondta, hogy puccsítsunk? Ennyi 120 perces élet-halál harc után bőven belefér, ha Benzema, Vini, Kroos meg Modric csak csereként jön, minthogy bármelyikük megsérüljön. Pláne, hogy KAK-on kívül mindnek van perpill alternatívája. De majd Carlo knows, szerintem biztos, hogy nem az alapcsapat fog felmenni.Csabi írta: ha már berántottuk időben a bajnokságot, és a bl döntő még csak 3 hétre van, tuti nem most, pláne az atma ellen pucsítanék b csapattal. 1-2 játékos bekerülhet a rotációba, de majd a többség pihen a következő kettőn.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sierra írta: Azért ezzel a pihentetést is okosan kéne csinálni, nem ész nélkül. Az se jó ha kiesnek a meccsrutinból. Igazából én ezt a csapatot erőltetném továbbra is, max 1-2 változtatással, meg annyival, hogy hamarabb hoznám le a kulcsjátékosokat (Benzema, Kroos, Modric).
+1
Az atletico meccset leszámítva, én full kezdővel mennék neki minden meccsnek. Atleti ellen azért pihentetnék, mert félek, hogy valaki megsérül a 120 perc kemény harc után. Meccs vége felé sántított megint Benzema és Modric is már sétálgatott csak. Ha jól emlékszem, Vini is húzta pl a lábát és ugye Militao is cserét kért.
Annyi, hogy a 30+-os játékosokat rendre lekapnám 60. percnél, eredménytől függetlenül.
ZIDANE
Azért ezzel a pihentetést is okosan kéne csinálni, nem ész nélkül. Az se jó ha kiesnek a meccsrutinból. Igazából én ezt a csapatot erőltetném továbbra is, max 1-2 változtatással, meg annyival, hogy hamarabb hoznám le a kulcsjátékosokat (Benzema, Kroos, Modric).
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha már berántottuk időben a bajnokságot, és a bl döntő még csak 3 hétre van, tuti nem most, pláne az atma ellen pucsítanék b csapattal. 1-2 játékos bekerülhet a rotációba, de majd a többség pihen a következő kettőn.
- Sorrentino
Nekik még ezek vannak vissza:Pad'em írta: 08/05: Atletico Madrid
12/05: Levante
15/05: Cadiz
22/05: Betis
28/05: Liverpool
Hát akkor lesz 4 meccsünk felkészülni. Előny is meg hátrány is egyben, hogy már úgymond nincs tétje a bajnokiainknak. Pool végig éles meccsekkel megy, az belőlük kivesz majd sokat, de ha végén megnyernék az plusz erőt adna nekik, érdekes lesz, hogy alakul.
07/05: Tottenham
10/05: Aston Villa
14/05: Chelsea (FA cup)
17/05: Southampton
22/05: Wolves
28/05: Real Madrid (BL)
Itt gyakorlatilag mindegyik tétmeccs.
Adom amit írsz.
Én mondjuk otthoni meccseken erőltetnék gálakezdő embereket,főleg a Betis ellen azért egy félidőt/hatvan percet. Meccs nélküli perces, teljesen kipihent arcokkal azért megszívhatjuk.
Amúgy jöjjenek Cebaék, Rafa Marin, Gila, Miguel, Vallejo, Vini Tobias, Peter, Blanco, stb.
Én mondjuk otthoni meccseken erőltetnék gálakezdő embereket,főleg a Betis ellen azért egy félidőt/hatvan percet. Meccs nélküli perces, teljesen kipihent arcokkal azért megszívhatjuk.
Amúgy jöjjenek Cebaék, Rafa Marin, Gila, Miguel, Vallejo, Vini Tobias, Peter, Blanco, stb.
- Pad'em
08/05: Atletico Madrid
Hát akkor lesz 4 meccsünk felkészülni. Előny is meg hátrány is egyben, hogy már úgymond nincs tétje a bajnokiainknak. Pool végig éles meccsekkel megy, az belőlük kivesz majd sokat, de ha végén megnyernék az plusz erőt adna nekik, érdekes lesz, hogy alakul.
Nekünk a bajnokságban mehet Ceballos, Camavinga, Rodrygo, Tóbiás, Pufimaci, Vallejo, Mariano aki él és mozog, az alapkezdőkkel vegyítve, nem szabad, hogy az alapemberek kiessenek a ritmusból. Cádiz kiesés ellen menekül, Betis kupahelyekre esélyes, menni fognak keményen, utolsó két fordulóban lehetne kicsit hangolni.
Matrac ellen meg mehet a bé sor, Case Cama Ceba kp, Rodry Mariano Asensio- val. Védelemben meg aki elérhető lesz
Nekünk a bajnokságban mehet Ceballos, Camavinga, Rodrygo, Tóbiás, Pufimaci, Vallejo, Mariano aki él és mozog, az alapkezdőkkel vegyítve, nem szabad, hogy az alapemberek kiessenek a ritmusból. Cádiz kiesés ellen menekül, Betis kupahelyekre esélyes, menni fognak keményen, utolsó két fordulóban lehetne kicsit hangolni.
Matrac ellen meg mehet a bé sor, Case Cama Ceba kp, Rodry Mariano Asensio- val. Védelemben meg aki elérhető lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Redondo, Raul, R.Carlos, Di Maria, Guti
Azért ha valaki pár hónapja azt mondja, hogy a bl elődöntőben a LV, Carvajal, Vallejo, Nacho, Mendy - Valverde, Camavinga, Ceballos, Rodrygo - Asencio összeállítású csapattal zárjuk a City ellen, akkor lehet kiröhögöm. Az ilyen csapatnak november körül rezegni szokott a léc a Fuenlabrada ellen a kupában
Az a lényeg, hogy a döntőbe se mi szerezzük meg a vezetést először
Az a lényeg, hogy a döntőbe se mi szerezzük meg a vezetést először
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
támogatom.Tóbiást amúgy nagyon megnézném.
thereisonly1ronaldo
Kíváncsi leszek, hogy lesz menedzselve a csapat a bajnoki meccsekre, most az AtMa ellen nem kockáztatnék és pihentetnék kb mindenkit, Militaot és a többiek nagyrészét is pedig a Pool elleni meccs előtti fordulóban raknám vissza egy fél órára, félidőre.
Ügyesen kell csinálni, így, hogy a bajnokságban minden meccsünk tétnélküli, ügyesen kell pihentetni, de közben pedig meccsben kéne maradjanak.
Tóbiást amúgy nagyon megnézném.
Ügyesen kell csinálni, így, hogy a bajnokságban minden meccsünk tétnélküli, ügyesen kell pihentetni, de közben pedig meccsben kéne maradjanak.
Tóbiást amúgy nagyon megnézném.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Liverpool ellen is ez a kezdő kéne, és kb ugyanezekkel a cserékkel. Bár nemtom hányszor válhat még ez be. Meg úgy az ellen is "jobban" fel tud készülni.
De ez a taktika ez tökéletesen működik eddig. Rutinos középpályás rókáink belüket kidolgozva lehozzák a meccs 60%-át, utána meg jöhet a frissítés és jönnek is a gólok.
De ez a taktika ez tökéletesen működik eddig. Rutinos középpályás rókáink belüket kidolgozva lehozzák a meccs 60%-át, utána meg jöhet a frissítés és jönnek is a gólok.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem bírná a szívem.Babinho írta:És szokás szerint még így is leadjuk az első félidőt. Aztán megint egy félidő alatt varázsolunk.Pad'em írta:
Valaki kételkedett?
TBO Carvajal Militao Nacho Mendy C K M Fede Vini Benz.
Második félidőben meg jön majd a Cama Ceba Rodrygo sor. Harmadjára már valószínű nem lesz elég a jó 20-30 perc de idei BL meccseink után sztem ember nincs aki megjósolja mi lesz.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
És szokás szerint még így is leadjuk az első félidőt. Aztán megint egy félidő alatt varázsolunk.Pad'em írta:Valaki kételkedett?flori írta: Megerősítette Ancelotti, hogy holnap fixen Nacho kezd. A CKM is biztosan kezd.
Második félidőben meg jön majd a Cama Ceba Rodrygo sor. Harmadjára már valószínű nem lesz elég a jó 20-30 perc de idei BL meccseink után sztem ember nincs aki megjósolja mi lesz.
- Pad'em
Valaki kételkedett?flori írta: Megerősítette Ancelotti, hogy holnap fixen Nacho kezd. A CKM is biztosan kezd.
- flori
Megerősítette Ancelotti, hogy holnap fixen Nacho kezd. A CKM is biztosan kezd.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Remelem is, hogy összeszedi magát a brazil, az elmúlt időkben nem hozza azt, amit elvárok tőle.Jim írta:
Militao kipihente magát remljük
Nacho meg kb a legkevésbé szar volt kb a múltkori meccsen a védelemből
én bizakodó vagyok, hogy jobb lesz a védelem
Nagy vizsga lesz neki a szerdai meccs!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Militao kipihente magát remljükSteve írta: Akkor konstatálhatjuk,hogy ismét védelem nélkül fogunk játszani és ha uúgy átrohannak a lassúcska kp-n, akkor ismét sok gólt fogunk kapni.
Nacho meg kb a legkevésbé szar volt kb a múltkori meccsen a védelemből
én bizakodó vagyok, hogy jobb lesz a védelem
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Van az az opció, amit én szeretnék és van az, ami nagyobb valószínűséggel történni fog..
Én már felraknám a fiatalokat, hogy legyen tempónk a középpályán, Carlo fel fogja rakni az öregeket, igazából ez is védhető, mégpedig azért, mert Camának nincs olyan meccse mostanában, ahol ne sárgulna be az első 10-15 percben.
(Nincs rutinja még, 18 évesen teljesen rendben van ez.)
Másrészt meg hatalmas boost-ot adhat, egy Cama-Rodrygo-Ceballos bejövetel a második félidőben.
Szóval mivel nem vagyunk akkora szarban és a védelem nagyon szenvedett az első meccsen, így szerintem a CKM fog kezdeni, Fedével a jobbszélen és ez is védhető, mert Carvajalt nagyon megették az elsőn is, kell majd neki a támogatás.
A védelembe erős javulást várok Case visszatérésével, aki ha kell oda fog verni már a középpályán, az első sárgáig biztosan, reméljük ezt meg tudja úszni jó sokáig, ha előszedi a szokásos ártatlan macifejet, akkor nem lesz gond..
Hasonló meccsképet várok, mint az elsőn, annyi különbséggel, hogy kevesebb tiszta city helyzet legyen, olyan meddő mezőnyfölény na.
Benz meg legyen továbbra is könyörtelen, mert ez a city védelem bőven sebezhető.
Szerintetek a hétvégi bajnoki cím+ünneplés, a BL. párharc szempontjából milyen hatással lesz a csapatra?
Én már felraknám a fiatalokat, hogy legyen tempónk a középpályán, Carlo fel fogja rakni az öregeket, igazából ez is védhető, mégpedig azért, mert Camának nincs olyan meccse mostanában, ahol ne sárgulna be az első 10-15 percben.
(Nincs rutinja még, 18 évesen teljesen rendben van ez.)
Másrészt meg hatalmas boost-ot adhat, egy Cama-Rodrygo-Ceballos bejövetel a második félidőben.
Szóval mivel nem vagyunk akkora szarban és a védelem nagyon szenvedett az első meccsen, így szerintem a CKM fog kezdeni, Fedével a jobbszélen és ez is védhető, mert Carvajalt nagyon megették az elsőn is, kell majd neki a támogatás.
A védelembe erős javulást várok Case visszatérésével, aki ha kell oda fog verni már a középpályán, az első sárgáig biztosan, reméljük ezt meg tudja úszni jó sokáig, ha előszedi a szokásos ártatlan macifejet, akkor nem lesz gond..
Hasonló meccsképet várok, mint az elsőn, annyi különbséggel, hogy kevesebb tiszta city helyzet legyen, olyan meddő mezőnyfölény na.
Benz meg legyen továbbra is könyörtelen, mert ez a city védelem bőven sebezhető.
Szerintetek a hétvégi bajnoki cím+ünneplés, a BL. párharc szempontjából milyen hatással lesz a csapatra?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Akkor konstatálhatjuk,hogy ismét védelem nélkül fogunk játszani és ha uúgy átrohannak a lassúcska kp-n, akkor ismét sok gólt fogunk kapni.
Erre csak egy recept van többet kell lőni.
Nekem mindegy hogy hogyan, egy meccs van hátra(remélem mégegy utána),valahogy vergődjünk tovább.
Nagyon nem mi vagyunk a párharc esélyesei, sem papíron, sem az első meccs képe alapján..
De volt már ilyen és itt vagyunk. Szívvel-lélekkel be kell valahogy húzni.
Erre csak egy recept van többet kell lőni.
Nekem mindegy hogy hogyan, egy meccs van hátra(remélem mégegy utána),valahogy vergődjünk tovább.
Nagyon nem mi vagyunk a párharc esélyesei, sem papíron, sem az első meccs képe alapján..
De volt már ilyen és itt vagyunk. Szívvel-lélekkel be kell valahogy húzni.