Mint általában most is egyetértek Padem baráttal.Pad'em írta:Könnyű ezt ilyenekre visszavezetni, kedvence más csapat szurkolóinak is, csakhogy ez azért nem ennyin múlott. Benzema hányszor játszotta el ezt már, nem a véletlen műve. Ha ott kirúgja Donna, lehet pár perccel később máshol csapunk le. Attól az egy kapott góltól még továbbjutásra állt a PSG, nem kellett volna rá pár percre megkapni a következő kettőt. Ez a csapat fejben mindenki felett áll. Ennyire egyszerű.zoli0415 írta: Mennyire durva az élet és maga a sport is. Milyen vékony jég választ el attól, hogy a pokolra kerülsz vagy a mennybe jutsz. Donnarumma, ha nem kezd balettozni és kivágja Benz elől azt a labdát akkor most nem élnénk át ezt a csodát ami a szemünk előtt zajlik és mindennek mennyire más lenne a megítélése. Örökre szeretettel fogok gondolni rá ez miatt.
Van gyorsabb, erősebb, nagyobb, szebb, gazdagabb, ügyesebb nálunk, de amit ez a mag a 2010-es években letett a BL-ben, az ennyit jelent. Ez visz minket előre, ezért vagyunk 12-ből 10-szer elődöntőben. Ez meg ragadós, a később érkezőkre is, ha látod, hogy a 4-szeres BL győztesek mit letesznek 35+-osan akkor a 18-22 éveddel te is meg kell pusztulj.
Plusz van egy olyan edzőnk aki mögött van pár évtized a legmagasabb szinten, és együtt vállvetve kipicsázunk mindenkit. Nem Donnarummán meg Edouard Mendyn, Rüdigeren, a bírón meg a szerencsén múlik ez, amiket sorolnak a haterek mindenfele. Ez egyszer-kétszer lehet ok, de nem 100-adjára az elmúlt 12 évben.
Lehetett itt mágnestáblázni, meg az asztalon tologatni a fél milliárd eurókat és megvenni a világ összes nagynevű játékosát, vagy az összes védőt. A Real mágnestáblástúl borítja rájuk a pénzzel teli asztalt, mert az akarás és a fejben erősség üti ezeket úgy tűnik.
Itt már mindenki próbálkozott mindennel a Real ellen. Kivették Benzemát a fociból jött más, lekapcsolták Modricot, jött más a csapatból,Vininek nem hagytak területet jött Rodrygo és bebaxta..
Itt nem egy egyén van, meg egy sablon. Itt a mindenféle öreg, kifelé haladó, meg fiatal félkész arcokból, meg jó pár zseniből CSAPATOT csináltak, akik együtt küzdenek.
Hogy mi lesz a Pool ellen azt nem tudni..nem is nagyon érdekel olyan szempontból, hogy az én szememben nyertünk. Én idén ettől boldogabb nem lehetek. Én is mint mindenki más a felével elégedett lettem volna. Ki a franc hitt ilyenekben, hogy Vini elkezd focizni, Benzema aranylabdásként tolja, az öreg meg a végén betolja a korábban padozó embereket, akik meg maxszal szállnak be a szezonba..a fele már egy csoda ha összejön