Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Klopp: "Real Madrid? It was a hard blow for City. Everyone was ready to turn off the tv but what Real Madrid did is extraordinary. If you eliminate PSG, Chelsea and City you deserve to be in the final."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó is lenne, ha nem kellene elutalni egy jó részét Hazikád miatt Londonbahehetheoriginal írta:Instant hali buyRealista24 írta: So far in the Champions League, Real Madrid won €105 million in prize money. Madrid can get an extra €4.5M if they win the Champions League final and another €3.5M for participating in the UEFA Super Cup.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Instant hali buyRealista24 írta: So far in the Champions League, Real Madrid won €105 million in prize money. Madrid can get an extra €4.5M if they win the Champions League final and another €3.5M for participating in the UEFA Super Cup.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
So far in the Champions League, Real Madrid won €105 million in prize money. Madrid can get an extra €4.5M if they win the Champions League final and another €3.5M for participating in the UEFA Super Cup.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
So-so. Értem én, hogy nem ugyanaz, de azért olyan hatalmas különbség sincsen. Édes lehetett volna nekik kiütni minket. De amúgy tényleg nem emlékszem, ott ment az üzengetés a klub részéről? (a sajtó által generáltat hagyjuk)Remy írta:Nem ugyanaz a kettő.Donát írta:
Tavaly a negyeddöntőben nem akart bosszút állni? Akkor is mondott ilyeneket a meccs előtt?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem ugyanaz a kettő.Donát írta:Tavaly a negyeddöntőben nem akart bosszút állni? Akkor is mondott ilyeneket a meccs előtt?Realista24 írta: Salah: “Real Madrid in the UCL Final? It was a sad day for all of us [in 2018]. It’s revenge time.”
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Tavaly a negyeddöntőben nem akart bosszút állni? Akkor is mondott ilyeneket a meccs előtt?Realista24 írta: Salah: “Real Madrid in the UCL Final? It was a sad day for all of us [in 2018]. It’s revenge time.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Salah: “Real Madrid in the UCL Final? It was a sad day for all of us [in 2018]. It’s revenge time.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Figyelj, tedd már takarékra kicsit magad.Timmy írta:Baszki, nézd már meg honnan jött fel a csapat. Bohózat módon kikapott BL döntő, 97 (!) ponttal elbukott bajnoki cím után nehogy már ne legyen miért ünnepelni ezeknek, pláne ha az egyikre 30 évet kellett várni. Tudom ott spanyoloknál a korábbi Barca meg a mostani Realnak a bajnokság nemsokat számít, ott a BL a minden, de ez csak egy fotózás hogy mit nyert eddig ez a csapat. Nem volt odaírva hogy duplázás, egyszerűen csak így ünnepelték meg ezt a hosszú böjtöt. Ez neked miért szánalmas vagy felháborító?
Üdvözlünk itt, gyere, dumáljunk a fociról, kefirrol, dezodorrol, filmekről, de ezt a szánalmas vergődest fejezd már be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Inkább örüljetek neki hogy nekünk nem kell a Gento fele BEK trofeakat is leporolni, hogy ne legyen ures a kep szele.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- flori
Nekem aztán nem, teljesen leszarom.
Csak nem szurkolói montázs volt, ahogy írtad.
Csak nem szurkolói montázs volt, ahogy írtad.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Baszki, nézd már meg honnan jött fel a csapat. Bohózat módon kikapott BL döntő, 97 (!) ponttal elbukott bajnoki cím után nehogy már ne legyen miért ünnepelni ezeknek, pláne ha az egyikre 30 évet kellett várni. Tudom ott spanyoloknál a korábbi Barca meg a mostani Realnak a bajnokság nemsokat számít, ott a BL a minden, de ez csak egy fotózás hogy mit nyert eddig ez a csapat. Nem volt odaírva hogy duplázás, egyszerűen csak így ünnepelték meg ezt a hosszú böjtöt. Ez neked miért szánalmas vagy felháborító?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A klub csinàlta hivatalos fotózáson.Timmy írta:Ilyet biztos nem csináltak klubon belül, esetleg néhány hiperaktív szurkoló, olyanból pedig nálatok is akad bőben.lestat írta: Meg nindig az a kedvenc mikor osszepakolgattak az elozo idenyi bajnoki cimet meg az akkori BL trofeat mintha duplaztak volna
Mindent elarul.
De nem értelek benneteket, miért általánosítotok pár szurkoló miatt? Láttatok pár balfaszt akiknek az utóbbi időben kinyílt a csípája és most akkor az összes Poolos beképzelt majom? Komolyan? Ennyi erővel az itt olvasottakból én is gondolhatám ezt fordítva, bőven! De nem, tudom hogy azért mert pár ember szeret huszárkodni a kommenteknél, nem az egész tábor olyan.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ilyet biztos nem csináltak klubon belül, esetleg néhány hiperaktív szurkoló, olyanból pedig nálatok is akad bőben.lestat írta: Meg nindig az a kedvenc mikor osszepakolgattak az elozo idenyi bajnoki cimet meg az akkori BL trofeat mintha duplaztak volna
Mindent elarul.
De nem értelek benneteket, miért általánosítotok pár szurkoló miatt? Láttatok pár balfaszt akiknek az utóbbi időben kinyílt a csípája és most akkor az összes Poolos beképzelt majom? Komolyan? Ennyi erővel az itt olvasottakból én is gondolhatám ezt fordítva, bőven! De nem, tudom hogy azért mert pár ember szeret huszárkodni a kommenteknél, nem az egész tábor olyan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Alapvetően intelligens ember, csak frusztrált Arsenal fan.Realista24 írta: Mondjuk meg is érdemlem hogy ilyennek szóba elegyedsz.
Karim bogyónál az Henry fan lehet megszűnne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk meg is érdemlem hogy ilyennek szóba elegyedsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Én tudom, nem nekem kell megmagyarázni,
csak ismerjük a szavazókat. Tavaly csak kapott Messi egy hetediket.
Nem adnám Manenak, de valakit elfognak kezdeni nyomatni Karim mellett.
Szerk: lehet tobb BL golja van Karimnak, de ma már megkaptam azt is, hogy milyenek... komolyan nem hiszem el, ami történik. Semmi se jó.
10 PO gól és elkezdik nézegetni h milyenek.
csak ismerjük a szavazókat. Tavaly csak kapott Messi egy hetediket.
Nem adnám Manenak, de valakit elfognak kezdeni nyomatni Karim mellett.
Szerk: lehet tobb BL golja van Karimnak, de ma már megkaptam azt is, hogy milyenek... komolyan nem hiszem el, ami történik. Semmi se jó.
10 PO gól és elkezdik nézegetni h milyenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benzemanak több BL gólja van, mint Manenak PL gólja.Remy írta:Kellő marketinggel simán fel lehetne húzni Manét.ziro4vr írta: De most ez is mi, eddig Salah volt az aranylabda várományos náluk, most Mané..kövi héten a kicselezhetetlen lesz?
Én régebben védtem a poolt mert jó focit játszanak, de mostanra akkora arc lett ott, meg úgy egészében az angoloknál hogy az hihetetlen. Mindent megmondanak, megjósolnak, jobban tudnak.
Kilőtte a válogatottat a VBre, AFCON win, és nyerhet 4 kupát még. Mellé azért nem is rosszul megy.
Csak a bukott múmiának jobb a hátszele.
Karim nyert Szuperkupat, bajnokságot, Nemzetek Ligájat, golkiraly, UCL golkiraly, és van 10 egyenes kieséses gólja a legnagyobbak ellen. A mondás az, hogy a BL számít legjobban.
Nem reális hogy bárki más kapja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Konkrétan a létező összes meccsen pályára lépnek, amin pályára léphet egy klub a szezon során.. Egyedülálló.
Ha van csapat, amitől ki lehet kapni (jó, nyilván nincs, de...) akkor az ez a Pool.
Inkább, mint egy City, Chelsea, PSG féle műanyag csapat.
Ha van csapat, amitől ki lehet kapni (jó, nyilván nincs, de...) akkor az ez a Pool.
Inkább, mint egy City, Chelsea, PSG féle műanyag csapat.
Mindig ennek kellett volna számítania, de ismerjük az embereket és a szavazókat.kierkegaard írta: Mondjuk ez nagy faszsag mert az aranylabdanal az egyeni teljesitmeny szamit es fuggetlen attol h nyert e vmit v sem
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots