![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
kb 5 ev utan vagyok "turistakent" pesten.
te jo isten, mik ezek az arak ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. május 7., szombat 9:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 7., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 6., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 11:30
hehetheoriginal írta: listát kérek madridom account nevvel, hogy akkor kik voltak es kik nem tudnak focizni, hogy ugy kezeljuk a hsz-eket ezentul![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. május 6., péntek 11:24
Jó volt a foca, bár kicsit féltem hogy Halfkey rámcsúszik, nagyon ment a trash talk.hehetheoriginal írta:Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 11:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 6., péntek 11:08
Eddig a pillanatig volt kedvem menni egy esetleges következő eseményre.Halfkey írta:
Jó volt, sajnos buzulás nélkül nem sikerült megúszni. Már elindítottam a metoo mozgalmamat, Pipita jó alaposan megfogdosta a seggemA Johnny Depp-Amber Heard per kutya fasza ahhoz képest ami itt lesz!
Játékban mindenkiben el van rejtve egy Benzema, csak mindenkiben elég mélyen![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 6., péntek 10:45
Jó volt, sajnos buzulás nélkül nem sikerült megúszni. Már elindítottam a metoo mozgalmamat, Pipita jó alaposan megfogdosta a seggemhehetheoriginal írta:Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 10:33
politika topikba raktam inkabbtubatibi írta: Meghalt Berki Krisztián, nem a sportoló, hanem a celeb.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 6., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. május 6., péntek 10:13
Gondolom Faust megint nyelte a kötényeket, mint kacsa a nokedlit.hehetheoriginal írta:Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 6., péntek 10:10
Azert egy beszamolot csak kernek milyen volt a fotball, melyiknek csak nagy itt a pofaja, aztan kozben fullretard a labdaval pl, vagy volt e tömegverekedéses 8napontulgyogyulo terdrecsuszasos akciozas vagy valamihehetheoriginal írta: Csak semmi buzulas jo focikazast öcskösök![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. május 6., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 1., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. május 1., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 1., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. május 1., vasárnap 16:31
33 vagyok, remélem 15 perc van bennemfüst írta: Ez ilyen tipikus öregfiús foci, hogy 3 perc futás aztán mindenki mar csak távolról lő, mert nem maradt szufla?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 1., vasárnap 11:42
Pontosan ez lesz.füst írta: Ez ilyen tipikus öregfiús foci, hogy 3 perc futás aztán mindenki mar csak távolról lő, mert nem maradt szufla?![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem