Nem utólag. Sok mindent elqxurtam volna, ha rám van bízva, de ezt az embert főleg ennyiért sosem hoztam volna ide. Nem lesz egy támogató hszem sem abból az időből.Donát írta: De k.rva okos vagy utólag, lol.
Szarul sült el a Hazard biznisz, de ennek semmi előjele nem volt, szakmailag teljesen jó igazolásnak tűnt. Szomorú, hogy így alakult, de ez van. Elfüstöltünk egy valag pénzt a semmire. Oké, az "ocószar" játékosaink kárpótolnak érte, idén főleg.
Amúgy az még vele a baj amellett, hogy holt teher, hogy, mint valaki itt helyesen írta, 2 évig blokkol 1-2 potenciális igazolást. Mindegy, most megvagyunk eddig nélküle. Főleg nélküle. Tényleg nem látom a helyét sem nálunk, sem a volt csapatában.
Azóta talán jobban odafigyelünk, jó a vonal, amit képvisel a klub. Nem kapaszkodunk olyanokba, akik távozni akarnak, vagy megrendült az elszántságuk, Mbappé féléket a lehetőségekhez képest nyomás alatt tartjuk, Cama meg egyenesen főnyeremény. Alaba is jó, bár szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Rüdiger is jó lesz.