Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 6., péntek 21:31

Donát írta: De k.rva okos vagy utólag, lol.
Szarul sült el a Hazard biznisz, de ennek semmi előjele nem volt, szakmailag teljesen jó igazolásnak tűnt. Szomorú, hogy így alakult, de ez van. Elfüstöltünk egy valag pénzt a semmire. Oké, az "ocószar" játékosaink kárpótolnak érte, idén főleg.
Nem utólag. Sok mindent elqxurtam volna, ha rám van bízva, de ezt az embert főleg ennyiért sosem hoztam volna ide. Nem lesz egy támogató hszem sem abból az időből. :D

Amúgy az még vele a baj amellett, hogy holt teher, hogy, mint valaki itt helyesen írta, 2 évig blokkol 1-2 potenciális igazolást. Mindegy, most megvagyunk eddig nélküle. Főleg nélküle. Tényleg nem látom a helyét sem nálunk, sem a volt csapatában.
Azóta talán jobban odafigyelünk, jó a vonal, amit képvisel a klub. Nem kapaszkodunk olyanokba, akik távozni akarnak, vagy megrendült az elszántságuk, Mbappé féléket a lehetőségekhez képest nyomás alatt tartjuk, Cama meg egyenesen főnyeremény. Alaba is jó, bár szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Rüdiger is jó lesz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 6., péntek 21:23

A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani. :shifty: :kalapos:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 6., péntek 21:20

Ma számoltam ki, hogy 2009/10 óta, tehát már CR-féle igazolásokat is beleszámolva ha beleszámoljuk az igazolásokat meg az eladásokat is az Arsenal 140 milkával többet baszott el mint mi :lol:

Szóval jah, belefér :lol:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 6., péntek 20:32

Torquemada írta: Borulnak a csontvázak a szekrényből újabban. Lassan Hazardra csak zsebpénzek miatt többet fizetünk, mint amennyiért Hakimit elengedtük. Kíváncsi vagyok, mi van még ebben a szerződésben. Már lassan attól félek, ha a jó Eden barátunk mondjuk két év múlva visszavonul, a nyugdíját is álljuk. Vagy ha az ukránok kiverik az oroszokat, akkor is kap 10 milliót. Ha meg bír enni 20 hambit kihívásként, akkor megint egy tízes. Nem tudom, mi lesz még. Ezek hatalmas kiadások, még ha a BL bevételből csikkzsebből ki is fizetjük.
De k.rva okos vagy utólag, lol. :lol:
Szarul sült el a Hazard biznisz, de ennek semmi előjele nem volt, szakmailag teljesen jó igazolásnak tűnt. Szomorú, hogy így alakult, de ez van. Elfüstöltünk egy valag pénzt a semmire. Oké, az "ocószar" játékosaink kárpótolnak érte, idén főleg.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 6., péntek 20:20

Hazika majd beall durcazva cserekent a dontoben, es elso labdaerintesebol csodagol, ott is a hosszabbitas…ja nem, ezt mar egyszer ellottuk. :mrgreen:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 6., péntek 19:47

gutihaz14 írta: 30 !! millio fontot fizetunk a chelseanek ha megnyerjuk a BL-t, tbo es hazard szerzodesi zaradekok miatt
Borulnak a csontvázak a szekrényből újabban. Lassan Hazardra csak zsebpénzek miatt többet fizetünk, mint amennyiért Hakimit elengedtük. Kíváncsi vagyok, mi van még ebben a szerződésben. Már lassan attól félek, ha a jó Eden barátunk mondjuk két év múlva visszavonul, a nyugdíját is álljuk. Vagy ha az ukránok kiverik az oroszokat, akkor is kap 10 milliót. Ha meg bír enni 20 hambit kihívásként, akkor megint egy tízes. Nem tudom, mi lesz még. Ezek hatalmas kiadások, még ha a BL bevételből csikkzsebből ki is fizetjük. Csak jobb lett volna ez a pénz azoknak, akik meg is érdemlik. Inkább adnánk Tibónak, mint az angoloknak.
Rohadt jó munkát végzett az ügynöke, hogy baszna egyedül.

Amúgy BL bevételek a marca szerint:
Los ingresos de los españoles:
Real Madrid 105,34 millones de euros
Villarreal 84 millones de euros
Atlético 63,270 millones de euros
Barcelona 38,670 millones de euros
Sevilla 34,430 millones de euros

Jól fest. A Villarrealnak ez maga az élet, szerintem ennyi pénzt kis túlzással még képen sem láttak :ozil: :kalapos: . A katalánok meg szépen maguk alá kakkantottak, ezúton is gratulálok nekik :agree: , de nembajmertnégynull.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 6., péntek 18:02

https://twitter.com/madridxtra/status/ ... _AQR3Q09-A
Tetszik ez az uj mez. Sajnalom, hogy az idegenbeli nem lila lesz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 6., péntek 12:15

A legkedvesebb opció, amit Pérez is örömmel fizet ki szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 6., péntek 12:04

gutihaz14 írta: 30 !! millio fontot fizetunk a chelseanek ha megnyerjuk a BL-t, tbo es hazard szerzodesi zaradekok miatt
Itt ha csak Tibó neve szerepel még meg is tudom emészteni, a csávó ér ennyit. Hazardot hagyjuk ki az egyenletből, azt nem veszem be, nem akarom.
Gondoljunk így rá

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 6., péntek 11:56

30 !! millio fontot fizetunk a chelseanek ha megnyerjuk a BL-t, tbo es hazard szerzodesi zaradekok miatt
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 6., péntek 0:14

tibi18 írta: A Szuperligás kínlódás miatt azért én nagyon szeretném, ha Ceferin mosolyogva akasztana Perez nyakába az aranyat, majd utalna egy kis pénzt a szervezet számlájáról.. B-)
En azt rohogom, hogy ment a nagy szuperliga kopkodes, de azert 24-tol csak jon a 36 csapatos BL

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. május 5., csütörtök 23:44

A Szuperligás kínlódás miatt azért én nagyon szeretném, ha Ceferin mosolyogva akasztana Perez nyakába az aranyat, majd utalna egy kis pénzt a szervezet számlájáról.. B-)

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 5., csütörtök 22:05

Elvileg a Lyonos 18 eves jhv Malo Gusto nevu gyereket is figyeljuk. YouTube alapjan ugyes. :)

Ha lepottyan a BL es az europai szuperkupa, 141 millio eurot kapunk az UEFA-tol.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 5., csütörtök 21:54

halamadrid írta: Porrot meg fogja venni a Sporting és 45 milliós kivásárlási ára lesz. A City 20 millióért vásárolhatja majd vissza, ha akarja.

Mostanában nem is voltak róla hírek, de így már végképp hagynunk kell. Jamesre jövőre mennénk rá, Mazraoui a Bayernbe megy stb. Mukiele az aki szerintem megérné a pénzét, de nagyon úgy érzem, hogy ennek egy Odri lesz a vége.
Pont arról szóltak a hírek vele kapcsolatban, hogy megveszi majd a Sporting mivel opciójuk volt rá, és továbbadják többért. A radarunkon ugyanúgy ott van, de nem hiszem, hogy veszünk jobbhátvédet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 5., csütörtök 21:47

Porrot meg fogja venni a Sporting és 45 milliós kivásárlási ára lesz. A City 20 millióért vásárolhatja majd vissza, ha akarja.

Mostanában nem is voltak róla hírek, de így már végképp hagynunk kell. Jamesre jövőre mennénk rá, Mazraoui a Bayernbe megy stb. Mukiele az aki szerintem megérné a pénzét, de nagyon úgy érzem, hogy ennek egy Odri lesz a vége.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 5., csütörtök 21:12

Calma jönni fog. Most megnyomják még amíg lehet ezt a sagat a bejelentés előtt kattintást generálni.

Amúgy is előbb igazol a barszába sztem minthogy ott maradjon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 5., csütörtök 21:07

gutihaz14 írta: elmennek a csába. mit nem tudnak? szetmegyek idegileg
Hát mit ?? Hogy egy madridi házba költözzön az egész pereputty vagy mamiéknak lesz külön luxusvilla, esetleg ők maradnak Párizsban es csak a gyermek megy el,.hogy 3x aranylabdás legyen.
Azért na, lehet a barátnő nehezen jön ki az anyóssal, de közben a pereputty meg Kylian fiúval akar még egy darabig lakni, vagy ilyenek. Ezek magánjellegű dolgok. Nem tartozik ránk na.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 5., csütörtök 21:04

Pontosan ezért írják ezeket a cikkeket, mert az egyszeri szurkoló ugrik rá. Ha vége lesz ennek a saganak, nem lehet már mivel pörgetni a kattintást. Talán még a tehénpásztor is kavargat az infókkal, bár így még szánalmasabb lenne ha nem marad. Jól írják előttem, az ilyen szerződéseket nem 3 héttel a szezon vége előtt írják alá. Mbappé is sunnyog, mert nem akarja, hogy az egész város dobálja rá a szart. Lemennek a bajnokságok, június elején bejelentik.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 5., csütörtök 21:01

elmennek a csába. mit nem tudnak? szetmegyek idegileg
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. május 5., csütörtök 20:52

KovaLlos írta: Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Sources close to Kylian Mbappé deny any agreement reached with PSG… or Real Madrid. He’s still thinking about it with his family. Decision to be made soon.
Official statement from Kylian Mbappé’s mother 🚨 #Mbappé

“There’s NO agreement in principle with Paris Saint-Germain or any other club. Discussions around Kylian's future continue in great serenity to allow him to make the best choice, in the respect of all the parties”.

Vissza: