Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 7., szombat 19:49

pont most játszhatott volna Ceba 1-2 meccset kezdőként is
erre megsérül :sly:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 7., szombat 17:35

1 jó és 1 rossz hír:

Griezmann, Joao Felix and Luis Suarez will not start against Real Madrid tomorrow. Cunha and Correa are expected to play.
@marca

Ceballos will be out for 2 weeks due to an injury in the adductor.
@AranchaMOBILE
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. május 7., szombat 11:21

Kerlon írta: 5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.

Aki szereti bújni, annak ez egy remek oldal a mezeinkről:
https://www.footballkitarchive.com/real-madrid-kits/

Az idegenbeli lila, amúgy így elsőre jól néz ki szerintem. Illetve az első számú mez is jól nézett ki az első koncepciók alapján, de végül borzalmasan gagyinak tűnik. Remélem jobban fog kinézni hordva.
Mindig is gyanús volt, de mostmár látom, hogy a 14/15 és a 18/19 mezünk kotta ugyanaz :lol: :lol:
Nem szeretem a fekete csíkos mezeket, mindig szar idényeket futunk benne, 2008/09-ben is ilyesmi mezünk volt. Gondolom mindenki emlékszik mi történt akkoriban :shutup:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 7., szombat 11:11

Kerlon írta: 5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.

Az idegenbeli lila, amúgy így elsőre jól néz ki szerintem. Illetve az első számú mez is jól nézett ki az első koncepciók alapján, de végül borzalmasan gagyinak tűnik. Remélem jobban fog kinézni hordva.
azért ezt az oldalt nézegetve minden évre jut egy fasza mez, amit meg lehet venni eredetiben is akár (bár én eredetit eddig csak a premier outletben vettem töredék áron a többi mind kínai) , igaz marha unalmas mezeket tud a adidas kihányni magából de szerencsére van miből válogatni.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 7., szombat 10:17

5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2022. május 7., szombat 9:57

Tenyleg nagyon gaz.. 2022-ben ilyeneket kitalalni es ezert meg jo penzt is kapni.. Big joke, hatalmas vicc.

Instan, twitteren olyan brutal jo koncepciok szoktak lenni mezekre (igaz mas tema, de F1 festesekre is), amik tenyleg igenyesek, faszan neznek ki, de ezzel szemben a valosagban meg nagyreszt inkabb visszafele haladnak a gyartok. Inkabb azokat a designer tagokat kene alkalmazni.. Ertem, hogy retro meg tok jo, de ez a mez - sajnos - inkabb egy wishrol valo rendelesre jo max, nem original megvenni, mert nem er tobbet es ezzel a csapatok is sz*patva vannak, mert kevesebb mez lesz eladva. Tiszta azsia centerben vasarolt polo feeling, amit ha meg nyaron is huzol fel, 2 perc mulva mar menekulnek az emberek a szagatol.. :mrgreen:
#happyshitting

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 7., szombat 9:30

Süti írta: Eskü az Adidasnál 3 éves gyerekekkel generáltatják a mezeket 10 sablon közül. :(
Sztem is kurvagaz, 2022ben egy ilyen designt letenni, attol a gallertol meg kiterek a hitembol is
thereisonly1ronaldo

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 7., szombat 8:59

Torquemada írta:
Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani. :shifty: :kalapos:
Jobbhátvédet szeretnél ? :mrgreen:
Úgy tudom nagy spanok Hakimi és Mbappé :mrgreen:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 7., szombat 8:32

Eskü az Adidasnál 3 éves gyerekekkel generáltatják a mezeket 10 sablon közül. :(
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 6., péntek 23:47

tubatibi írta: Pad'em Te inkább Tchouameniről hozzál már híreket, hogy júniusban done deal lesz. :mrgreen:
Olyan már volt :mrgreen: Most visszaléptünk egyet és megint az ilyenek futnak:

Aurélien Tchouaméni wants to play for Real Madrid. It's now up to the club to take action. @AndiOnrubia

Pool, Chelsea, MU mindet érdekli, de ha tippelnem kéne a fekete atlétáknak mostanában valóban mi lehetünk a legvonzóbb opció :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 6., péntek 23:07

Hat ez nagyon ronda szerintem. :-( Sebaj, BL-t nyerni jo lesz az is. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 6., péntek 22:45

Bencze írta: https://twitter.com/madridxtra/status/ ... _AQR3Q09-A
Tetszik ez az uj mez. Sajnalom, hogy az idegenbeli nem lila lesz.
egyik mez lila lesz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 6., péntek 22:38

A "CR7 visszatér" híreket ki hozta, a bild, v vmi megbízható kebapos? Függetlenül, hogy valszeg egyébként sem lesz semmi belőle, meg minden pénzünket Csúnyanéninek és MBappé postásának, gyerekkori padtársának utaljuk majd, meg a menzának, amelyik Hazardot eteti.. szóval ha ezek miatt nem lesz pénz Haalandra, lehet a portugál lenne a legjobb megoldás még 1, esetleg 2 évig a cserecsatár gondokra..

Az újramelegített dolgok örök igazsága persze itt is érvényes, de elnézve Marianot/Jovicot ugyanolyan floppok lesznek jövőre is, mint idén voltak és Benztől nem elvárható, hogy állandóan mentse a seggünket (sőt, a city ellen rendesen fáradt volt 104 perc után, nem is értem..)...
Nekem nem baxná a csőröm, ha visszajönne..
jobb: MBappe/LV/Ase
bal: Vinyó/Rodry
csatár: Benz/CR

Hát ez mi névsor vóna..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 6., péntek 22:04

Pad'em Te inkább Tchouameniről hozzál már híreket, hogy júniusban done deal lesz. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 6., péntek 21:56

gutihaz14 írta:
Torquemada írta:

hakimi már mondta azóta is hogy nagyon szívesen játszana itt, csak mikor lesz a jövőben annyi pénzünk hogy a psg-ből igazoljunk bárkit is? bappe után roló le van nekünk
Mbappé után kiderült, hogy ez nem igazán pénz kérdése. Remélem is, hogy visszaüt nekik és semmi normális nevet nem tudnak ezután majd odavinni, csak kiégett vagy kivénhedt, ambíció nélküli meg futottak még arcokat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 6., péntek 21:45

Torquemada írta:
Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani. :shifty: :kalapos:
hakimi már mondta azóta is hogy nagyon szívesen játszana itt, csak mikor lesz a jövőben annyi pénzünk hogy a psg-ből igazoljunk bárkit is? bappe után roló le van nekünk
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 6., péntek 21:33

""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 6., péntek 21:31

Donát írta: De k.rva okos vagy utólag, lol.
Szarul sült el a Hazard biznisz, de ennek semmi előjele nem volt, szakmailag teljesen jó igazolásnak tűnt. Szomorú, hogy így alakult, de ez van. Elfüstöltünk egy valag pénzt a semmire. Oké, az "ocószar" játékosaink kárpótolnak érte, idén főleg.
Nem utólag. Sok mindent elqxurtam volna, ha rám van bízva, de ezt az embert főleg ennyiért sosem hoztam volna ide. Nem lesz egy támogató hszem sem abból az időből. :D

Amúgy az még vele a baj amellett, hogy holt teher, hogy, mint valaki itt helyesen írta, 2 évig blokkol 1-2 potenciális igazolást. Mindegy, most megvagyunk eddig nélküle. Főleg nélküle. Tényleg nem látom a helyét sem nálunk, sem a volt csapatában.
Azóta talán jobban odafigyelünk, jó a vonal, amit képvisel a klub. Nem kapaszkodunk olyanokba, akik távozni akarnak, vagy megrendült az elszántságuk, Mbappé féléket a lehetőségekhez képest nyomás alatt tartjuk, Cama meg egyenesen főnyeremény. Alaba is jó, bár szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Rüdiger is jó lesz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 6., péntek 21:23

A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani. :shifty: :kalapos:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 6., péntek 21:20

Ma számoltam ki, hogy 2009/10 óta, tehát már CR-féle igazolásokat is beleszámolva ha beleszámoljuk az igazolásokat meg az eladásokat is az Arsenal 140 milkával többet baszott el mint mi :lol:

Szóval jah, belefér :lol:

Vissza: