Kommentáld a híreket
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Kommentáld a híreket
pont most játszhatott volna Ceba 1-2 meccset kezdőként is
erre megsérül
erre megsérül
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
1 jó és 1 rossz hír:
Griezmann, Joao Felix and Luis Suarez will not start against Real Madrid tomorrow. Cunha and Correa are expected to play.
@marca
Ceballos will be out for 2 weeks due to an injury in the adductor.
@AranchaMOBILE
Griezmann, Joao Felix and Luis Suarez will not start against Real Madrid tomorrow. Cunha and Correa are expected to play.
@marca
Ceballos will be out for 2 weeks due to an injury in the adductor.
@AranchaMOBILE
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Mindig is gyanús volt, de mostmár látom, hogy a 14/15 és a 18/19 mezünk kotta ugyanazKerlon írta: 5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.
Aki szereti bújni, annak ez egy remek oldal a mezeinkről:
https://www.footballkitarchive.com/real-madrid-kits/
Az idegenbeli lila, amúgy így elsőre jól néz ki szerintem. Illetve az első számú mez is jól nézett ki az első koncepciók alapján, de végül borzalmasan gagyinak tűnik. Remélem jobban fog kinézni hordva.
Nem szeretem a fekete csíkos mezeket, mindig szar idényeket futunk benne, 2008/09-ben is ilyesmi mezünk volt. Gondolom mindenki emlékszik mi történt akkoriban
azért ezt az oldalt nézegetve minden évre jut egy fasza mez, amit meg lehet venni eredetiben is akár (bár én eredetit eddig csak a premier outletben vettem töredék áron a többi mind kínai) , igaz marha unalmas mezeket tud a adidas kihányni magából de szerencsére van miből válogatni.Kerlon írta: 5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.
Az idegenbeli lila, amúgy így elsőre jól néz ki szerintem. Illetve az első számú mez is jól nézett ki az első koncepciók alapján, de végül borzalmasan gagyinak tűnik. Remélem jobban fog kinézni hordva.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Tenyleg nagyon gaz.. 2022-ben ilyeneket kitalalni es ezert meg jo penzt is kapni.. Big joke, hatalmas vicc.
Instan, twitteren olyan brutal jo koncepciok szoktak lenni mezekre (igaz mas tema, de F1 festesekre is), amik tenyleg igenyesek, faszan neznek ki, de ezzel szemben a valosagban meg nagyreszt inkabb visszafele haladnak a gyartok. Inkabb azokat a designer tagokat kene alkalmazni.. Ertem, hogy retro meg tok jo, de ez a mez - sajnos - inkabb egy wishrol valo rendelesre jo max, nem original megvenni, mert nem er tobbet es ezzel a csapatok is sz*patva vannak, mert kevesebb mez lesz eladva. Tiszta azsia centerben vasarolt polo feeling, amit ha meg nyaron is huzol fel, 2 perc mulva mar menekulnek az emberek a szagatol..
Instan, twitteren olyan brutal jo koncepciok szoktak lenni mezekre (igaz mas tema, de F1 festesekre is), amik tenyleg igenyesek, faszan neznek ki, de ezzel szemben a valosagban meg nagyreszt inkabb visszafele haladnak a gyartok. Inkabb azokat a designer tagokat kene alkalmazni.. Ertem, hogy retro meg tok jo, de ez a mez - sajnos - inkabb egy wishrol valo rendelesre jo max, nem original megvenni, mert nem er tobbet es ezzel a csapatok is sz*patva vannak, mert kevesebb mez lesz eladva. Tiszta azsia centerben vasarolt polo feeling, amit ha meg nyaron is huzol fel, 2 perc mulva mar menekulnek az emberek a szagatol..
#happyshitting
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem is kurvagaz, 2022ben egy ilyen designt letenni, attol a gallertol meg kiterek a hitembol isSüti írta: Eskü az Adidasnál 3 éves gyerekekkel generáltatják a mezeket 10 sablon közül.
thereisonly1ronaldo
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Úgy tudom nagy spanok Hakimi és MbappéTorquemada írta:Jobbhátvédet szeretnél ?Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani.
- Süti
Eskü az Adidasnál 3 éves gyerekekkel generáltatják a mezeket 10 sablon közül.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pad'em
Olyan már volt Most visszaléptünk egyet és megint az ilyenek futnak:tubatibi írta: Pad'em Te inkább Tchouameniről hozzál már híreket, hogy júniusban done deal lesz.
Aurélien Tchouaméni wants to play for Real Madrid. It's now up to the club to take action. @AndiOnrubia
Pool, Chelsea, MU mindet érdekli, de ha tippelnem kéne a fekete atlétáknak mostanában valóban mi lehetünk a legvonzóbb opció
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hat ez nagyon ronda szerintem. Sebaj, BL-t nyerni jo lesz az is.
egyik mez lila leszBencze írta: https://twitter.com/madridxtra/status/ ... _AQR3Q09-A
Tetszik ez az uj mez. Sajnalom, hogy az idegenbeli nem lila lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A "CR7 visszatér" híreket ki hozta, a bild, v vmi megbízható kebapos? Függetlenül, hogy valszeg egyébként sem lesz semmi belőle, meg minden pénzünket Csúnyanéninek és MBappé postásának, gyerekkori padtársának utaljuk majd, meg a menzának, amelyik Hazardot eteti.. szóval ha ezek miatt nem lesz pénz Haalandra, lehet a portugál lenne a legjobb megoldás még 1, esetleg 2 évig a cserecsatár gondokra..
Az újramelegített dolgok örök igazsága persze itt is érvényes, de elnézve Marianot/Jovicot ugyanolyan floppok lesznek jövőre is, mint idén voltak és Benztől nem elvárható, hogy állandóan mentse a seggünket (sőt, a city ellen rendesen fáradt volt 104 perc után, nem is értem..)...
Nekem nem baxná a csőröm, ha visszajönne..
jobb: MBappe/LV/Ase
bal: Vinyó/Rodry
csatár: Benz/CR
Hát ez mi névsor vóna..
Az újramelegített dolgok örök igazsága persze itt is érvényes, de elnézve Marianot/Jovicot ugyanolyan floppok lesznek jövőre is, mint idén voltak és Benztől nem elvárható, hogy állandóan mentse a seggünket (sőt, a city ellen rendesen fáradt volt 104 perc után, nem is értem..)...
Nekem nem baxná a csőröm, ha visszajönne..
jobb: MBappe/LV/Ase
bal: Vinyó/Rodry
csatár: Benz/CR
Hát ez mi névsor vóna..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Pad'em Te inkább Tchouameniről hozzál már híreket, hogy júniusban done deal lesz.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Mbappé után kiderült, hogy ez nem igazán pénz kérdése. Remélem is, hogy visszaüt nekik és semmi normális nevet nem tudnak ezután majd odavinni, csak kiégett vagy kivénhedt, ambíció nélküli meg futottak még arcokat.gutihaz14 írta:hakimi már mondta azóta is hogy nagyon szívesen játszana itt, csak mikor lesz a jövőben annyi pénzünk hogy a psg-ből igazoljunk bárkit is? bappe után roló le van nekünkTorquemada írta:
Jobbhátvédet szeretnél ?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
hakimi már mondta azóta is hogy nagyon szívesen játszana itt, csak mikor lesz a jövőben annyi pénzünk hogy a psg-ből igazoljunk bárkit is? bappe után roló le van nekünkTorquemada írta:Jobbhátvédet szeretnél ?Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani.
valamelyik univerzumban:
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Jobbhátvédet szeretnél ?Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem utólag. Sok mindent elqxurtam volna, ha rám van bízva, de ezt az embert főleg ennyiért sosem hoztam volna ide. Nem lesz egy támogató hszem sem abból az időből.Donát írta: De k.rva okos vagy utólag, lol.
Szarul sült el a Hazard biznisz, de ennek semmi előjele nem volt, szakmailag teljesen jó igazolásnak tűnt. Szomorú, hogy így alakult, de ez van. Elfüstöltünk egy valag pénzt a semmire. Oké, az "ocószar" játékosaink kárpótolnak érte, idén főleg.
Amúgy az még vele a baj amellett, hogy holt teher, hogy, mint valaki itt helyesen írta, 2 évig blokkol 1-2 potenciális igazolást. Mindegy, most megvagyunk eddig nélküle. Főleg nélküle. Tényleg nem látom a helyét sem nálunk, sem a volt csapatában.
Azóta talán jobban odafigyelünk, jó a vonal, amit képvisel a klub. Nem kapaszkodunk olyanokba, akik távozni akarnak, vagy megrendült az elszántságuk, Mbappé féléket a lehetőségekhez képest nyomás alatt tartjuk, Cama meg egyenesen főnyeremény. Alaba is jó, bár szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Rüdiger is jó lesz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani.
Ma számoltam ki, hogy 2009/10 óta, tehát már CR-féle igazolásokat is beleszámolva ha beleszámoljuk az igazolásokat meg az eladásokat is az Arsenal 140 milkával többet baszott el mint mi
Szóval jah, belefér
Szóval jah, belefér