Mindjárt megszakad a szívem.elég áldozatot fog hozni anyagilag ha minket választ mert biztos hogy a psg többet tett az asztalra neki
Az öreg észnél lesz ez engem megnyugtat,C.Ronaldot és Ramost is elrendezte nem fog ez masképp lenni MBappeval sem.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 8., vasárnap 11:12
Mindjárt megszakad a szívem.elég áldozatot fog hozni anyagilag ha minket választ mert biztos hogy a psg többet tett az asztalra neki
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 10:57
miért mennénk le kutyába ha megadunk neki olyat amit kér?De miért? Menjünk le mi is kutyába, mint a PSG? A méltóság minden játékosnál többet ér.
elég áldozatot fog hozni anyagilag ha minket választ mert biztos hogy a psg többet tett az asztalra nekiNeki is áldozatot kell hoznia a Real Madridért.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 10:27
De miért? Menjünk le mi is kutyába, mint a PSG? A méltóság minden játékosnál többet ér. Meg eleve ez egy szűrő. Neki is áldozatot kell hoznia a Real Madridért. Ide ne azok jöjjenek, akik minél több pénzt akarnak keresni, hanem akik történelmet akarnak írni. Ez a módszer eddig is bevált.gutihaz14 írta: azon mondjuk besírnék ha tényleg ilyenen csúsznánk el
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 10:24
Az ilyen emberek kellenek ide!flori írta: Aurelien Tchouameni is ‘DYING’ to play for Real Madrid. The decision is now upto the club to sign him. @Ramon_AlvarezMM
Ahogy előttem is mondták, egy játékos értékén bőven-bőven sokat emel a Real Madrid, még egy Beckhamén, CR-én, nem hogy MBappén. Ezért van ez így, kölcsönösen jól jár mindkét fél. Még a fórumon olvastam korábban, bár nem tudom, hogy azóta is így van-e, de ez alól mindösszesen egy kivétel volt, CRnek az utolsó hosszabbításán engedett valami jelképeset Pérez, és ott 55-45 volt talán. (oké, elfogadnám én azr a jelképes különbséget ) Ha emiatt nem jön, az megint olyan, hogy lelke rajta, de butaság. Megkapja a nem kis fizut, ezt az 50% meg bőven túlemeli a Real Madrid nívója.sebydani írta:Real Madrid asking for 50% of the image rights for Kylian Mbappe has made the transfer difficult to conclude. The player's team believes that Kylian will lose a lot of money if he commits to Madrid, that's why they're keeping the PSG renewal talks open. [El País]
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 8., vasárnap 10:03
Ez meg a másik.tomi_b írta: Mondjuk lehet, hogy itt 50% a reklámjog, de Real Madrid játékosként kicsit más szint ez az egész, szóval lehet nem is járna rosszabbul.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. május 8., vasárnap 9:50
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 8., vasárnap 9:16
sebydani írta:Nem tudom igaz-e vagy sem de azért meglepne ha emiatt hiúsulna meg az üzlet. Abban biztos biztos vagyok, hogyha egy normális ügynöke lenne nem pedig a családja kezelné a dolgait már régen lett volna bejelentés, akár marad akár nem.Real Madrid asking for 50% of the image rights for Kylian Mbappe has made the transfer difficult to conclude. The player's team believes that Kylian will lose a lot of money if he commits to Madrid, that's why they're keeping the PSG renewal talks open. [El País]
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 9:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 8., vasárnap 8:53
Nem tudom igaz-e vagy sem de azért meglepne ha emiatt hiúsulna meg az üzlet. Abban biztos biztos vagyok, hogyha egy normális ügynöke lenne nem pedig a családja kezelné a dolgait már régen lett volna bejelentés, akár marad akár nem.Real Madrid asking for 50% of the image rights for Kylian Mbappe has made the transfer difficult to conclude. The player's team believes that Kylian will lose a lot of money if he commits to Madrid, that's why they're keeping the PSG renewal talks open. [El País]
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 7., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 7., szombat 19:50
Ő is elég sérülékeny sajnos.Jim írta: pont most játszhatott volna Ceba 1-2 meccset kezdőként is
erre megsérül
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 7., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 7., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. május 7., szombat 11:21
Mindig is gyanús volt, de mostmár látom, hogy a 14/15 és a 18/19 mezünk kotta ugyanazKerlon írta: 5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.
Aki szereti bújni, annak ez egy remek oldal a mezeinkről:
https://www.footballkitarchive.com/real-madrid-kits/
Az idegenbeli lila, amúgy így elsőre jól néz ki szerintem. Illetve az első számú mez is jól nézett ki az első koncepciók alapján, de végül borzalmasan gagyinak tűnik. Remélem jobban fog kinézni hordva.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 7., szombat 11:11
azért ezt az oldalt nézegetve minden évre jut egy fasza mez, amit meg lehet venni eredetiben is akár (bár én eredetit eddig csak a premier outletben vettem töredék áron a többi mind kínai) , igaz marha unalmas mezeket tud a adidas kihányni magából de szerencsére van miből válogatni.Kerlon írta: 5 éve mondogatom, hogy ki kéne vágni ezt a szar adidast. 30ezerért adják a mezeinket, de semmi extrát nem nyújtanak és még a sablonból adidas rongyokból sem tudják kihozni a legtöbbet.
Aki szereti bújni, annak ez egy remek oldal a mezeinkről:
https://www.footballkitarchive.com/real-madrid-kits/
Az idegenbeli lila, amúgy így elsőre jól néz ki szerintem. Illetve az első számú mez is jól nézett ki az első koncepciók alapján, de végül borzalmasan gagyinak tűnik. Remélem jobban fog kinézni hordva.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 7., szombat 10:17
HozzászólásSzerző: Corleone » 2022. május 7., szombat 9:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 7., szombat 9:30
Sztem is kurvagaz, 2022ben egy ilyen designt letenni, attol a gallertol meg kiterek a hitembol isSüti írta: Eskü az Adidasnál 3 éves gyerekekkel generáltatják a mezeket 10 sablon közül.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 7., szombat 8:59
Úgy tudom nagy spanok Hakimi és MbappéTorquemada írta:Jobbhátvédet szeretnél ?Ladislao Suarez írta: A PSG-s Paredes azt mondta szívesen játszana a Realban. Én egy másik PSG játékostól szeretném már ezt hallani.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 7., szombat 8:32
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem