Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

zsuninnyo

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. május 8., vasárnap 16:10

Donát írta:
zsuninnyo írta:

Azert elkepzelem, hogy engem megkeres egy nagy nevu munkaltato, es a kapott ajanlat azon reszet ami nekem nem elonyos azzal indokolnak, hogy nekem is aldozatot kell hozni, hogy ott dolgozzak. Rohognek egy nagyot
Ez a párhuzam mindig felmerül időről időre, de nem igazán állja meg a helyét. Téged a munkahelyeden nem követ figyelemmel a fél világ, nincs esélyed halhatatlanná válni, valamint nem a "végtelen" és a "végtelenebb" fizetés közül kell választanod.
Hat ez eleg nagy marhasag. Egyreszt minden szakmaban lehetsz vilaghiru, masreszt meg mit tudod mit dolgozok, es hogy mennyire van eselyem halhatatlanna valni? :D Es ennek semmi koze ahhoz hogy mit irtam.
Es a vegtelen es vegtelenebb fizetes viszonylagos, neked egy focista fizetese vegtelen, de van ahonnan az is apropenz, mivel ugye mindenki a sajat szintjen nyomorog.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 15:48

gutihaz14 írta: Kylian Mbappe & Real Madrid are close to an agreement on the image rights issue. Kylian dreams of Madrid and PSG know that since they signed him. @Santi_J_FM
Szupiság! Így már nem is kell egymásnak esnünk! :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 14:57

Kylian Mbappe & Real Madrid are close to an agreement on the image rights issue. Kylian dreams of Madrid and PSG know that since they signed him. @Santi_J_FM
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: SzB » 2022. május 8., vasárnap 13:54

https://www.football-espana.net/category/news
Real Madrid decide against move for Aurelien Tchouameni this summer
8 May 2022, 12:18

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 13:19

Amúgy szerintem Perez tudta, hogy a PSG nem fogja elengedni Bappét, ezért tolta be ezeket az ajánlatokat, nem volt ennyi pénz a kasszában csak Bappéra, vagy ha igen, akkor az szétcseszte volna az átigazolás politikát 3 évre.
ha tudta volna akkor nem küldi el odrit csak azért hogy legyen hely regisztrálni bappet valamint, akkor camavingát sem az utolsó pillanatban hozta volna, cama azért jött mert bappe biznisz kútbadőlt és valahogy oda akart szúrni a psg-nek mert cama-t ők is akarták. sőt ha bappe jött volna akkor egyértelmű hogy cama nem mert rá nem lett volna elég della. szóval jobban jártunk hogy nem tudta perez meggyőzni a psgt az eladásról.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2022. május 8., vasárnap 13:16

tavaly 180 milliót vagy 200-at is adtunk volna érte és akkor is meg kellett volna egyezni vele, most "spórolunk" annyit hogy a psg-nek legalább nem kell utalni semmit, akkor azt a feltett 180 milliót lehet csepegtetni bappenak módjával.
Amúgy szerintem Perez tudta, hogy a PSG nem fogja elengedni Bappét, ezért tolta be ezeket az ajánlatokat, nem volt ennyi pénz a kasszában csak Bappéra, vagy ha igen, akkor az szétcseszte volna az átigazolás politikát 3 évre.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 8., vasárnap 13:13

Nem osszehasonlithato a ket helyzet (futball vs civil szakmak) es azt az aporsagot elfelejti mindenki, hogy onmagaban a Real Madridba valo igazolas feltolja a mediaerteket az adott jatekosnak.

Amugy el tudok kepzelni ilyet a normal munkaeropiacon is. Egy nagy presztizsu helyen lehet, hogy megeri kompromisszumokat kotni (es ezt adott hely tudja is magarol), mert jol mutat az oneletrajzban, hogy ott dolgoztal, aminek kiszonhetoen kesobb anyagilag is megterul a dolog.

Ettol fuggetlenul mar ott bukik az osszehasonlitas, hogy itt valaszthat a sok csilliard es pofatlanul sok csilliard kozott.

Perezt nem kell felteni, nem fog belemenni semmi olyanba, ami anyagilag nem fer bele vagy tul nagy kockazat.

Mbappe meg maradjon Parizsban, ha nem tetszik neki valami. En csipem, szerintem jon is, de senkiert nem kell felrugni bevett szokasokat.

Amugy majdnem biztos vagyok benne, hogy regen alalirtak mar, csak megy a media hulyitese, hogy ugy tunjon, az utolso pillanatig nyitott a dolog.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 12:57

zsuninnyo írta:
Donát írta:

De miért? Menjünk le mi is kutyába, mint a PSG? A méltóság minden játékosnál többet ér. Meg eleve ez egy szűrő. Neki is áldozatot kell hoznia a Real Madridért. Ide ne azok jöjjenek, akik minél több pénzt akarnak keresni, hanem akik történelmet akarnak írni. Ez a módszer eddig is bevált.
Azert elkepzelem, hogy engem megkeres egy nagy nevu munkaltato, es a kapott ajanlat azon reszet ami nekem nem elonyos azzal indokolnak, hogy nekem is aldozatot kell hozni, hogy ott dolgozzak. Rohognek egy nagyot
Ez a párhuzam mindig felmerül időről időre, de nem igazán állja meg a helyét. Téged a munkahelyeden nem követ figyelemmel a fél világ, nincs esélyed halhatatlanná válni, valamint nem a "végtelen" és a "végtelenebb" fizetés közül kell választanod.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. május 8., vasárnap 12:49

Donát írta:
gutihaz14 írta: azon mondjuk besírnék ha tényleg ilyenen csúsznánk el
De miért? Menjünk le mi is kutyába, mint a PSG? A méltóság minden játékosnál többet ér. Meg eleve ez egy szűrő. Neki is áldozatot kell hoznia a Real Madridért. Ide ne azok jöjjenek, akik minél több pénzt akarnak keresni, hanem akik történelmet akarnak írni. Ez a módszer eddig is bevált.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 8., vasárnap 11:54

Szerintem mi Mbappeval tavaly mar mindenben megegyeztunk, talan reg ala is irtak mindent. A cikkek meg a PSG hatter hatalom kevereseibol adodnak, probaljak kelteni a hangulatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. május 8., vasárnap 11:39

Donát írta:
gutihaz14 írta:

miért mennénk le kutyába ha megadunk neki olyat amit kér?
de hazardnál nem mentünk le kutyába? a chelseanek 10-15 milliókat adunk még mindig a záradékok miatt, ki tudja hogy személy szerint neki még mennyi potyog le.

szálljunk már le a magas lóról és lássuk be hogy kurvára hiányzik előlről egy bappe, meg kell egyezni vele és kész, nem megy le senki kutyába, tavaly 180 milliót vagy 200-at is adtunk volna érte és akkor is meg kellett volna egyezni vele, most "spórolunk" annyit hogy a psg-nek legalább nem kell utalni semmit, akkor azt a feltett 180 milliót lehet csepegtetni bappenak módjával.

elég áldozatot fog hozni anyagilag ha minket választ mert biztos hogy a psg többet tett az asztalra neki
Teszünk neki egy ajánlatot. Egy korrekt ajánlatot, rengeteg pénzzel. Eldöntheti, hogy elfogadja, vagy nem. Akar itt játszani, vagy nem. Oké, megy a kötélhúzás, Pérez is emelhet az ajánlaton adott esetben, találkozhatnak középen, de akkor sem a játékos diktál. Ha nem élg neki, amit a klub kínál, tiszta sor, nem jön, nincs probléma. De soha ne a játékos diktáljon, senki nem lehet nagyobb a Real Madridnál. Nálunk nem ugrálnak a Messi-félék, és nem is fognak.

Nem MBappé hiányzik elölről, hanem egy csatár. Egy olyan, aki itt akar játszani, történelmet írni, és nem pénzt keresni akar idejönni, klubot pumpolni. Ha nem fogadja el a neki kínált nem kis pénzeket, lelke rajta, jön más. Kylian MBappé sem lesz soha nagyobb a Real Madridnál. Nálunk ezek az image rights.ok 50-50 mennek. Bőven kilőne neki, ha ide igazolna, tehát nem nagyon éri kár így sem, sőt. Ha nem fogadja semmi gond, de másik ajánlatot már nem kell neki tenni.

Mindezt mondom akkor, ha igaz, amit a sajtó írt. Mert pl az, hogy lepörgeti a szerződését, tényleg azt jelzi, hogy jönni akar. És az is érthető, hogy ha ugyan mindenképpen itt akar játszani, de itt azért a lehető legtöbbet keresni. A lehetősége meglesz, ha jönni akar jöhet. De nem kell minden követelésétől hasra esni, és pitizni.
Nem biztos. Én egyre kevésbé érzem, hogy jönni fog. Ezzel, hogy "kipörgeti", azt is eléri, hogy kecskeszeretőéknek egy halom aláírási pénzt kell(ene) pluszba adnia, meg ugye brutál fizu. Mert a szegény Kylian családja éhezik. Neymar apuka is tökéletes tanácsokkal látta el picifiát, láthatjuk, mit ért el vele.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 11:13

gutihaz14 írta:
De miért? Menjünk le mi is kutyába, mint a PSG? A méltóság minden játékosnál többet ér.
de hazardnál nem mentünk le kutyába? a chelseanek 10-15 milliókat adunk még mindig a záradékok miatt, ki tudja hogy személy szerint neki még mennyi potyog le.

szálljunk már le a magas lóról és lássuk be hogy kurvára hiányzik előlről egy bappe, meg kell egyezni vele és kész, nem megy le senki kutyába, tavaly 180 milliót vagy 200-at is adtunk volna érte és akkor is meg kellett volna egyezni vele, most "spórolunk" annyit hogy a psg-nek legalább nem kell utalni semmit, akkor azt a feltett 180 milliót lehet csepegtetni bappenak módjával.
Neki is áldozatot kell hoznia a Real Madridért.
elég áldozatot fog hozni anyagilag ha minket választ mert biztos hogy a psg többet tett az asztalra neki
Teszünk neki egy ajánlatot. Egy korrekt ajánlatot, rengeteg pénzzel. Eldöntheti, hogy elfogadja, vagy nem. Akar itt játszani, vagy nem. Oké, megy a kötélhúzás, Pérez is emelhet az ajánlaton adott esetben, találkozhatnak középen, de akkor sem a játékos diktál. Ha nem élg neki, amit a klub kínál, tiszta sor, nem jön, nincs probléma. De soha ne a játékos diktáljon, senki nem lehet nagyobb a Real Madridnál. Nálunk nem ugrálnak a Messi-félék, és nem is fognak.

Nem MBappé hiányzik elölről, hanem egy csatár. Egy olyan, aki itt akar játszani, történelmet írni, és nem pénzt keresni akar idejönni, klubot pumpolni. Ha nem fogadja el a neki kínált nem kis pénzeket, lelke rajta, jön más. Kylian MBappé sem lesz soha nagyobb a Real Madridnál. Nálunk ezek az image rights.ok 50-50 mennek. Bőven kilőne neki, ha ide igazolna, tehát nem nagyon éri kár így sem, sőt. Ha nem fogadja semmi gond, de másik ajánlatot már nem kell neki tenni.

Mindezt mondom akkor, ha igaz, amit a sajtó írt. Mert pl az, hogy lepörgeti a szerződését, tényleg azt jelzi, hogy jönni akar. És az is érthető, hogy ha ugyan mindenképpen itt akar játszani, de itt azért a lehető legtöbbet keresni. A lehetősége meglesz, ha jönni akar jöhet. De nem kell minden követelésétől hasra esni, és pitizni.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 8., vasárnap 11:12

Mindjárt megszakad a szívem. :roll:
Az öreg észnél lesz ez engem megnyugtat,C.Ronaldot és Ramost is elrendezte nem fog ez masképp lenni MBappeval sem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 10:57

De miért? Menjünk le mi is kutyába, mint a PSG? A méltóság minden játékosnál többet ér.

Neki is áldozatot kell hoznia a Real Madridért.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 10:27

gutihaz14 írta: azon mondjuk besírnék ha tényleg ilyenen csúsznánk el

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 10:24

flori írta: Aurelien Tchouameni is ‘DYING’ to play for Real Madrid. The decision is now upto the club to sign him. @Ramon_AlvarezMM
Az ilyen emberek kellenek ide! :sziv: :sziv: :sziv:
sebydani írta:
Real Madrid asking for 50% of the image rights for Kylian Mbappe has made the transfer difficult to conclude. The player's team believes that Kylian will lose a lot of money if he commits to Madrid, that's why they're keeping the PSG renewal talks open. [El País]
Ahogy előttem is mondták, egy játékos értékén bőven-bőven sokat emel a Real Madrid, még egy Beckhamén, CR-én, nem hogy MBappén. Ezért van ez így, kölcsönösen jól jár mindkét fél. Még a fórumon olvastam korábban, bár nem tudom, hogy azóta is így van-e, de ez alól mindösszesen egy kivétel volt, CRnek az utolsó hosszabbításán engedett valami jelképeset Pérez, és ott 55-45 volt talán. (oké, elfogadnám én azr a jelképes különbséget :D ) Ha emiatt nem jön, az megint olyan, hogy lelke rajta, de butaság. Megkapja a nem kis fizut, ezt az 50% meg bőven túlemeli a Real Madrid nívója.

De szerintem ezek nem a játékos dolgai, itt az ügynökök nem tudnak méltósággal tárgyalni, nincs realitás érzékük, telhetetlenek. De baromira örülök, hogy senmilyen szinten nem hagyja Pérez, hogy őt és a klubot hülyének nézzék. Ha semmi sem elég, lehet maradni celebkedni a francia bajnokságban, mi meg nyerjük a BL-eket olyanokkal, akik megérdemlik a habhehér mezt.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 8., vasárnap 10:03

De nem is értem hogy mi ez a kínlódás ha igaz,mikor aki ide igazol mindenkinél ez a bevett szokás.50% ide 50 meg oda.
tomi_b írta: Mondjuk lehet, hogy itt 50% a reklámjog, de Real Madrid játékosként kicsit más szint ez az egész, szóval lehet nem is járna rosszabbul.
Ez meg a másik.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. május 8., vasárnap 9:50

Mondjuk lehet, hogy itt 50% a reklámjog, de Real Madrid játékosként kicsit más szint ez az egész, szóval lehet nem is járna rosszabbul.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 8., vasárnap 9:16

sebydani írta:
Real Madrid asking for 50% of the image rights for Kylian Mbappe has made the transfer difficult to conclude. The player's team believes that Kylian will lose a lot of money if he commits to Madrid, that's why they're keeping the PSG renewal talks open. [El País]
Nem tudom igaz-e vagy sem de azért meglepne ha emiatt hiúsulna meg az üzlet. Abban biztos biztos vagyok, hogyha egy normális ügynöke lenne nem pedig a családja kezelné a dolgait már régen lett volna bejelentés, akár marad akár nem.

Erről már volt hír régebben is nekem úgy rémlik.
Mondjuk én úgy vagyok vele ha ilyen hülyeségek miatt nem akar ide jönni akkor inkább hagyjuk az egészet.
Akkor jön tucsupöcsi aztán a kp-kal fogunk mag..mi mindenkit jópár évig meg Viniékkel. :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 9:09

azon mondjuk besírnék ha tényleg ilyenen csúsznánk el