Tenisz
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Re: Tenisz
Valaki tudna egy jó minőségű streamet dobni a teniszhez ? köszii
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nekem is nagyon szimpi a csávó, élvezetesen közvetíti a meccseket, szeretem, ha ő közvetít. Már a hangszíne is tetszik, mint mondjuk Méhes Gábornak, nálam az is fontos. Tényleg látni/hallani, hogy ért hozzá.bár sokszor olvastam róla negatív véleményt, én a digis topor csabát mégis bírom.
nem igazán vagyok szakavatott, de lelkes, jókat mond, a statisztikákat és érdekességeket is jól használja és számomra pont megfelelő arányban nyomatja.
sőt, nálam külön feldobja a közvetítést, főleg mikor vonyít, hogy "nem hiszem eeeel!" meg "és elrontjaaaaa"
esetleg mikor ostobázza a bekiabáló nézőket, vagy hisztizik, hogy beszóltak neki facebook-on, amiért nadal csoportját könnyűnek véli, stb.
Ja, azt én is bírom, mikor szidja a nézőket.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az jó lehet. Horti Gábor kicsit szofisztikáltabb formában?'shutterisland írta:bár sokszor olvastam róla negatív véleményt, én a digis topor csabát mégis bírom.
nem igazán vagyok szakavatott, de lelkes, jókat mond, a statisztikákat és érdekességeket is jól használja és számomra pont megfelelő arányban nyomatja.
sőt, nálam külön feldobja a közvetítést, főleg mikor vonyít, hogy "nem hiszem eeeel!" meg "és elrontjaaaaa"
esetleg mikor ostobázza a bekiabáló nézőket, vagy hisztizik, hogy beszóltak neki facebook-on, amiért nadal csoportját könnyűnek véli, stb.
Tévém nincs, úgyhogy marad a stream, múltkor mondjuk pont megtaláltam a magyar Digit online, és ott néztem egy meccset, de sajnos pont nem ez a kommentátor volt.
Na mindegy, maradok a Sky-nál, Rusedskiék meggyőztek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bár sokszor olvastam róla negatív véleményt, én a digis topor csabát mégis bírom.Egyébként streamen nézem a meccseket
- GT37
Bocs a dupláért.
Del Potro Nem gondoltam volna, hogy vissza tud jönni szetthátrányból, Gasquet elég jól játszott, az az egykezes fonák valami elképesztő. Volt egy olyan nyerője returnből a franciának az elején, hogy csak néztem. A második szettben azután rengeteget hibáztak mindketten az első pár game-ben, majd Del Potrónak sikerült elvennie a gall adogatását, így meglett a szett.
Aztán a döntő szettben összevissza brékelték egymást, szerencsére az argentin jött ki ebből jobban, szerintem megérdemelten győzött. Gasquet-nak így elég nehéz dolga lesz, meg kell vernie Federert vagy Djokót, ha életben akarja tartani esélyeit a továbbjutásra.
Egyébként streamen nézem a meccseket, a SkySports-on, fantasztikus. Tegnap Becker és Rusedski volt a vendég a stúdióban, majd Annabel Croft, aki világelső volt korábban a hölgyeknél, tényleg nagyon jók, részletesen kielemzik minden játékos stílusát, melyik ütésnemben gyenge, melyikben jobb, mivel verheti meg Del Potro Gasquet-t, satöbbi. Jó hallgatni őket, ez valóban színvonal.
Az már más kérdés, hogy Becker úgy néz ki, mint valami legalja drogos. Viszont Rusedski jól tartja magát. Kár, hogy sikerült felvennie egy barna cipőt a fekete zakóhoz.
Ma háromtól Nadal-Ferrer, sajnos nem fogom tudni nézni, órám lesz, viszont este kivételesen hanyagolom a BL-t szerintem, mert Djoko-Federer lesz.
Illetve este hétkor kezdenek a Bryan ikrk párosban, érdemes lehet majd belenézni abba az összecsapásba is.
Del Potro Nem gondoltam volna, hogy vissza tud jönni szetthátrányból, Gasquet elég jól játszott, az az egykezes fonák valami elképesztő. Volt egy olyan nyerője returnből a franciának az elején, hogy csak néztem. A második szettben azután rengeteget hibáztak mindketten az első pár game-ben, majd Del Potrónak sikerült elvennie a gall adogatását, így meglett a szett.
Aztán a döntő szettben összevissza brékelték egymást, szerencsére az argentin jött ki ebből jobban, szerintem megérdemelten győzött. Gasquet-nak így elég nehéz dolga lesz, meg kell vernie Federert vagy Djokót, ha életben akarja tartani esélyeit a továbbjutásra.
Egyébként streamen nézem a meccseket, a SkySports-on, fantasztikus. Tegnap Becker és Rusedski volt a vendég a stúdióban, majd Annabel Croft, aki világelső volt korábban a hölgyeknél, tényleg nagyon jók, részletesen kielemzik minden játékos stílusát, melyik ütésnemben gyenge, melyikben jobb, mivel verheti meg Del Potro Gasquet-t, satöbbi. Jó hallgatni őket, ez valóban színvonal.
Az már más kérdés, hogy Becker úgy néz ki, mint valami legalja drogos. Viszont Rusedski jól tartja magát. Kár, hogy sikerült felvennie egy barna cipőt a fekete zakóhoz.
Ma háromtól Nadal-Ferrer, sajnos nem fogom tudni nézni, órám lesz, viszont este kivételesen hanyagolom a BL-t szerintem, mert Djoko-Federer lesz.
Illetve este hétkor kezdenek a Bryan ikrk párosban, érdemes lehet majd belenézni abba az összecsapásba is.
- GT37
Csak az első szettet néztem, az nem volt túl fényes, amikor Wawrinka adogatott, alig volt labdamenet, olyan jól szervált. Berdych meg folyton kettőshibákat ütött. Szóval az első szett tényleg nem volt túl látványos sajnos, igaz, Waw tenyerese elsült néha, illetve én imádom az egykezes fonákját, nagyon elegáns, de közben pontos is.Galacticos írta:szerintem "látványban" és "drámában" talán a vb leggyengébb meccse ez.
az egyik legjobb meccs pedig szerintem az esti lesz. gasquet fonákja vs delpotro tenyerese.
az argentint nagyon megkedveltem idén, talán mondhatom hogy a kedvencem lett, kár hogy ő nem lesz ott tennis classicson.
Most megint belenéztem pár perc erejéig (svédet tanulok közben ), jobb Waw, most is lebrékelte Berdychet, megérdemli a győzelmet.
Estére meg megpróbálom szabaddá tenni magam, nagyon kíváncsi vagyok Del Potróra. Nekem is nagy kedvencem lett az utóbbi időben, szurkolok neki most is, de természetesen még mindig Fed az első számú kedvenc.
- Galacticos
szerintem "látványban" és "drámában" talán a vb leggyengébb meccse ez.GT37 írta:Hamarosan Wawrinka-Berdych, érdemes nézni szerintem, elég komoly meccs várható. Mindent bele, Stanislas!
az egyik legjobb meccs pedig szerintem az esti lesz. gasquet fonákja vs delpotro tenyerese.
az argentint nagyon megkedveltem idén, talán mondhatom hogy a kedvencem lett, kár hogy ő nem lesz ott tennis classicson.
- GT37
Hamarosan Wawrinka-Berdych, érdemes nézni szerintem, elég komoly meccs várható. Mindent bele, Stanislas!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
akkor már értem miért nem játszott Ibra az előző meccsükön. Néztem a felállást, kispadon kerestem mindenhol, de nem volt. Nézem, hogy eltiltott-e, de az sem. Simán kért egy pár nap szabit a tennis miatt?'shutterisland írta:ez most volt az elődöntőben ?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Galacticos
hú ferrer.
nem igaz.eljut addig hogy adogasson a szettért, fordít a szerb azt mondom oké. tényleg, nagyon nagy teljesítmény.
utána elbukja a szettet ferrer.
következő szett ugyanez. ugyanez.
egy az egyben.
pont ezrét raktam tegnap nadalra amikor ferrer volt előnyben mert ilyenkor nem képes hozni a szerváját. bukott ő már masters döntőt pl murray ellen meccslabdáról. mert megállt a labdamenet közben és kikérte a challenget, közben csípte a vonalat murray ütése, onnan meg hengerelt andy.
nem igaz.eljut addig hogy adogasson a szettért, fordít a szerb azt mondom oké. tényleg, nagyon nagy teljesítmény.
utána elbukja a szettet ferrer.
következő szett ugyanez. ugyanez.
egy az egyben.
pont ezrét raktam tegnap nadalra amikor ferrer volt előnyben mert ilyenkor nem képes hozni a szerváját. bukott ő már masters döntőt pl murray ellen meccslabdáról. mert megállt a labdamenet közben és kikérte a challenget, közben csípte a vonalat murray ütése, onnan meg hengerelt andy.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nadallal meg van valami, hogy mostanában rendre kikap egy jobb ellenféltől?
Ausztrál Openre remélem összeszedi magát.
Ausztrál Openre remélem összeszedi magát.
- Galacticos
off topikban erről beszéltünk tegnap, és többen mondták hogy elalszanak rajta meg mittomén.Buitre írta:?????????Galacticos írta:és akkor méghogy ez a sport unalmas.
amúgy ezek a francia nézők ritka nagy parasztok. még az első körök egyikén volt hogy 3x szóltak hogy ne vakuzzanak, mire megértették. folyamatosan belekiabálnak, akár labdamenet közben is..
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
?????????Galacticos írta:és akkor méghogy ez a sport unalmas.
- Galacticos
ja ott van ibra a tornán már többször mutatták is, most is úgy kezdődött a meccs.'shutterisland írta:ez most volt az elődöntőben ?
egyébként tényleg drámai lesz, ha döntő szettre megyünk.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Galacticos
ez most megint dráma.
és egy döntő szettben mekkora dráma lenne te jó ég.
ez a meccs meg pluszban még látványos is.
és akkor méghogy ez a sport unalmas.
és egy döntő szettben mekkora dráma lenne te jó ég.
ez a meccs meg pluszban még látványos is.
és akkor méghogy ez a sport unalmas.
- Galacticos
hát ez nagyon lesokkolt.
minden pontnál azt vártam hogy na majd most feltámad, most jön egy olyan nyerő ami átlendíti a holtponton.
5-5nél a saját adogatásánál 30-15nél bukta el amikor a ziccert a hálóba ütötte, azzal jött vissza ferrer..
csak azért sajnálom mert így a holnapi meccs nem lesz akkora.
minden pontnál azt vártam hogy na majd most feltámad, most jön egy olyan nyerő ami átlendíti a holtponton.
5-5nél a saját adogatásánál 30-15nél bukta el amikor a ziccert a hálóba ütötte, azzal jött vissza ferrer..
csak azért sajnálom mert így a holnapi meccs nem lesz akkora.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ferrer nagyon akarta, és megérdemelte.
Remélem, holnap Djoko ellen is így játszik, vagy még jobban.
Remélem, holnap Djoko ellen is így játszik, vagy még jobban.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- GT37
És ott van, Ferrer, hihetetlen. Nem tudom, ezelőtt mikor verte meg utoljára Nadalt, ha volt ilyen egyáltalán.
- Galacticos
ferrer mekkorát játszik amúgy, te jó isten.
nadal meg nem adja fel. nincs ilyen nála.
szerintem ezzel most megtörte ferrert, más elmenni addig hogy szerválj a meccsért, meg utána kiszerválni a meccset nadal elleni.
fognini ellen 6-2 4-1ről fordított, nem is olyan rég. remélem most is fog.
#krimi.
szerk.: hát nem tört meg. bréklabda.
nadal meg nem adja fel. nincs ilyen nála.
szerintem ezzel most megtörte ferrert, más elmenni addig hogy szerválj a meccsért, meg utána kiszerválni a meccset nadal elleni.
fognini ellen 6-2 4-1ről fordított, nem is olyan rég. remélem most is fog.
#krimi.
szerk.: hát nem tört meg. bréklabda.