Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
17
18%
Xabi Alonso
70
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 92

Faust
El director de fotografía

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 9., hétfő 11:19

Pad'em írta: A Betis állítólag csak 7 milliót fizetne Ceballosért.

Ugye kulcsfontosságú mi lesz Ceballossal, a Tchouameni sztori szempontjából.

Volt nem rég egy tali Pogbával is. David Ornstein szerint még mindig opció nekünk is a PSG meg a Juve mellett.
De hogy mi szuksegunk lenne arra a vesztes idiotara, nem ertem.

Ceballos engem megvett meg egy evre ha a helyen kezelik a keretben, de ha tucsokpocs rajta mulik, nem nagyon gondolkodnek - bar meglepne ha ennyire ures lenne a kassza, hogy ezen megy a matek.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 9., hétfő 11:17

A Betis állítólag csak 7 milliót fizetne Ceballosért.

Ugye kulcsfontosságú mi lesz Ceballossal, a Tchouameni sztori szempontjából.

Volt nem rég egy tali Pogbával is. David Ornstein szerint még mindig opció nekünk is a PSG meg a Juve mellett.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

I am GC
Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: I am GC » 2022. május 8., vasárnap 23:08

cart írta: Nem tudom milyen marketing értéke lehet Mbappenak de egy CR vagy Beckhamhez képest nevetséges összegen megy a vita szerintem. Valószínű mindenképpen Mbappe jönne ki pozitívan belőle
Hát szerintem pont ez a baj, hogy sehol sincs ehhez a két játékoshoz, marketing szempontból. Így ő eleve sokkal többet nyer a Real Madrid nevével, mint a Real Madrid Bappé nevével
Beckham és Ronaldo is egy full kiépített brand volt, saját márkákkal, termékekkel, míg Kylian egyelőre egy ígéretes tehetség.
Nyilván ez pillanatnyi állapotot tükröz, mert iszonyatosan fiatal és még rengeteg lóvét hozhatnak az ő marketing szerződései is a jövőben.

Amilyen gondolkodása van Peréz apának, simán egyetértek vele, de úgyis engedni fog az öreg

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. május 8., vasárnap 22:43

Nem tudom milyen marketing értéke lehet Mbappenak de egy CR vagy Beckhamhez képest nevetséges összegen megy a vita szerintem. Valószínű mindenképpen Mbappe jönne ki pozitívan belőle

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 8., vasárnap 20:51

Pad'em írta: Rég eldőlt ez már, csak a francia lapok igyekeznek eladni a szurkolóknak, hogy küzdenek érte az utolsó percig.
Szerintem is ez a helyzet, valamikor a BL-donto utan juni 1 kornyeken official lesz.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 8., vasárnap 20:49

Rég eldőlt ez már, csak a francia lapok igyekeznek eladni a szurkolóknak, hogy küzdenek érte az utolsó percig.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 8., vasárnap 20:47

Azt írják, anno CR végül 60%öt kapott, ennél többet fog kapni Mbappe.

Érv volt a klub részéről hogy a kevesebb is több lesz, mert a Real Madrid játékosa lesz. A játékos képviselőinek nem nagyon hatotta meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 8., vasárnap 20:44

Vicces ezt a Mbappe image rights zrikát olvasni, sok szempontból.

1.Akik írják, biztos nem emlékeztek rá, de CR-nèl is ment ez. Sosem derült ki a vége, de akkor több cikk azt hozta le hogy 100% image rights részesedés ment CR-nek, a klub törtènelmében elõször. Nála is úgy gondoljátok ez annak a jele hogy a pènz fontosabb neki mint a karrier meg a gyõzelmek? :D

2. Ez Perez fantasztikus innovációja volt anno hogy 50-50, más klubok ebbõl sosem kaptak részesedést. Azóta gondolom többen lecopyztàk ezt, de õ volt az elsõ. Itt nem arról van szó hogy egy eladott XY Real Madrid mez pénze kit illet, hanem hogy a mondjuk Ronaldoval leszerzõdõ alsógatyamárka pénze kinek megy - az a márka aki amúgy vele (a csapatával) tárgyalja ezt le, és nem a klub címere kell neki hanem a félmeztelen teste.

3. Ehhez persze valid érv hogy a klub sokat hozzáad valakinek a global imagehez, ismertebb lesz, és ezért jogos a megosztás. De ne röhögtessetük egymást, vannak olyan játékosok akik már eleve kurva nagy márkák. Na pont velük van itt alkudozás, nem véletlen. El kell ismerni hogy Mbappe, Ronaldo vagy Beckham más helyzetben jön mint mondjuk Modric - több pènzt hoznak be nekünk, többet is kell kapniuk érte. Mert ha nem is ugyanakkora százalèkkal, de õk is emelik a klub brandjét, nekünk is nagyobb lesz a torta aminek a szeleteirõl tárgyalunk.

4. Nagyon találó az a hasonlat hogy mi lenne ha a te munkahelyed mondaná hogy azért hogy itt lehess, áldozatot kell hoznod. Miért kell? Pont nem errõl szól ma sem a játékospiac, sem a munkaerõpiac, mindenhol hiány van tehetségekbõl.

Mindettõl függetlenül baromira irritál a Mbappe saga, de pont ebbe belekötni hogy mer tárgyalni valamirōl amirõl pont hogy neki kell is tárgyalnia, az vicces. Ráadásul ebben pikkpakk meg is lett a megegyezés úgy tūnik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 8., vasárnap 20:20

Mbappé in France has become political. A lot of political pressure is being placed on him to renew. @agrandesso

:lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 18:12

el pais azt irja hogy a real tortenelmeben eddig 2 focista kapott tobb mint 60% ot a jogokbol az egyik becks a masik CR7. kivancsi vagyok bappeval miben allapodtak meg, mar ha tenyleg megallapodtak de mar a lagazetta is megerositette
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 8., vasárnap 18:09

Donát írta:
gutihaz14 írta: Kylian Mbappe & Real Madrid are close to an agreement on the image rights issue. Kylian dreams of Madrid and PSG know that since they signed him. @Santi_J_FM
Szupiság! Így már nem is kell egymásnak esnünk! :D
Real Madrid have reached an agreement for image rights with Kylian Mbappé. @agrandesso
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 16:58

zsuninnyo írta:
Donát írta:

Dehogy lehetsz minden szakmában. Néhány sportban meg művészként, esetleg politikusként, influenszerként de már ott sem a klasszikus munka miatt. Azt valóban nem tudom, h te mit csinálsz, de az esélye annak van nagyobb, hogy te se leszel világhírű.

Amit a fizuról mondasz, én értem, és igazad is van, de ettől még minél többet keres valaki, egyre kisebb mértékben tudja növelni az életszínvonalát az esetlegesen emelkedő bérével. Ráadásul ezek a focisták nem hiszem, hogy fel tudják fogni azokat a gazdasági dolgokat, amibe a végtelen pénzüket teszik, mert nincs benne semmi rutinjuk. Most az meg, hogy néhánnyal kevesebb sportautó, nyaraló, fuksz van a tulajdonában nem mérhető a hallhatatlansághoz. De nem vagyok a bőrükben, az tény, csak kibickedek, mint valószínűleg mindannyian itt a fórumon.
Egyebkent ha focista lennek, hasonlo helyzetben en is nyilvan mindent megadnek, hogy jatszak a Realban. De ugye ezt csak azzal a fejjel gondolom, amivel most elek, tehat lehet ott mar nem erdekelne ez a resze, hanem pont ugyanugy fognam fel ezt a dolgot, mint most a sajat munkammal es szakmammal kapcsolatban, en ezert irom ezt.
Aztan persze azt nem tudom elkepzelni, hogy mi az a presztizs, vagy trofea, amiert hajlando lennek "aldozatot" hozni (bar szerintem ez inkabb befektetes mint aldozat).
A lenyeg, ha vki igy gondolkodik, nem tudom erte bantani, mert szerintem ez egy racionalis gondolatmenet, hogy nehogymar meg en hozzak aldozatot a "munkaltatomert" elso korben.
Persze, én értem ezt. Én sem hibáztatok senkit. De én úgy gondolom, hogy igazán nagy eredményeket az fog elérni, akinek az a fontos, fontosabb, mint a fizu. És nekünk ilyen játékosokra van szükségünk. Ezért kiváló szűrő ez a helyzet most, ezért win-win nekünk, mert vagy jön MBappé, és akkor tudjuk, hogy fejben alkalmas a mezt viselni, vagy lemorzsolódik, így kiderül, hogy sosem volt idevaló, és lehet hozni mást.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. május 8., vasárnap 16:53

Donát írta:
zsuninnyo írta:

Hat ez eleg nagy marhasag. Egyreszt minden szakmaban lehetsz vilaghiru, masreszt meg mit tudod mit dolgozok, es hogy mennyire van eselyem halhatatlanna valni? :D Es ennek semmi koze ahhoz hogy mit irtam.
Es a vegtelen es vegtelenebb fizetes viszonylagos, neked egy focista fizetese vegtelen, de van ahonnan az is apropenz, mivel ugye mindenki a sajat szintjen nyomorog.
Dehogy lehetsz minden szakmában. Néhány sportban meg művészként, esetleg politikusként, influenszerként de már ott sem a klasszikus munka miatt. Azt valóban nem tudom, h te mit csinálsz, de az esélye annak van nagyobb, hogy te se leszel világhírű.

Amit a fizuról mondasz, én értem, és igazad is van, de ettől még minél többet keres valaki, egyre kisebb mértékben tudja növelni az életszínvonalát az esetlegesen emelkedő bérével. Ráadásul ezek a focisták nem hiszem, hogy fel tudják fogni azokat a gazdasági dolgokat, amibe a végtelen pénzüket teszik, mert nincs benne semmi rutinjuk. Most az meg, hogy néhánnyal kevesebb sportautó, nyaraló, fuksz van a tulajdonában nem mérhető a hallhatatlansághoz. De nem vagyok a bőrükben, az tény, csak kibickedek, mint valószínűleg mindannyian itt a fórumon.
Egyebkent ha focista lennek, hasonlo helyzetben en is nyilvan mindent megadnek, hogy jatszak a Realban. De ugye ezt csak azzal a fejjel gondolom, amivel most elek, tehat lehet ott mar nem erdekelne ez a resze, hanem pont ugyanugy fognam fel ezt a dolgot, mint most a sajat munkammal es szakmammal kapcsolatban, en ezert irom ezt.
Aztan persze azt nem tudom elkepzelni, hogy mi az a presztizs, vagy trofea, amiert hajlando lennek "aldozatot" hozni (bar szerintem ez inkabb befektetes mint aldozat).
A lenyeg, ha vki igy gondolkodik, nem tudom erte bantani, mert szerintem ez egy racionalis gondolatmenet, hogy nehogymar meg en hozzak aldozatot a "munkaltatomert" elso korben.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 8., vasárnap 16:33

Le lett irva, a presztizsert es a trofeakra valo nagyobb esely remenyeben miert ne hozhatna olyan anyagi aldozatot valaki, ami nemhogy a megelheteset nem fenyegeti, hanem jo esellyel igy is tobbet fog keresni, mint korabban. Raadasul pofatlanul nagy osszeget.

Az atlag emberek atlagos jovedelmet meg semmilyen szinten nem lehet osszevetni az elsporttal. Hiaba szoknak meg egy nagyon magas eletszinvonalat, aki ilyen penzugyi helyzetbol kepes bukni az vastagon megerdemli a sorsat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 16:32

zsuninnyo írta:
Donát írta:

Ez a párhuzam mindig felmerül időről időre, de nem igazán állja meg a helyét. Téged a munkahelyeden nem követ figyelemmel a fél világ, nincs esélyed halhatatlanná válni, valamint nem a "végtelen" és a "végtelenebb" fizetés közül kell választanod.
Hat ez eleg nagy marhasag. Egyreszt minden szakmaban lehetsz vilaghiru, masreszt meg mit tudod mit dolgozok, es hogy mennyire van eselyem halhatatlanna valni? :D Es ennek semmi koze ahhoz hogy mit irtam.
Es a vegtelen es vegtelenebb fizetes viszonylagos, neked egy focista fizetese vegtelen, de van ahonnan az is apropenz, mivel ugye mindenki a sajat szintjen nyomorog.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. május 8., vasárnap 16:10

Donát írta:
zsuninnyo írta:

Azert elkepzelem, hogy engem megkeres egy nagy nevu munkaltato, es a kapott ajanlat azon reszet ami nekem nem elonyos azzal indokolnak, hogy nekem is aldozatot kell hozni, hogy ott dolgozzak. Rohognek egy nagyot
Ez a párhuzam mindig felmerül időről időre, de nem igazán állja meg a helyét. Téged a munkahelyeden nem követ figyelemmel a fél világ, nincs esélyed halhatatlanná válni, valamint nem a "végtelen" és a "végtelenebb" fizetés közül kell választanod.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 8., vasárnap 15:48

gutihaz14 írta: Kylian Mbappe & Real Madrid are close to an agreement on the image rights issue. Kylian dreams of Madrid and PSG know that since they signed him. @Santi_J_FM
Szupiság! Így már nem is kell egymásnak esnünk! :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 14:57

Kylian Mbappe & Real Madrid are close to an agreement on the image rights issue. Kylian dreams of Madrid and PSG know that since they signed him. @Santi_J_FM

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2022. május 8., vasárnap 13:54

https://www.football-espana.net/category/news
Real Madrid decide against move for Aurelien Tchouameni this summer
8 May 2022, 12:18

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 8., vasárnap 13:19

Amúgy szerintem Perez tudta, hogy a PSG nem fogja elengedni Bappét, ezért tolta be ezeket az ajánlatokat, nem volt ennyi pénz a kasszában csak Bappéra, vagy ha igen, akkor az szétcseszte volna az átigazolás politikát 3 évre.
ha tudta volna akkor nem küldi el odrit csak azért hogy legyen hely regisztrálni bappet valamint, akkor camavingát sem az utolsó pillanatban hozta volna, cama azért jött mert bappe biznisz kútbadőlt és valahogy oda akart szúrni a psg-nek mert cama-t ők is akarták. sőt ha bappe jött volna akkor egyértelmű hogy cama nem mert rá nem lett volna elég della. szóval jobban jártunk hogy nem tudta perez meggyőzni a psgt az eladásról.

Vissza: