Kommentáld a híreket
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
CKM, Valverde, Camavinga, Isco, ceballos.
- Isco remélhetőleg megy.
A Monacos gyereket csak úgy lehetne hozni szerintem, akkor lenne értelme: Cebát kölcsönadnám egy évre mondjuk a Betisbe, játsszon folyamatosan. És jövő nyáron a CKM-ből 1 játékostól el kéne búcsúzni (vagy úgy dönt valaki magától, hogy megy), és akkor visszajöhetne Ceba. Carvajal is opcióval el lett adva (kvázi kölcsön), és utána vissza lett hozva, lett helye.
- Isco remélhetőleg megy.
A Monacos gyereket csak úgy lehetne hozni szerintem, akkor lenne értelme: Cebát kölcsönadnám egy évre mondjuk a Betisbe, játsszon folyamatosan. És jövő nyáron a CKM-ből 1 játékostól el kéne búcsúzni (vagy úgy dönt valaki magától, hogy megy), és akkor visszajöhetne Ceba. Carvajal is opcióval el lett adva (kvázi kölcsön), és utána vissza lett hozva, lett helye.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tobb ideje lesz csajozniJim írta: nagyon ráértek, ha csajt kerestek Asensionak
btw nem nagyon fog játszani a bl döntőn
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nagyon ráértek, ha csajt kerestek Asensionak
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egy húron pendülnek Marcoval. Nála ez kummanagy gólok, nagyon kicsi mezőnymunka.petiamadridista írta:Nagy popsi, kicsi cici.halamadrid írta: Camila Cabello (kiez) muzsikál majd a BL döntőt megnyitó ceremónián. Egy újabb popsztár suna akinek bizonyíthat majd Marco fiunk .
Dua Lipa jobb csaj, de ő is aranyos. Valami latinó.
Állítólag énekel, de egy dalát se ismerem.
De nagy popsi, kicsi cici. Ennyit tudok róla.
szerk: beírtam a neve mőgé az ass szót. Hát, puncimágnes Marconak lesz miért mennie.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Köszönjük Péter a szakmai elemzést, már-már a taiktikai topikba is mehetett volna!
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nagy popsi, kicsi cici.halamadrid írta: Camila Cabello (kiez) muzsikál majd a BL döntőt megnyitó ceremónián. Egy újabb popsztár suna akinek bizonyíthat majd Marco fiunk .
Dua Lipa jobb csaj, de ő is aranyos. Valami latinó.
Állítólag énekel, de egy dalát se ismerem.
De nagy popsi, kicsi cici. Ennyit tudok róla.
Érhető, hogy elengedtük a norvégot. Azért korábban is az volt a jellemző, hogy nagyobb kényszer esetén áldozunk nagyobb összeget valakiért. Talán Militao volt egy kicsit kivétel, ő nem illet ilyen szempontból a képbe. És ugyanez van a monacos gyerek kapcsán is. Akáhogy nézzük, nem egy ilyen játékosra van most szükségünk. 50-70 milliót nem fogunk kiadni olyanért, akinél nem biztos, hogy 2 éven belül nagy szükség van rá. Casemiro csak 30 körül van, itt van Camavinga, itt van Valverde...Amennyit láttam francia válogatott meccsen, szervező készség nem annyira van meg Tchouaméni-ben, így nem feltétlen egy ilyen karakterisztikájú játékos a fontos, ha Modric-Kroos-t akarjuk pótolni. Mert ők fognak kimenni 1-2 éven belül.
Nem bánnám én sem, ha rábeszélné a monaco-t, hogy nekünk adják el vállalható pénzért, de megértem Perezéket, ha nem akarnak most bankot robbantani.
Ha valami nem romlott el, nem kell megszerelni. És idén jött a szuperkupa, bajnoki cím, bl döntő...Nehéz így jó szívvel lecserélni játékosokat, korábban sem tettük, hiába látszott párszor, hogy kéne. Ahhoz gyenge szezon kellett volna.
Nem bánnám én sem, ha rábeszélné a monaco-t, hogy nekünk adják el vállalható pénzért, de megértem Perezéket, ha nem akarnak most bankot robbantani.
Ha valami nem romlott el, nem kell megszerelni. És idén jött a szuperkupa, bajnoki cím, bl döntő...Nehéz így jó szívvel lecserélni játékosokat, korábban sem tettük, hiába látszott párszor, hogy kéne. Ahhoz gyenge szezon kellett volna.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Camila Cabello (kiez) muzsikál majd a BL döntőt megnyitó ceremónián. Egy újabb popsztár suna akinek bizonyíthat majd Marco fiunk .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Átlátsz rajtam de az 2025 lesz szerintem.kodo írta:Latom mit csinalsz. Remenyt adsz nekunk hogy miutan Benzema visszavonult 451 góllal 2024-ben, joggal remenykedhessunk Haaland erkezeseben az allitolagos kivasarlasi opcio miatt.Realista24 írta: Erling Haaland's entourage wanted to include a release clause of €150M in Haaland's second year which was REJECTED by Florentino Perez.
@PacojoSER
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Latom mit csinalsz. Remenyt adsz nekunk hogy miutan Benzema visszavonult 451 góllal 2024-ben, joggal remenykedhessunk Haaland erkezeseben az allitolagos kivasarlasi opcio miatt.Realista24 írta: Erling Haaland's entourage wanted to include a release clause of €150M in Haaland's second year which was REJECTED by Florentino Perez.
@PacojoSER
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappé is in Madrid, he's having lunch with Achraf in the capital. (cope)
Erling Haaland's entourage wanted to include a release clause of €150M in Haaland's second year which was REJECTED by Florentino Perez.
@PacojoSER
Erling Haaland's entourage wanted to include a release clause of €150M in Haaland's second year which was REJECTED by Florentino Perez.
@PacojoSER
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Figyelemfelkeltő fizikuma van, de játszania kéne egy középcsapatban sokat, hogy szokja a helyezkedést, gyors döntéshozatalt.Realista24 írta: Youssoufa Moukoko is képben van a Realnál.
Jó lehet pár év múlva.
Nem illik.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
30 millió euró az bruttó vagy nettó?
Nálunk folyton azt mondták, hogy nettó 25-t akar, mint Mbappé, de már nettó 15-tel is Ronaldo mögött a második legjobban fizetett Premier League-es lenne.
Nálunk folyton azt mondták, hogy nettó 25-t akar, mint Mbappé, de már nettó 15-tel is Ronaldo mögött a második legjobban fizetett Premier League-es lenne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Youssoufa Moukoko is képben van a Realnál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Marhára tudtam volna örülni Haalandnak, jobban mint Mbappénak. De ezt a Benzemát bűn lenne padoztatni, és abban az esetben ha ő marad, akkor Haalandnak nincs itt helye.
Talán majd néhány év múlva a mienk lesz.
Dortmundot kinőtte és váltania kell, a City pedig sok szempontból jó döntés neki.
Nálunk hibádzik itt-ott a dolog. Benzivel osztoznia kell a játékperceken, és 100% hogy itt nem keresne annyit. Plusz ha le akar tenni valamit a cicinél az asztalra, akkor ez most jó alkalom, Pep milliárd fontos csapata szinte garancia a serlegekre, szóval ha büszkévé akarja tenni apucit, akkor ez jó alkalom. Ki tudja mi lesz a Cityvel 5-10 év múlva. Velük ellentétben viszont a Real Madrid biztos hogy nem megy sehova, amennyiben elég jó lesz Haaland, jöhet mjad 25-6 évesen is. Aztán majd meglátjuk.
Talán majd néhány év múlva a mienk lesz.
Dortmundot kinőtte és váltania kell, a City pedig sok szempontból jó döntés neki.
Nálunk hibádzik itt-ott a dolog. Benzivel osztoznia kell a játékperceken, és 100% hogy itt nem keresne annyit. Plusz ha le akar tenni valamit a cicinél az asztalra, akkor ez most jó alkalom, Pep milliárd fontos csapata szinte garancia a serlegekre, szóval ha büszkévé akarja tenni apucit, akkor ez jó alkalom. Ki tudja mi lesz a Cityvel 5-10 év múlva. Velük ellentétben viszont a Real Madrid biztos hogy nem megy sehova, amennyiben elég jó lesz Haaland, jöhet mjad 25-6 évesen is. Aztán majd meglátjuk.
- Pad'em
Meccskeretbe kerülhet bármikor ha kimarad Vini, Rodrygo vagy Militao.raul 4 ever írta:Igen, az A keretben perpill Kubonak se lenne hely (ha jól számolom), de hát volt amikor Vini+Rodry is castilla kerettagként tolták a nagycsapatban, szóval megoldható lenne gondolom.. A kicsiknél am. fél órát már játszott btw..Kerlon írta: Tóbiás szerintem az EUs helyek hianyaban nem jatszhat. Bar lehet volt valami utanpotlas kitetel erre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, az A keretben perpill Kubonak se lenne hely (ha jól számolom), de hát volt amikor Vini+Rodry is castilla kerettagként tolták a nagycsapatban, szóval megoldható lenne gondolom.. A kicsiknél am. fél órát már játszott btw..Kerlon írta: Tóbiás szerintem az EUs helyek hianyaban nem jatszhat. Bar lehet volt valami utanpotlas kitetel erre.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Contract until 2027 by €30M/year.halamadrid írta:
Voltak olyan hírek is, hogy csak 2-3 éves szerződést akar az új klubjánál. Hülyeségnek hangzott már akkor is, de ha valaki lát erről valami infót, vagy arról, hogy hány éves szerződése lesz majd a Cityvel az beküldhetné.
Teknős júni elején lesz bejelentve, júli elején bemutatva. Május 20 körül közli hivatalosan, hogy lép. Ez a script nekem abszolút hihető.Realista24 írta:
Állítom, hogy Tchouameni hamarabb lesz bejelentve, mint Mbappé
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Állítom, hogy Tchouameni hamarabb lesz bejelentve, mint Mbappétubatibi írta: Akkor Június 1.-n lesz egy Rüdiger-MBappé official és után hajkurásszuk Tchouamenit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
Voltak olyan hírek is, hogy csak 2-3 éves szerződést akar az új klubjánál. Hülyeségnek hangzott már akkor is, de ha valaki lát erről valami infót, vagy arról, hogy hány éves szerződése lesz majd a Cityvel az beküldhetné.Pad'em írta: Továbbra is azt hajtják a spanyolok, hogy ide akart jönni Erling, de mivel Benzre még évekig számítunk, a norvég sérülései illetve a magas pénzügyi igényei miatt nem akartuk most.
Valahogy el tudom fogadni. Biztos vagyok benne, hogy fog majd itt játszani, hacsak nem siklik ki a karrierje.