Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
müller még a csoportmeccseken meglehet neki ha úgy alakul. kettőt vág idegenben a koppenhágának és egyet a galata ellen. de aztán lehet ver két mesterhármast és csao van mindenkinek.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sztem annyit már nem fog lőni, hogy Sevát beelőzze idén, ilyen ütemben lehetetlenség termelni folyamatosan, még neki is.
Viszont Gerd Müller és Messi ( ) sztem meglesz neki.
Viszont Gerd Müller és Messi ( ) sztem meglesz neki.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ronaldo 100. BL meccsen meglotte 59. goljat
1. Raul 71
2. Inzaghi 70
3. Shevchenko 67
4. Messi 63
5. Gerd Müller 62
6. Ronaldo 59
Iden akar Shevchenko-t is beerheti/megelozheti, Inzaghit es Rault szerintem csak jovore, utana pedig Messivel mehet a harc az elso helyert.
1. Raul 71
2. Inzaghi 70
3. Shevchenko 67
4. Messi 63
5. Gerd Müller 62
6. Ronaldo 59
Iden akar Shevchenko-t is beerheti/megelozheti, Inzaghit es Rault szerintem csak jovore, utana pedig Messivel mehet a harc az elso helyert.
na majd ha visszavonul innen akkor a marca lehoz egy külön számot mert annyit rekordot fog addigra megdönteni.Anis írta:
(Isten bizony, kár hogy nem vezette valaki az ittléte alatt idényekre lebontva milyen rekordokat döntött meg!)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Újabb CR-rekord, hogy ő az első játékos, aki egy naptári évben 14 gólt lőtt a BL-ben.
Tavaszről MU oda-vissza (2 db), Galata oda-vissza (3 db), Dortmundnak egy gól
és most ősszel ez a 8 gól amit lőtt: Juve oda-vissza (3db), Galata (3 db), Köbenhaven (2 db).
(Isten bizony, kár hogy nem vezette valaki az ittléte alatt idényekre lebontva milyen rekordokat döntött meg!)
Tavaszről MU oda-vissza (2 db), Galata oda-vissza (3 db), Dortmundnak egy gól
és most ősszel ez a 8 gól amit lőtt: Juve oda-vissza (3db), Galata (3 db), Köbenhaven (2 db).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dannen írta:pont kérdezni akartam, hogy melyik rekordot állította most be? múltkor beszéltek valamiről, hogy a legtöbb csoportkörben szerzett gól is meglehet neki talán. gondolom ez még nem az volt?! valaki meséljen
Nem mindegy,minden héten beállit valamit....kár követni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
most állította be, 8 gól a rekord.dannen írta:dannen írta:pont kérdezni akartam, hogy melyik rekordot állította most be?
az érdekelne még, hogy a csoportkörben lőtt gólok rekordjához mennyi kéne még neki?
most van ugye CRnek 8 gólja és még 2 meccs, de Ibra a nyomában van, neki 7 gólja van.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szép volt, nagyon kellett, mint mindig.
Maximalista az emberünk, ismét volt két lehetõség, amikor sokat vállalt (nem passzolt) + a szabadrúgást is átengedhette volna a másik gigásznak, akkor senkinek nem lenne problémája, negatívuma ezután a meccs után.
A hajrában volt egy nagyon szép szólója, kár, hogy nem volt érkezõ a beadására.
Maximalista az emberünk, ismét volt két lehetõség, amikor sokat vállalt (nem passzolt) + a szabadrúgást is átengedhette volna a másik gigásznak, akkor senkinek nem lenne problémája, negatívuma ezután a meccs után.
A hajrában volt egy nagyon szép szólója, kár, hogy nem volt érkezõ a beadására.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Még meg sem dicsértétek?!
Megint rúgott egyet... már 8 gólos és beállított egy újabb rekordot. Elképesztő ez az ember. Ha így folytatja,még a végén elgondolkoznak a szavazók,hogy mégis CR-nek kellene kapnia a bogyót... szép álom,na kiveszem a kezem biliből...
Megint rúgott egyet... már 8 gólos és beállított egy újabb rekordot. Elképesztő ez az ember. Ha így folytatja,még a végén elgondolkoznak a szavazók,hogy mégis CR-nek kellene kapnia a bogyót... szép álom,na kiveszem a kezem biliből...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Korábban volt nem egy ilyen hír itt is, 'distán is, pl. Dan Gaspar - Amit kevesen tudnak Cristiano Ronaldóról, keress rá erre a neten.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyszer az itteni cikkírók írhatnának egy olyan cikket amiben Ronaldo emberi oldalát mutatják be. Vagyis a jó cselekedeteit. Komolyan az nso megint olyan szánalmas cikket hozott le arról h a Rayós kislánynak oda adta mezét.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:meg idényenként egy aranybogyóval.A különbség gyakorlatilag semmi. Idényenként másfél góllal több.
Meg az egyik jó fiú,minden szülő álma.....a másik meg rossz, nevelőotthonba vele.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
de egyébként komolyan így van, cr maximalizmusát elnézve nyilván akkor sem lenne elégedett magával, hogy ha messi nem létezne, és ennek a teljesítményének a 70%-val is ő lenne a legjobb és legeredményesebb a világon.
viszont kizártnak tartom, hogy egy olyan világban, ahol van cr, és a többiek kilométerekkel leszakadva, tudná hozni ezeket a számokat.
igaz ez messire is.
meg úgy en bloc a realra és a barcára, nem lenne itt 100 pont sehol, ha nem lenne a másik, 85 ponttal és lényegesen kevesebb rúgott góllal is kényelmesen be lehetne húzni a bajnokságot, több lehetőséget adva a fiataloknak és rápihenve a bl-re.
viszont kizártnak tartom, hogy egy olyan világban, ahol van cr, és a többiek kilométerekkel leszakadva, tudná hozni ezeket a számokat.
igaz ez messire is.
meg úgy en bloc a realra és a barcára, nem lenne itt 100 pont sehol, ha nem lenne a másik, 85 ponttal és lényegesen kevesebb rúgott góllal is kényelmesen be lehetne húzni a bajnokságot, több lehetőséget adva a fiataloknak és rápihenve a bl-re.
- h3x0r
Merci én ezzel mondom el merci, hogy vagy nekem'shutterisland írta:máskülönben egymás nélkül nem lennének képesek ilyen mutatókat hozni, így azért csak jó, hogy vannak egymásnak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a gólokban szerintem annyival sosem maradt el cr, a plusz gólpasszok voltak azok, amik miatt messi a számok világában felülmúlta.A különbség gyakorlatilag semmi. Ronaldo 17 meccsel kevesebbet játszott. Ha ezeken hozza az 1-es átlagot (ami elég valószínű, tekintve, hogy 4,5 éve ezt teszi), akkor Messi előnye 7 gól. Idényenként másfél góllal több. Elképesztő mutató mindkettőjüktől.
máskülönben egymás nélkül nem lennének képesek ilyen mutatókat hozni, így azért csak jó, hogy vannak egymásnak.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
még ebben a szezonban megelőzheti puskást, és jövőre santillanat...azért ez elképesztő....szerintem ezt senki nem gondolta volna, amikor leigazoltuk, csak egyedül ő, mert róla el tudom képzelni, hogy ez a teljesítménye sem üti meg a saját elvárásait
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
meg idényenként egy aranybogyóval.A különbség gyakorlatilag semmi. Idényenként másfél góllal több.
- Galacticos
ja.Géci írta:Ennek a 2 gólnak köszönhetően ugye vezeti a góllövőlistát?
ronaldo 13
costa 12 (de ma még játszik)
messi 8
és ez a legfontosabb, amellett hogy ronaldo nem csatárt játszik nálunk, és úgy érkezik.pheco írta:Még annyit tegyünk hozzá, hogy Ronaldo mellett játszott az esetek 99%-ban egy csatár Benzema vagy Higuain személyében és azért ők is termeltek 20-30 gólokat minden évben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ennek a 2 gólnak köszönhetően ugye vezeti a góllövőlistát?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Még annyit tegyünk hozzá, hogy Ronaldo mellett játszott az esetek 99%-ban egy csatár Benzema vagy Higuain személyében és azért ők is termeltek 20-30 gólokat minden évben. De egyébként két ekkora vadállat nem tudom mikor lesz legközelebb a futball világában.