hdmi kabelcsere valszeg, nem a kinai szart kellDonát írta: Megy egy játék a laptopon (Shovel Knight), ami HDMI-n keresztül rá van kötve a tvre, de a kábel csak a képet viszi át, a hangot nem. A laptop hangszórójából szól továbbra is a hang. Sosem találkoztam korábban a jelenséggel, esetleg valaki tud rá valami megoldást?
Elektronika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Elektronika
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Megy egy játék a laptopon (Shovel Knight), ami HDMI-n keresztül rá van kötve a tvre, de a kábel csak a képet viszi át, a hangot nem. A laptop hangszórójából szól továbbra is a hang. Sosem találkoztam korábban a jelenséggel, esetleg valaki tud rá valami megoldást?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Üdv néktek!
Kérdés.
e-roller ügyben. Ki mit vett az elmúlt időben?
Tapasztalatokat kérnék, mert megfordult a fejemben, hogy beruháznék én is egy ilyenre. Olvastam, hogy vannak 100e alatt is, de gondolom azok egyszerűbbek, de 200e fölé se mennék. Elég sok xiaomi márkát látni a városban.
Kérdés.
e-roller ügyben. Ki mit vett az elmúlt időben?
Tapasztalatokat kérnék, mert megfordult a fejemben, hogy beruháznék én is egy ilyenre. Olvastam, hogy vannak 100e alatt is, de gondolom azok egyszerűbbek, de 200e fölé se mennék. Elég sok xiaomi márkát látni a városban.
Nekem kicsivel több mint egy éve van Amazfit Bip U Pro-m. Ha minden igaz ez is Xiaomi gyártás. Akkor volt talán 30 ezer, most ilyen 20 körül van.
Erősítem Santit, teljesen rendben van.
Korábbi modellekről nem tudok nyilatkozni, de ennek nagyon fasza a GPS-e, nem egyszer futottam a kétszázezres garminos haver mellett, aztán kb pöccre azonosat mértem vele. Pulzust is jól méri, többi egészségügyi adatot is, valamint az app is elég jó kis részletes adatelemzéssel rendelkezik.
Értesítések is jól jönnek, üzeneteket, hívásokat is jól jelzi.
A stressz egy kicsit bullshit igen, de néha tud az is hasznos értéket mérni. Stresszes szitukban, amikor én nem is érzem magamon vagy nem akarom beismerni hogy stresszelek, megszokott ugrani, de amúgy nagy haszna nincs valóban.
A telefonom általában kézközelben van, szóval nekem egyáltalán nem hiányzik se NFC funkció, se az, hogy az órának beszélve tudjak telefonálni vagy üzengetni.
Erősítem Santit, teljesen rendben van.
Korábbi modellekről nem tudok nyilatkozni, de ennek nagyon fasza a GPS-e, nem egyszer futottam a kétszázezres garminos haver mellett, aztán kb pöccre azonosat mértem vele. Pulzust is jól méri, többi egészségügyi adatot is, valamint az app is elég jó kis részletes adatelemzéssel rendelkezik.
Értesítések is jól jönnek, üzeneteket, hívásokat is jól jelzi.
A stressz egy kicsit bullshit igen, de néha tud az is hasznos értéket mérni. Stresszes szitukban, amikor én nem is érzem magamon vagy nem akarom beismerni hogy stresszelek, megszokott ugrani, de amúgy nagy haszna nincs valóban.
A telefonom általában kézközelben van, szóval nekem egyáltalán nem hiányzik se NFC funkció, se az, hogy az órának beszélve tudjak telefonálni vagy üzengetni.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha megjön írok majd róla, tesztek szerint van valami stressz szint mérés funkció, ami egy marhaság viszont minden más pontos, tesztelték külön erre dedikált eszközök társaságában (vérnyomásmérő, pulzoxigénméter mellett stb. és ugyanazt mutatta).
A pulzusmérés meg akkor tud hülyeségeket írni, ha rángatod a kezedet, mint egy idegbeteg (nem futás alatt, attól sokkal jobban).
A GPS tévedhetősége az kb 10 méter 1km-enként.
A pulzusmérés meg akkor tud hülyeségeket írni, ha rángatod a kezedet, mint egy idegbeteg (nem futás alatt, attól sokkal jobban).
A GPS tévedhetősége az kb 10 méter 1km-enként.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amikor én használtam, még kanyarban sem volt az NFC, akkori mércével néztem mennyire okos, szóval részben meg is válaszoltad a kérdésemet. A pulzusmérés pontatlan, a GPS-e borzalmas volt, se edzésterv, se csatlakoztatható szenzorok, ez tényleg csak nagyon alap dolgokra (volt) elég. Mondom, 4-5 éve volt amit tapasztaltam, ezért vagyok kíváncsi a mostani állapotra.Santi írta:Szerintem amúgy pont fordítva van. Ez a kategória pont fitness karkötőnek jó, de okosórának kevés.nmate írta: Engem is érdekelne, én 4-5 éve kettő féle Xiaomi (vagy ilyesmi) órával is próbálkoztam, mindegyik egy gagyi szar volt. Okosórának elmentek, de sportra használhatatlan.
Nem tudsz mondjuk fizetni vele vagy hívni rajta, viszont egészségügyi adatok méréséhez meg sportoláshoz minden funkció rendelkezésre áll.
- Santi
Szerintem amúgy pont fordítva van. Ez a kategória pont fitness karkötőnek jó, de okosórának kevés.nmate írta: Engem is érdekelne, én 4-5 éve kettő féle Xiaomi (vagy ilyesmi) órával is próbálkoztam, mindegyik egy gagyi szar volt. Okosórának elmentek, de sportra használhatatlan.
Nem tudsz mondjuk fizetni vele vagy hívni rajta, viszont egészségügyi adatok méréséhez meg sportoláshoz minden funkció rendelkezésre áll.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Engem is érdekelne, én 4-5 éve kettő féle Xiaomi (vagy ilyesmi) órával is próbálkoztam, mindegyik egy gagyi szar volt. Okosórának elmentek, de sportra használhatatlan. Szóval nekem ugyan ez régi tapasztalat, de aki kicsit is komolyan akarja mérni (űzni ezek nélkül is lehet természetesen) a futást, úszást vagy bringázást, annak Garmin, Polar, Suunto kategória kell.Santi írta: Fitness órában is rámentem egy belépő kategóriásra, Xiaomi Redmi Watch 2
De érdekelne változott-e a dolog.
- Santi
Ahogy eddig olvasgattam a topikot budget kategóriában nem nagyon jártas a madridom népe, pedig ugye mindenben IS jártasak vagyunk.ANDS írta: Fejhallgató -Panasonic RP ht 010. Van vele valakinek tapasztalata? Engem nagyon meglep a hangja is, és a kényelme is.
Mellesleg 2800.- Ft az ára újonnan.
Én most rendeltem egy JLAB GO Air True Wireless-t futáshoz. Budget katban ajánlották külföldi futós portálokon, majd írok róla tapasztalatot, ha valakit érdekel.
Fitness órában is rámentem egy belépő kategóriásra, Xiaomi Redmi Watch 2 Lite lett a választás. Ha van rá igény írhatok majd róla, mert ilyen tapasztalat sem nagyon volt még itt, pedig biztos nem mindenki Garmint meg Apple Watchot használ.
500 nm, jelenleg nyírt 'gaz' van rajta", jövőre telepítenék értelmeset (és robotot vennék hozzá alapvetően).h3x0r írta:Mekkora teruletrol van szo?Halfkey írta: Bosch akkus fūnyírót használ valaki? Vélemények?
Ok, ok, szedessem ki a mandulàmat, de azon kívül?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mekkora teruletrol van szo?Halfkey írta: Bosch akkus fūnyírót használ valaki? Vélemények?
Bosch akkus fūnyírót használ valaki? Vélemények?
Beállítások -> Zene -> Dolby Atmos - ezt kapcsold ki. Legalábbis nekem ez volt a problémám. Kikapcsoltam és egyből jobban szólt a zene.rafael23 írta: Lecseréltem a 7 iPhone-t 13ra és hihetetlenül halk rajta a zene sima fülessel, gondolom legújabb frissítésben volt benne mivel régit sose frissítettem és ennyire halk azért nem volt.
Ha veszek komolyabb fülhallgatót az orvosolja a problémát?
Nem ilyen vezeték nélkülire gondolok hanem pl Xiaomi Mi In-Ear
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
vagy megérett az idő egy jó fülmosásra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ez egy olyan kiveteles eset, ahol forditva kell cselekedni. Minel rosszabb a szemed, annal jobb a hallasod (alap logic), igy nem kell uj fules, mert jobban fogod hallani a halk zenet. Problem solvedCsabi írta: Senki nem érti, hogy a szemét kell megműttetni, nem fülhallgatót upgradelni.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Senki nem érti, hogy a szemét kell megműttetni, nem fülhallgatót upgradelni.
- rafael23
Lecseréltem a 7 iPhone-t 13ra és hihetetlenül halk rajta a zene sima fülessel, gondolom legújabb frissítésben volt benne mivel régit sose frissítettem és ennyire halk azért nem volt.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Simán rakhatod egymásra. Nekünk két Bosch gépünk van, egymásra rakva. Semmi bajuk. A mosógép tetején van a szárítógép, ami nem rezonál semennyire sem, így nem esik le.TheBull6 írta: Szárítógépet és mosógépet szeretném egymásra rakni.
Csak úgy nem raknám őket egymásra, szóval szemműtéten kívül mi a legjobb megoldás? Jöhet bármi
Köszi!
Köszi