Egyszerűen egy barca drukker jobban felfigyel egy barcát gyalázó cikkre, vagy realos emberke is hamarabb sértődik be egy realt szidó cikken.
Mivel összehasonlításról beszélek, így ezekkel tisztában vagyok,ez alap.
GT:
ha elolvasod újra amit nekem írtál, már ki is ugrik a nyúl a bokorból.....merthogy, ha FIGYELMESEN elolvasod,akkor látszik, ahogy fogalmazol.....néha...egy kicsi..stb.....na ez, lehet a barca,és lehet jól látod. De a realnál ez nem néha....és nem egy kicsi. Ez a különbség,erről beszélek.
Alapvetően nem igazán a média vs real az érdeklődésem központja,hanem inkább azt nézem, mint realmadridfan is ahogy jelezte a politikai részénél, amit szintén próbálok követni, hogy az ember,az átlag ember,miként viszonyul traumákhoz, cselekményekhez...hogyan gondolkodnak,hogy reagálnak le egy egy ellenük vagy mellettük kialakult dolgot. Ez érdekel. A real csak egy része ennek, mivel róluk és a környezetéről sokat tudok.
realmadridfan:
Nem húzom fel magamat rajta...mindössze mindig is szerettem vizsgálni az emberi elmét.....elég ha csak ülök egy váróban, és rálátok sok emberre, próbálom megfejteni mi kár a fejében, hogy élhet, mi érdekli....milyen valójában, el sem hiszed mennyi jel van egy emberen.
Ennyi ez a sztori nem több.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.