HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 11., szerda 7:50
A mezei szurkolok majd raebrednek, amikor szeretett, tradicionalis klubjaik kozepcsapatta silanyulnak, a visszataszito, nivotlan, lelketlen olajcsapatok meg egymassal meccselnek minden cimert minden evben.
Mar most is nagyreszt fenntarthatatlan ez a rendszer. Kulso toke nelkul alig maradt versenykepes klub, kb mi vagyunk es a Bayern.
Barca nyakig adossagban, Juve, Milan es lenyegeben az osszes olasz csapat futottak meg kategoria. Angliaban is amennyire kovetem minden nagy klub magankezben van.
Akik meg ezek kozul tenyleg BL eselyesek, Chelsea, Pool, City, PSG mind lenyegeben magankezben van. Hogy mennyire onfenntartoak, azt nem tudom, talan elobbi ketto valamilyen szinten az.
Kozben soha nem latott magassagokban a fizetesek es atigazolasi dijak, a hiena ugynoksegek is teljesen irrealis modon elszalltak a jutalekokkal. Abban meg igaza van Pereznek, hogy a mai fiatalok kozul alig neznek mar meccset, a tv, mint platform lassan kikopik, de legalabbis osszemerheto a streaming szolgaltatok nezokozonsege a hagyomanyos tv adasokkal.
Lenyeg, hogy hiaba reformalgatnak, amig nincs atigazolasi, fizetesi sapka, normalis FFP, ami nem arra van kitalalva, hogy dagadt UEFA tisztviselok teleszedjek magukat, normalisan elosztott penzek, addig nem eletkepes a dolog hosszutavon szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)