Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 11., szerda 5:49

Halfkey írta: Nem is érzem hogy gáz lenne, az okosabb fórumozóktól egy értelmezési képesség szintet megszoktam, és téged abszolút oda sorollak, szóval majd legközelebb ismét értelmezel kritika elõtt :)

Tèmára visszatérve szerintem az ezzel nagyon érdekes kérdés, hogy mit csinál a Real-Barca-Juve trió. Cefrés szerintem azt okosan csinálta hogy variált valamit, és így tud mutogatni hogy hát tessék, itt belül is meg lehet oldani mindent, csak ezek a rebellis klubok szemétkednek.
Nem csak a formátummal meg az érdektelen meccsek tömegével volt gond, hanem a pénzzel.
A Cefresnek ki kell nyitnia jobban a tarcajat ha be akarja végleg zúzni a Szuperligat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 10., kedd 22:38

Nem is érzem hogy gáz lenne, az okosabb fórumozóktól egy értelmezési képesség szintet megszoktam, és téged abszolút oda sorollak, szóval majd legközelebb ismét értelmezel kritika elõtt :)

Tèmára visszatérve szerintem az ezzel nagyon érdekes kérdés, hogy mit csinál a Real-Barca-Juve trió. Cefrés szerintem azt okosan csinálta hogy variált valamit, és így tud mutogatni hogy hát tessék, itt belül is meg lehet oldani mindent, csak ezek a rebellis klubok szemétkednek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 22:18

Halfkey írta:
Pad'em írta:

Hát nem győztél meg :lol: Mi alapján lesz a meccsek sorsolása? Gondolom lesz 5-6 kalap. Ergó a 8 meccsből lesz az igazi nagycsapatoknak 1 max 2 rangadója, aztán majd azon múlik a sorrend ki veri meg jobban a Trabzonsport, a Sportingot meg a Krasnodart. Nem látom ez mivel reálisabb mint egy csoport, ahol legalább egyértelmű miért te vagy az élen.
Legközelebb nézz utána ha nem értesz valamit :mrgreen:
Minek amikor itt a fórum, és egy emberként mindenki segített, kicsit normálisabb hangnemben mint te, de semmi gáz :D

Most már csak a megszokás mondatja velem, hogy hülyeség az egész, de majd meglátjuk a gyakorlatban, ha megvalósul. Szépen lenyúlták Perez ötletét végeredményben.

R után szabadon, baszok én rá úgyis megnyerjük :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 10., kedd 22:08

Pad'em írta:
Halfkey írta:

Faszságokat azért zsigerbõl ne írogassunk, svájci rendszerū bajnokság reálisabb képet fog adni mint a jelenlegi csoportozás. Nem random 8 ellenfelet kapnának a résztvevõk.

Hogy több érdektelen meccs lesz az valid kritika.
Hát nem győztél meg :lol: Mi alapján lesz a meccsek sorsolása? Gondolom lesz 5-6 kalap. Ergó a 8 meccsből lesz az igazi nagycsapatoknak 1 max 2 rangadója, aztán majd azon múlik a sorrend ki veri meg jobban a Trabzonsport, a Sportingot meg a Krasnodart. Nem látom ez mivel reálisabb mint egy csoport, ahol legalább egyértelmű miért te vagy az élen.
Legközelebb nézz utána ha nem értesz valamit :mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 10., kedd 21:58

Pad'em írta: Ezt már konfirmálták, hogy így lesz? Mert akkor sztornó amit eddig írtam, sorry, ha valójában svájci alapon lesznek a meccsek akkor van értelme. Azt hittem vmi kiemelés alapján.

Persze Ceferinnek mindenképp a krva anyját :mrgreen:
:lol: :lol: :salute: :salute: :salute: :salute: :mrgreen: :mrgreen:

Én am. szívem szerint inkább esl-t néznék még mindig, nem ilyen holmi reformált bl-t..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. május 10., kedd 21:37

Pad'em írta:
Dupla D írta: Szerintem itt a svájci rendszer alatt azt értik, hogy mindig azok játszanak majd egymás ellen, akiknek közel azonos pontjuk van. Első a másodikkal, 35. a 36.-kal. Ez így 8 meccs után nagyjából kihozna egy korrekt erősorrendet.
Ezt már konfirmálták, hogy így lesz? Mert akkor sztornó amit eddig írtam, sorry, ha valójában svájci alapon lesznek a meccsek akkor van értelme. Azt hittem vmi kiemelés alapján.

https://www.nemzetisport.hu/bajnokok_li ... sz-2891521

“ Hogy ki kivel játszik, az a sakkból ismeretes „svájci rendszer” alapján dől majd el. A párosítások kialakításának alapelve, hogy a közel azonos teljesítményt nyújtó csapatok kerüljenek szembe egy-egy mérkőzésen. A sorsolás mikéntjéről egyelőre nincsenek részletek, annyi biztos csak, hogy minden csapat nyolc különböző ellenféllel találkozik majd, és négy mérkőzést hazai pályán, négyet idegenben játszik le.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 10., kedd 21:31

Pad'em írta:
Dupla D írta: Szerintem itt a svájci rendszer alatt azt értik, hogy mindig azok játszanak majd egymás ellen, akiknek közel azonos pontjuk van. Első a másodikkal, 35. a 36.-kal. Ez így 8 meccs után nagyjából kihozna egy korrekt erősorrendet.
Ezt már konfirmálták, hogy így lesz? Mert akkor sztornó amit eddig írtam, sorry, ha valójában svájci alapon lesznek a meccsek akkor van értelme. Azt hittem vmi kiemelés alapján.

Nekem mindegy, csak nyerjük meg. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 21:28

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 10., kedd 21:25

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A1j ... B1_verseny

Svájci rendszerű verseny
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 10., kedd 21:22

Szerintem itt a svájci rendszer alatt azt értik, hogy mindig azok játszanak majd egymás ellen, akiknek közel azonos pontjuk van. Első a másodikkal, 35. a 36.-kal. Ez így 8 meccs után nagyjából kihozna egy korrekt erősorrendet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 10., kedd 21:20

h3x0r írta:
RealMadridFanatic írta: Persze a superliga ugyanez pepitaban egyebkent, ott legalabb tenyleg olyan meccsek lennenek amiert erdemes leulni, es nem az ilyen Ceferin fele senkihaziak jarnanak a legjobban legalabb.
Egy normalis szuperliganak is ugy lenne ertelme, ha kozben a hazai bajnoksagok letszamat drasztikusan visszavagnak.
Halfkey írta: Amúgy nagyon ne csodálkozzatok - az emberek problémája a Szuperligával csak és kizárólag a fix résztvevõk voltak, nem a lebonyolítás.
Jelenleg ott van 4-5 top bajnoksag + BL (zarojelben tegyul melle az EL-t es a konferencia ligat is na meg minden orszagban ott van a helyi bajnoksag is). Ezeken sok tv csatorna, ujsagirok, kommentatorok, musorvezetok, szakertok osztoznak. A rengeteg velemenyvezer megijjedt, hogy egy szuperliga eseten az osszes tobbi bajnoksagra a kutya nem lesz kivancsi, a jelenleg stabil egzisztenciajuk veszelybe kerulhet. Az osszes platformon elkezdtek atadni azt az eleterzest, hogy ezeknek a kapzsi csapatoknak semmi sem eleg, MEGOLIK A FUTBALLT.
az sem segített sokat hogy perez hebegett habogott a nagy prezentálásnál, semmilyen konkrétum és részlet nem hangzott el csak a pénz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 21:18

Halfkey írta:
A 36 csapatból egy csapat játszik majd 8-al, ergó kevesebb mint egynegyedével, marha reális képet fog adni majd a sorrend egy tabellán.
Faszságokat azért zsigerbõl ne írogassunk, svájci rendszerū bajnokság reálisabb képet fog adni mint a jelenlegi csoportozás. Nem random 8 ellenfelet kapnának a résztvevõk.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 10., kedd 21:16

RealMadridFanatic írta: Persze a superliga ugyanez pepitaban egyebkent, ott legalabb tenyleg olyan meccsek lennenek amiert erdemes leulni, es nem az ilyen Ceferin fele senkihaziak jarnanak a legjobban legalabb.
Egy normalis szuperliganak is ugy lenne ertelme, ha kozben a hazai bajnoksagok letszamat drasztikusan visszavagnak.
Halfkey írta: Amúgy nagyon ne csodálkozzatok - az emberek problémája a Szuperligával csak és kizárólag a fix résztvevõk voltak, nem a lebonyolítás.
Jelenleg ott van 4-5 top bajnoksag + BL (zarojelben tegyul melle az EL-t es a konferencia ligat is na meg minden orszagban ott van a helyi bajnoksag is). Ezeken sok tv csatorna, ujsagirok, kommentatorok, musorvezetok, szakertok osztoznak. A rengeteg velemenyvezer megijjedt, hogy egy szuperliga eseten az osszes tobbi bajnoksagra a kutya nem lesz kivancsi, a jelenleg stabil egzisztenciajuk veszelybe kerulhet. Az osszes platformon elkezdtek atadni azt az eleterzest, hogy ezeknek a kapzsi csapatoknak semmi sem eleg, MEGOLIK A FUTBALLT.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 10., kedd 21:00

A 36 csapatból egy csapat játszik majd 8-al, ergó kevesebb mint egynegyedével, marha reális képet fog adni majd a sorrend egy tabellán.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 10., kedd 20:53

cart írta: Svájci rendszert elég nehéz elképzelni. Nem tudom kit fog érdekelni amikor 5 vereséget begyűjtött csapatok fognak például egymással játszani tét nélkül.
Azokat, akiket most a csoport harmadik és negyedik utolsó egymás elleni meccse....senkit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 20:52

Köszi srácok az explanationt. Hát...ez egy fasság sztem :D csoportkörnek sokkal több értelme van, nem értem ez így miért jobb.

A 36 csapatból egy csapat játszik majd 8-al, ergó kevesebb mint egynegyedével, marha reális képet fog adni majd a sorrend egy tabellán. 4db 9-es csoportnak is több értelme lenne, ahonnan az első kettő megy tovább, és akkor rögtön negyeddöntővel folytatni.

Így csak sokkal több meccs lesz, de azok nagy része dögunalom. Gratulálok Ceferin.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. május 10., kedd 20:50

Svájci rendszert elég nehéz elképzelni. Nem tudom kit fog érdekelni amikor 5 vereséget begyűjtött csapatok fognak például egymással játszani tét nélkül.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 10., kedd 20:45

A futball megmenekult!
:goat:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 10., kedd 20:45

Vajon honnan volt az inspiráció? Rejtély :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 10., kedd 20:43

Akkor majd lesz sírás megint hogy az első 8 könnyű ellenfeleket kapott és azért vannak ott blablabla.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: