Politika
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Az ember nem érti, hogy hogy lehet, hogy minden ország nyakig el van adósodva. Ki a picsának?
Kicsik vagyunk.
Kicsik vagyunk.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Drága a kamiontörlesztő?hehetheoriginal írta: Nem vagyok kozgazdasz, de amugy sztem nekik sincs lovesuk, ok is csak uveggomboznek balra jobbra, szoval a kerdesem, hogy mi lenne, ha egy tollvonassal egyszeruen eltorolnenk ezt a sok adossagot a teljes vilaggazdasagban? Mindenki tiszta lappal nullarol indulna.
Vagy pont epp ez hajtja elore a dolgokat? Hat milyen elbaszott dolog mar ez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem vagyok kozgazdasz, de amugy sztem nekik sincs lovesuk, ok is csak uveggomboznek balra jobbra, szoval a kerdesem, hogy mi lenne, ha egy tollvonassal egyszeruen eltorolnenk ezt a sok adossagot a teljes vilaggazdasagban? Mindenki tiszta lappal nullarol indulna.
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Először is egyet értek. Szerintem sem ez a megoldás, csak tovább fog húzódni az egész. De az idézett rész vicces, mert nagyon ismerős valahonnan kicsibe és az ellen valahogy mégsem szólaltál fel, hogy nem kéne minden szarra szórni a pénztfüst írta: és most még jobban eladósítanánk magunkat azért, hogy megpróbáljuk megmenteni az ukrán gazdaságot, ami nem is biztos hogy sikerül. Hát szóval nem bánom, szórjuk a pénzt ha van, de úgy néz ki hogy annyira azért nincs...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A Marshall-terv nem egészen így nézett ki, ott először is megvárták a háború végét, ergo békeidős projekt volt. Ez most nem fejlesztésre megy hanem hiányra, a háború miatt egyszerre zsugorodik az ukrán gazdaság, áramlik ki a munkaerő, és lehetetlenül el minden beruházás. Esélytelen hogy ebből bármit visszafizessen Ukrajna, ez arra jó hogy levegőt kapjanak, és időt nyerjenek.
Az EU szempontjából marhára rossz ötletnek tartom, valami azt súgja, hogy néhány tagállamnak szüksége lesz majd hasonló nagyságrendű segítségre egy bő fél év múlva, ha elhúzódik a konfliktus és jön a fűtési szezon. És ezzel együtt kitart az infláció, nyersanyaghiány és növekedő energiaár.
Hogy mennyire kevés pénz... hát jelezném hogy már a Covid-okozta válságból is csak egy közös hitelfelvétellel sikerült kimászni, és most még jobban eladósítanánk magunkat azért, hogy megpróbáljuk megmenteni az ukrán gazdaságot, ami nem is biztos hogy sikerül. Hát szóval nem bánom, szórjuk a pénzt ha van, de úgy néz ki hogy annyira azért nincs...
Az EU szempontjából marhára rossz ötletnek tartom, valami azt súgja, hogy néhány tagállamnak szüksége lesz majd hasonló nagyságrendű segítségre egy bő fél év múlva, ha elhúzódik a konfliktus és jön a fűtési szezon. És ezzel együtt kitart az infláció, nyersanyaghiány és növekedő energiaár.
Hogy mennyire kevés pénz... hát jelezném hogy már a Covid-okozta válságból is csak egy közös hitelfelvétellel sikerült kimászni, és most még jobban eladósítanánk magunkat azért, hogy megpróbáljuk megmenteni az ukrán gazdaságot, ami nem is biztos hogy sikerül. Hát szóval nem bánom, szórjuk a pénzt ha van, de úgy néz ki hogy annyira azért nincs...
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Ja igen, és mindezt anélkül, hogy érdemi létszámú katonát kellene küldeni az oroszok ellen.node írta:Ez nem is olyan sok pénz azért, hogy legyen egy masszívan nyugatbarát ütközőország az EU és Oroszország között. Az EU lakossága kb. 450M fő, a hitelhez tehát kb. 22 dollárral járulnánk hozzá fejenként. Ha ebből Ukrajna egy centet sem tud visszafizetni (hitelről beszélünk, nem vissza nem térítendő támogatásról), még az is belefér.füst írta: https://index.hu/gazdasag/2022/05/10/az ... ner_202205
MI a fos? El se olvastam a cikket, úgyse lehet komoly. 2022 év szava azt hiszem a vétó lesz.
Töri (Marshall-terv): https://en.wikipedia.org/wiki/Marshall_Plan
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Ez nem is olyan sok pénz azért, hogy legyen egy masszívan nyugatbarát ütközőország az EU és Oroszország között. Az EU lakossága kb. 450M fő, a hitelhez tehát kb. 22 dollárral járulnánk hozzá fejenként. Ha ebből Ukrajna egy centet sem tud visszafizetni (hitelről beszélünk, nem vissza nem térítendő támogatásról), még az is belefér.füst írta: https://index.hu/gazdasag/2022/05/10/az ... ner_202205
MI a fos? El se olvastam a cikket, úgyse lehet komoly. 2022 év szava azt hiszem a vétó lesz.
Töri (Marshall-terv): https://en.wikipedia.org/wiki/Marshall_Plan
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az m.richardos es berkis ugy kapcsan azert megneztem/hallgattam youtuben ezt azt, aztan termeszetesen elkezdett feldobalni hasonlo tartalmakat.
ratalatam igy az oreg tasnadi csatornajara, hat az oreggel azert meg mindig nem szivesen balheznek ossze, amilyen kapcsolatrendszere lehet.
most valamiert ugy erdekel a tema, kik most az igazi nagymeno alvilagi gengszterek a pesti ejszakaban ?
igaz, politika topic, de itt-ott erzek atfedeseket.
ratalatam igy az oreg tasnadi csatornajara, hat az oreggel azert meg mindig nem szivesen balheznek ossze, amilyen kapcsolatrendszere lehet.
most valamiert ugy erdekel a tema, kik most az igazi nagymeno alvilagi gengszterek a pesti ejszakaban ?
igaz, politika topic, de itt-ott erzek atfedeseket.
A prostisrácokat az a baj, hogy túl sokan olvassák hozzá..gutihaz14 írta: https://media1.hu/2022/05/10/a-pestisra ... -bezarasa/
ujabb jo hir mara. remelem a prostisracok is megy a helyere vegre
Similarweb szerint a 178.legnézettebb weboldal az országban..
De mindegy, mert ha 1-et lefejeznek, másik 3 szennylapot szülnek meg helyette...
Klubrádióban pont téma volt ma a pestitv megszűnése.. Nem sokan nézték... :-)
https://media1.hu/2022/05/10/a-pestisra ... -bezarasa/
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://index.hu/gazdasag/2022/05/10/az ... ner_202205
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Pont, hogy túl jó volt, nem akartak még több embert elszívni a többi színvonalas magyar adótólgutihaz14 írta:az a rengeteg fideszes fiatal nem talata eleg jonak
1,9 millió állandó néző, de azért megszünnek
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
az a rengeteg fideszes fiatal nem talata eleg jonak
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
megszunik a pesti tv.
Par honapja 29k EUR-nal volt a mondas hogy na tenyleg haldoklik, harom honap mulva mar 42k volt megint.hehetheoriginal írta: Kozben beszakadt a bitkojn, kaosz anarchia es rombadolt vilagok mindenfele
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tartsd építőanyagban a pénzt.. Ma úgy küldte majdnem 1,9ről a tüzép ugyanarra a fa motyóra az árajánlatot, hogy a szemük se rebbent gondolom, pedig pár hete még 1,7 eleje volt.. De úgy fogadtam el, mint a sicchehetheoriginal írta: Kozben beszakadt a bitkojn, kaosz anarchia es rombadolt vilagok mindenfele
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- 'shutterisland
berkit a kislanya talalta meg, mrichard agyhoz bilincselve halt meg.
mint valami wishes requiem for a dream befejezes.
mint valami wishes requiem for a dream befejezes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mihez képest szakadt be?hehetheoriginal írta: Kozben beszakadt a bitkojn, kaosz anarchia es rombadolt vilagok mindenfele
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kozben beszakadt a bitkojn, kaosz anarchia es rombadolt vilagok mindenfele
thereisonly1ronaldo
Mergezett kokot adott Rogan az asszonynak, az meg felszivatta vele!11!1Bencze írta: Lehet Magyarorszagra is elert a fentanylos koko