Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ennyi erővel Suarezt is visszavihetné helyette a Barca ingyen
Alapvetően szerintem lewa Spanyolországban se lenne rossz, jó fizikai állapotban van, kB sosem volt sérült, benne van pár év még. Csak azt nem értem, hogy pénzügyileg ez hogy jönne össze a barszanal? Náluk mindenki megelegszik harmad annyi fizuval vagy mi? Abunal sem értem...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nincs potlas nekik, pénzre meg nem nagyon van szükségük.BlancoMark írta:De elvileg mindenféleképpen ki akarja próbálni magát máshol és jövőre lejár a szerződése. Ha a Bayern behúz érte 35 milla körül - amit írtak a lapok - akkor az nem egy rossz biznisz egy ennyi idős játékosért. Persze kérdés, hogy tudnák-e egyáltalán hellyel-közzel pótolni.Realista24 írta: De Lewandowski nem eladó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En nem is ertem ezt a Dembele dolgot, amit vele muveltek az tobb mint gusztustalan, de megis kuss van rola, erdekes.Donát írta: Lewa nem is odavaló amúgy. Stílusidegenként, új futballkultúrábban, 35 (?) évesen egy a úgy sem túl stabil csapatban. Szerintem beletörne a bicskája. Én örülnék, ha vinnék, mert azzal maguk alatt vágnák a fát.
Dembelé amúgy nem írt alá, igaz? Vele is jól megszívják, ha dobbant.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Lewa nem is odavaló amúgy. Stílusidegenként, új futballkultúrábban, 35 (?) évesen egy a úgy sem túl stabil csapatban. Szerintem beletörne a bicskája. Én örülnék, ha vinnék, mert azzal maguk alatt vágnák a fát.
- BlancoMark
De elvileg mindenféleképpen ki akarja próbálni magát máshol és jövőre lejár a szerződése. Ha a Bayern behúz érte 35 milla körül - amit írtak a lapok - akkor az nem egy rossz biznisz egy ennyi idős játékosért. Persze kérdés, hogy tudnák-e egyáltalán hellyel-közzel pótolni.Realista24 írta: De Lewandowski nem eladó.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De Lewandowski nem eladó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ja, csak legyen mindegyik egyszerre egészséges...Sorrentino írta: Azért a Fati-Lewa-Dembele támadóhármas nem tűnik gyengének.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Sorrentino
Azért a Fati-Lewa-Dembele támadóhármas nem tűnik gyengének.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lewa számomra érthetetlen, ő is jó indulattal 2 szezonra megoldás, felesleges szerintem.Pad'em írta: Depayt is elakarják adni, előre Lewa a terv.
Busquets erőltetését nem értem, nem tartom extrának Frenkiet se, túl lett szopkodva, meg vicc volt az ára annó, de ezerszer inkább vele képzelném el a középpályám mint a vén Sergioval.
Nem értem miért nem vadászgatunk akkor már fiatalokat, kevesebb fizuért, hátha egy beválik.
Busquets amíg járni tud, kezdő lesz.
Benne, Albában, Piquében még csak önkritika sincsen, csak Gerardtól is a sírás ment a 8-2 után, hogy ő bármikor elmegy, ha kell.... hát persze.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pad'em
Depayt is elakarják adni, előre Lewa a terv. Ha marad Dembele akkor Lewa fizuja csak úgy fog beleférni ha eladnak még jó pár embert, Depayt meg de Jongot mindenképp. de a maradék Braithwaite, Lenglet, Mingueza, Neto, Umtiti, Dest etc slepptől is gondolom próbálnak majd szabadulni.
Adamát biztos nem veszik meg, ő megy vissza, viszont Trincaót se a Wolves, még ő is visszatér a slepplistára. Ez az átmeneti toldozás foltozás nem vezet sehova, de mozgásterük nem nagyon van, vadászni a free agenteket meg az ilyen Alonso féléket. Kessie jó fogás lehet, Christensen viszont nagyon nudli.
Busquets erőltetését nem értem, nem tartom extrának Frenkiet se, túl lett szopkodva, meg vicc volt az ára annó, de ezerszer inkább vele képzelném el a középpályám mint a vén Sergioval.
Adamát biztos nem veszik meg, ő megy vissza, viszont Trincaót se a Wolves, még ő is visszatér a slepplistára. Ez az átmeneti toldozás foltozás nem vezet sehova, de mozgásterük nem nagyon van, vadászni a free agenteket meg az ilyen Alonso féléket. Kessie jó fogás lehet, Christensen viszont nagyon nudli.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha tényleg megy Kessie ingyen, akkor nem egy világi balfaszság eladni De Jongot.
Busi még ott lesz egy évet és most úgyis mindenki Pedrire meg gavira veri, mellettük egy Kessie szép lassan beépül Busi helyére és nem is néz ki rosszul.
Azpi és Alonso is még magas szintet képviselnek, de kb még 1-2 évet. Azpi ha nem lenne akkora gyökér, mint amilyen, mondanám hogy rá kellene menni. Alonsora meg tuti rá kellene, backup balhátvédnek tökéletes és Castillas volt.
Nem lesz ez egy rossz csapat. BL legjobb 16 meglehet és a bajnokság top 3 garantált.
Ter Stegen
Azpi-Christensen-Araujo-Alba
gavi-Kessie-Pedri
Dembele-Depay-Fati
Busi még ott lesz egy évet és most úgyis mindenki Pedrire meg gavira veri, mellettük egy Kessie szép lassan beépül Busi helyére és nem is néz ki rosszul.
Azpi és Alonso is még magas szintet képviselnek, de kb még 1-2 évet. Azpi ha nem lenne akkora gyökér, mint amilyen, mondanám hogy rá kellene menni. Alonsora meg tuti rá kellene, backup balhátvédnek tökéletes és Castillas volt.
Nem lesz ez egy rossz csapat. BL legjobb 16 meglehet és a bajnokság top 3 garantált.
Ter Stegen
Azpi-Christensen-Araujo-Alba
gavi-Kessie-Pedri
Dembele-Depay-Fati
Nekem tetszik, ebbol latszik, hogy semmi koncepcio / terv nincs. Csak pillanatnyi tuzoltas oreg luzerekkel. Es ezen nem szandekoznak valtoztatni.csababarca írta:Ki kellene egyenesedni először, utána lehetne igazolgatni.cart írta: Sok piacképes játékos nincs rajta kívül a Barcaban. Csak belőle lehet nagyobb pénzt összehozni jelenleg hogy legyen miből igazolni
Ennek nincs értelme, hogy eladjuk a normálisabb játékosokat, és hozunk 1-2 évre ilyen elhasznált fazonokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2022. május 12., csütörtök 15:27-kor.
- csababarca
Ki kellene egyenesedni először, utána lehetne igazolgatni.cart írta: Sok piacképes játékos nincs rajta kívül a Barcaban. Csak belőle lehet nagyobb pénzt összehozni jelenleg hogy legyen miből igazolni
Ennek nincs értelme, hogy eladjuk a normálisabb játékosokat, és hozunk 1-2 évre ilyen elhasznált fazonokat.
Sok piacképes játékos nincs rajta kívül a Barcaban. Csak belőle lehet nagyobb pénzt összehozni jelenleg hogy legyen miből igazolni
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem szar, inkább hullámzónak mondanámziro4vr írta: Én nem láttam annyit de ez a dest gyerek ennyire szar hogy helyette a 300 éves azpik meg alves a megoldás?
De tényleg, Xavi alatt az elején teljesen vakon volt, aztán a végén tök jól belelendült, csak megint megsérült. És valaki kell mögé/mellé, mert Mingueza meg Roberto nem megoldás, Araujo meg nagyon kell középre. Alves meg elvileg nem lesz már itt jövőre. Még mindig tök fiatal, nem baj, ha egy idősebb konkurenciát kap.
Ez az egész De Jong sztori meg baromi szomorú (ha igaz). Rakitic, Messi, Lajos elengedése már időszerű volt, de ez... Évek óta keresgéljük Busi utódját, erre megvesszük és elengedjük az egyik legjobb jelöltet rá. Aztán ugyanazon a héten hosszabbítunk majd Roberto-val gondolom...
Ha lenne érinthetetlen játekos, akkor neki annak kéne lennie. A vezetőség is kiárusításra készül, de ha már De Jong-ot is el kell engedni az előreláthatólag 10+ távozó mellett, akkor tényleg elég nagy gebasz lehet.
De legyen a lassan 34 éves Lewa a prioritás...
Dehogy az. Ez örömteli, menjenek csak a jobb játékosok elfele.csababarca írta:szomorú.
Viccet félretéve, sötét idők jöhetnek felétek (végre), én ezt várom úgy 2008 óta.
- csababarca
Majd itt maradunk a végén a saját nevelésekkel, meg a középszer spanyolokkal, meg pár levitézlett öreggel. Zseniális.Ladislao Suarez írta: Már Stegenből is pénzt csinálnának. Gondolom egy premier ligás csapat vevő lenne rá.
....
Egyébként Carlos Soler a kiszemelt a helyére a Barcánál.
Amikor sorban "eladtuk" a Rakitic, Lajos, Messi vonalat, nyár végén beírtam, hogy nyakamat rá, hogy FDJ és TS lesz a következő, akiket elengedünk.
Hát lehet így lesz.
szomorú.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcelona are willing to accept €60m for Man Utd-linked Frenkie De Jong.Ladislao Suarez írta:Igen most olvasom, hogy a City is játszik. Kérdés hogy Ten Hag vagy a BL a nagyobb súly. Egyébként Carlos Soler a kiszemelt a helyére a Barcánál.Realista24 írta:
Érdekes, azt olvastam, hogy a BL hiány miatt nem akar odamenni, és a City is képben van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Akkor az a Barcanak nagyon fosul néz ki
Feltámadásuk elsősorban 3-4 embernek volt köszönhető.
Frenkie, Pedri, Auba, Dembelé...
Feltámadásuk elsősorban 3-4 embernek volt köszönhető.
Frenkie, Pedri, Auba, Dembelé...