Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 15:30

Én saját magam részéről annyit hibáztam, hogy lehet, hogy nem 6-8 év hanem 12,
Az egy kicsit nagy korszak lett volna, ennyire még ne szaladjunk előre.
Az a 6-8 év az rendben van, kivéve hogy csak ennyi a sikeres barca korszak,mert volt még....persze nem ilyen. Ilyen nem volt,és remélhetőleg nem is lesz többé.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 5., kedd 15:28

Érdekes volt olvasni ezeket a kommenteket,elgonddolkodtatóak...Én a csapatom oldaláról fognám meg a kérdést...kicsit olybá tünik nekem,mintha néhány real szurker kifejezetten örülne,hogy minket-most valós vagy mondvacsináltan,erre most ne térjünk ki-de mindenki utál.Ès így mi különlegesek lehetünk,és-mint ahogy egy kis ország "nagyembere" teszi ezt nap,mint napharcolunk a minket bántók,savazók,lenézők,nekünk keresztbetevők ellen...és majd gátatszabunk a nagy nemzetközi futballösszeesküvésnek(FIFA,UEFA,nemzetközi sportmédia,stb),és nem fogjuk hagyni hogy keresztbe tegyenek nekünk...
De az igazság az,hogy ahogy Misztik a kiváló kommentjébe említette(minden szavát adom),semmivel sem húznak le,utálnak minket jobban,mint más nagy csapatatot.A magyar médiát meg haggyuk,mer a 2000-es évek elején ugyan ezeknél az embereknél a Real Madrid volt az isten.
Öva intenék mindenkit,hogy ez a "minket mindenki utál" mantra előbb-utóbb kontraproduktív lehet,és nem utálni fognak,hanem kifognak minket röhögni....hogy margiték má megint nyafognak....és ez bizony rosszabb,még attól is,ha utálnak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 15:12

francois írta:
Géci írta:Ugyanakkor a barcának volt 6-8 éve amit igazábol fel tud mutatni...
:lol: úristen, Te annyi baromságot szoktál itt összehordani, hogy félelmetes, de ez eddig mindent visz :lol: az egy dolog h utálod a barcát, de ezeket el is hiszed amiket itt írkálsz? :lol:
Kösz mocsok, mert ezt nem is láttam...

Hát nézd... Régen csikó koromba volt, hogy infó nélkül írtam dolgokat amikért kaptam is. Próbálok ezekből tanulni, mert az sosem árt... A 6-8 év meg lehet nálad mindent visz, de ettől függetlenül talán Shutter volt aki szerintem kezdte érteni a végére, hogy mire próbálok célozni... Nagy általánosságban amúgy a gyerekek szoktak így reagálni, de ez egy fórum és, ha olyat írok ami nem pontos (ami benne van, mivel nem vagyok barca drukker) akkor ki lehet javítani lehetőleg normális hangnemben, mert nem a seggedből húztál ki. Egyébként akkor is tartom magam ahhoz, hogy a Cruyff és Messi korszaktól eltekintve nemzetközi porondon nem villogott a barca. Én saját magam részéről annyit hibáztam, hogy lehet, hogy nem 6-8 év hanem 12, de had ne kelljen tippelgetnem, mert Te ezt úgy is tudod... Ettől független amúgy hiszed vagy sem, nem utálom a barcát, csak pár játékost utálok a barcából. Nekem azzal van a bajom, ahogy kezelik a 2 klubbot. Mindig is Real drukker voltam, de régen még néztem barca meccset. Akkor amikor tele volt tömve hollandokkal pl amikor Kluivert volt a csatár és azt szívesebben néztem mint ezt...

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 14:46

Értem...szimplán próbáltam oldani a feszkót kicsit, ha már én csináltam... :roll: Mind1 nekem nem oszt... Amúgy felénk is több a barcás mint a madridista (bár mostanság hol nem :mrgreen: :lol: )...
csababarca írta:Nekem mindegy ki jön VV után, csak ne Reina meg a hasonló kaliberek.
Pedig sokat lehet olvasni, hogy Reina erősen benne van a kalapban mert olcsó lenne állítólag :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. november 5., kedd 14:41

Géci írta:
csababarca írta:Most ezen mit nem lehet megérteni?
Költözz el!! :D
Azért szúrt szemet, mert beugrott egy Gangszta féle aranyköpés amikor előadta magát, hogy a Barcának a normális emberek drukkolnak, az AtMa-nak a dolgozó emberek, a Realnak meg az úri ficsúrok... Kicsit szemet szúrt :roll:
Okés,látom továbbra is nehezedre esik végigolvasni amit írtam,akkor ez van.
(én nem általánosítottam,mint Gangxta, hanem kiemeltem,hogy a környezetemben...persze Te biztos jobban ismered az ismerőseimet,mint én.)

Nekem mindegy ki jön VV után, csak ne Reina meg a hasonló kaliberek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 14:35

Géci írta:
Azért szúrt szemet, mert beugrott egy Gangszta féle aranyköpés amikor előadta magát, hogy a Barcának a normális emberek drukkolnak, az AtMa-nak a dolgozó emberek, a Realnak meg az úri ficsúrok... Kicsit szemet szúrt :roll:
Igen ezt én is hallottam....de a realt eléggé gyalázta,nagyon durván, a Harsányi levente meg a másik kis pöts :D azzal sem érdemes vitázni hanem ezt neki:

http://www.youtube.com/watch?v=s2tu1aI4Nj4

Az egyik legjobb geg.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 5., kedd 14:35

francois írta:
Géci írta:Ugyanakkor a barcának volt 6-8 éve amit igazábol fel tud mutatni...
:lol: úristen, Te annyi baromságot szoktál itt összehordani, hogy félelmetes, de ez eddig mindent visz :lol: az egy dolog h utálod a barcát, de ezeket el is hiszed amiket itt írkálsz? :lol:
mondjuk hogy te mit keresel ezen az oldalon... :(
alapvetően nem a barcásokkal van bajom, de aki ennyire utálja a realt, mint te, az minek jön ide?
a véleményed senkivel nem fog egyezni, szóval maximum arra várhatsz míg találsz valami olyan hszt amibe beleköthetsz és röhöghetsz rajta és személyeskedhetsz. és természetesen ezt meg is kell osztanod mindenkivel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mocsok 2013. november 5., kedd 14:37-kor.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 14:32

GT37 írta:Hogy ON is legyen: Kapuskérdés - fejlemények
Tudom, hogy azt akarod, hogy regeljek, de akkor sem fogok :mrgreen:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 14:31

el vannak tájolva, mert ez nem a büszkeség hanem baromság.

A kapukérdéshez, terstehent nem ismerem,így nem tudok választani, de a belga az jó kapus. A kérdés az hogy a barca mit fog játszani a következő időszakban, ha annyira mennek rá a hátulpasszolásra akkor lábbal legyen erős mintn valdes.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 14:30

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 5., kedd 14:27

Na, már van az nso-n is cikk és jó pár komment ehhez:

"C.Ronaldo egyik lövése a Rayo Vallecano elleni meccsen véletlenül eltalált egy Rayo-drukker lányt. A portugál engesztelésül odaadta a mezét, de az ultrák visszaküldették azt. Az akció után az ultrák ezt írták a Twitterre: „Vannak felejthetetlen arckifejezések, például az, amit Cristiano vágott, amikor visszaküldtük a mezét. Szegények vagyunk, de büszkék!"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 14:26

R.M.C.F írta:GT:
ha elolvasod újra amit nekem írtál, már ki is ugrik a nyúl a bokorból.....merthogy, ha FIGYELMESEN elolvasod,akkor látszik, ahogy fogalmazol.....néha...egy kicsi..stb.....na ez, lehet a barca,és lehet jól látod. De a realnál ez nem néha....és nem egy kicsi. Ez a különbség,erről beszélek.

Alapvetően nem igazán a média vs real az érdeklődésem központja,hanem inkább azt nézem, mint realmadridfan is ahogy jelezte a politikai részénél, amit szintén próbálok követni, hogy az ember,az átlag ember,miként viszonyul traumákhoz, cselekményekhez...hogyan gondolkodnak,hogy reagálnak le egy egy ellenük vagy mellettük kialakult dolgot. Ez érdekel. A real csak egy része ennek, mivel róluk és a környezetéről sokat tudok.
Persze, értem, hogy erről beszélsz, alapvetően egyet is értek veled ebben, tényleg nevetséges, amiket írnak néha rólatok, csak szerintem sok idegeskedéstől, meg ilyenektől kímélnéd meg magad, ha nem foglalkoznál ennyire ezekkel. :) Mondjuk ha tényleg nem húzod fel magad ezeken, akkor nem szóltam. :agree:

Hogy ON is legyen: Kapuskérdés - fejlemények

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. november 5., kedd 14:24

Géci írta:
csababarca írta:hogy a szerény, adott esetben szegényes emberek drukkolnak a barcának, a kihaénnem,gazdag milliomos csemeték,megmondóemberek pedig a Realnak.
Most nem azért, de, ha én írok faszságot akkor ez mi?

Értelmezhetted volna amit írtam,nem pedig kiragadsz egy mondatot,és arra reagálsz.
Azt írtam,hogy az én környezetemben ez figyelhető meg, nem azt,hogy ez az általános (ki is emeltem a következő mondatban,amit kihagytál,hogy támadható legyen).
Még azt sem írtam,hogy ez a törvény, csak,hogy én ezt figyeltem meg (írtam,hogy egy-két kivétel van).

Nincs összefüggés a gazdagság és a madrid között, de az én köreimben valamiért ez alakult ki.
Most ezen mit nem lehet megérteni? :roll: (nem megállapítás/kinyilatkoztatás volt, hanem tapasztalat.)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 14:18

'shutterisland írta:senki nem azt cáfolta, hogy a realnak több címe és nagyobb sikerlistája van, hanem azt, hogy csak 6-8 jó éve volt a klubnak, amit fel tud mutatni.

mindegy, most ebbe nem megyek bele, mert én pont az a típus vagyok, aki a jelenben él, és sokkal kevesebb jelentőséget tulajdonítok annak, hogy mi történt akkor, mikor még nem hogy én, hanem a szüleim sem éltek, mint annak, ami az én életem alatt történik.

csak ez a 6-8 évet elég nagy túlzásnak éreztem.
Írhattam volna (huha ebbe nem vagyok biztos, de talán 88-tól kezdődött a Cruyff korszak?? :kivagyhe: ) 88-90-es éveket is, és akkor lett volna ebből 20 év, de ez meg annyira nem helytálló, mert a Cruyff korszak után nagy csend volt. Aztán támadtak a hollandok :D , és valami megint beindult... Őszintén szólva elég gyerek voltam amikor nézegettem azokat a meccseket amikor Rivaldo villogott a barcában, de az a barca tetszett is. Én arra próbáltam igazából rámutatni, hogy a Cruyff korszak előtt azért akárkik is játszottak a barcába nem lehet összehasonlítani azzal a 2 korszakkal...
No mind1 én sem akarok vitázni, de csababarca kollégád megmondta, hogy mi drágább márka vagyunk így a nyomás is nagyobb rajtunk :D ... Ennyi :Đ

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 14:09

Én azt mondtam, hogy 2004-be kezdődött el az igazi Barca korszak

2006 tól szerintem, vagy talán 2005 tavasza? Mert az a szezon még ősszel nem volt jó, már ha az öreg jól emlékszik még.
:lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 14:08

senki nem azt cáfolta, hogy a realnak több címe és nagyobb sikerlistája van, hanem azt, hogy csak 6-8 jó éve volt a klubnak, amit fel tud mutatni.

mindegy, most ebbe nem megyek bele, mert én pont az a típus vagyok, aki a jelenben él, és sokkal kevesebb jelentőséget tulajdonítok annak, hogy mi történt akkor, mikor még nem hogy én, hanem a szüleim sem éltek, mint annak, ami az én életem alatt történik.

csak ezt a 6-8 évet elég nagy túlzásnak éreztem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. november 5., kedd 14:10-kor.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 14:04

Én mondjuk bírom csababarcát...ritka aki normális,és ő az.
Lehet ez egy téves megállapítás csak.
vagy ennyire drága a madrid mez? :lol: :lol:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 13:59

'shutterisland írta:mert van 22 bajnoki címünk, 26 spanyol kupa győzelmünk, 4 bl sikerünk, és mivel többek között maradonák,
Valamit nagyon ferdít a társaság... Én azt mondtam, hogy 2004-be kezdődött el az igazi Barca korszak. Ekkor nyertétek a BL címeket, szuperkupát stb... Írod, hogy van 4 BL. Ebből 3-at ebbe a periódusba húztatok be. Én arra mertem célozni, hogy a Realnak több ilyen, ha lehet így mondani virágzása volt mint a barcának, és akármit mondatok ez tény.... Most ezért lehet hisztizni meg magyarázni nekem, hogy mit képzelek a 6-8 évemmel, de igazán felkapott csapat ebbe az időszakba volt. A másik ehez hasonló időszak a Cruyff féle álomcsapat volt akik meg is nyerték a klubnak az első BL-t....
A Real nyert 56-66 ig 6 BL-t (persze tudom, hogy mindenki ezt köpködi, hogy akkor könnyű volt stb...), de aztán 98-ba jött a következő meg 2000 meg 2002-be, de itt a hangsúly azon van, hogy több eredmény (főleg nemzetközi szinten) és ez álltal nagyobb a nyomás a Madridon, és a sajtó is habzó szájjal alkot meséket csak azért, hogy több lapot el tudjon adni...
csababarca írta:hogy a szerény, adott esetben szegényes emberek drukkolnak a barcának, a kihaénnem,gazdag milliomos csemeték,megmondóemberek pedig a Realnak.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 5., kedd 13:45

Egyszerűen egy barca drukker jobban felfigyel egy barcát gyalázó cikkre, vagy realos emberke is hamarabb sértődik be egy realt szidó cikken.
Mivel összehasonlításról beszélek, így ezekkel tisztában vagyok,ez alap.

GT:
ha elolvasod újra amit nekem írtál, már ki is ugrik a nyúl a bokorból.....merthogy, ha FIGYELMESEN elolvasod,akkor látszik, ahogy fogalmazol.....néha...egy kicsi..stb.....na ez, lehet a barca,és lehet jól látod. De a realnál ez nem néha....és nem egy kicsi. Ez a különbség,erről beszélek.

Alapvetően nem igazán a média vs real az érdeklődésem központja,hanem inkább azt nézem, mint realmadridfan is ahogy jelezte a politikai részénél, amit szintén próbálok követni, hogy az ember,az átlag ember,miként viszonyul traumákhoz, cselekményekhez...hogyan gondolkodnak,hogy reagálnak le egy egy ellenük vagy mellettük kialakult dolgot. Ez érdekel. A real csak egy része ennek, mivel róluk és a környezetéről sokat tudok.

realmadridfan:
Nem húzom fel magamat rajta...mindössze mindig is szerettem vizsgálni az emberi elmét.....elég ha csak ülök egy váróban, és rálátok sok emberre, próbálom megfejteni mi kár a fejében, hogy élhet, mi érdekli....milyen valójában, el sem hiszed mennyi jel van egy emberen.
Ennyi ez a sztori nem több.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 13:40

Miért is?
mert van 22 bajnoki címünk, 26 spanyol kupa győzelmünk, 4 bl sikerünk, és mivel többek között maradonák, cruyff-ok, figok, sztoicskovok, laudrupok, hagik, romariok, rivaldok, ronaldok, ronaldinho, messik játszottak a klub kötelékeiben.

lehet azt mondani, hogy a real madrid eredményesebb, "nagyobb" klub, de na.
bármennyire is ti vagytok a királyi gárda, meg minden, azért a barcelona nem egy schalke vagy fiorentina.

Vissza: