Miért kell ezt?soadroli írta: She-Hulk Official Trailer
hát őő....érdekes
A She-Ogre jobban illene rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 18., szerda 4:21
Miért kell ezt?soadroli írta: She-Hulk Official Trailer
hát őő....érdekes
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. május 18., szerda 0:17
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. május 16., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 16., hétfő 10:11
HozzászólásSzerző: gunner » 2022. május 16., hétfő 8:36
Nekem nagyon tetszett, végre egy olyan sorozat, amiért érdemes volt várni hetentenmate írta: Besúgó
A szó minden értelmében magyar. De mókás volt, könnyed kikapcs, komolyan venni nem szabad.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 14., szombat 11:38
Ha már múltkor téma voltMagyar premier – HBO Max: 07.13 Hétköznapi vámpírok – A sorozat (What We Do In The Shadows) 4. évad
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. május 13., péntek 21:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 12., csütörtök 14:19
Az elso evad tenyleg jo volt, a sztori is tetszett, egy bergyilkos uj eletet akar kezdeni, de hat nyilvan belefut a csecsen maffiozokba. A masodik evad viszont mar kevesbe fogott meg, kb a felenel kaszaltam is.tubatibi írta: Barry
Most találtam rá, nekem eddig bejön, könnyed esti kis szórakozás, második évadnál vagyok, mondjuk az első évad első fele volt az eddigi legjobb szakasz a sorozatban.
Próbáltam rákeresni itt, hátha volt már téma, dehát csak az Arrow-Flash hsz-ekkel van tele a Barry találat. Mit tudtatok annyit beszélni azokról a sorozatokról.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. május 9., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 6., péntek 22:11
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 6., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. május 1., vasárnap 9:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 30., szombat 8:11
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 27., szerda 22:01
Ebben nem tudok csatlakozni De a karaktereket nagyon birom.Yazid írta:nagy királysag az egesz plusz natasia á de bejön az a nőzsuninnyo írta:
Es micsoda elmebetegseg lett a 3. evad vege. Zsenialis.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. április 27., szerda 20:12
nagy királysag az egesz plusz natasia á de bejön az a nőzsuninnyo írta:Es micsoda elmebetegseg lett a 3. evad vege. Zsenialis.sebydani írta:
Imádom, egyik legjobb az elmúlt évekből A napokban jelentettek be új évadot
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 27., szerda 19:08
Es micsoda elmebetegseg lett a 3. evad vege. Zsenialis.sebydani írta:Imádom, egyik legjobb az elmúlt évekből A napokban jelentettek be új évadotgéza írta: What we do in the shadows valaki? Nemreg kezdtem el, mar majdnem be is fejeztem. Kibaszott jo.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 27., szerda 18:57
Imádom, egyik legjobb az elmúlt évekből A napokban jelentettek be új évadotgéza írta: What we do in the shadows valaki? Nemreg kezdtem el, mar majdnem be is fejeztem. Kibaszott jo.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. április 27., szerda 18:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 27., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 27., szerda 11:18
Jo ez igy sztem, valo eletre hajaz, csak azert mert a földid, meg nem biztos, hogy meg kell baszni mindenaron egy idegen orszagban (plane ha olyan csunya mint egy beepitettszekreny)Yazid írta: pont mikor megjelent a nő na én is gondoltam ő lesz a kötelező romantikus szál másik tagja de eddig úgy tűnik nem de eleg irritáló egy karakter meg a színésznő is
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem