Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Kedves Vini. Többet nem foglak szídni. Ezzel a góllal kiváltottál 2 szezonra való rossz megoldást.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ebből a srácból legenda lesz.
Imádom ezt kis hülyét.MBappet meg leszarom mert itt van nekünk két brazil tinizseni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hallod
Te vagy a legnagyobb.
Te vagy a legnagyobb.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Big Black Cock
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
NA MI VAN BAZDMEG, megcsinálta ő is baszki, hihetetlen
FEHÉR VINI
Ez meg a Remy ban lehozta
Jöhetnek a fehér profilképek
FEHÉR VINI
Ez meg a Remy ban lehozta
Jöhetnek a fehér profilképek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. május 29., vasárnap 0:05-kor.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Érzem, hogy a pool ellen betalál. Remélem, kirohan valamelyik kamerához és megcsokolja a címert. Merci Beaucoup
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ja, de egy Dösamppalhehetheoriginal írta:Gecinagy alazast kapna, franciak sima favoritok a veben a legbaszobb kerettel.halamadrid írta:
Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.
Amúgy a brazilok nem akarják Fabinhot kitenni jobbhátvédnak, mint anno nálunk volt pár meccsen? Kp-n amúgy is elég jól megvannak.
És addig nem hiszem, hogy edzőt váltanának
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Gecinagy alazast kapna, franciak sima favoritok a veben a legbaszobb kerettel.halamadrid írta:Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Érzem, hogy a pool ellen betalál. Remélem, kirohan valamelyik kamerához és megcsokolja a címert. Merci Beaucoup
Amúgy a brazilok nem akarják Fabinhot kitenni jobbhátvédnak, mint anno nálunk volt pár meccsen? Kp-n amúgy is elég jól megvannak.
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A nagy bappé is befosott tőle.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Goal.com beszélt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem vagy a bogyomben csak leírtam hogy senki nem beszél 20/20rol emiatt.kiserik írta:Úgy látom megint a begyedben vagyok valami miatt Ezt nagyon sajnálomRealista24 írta:
Ezt elfelejtettem még tegnap írni, de remélem nem bánod ha leszarom a TM egyedi számítási módszerét és inkább a klub hivatalos oldala által követett statisztikát tartom valósnak?!
https://www.realmadrid.com/futbol/plant ... ra-junior-
Ad1: azt hittem tegnap lezártuk a témát, tévedtem
Ad2: azt hittem egy Real Madrid fórumon örülünk egy játékosunk sikereinek, nem kisebbítjük őket
Ad3: azt hittem konzekvens ember vagyEzek bizony a TM egyedi számítási módszereinek a számai...Realista24 írta: Számokban:
Most Goals in Real Madrid's history:
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Most Assists in Real Madrid's history:
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
Kérlek ezt ne vedd kötekedésnek. Nem annak szánom, csak igazságtalan, hogy az egyik esetben lehet hivatkozni a TM számaira a másik esetben nem. Meg kellene határozni, hogy össznépileg elfogadjuk a TM számait vagy nem és ahhoz tartanunk magunkat. A világon szinte mindenki azt használja, mert gyors, egyben van és kereshető, így általában a hírekben, tweetekben is ezek az adatok lesznek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Úgy látom megint a begyedben vagyok valami miatt Ezt nagyon sajnálomRealista24 írta:Ezt elfelejtettem még tegnap írni, de remélem nem bánod ha leszarom a TM egyedi számítási módszerét és inkább a klub hivatalos oldala által követett statisztikát tartom valósnak?!kiserik írta:
A Transfermarkt már a 13-as szezonban is így számolt. Nem fogom vegignyalazni, hogy Bale-t felrúgták e a 16oson belül vagy nem. Ebben a rendszerben 20/20, a másikban sem hiszem, hogy valaki hozta ezeket a számokat.
Ad1: azt hittem tegnap lezártuk a témát, tévedtem
Ad2: azt hittem egy Real Madrid fórumon örülünk egy játékosunk sikereinek, nem kisebbítjük őket
Ad3: azt hittem konzekvens ember vagy
Ezek bizony a TM egyedi számítási módszereinek a számai...Realista24 írta: Számokban:
Most Goals in Real Madrid's history:
Cristiano Ronaldo — 450
Karim Benzema — 323
Most Assists in Real Madrid's history:
Karim Benzema — 159
Cristiano Ronaldo — 131
Kérlek ezt ne vedd kötekedésnek. Nem annak szánom, csak igazságtalan, hogy az egyik esetben lehet hivatkozni a TM számaira a másik esetben nem. Meg kellene határozni, hogy össznépileg elfogadjuk a TM számait vagy nem és ahhoz tartanunk magunkat. A világon szinte mindenki azt használja, mert gyors, egyben van és kereshető, így általában a hírekben, tweetekben is ezek az adatok lesznek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
amugy szerintem nem hülyeség hogy a tizik kiharcolasat gp nek veszi a tm csak legalabb tehetnek zarojelbe hogy ebbol mennyi volt a tizik miatt, jelen esetben akkor irhatna igy a tm: 20(4) vagy 16(4) de ez csak az en velemenyem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt elfelejtettem még tegnap írni, de remélem nem bánod ha leszarom a TM egyedi számítási módszerét és inkább a klub hivatalos oldala által követett statisztikát tartom valósnak?!kiserik írta:A Transfermarkt már a 13-as szezonban is így számolt. Nem fogom vegignyalazni, hogy Bale-t felrúgták e a 16oson belül vagy nem. Ebben a rendszerben 20/20, a másikban sem hiszem, hogy valaki hozta ezeket a számokat.Realista24 írta:
Vininek sincs 20 gólpassza, azt csak azért írják, mert a kiharcolt bünetőt is neki adják gólpasszként.
21 gólja van és 16 gólpassza.
Nettó 10et meg egy jó szezonra nem szabad adni. Pláne, hogy elmondta, a pénz nem érdekli, csak az, hogy a Realban legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akkor lehet veled jobban járnánk, mint Bélánkkal, vagy Joviccsalikelemen5 írta: Megszakad a mezért? Hagyjuk ezt az indokot.. én is megszakadnék, én sem lépnék rá.. oszt’ focizni nem tudok..
Többiek már leírták mit jelenthet, ha valaki mindig vérthugyozni jár fel a pályára és nem csak ellötyögni.. Én pl. Beckhamnél tanultam ezt meg (sztem nálam jobban csak hehe szidta), a Capellos csodaszezon végére már sajnáltam hogy megy..
Ha tinglitangli Ase helyett itt lenne most egy olyan csávó.. (nyilván raknám ki egyből, amint van MBappe ), de hogy senkitől nem kéne félni egy
Case
Fede-Modric
Becks-Benz-Vini sorral, tuti
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
A megszakad a mezert nem csak egy szimbolikus kifejezes, hanem azt is lehet mondani, hogy folyamatosan vedekezik, szalad, letamad, nyomast gyakorol, labdakat szerez, stb.ikelemen5 írta:Megszakad a mezért? Hagyjuk ezt az indokot.. én is megszakadnék, én sem lépnék rá.. oszt’ focizni nem tudok..raul 4 ever írta: Ha nálunk forgatják a spacejam3-at és a manók miatt esetleg megint elfelejt focizni, a munkája/sebessége/fizikuma az akkor is megmarad. Az elmúlt 2 évben láttuk valszeg a legalját, ha visszaesne oda, maradna még olyan kvalitása, amiért érdemes játszatni..
Nem egy bruttó 20-as játékos, de nem olyan figurának tűnik, hogy egy kis emeléstől elszállna..
(A Real címerre se mert rálépni, megszakad a mezért, nem az ilyet kell kitenni)
21 éves, világsztár, kurva nagy melóval, még nagyobb marketinggel, óriási teljesítménnyel, és megannyi kulcsmomentummal. Clutch player, mégpedig top5 minimum idén a szélsőtámadó poszton európában. A hierarchiában lassan ott lesz a keretben ahova most a fizuját akarják igazítani. A támadók meg amúgy is többet keresnek és népszerűbbek. És ő tényleg a realban lett az aki...majd ha besül mbappé mellett elmegy a premier leagueba, legalább jó pénzért. Ő egyébként is lassan már nem csak focista hanem termék is. Ennek meg mindig ára van.
Éri a pezót.
Éri a pezót.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az ilyenekkel nyersz trófeákat.ikelemen5 írta:
Megszakad a mezért? Hagyjuk ezt az indokot.. én is megszakadnék, én sem lépnék rá.. oszt’ focizni nem tudok..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots