Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Tokmindegy mi van keleten gsw azzal a kerettel meg gp nelkul is sokkal jobb barkinel
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mai ugyanaz, mint az első meccs, csak a Celtics eldobta az agyát. Horford és Smart megérkezett, innentől kevés a Miami. Lowry szerintem idén már nem játszik, hamstring.hehetheoriginal írta: megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
lowry, oladipo help needed.
Erősödik az a Boston továbbjutás.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Kellett.sebydani írta:Reverse jinxel biztosítottad Maestro, szép munkaEl Maestro írta: El is lesz jinxelve mindjárt. 🥲
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Reverse jinxel biztosítottad Maestro, szép munkaEl Maestro írta: El is lesz jinxelve mindjárt. 🥲
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Régen adták a tv-ben az Euroligát is, de már évek óta megszűnt. Pedig az ilyen meccseket azért meg lehetne nézni.
Fun fact: a kosárcsapat amikor legutóbb döntős volt megnyerte (2018), és ugyanabban az évben ugye a focicsapat is. Ismételje magát a történelem!
Fun fact: a kosárcsapat amikor legutóbb döntős volt megnyerte (2018), és ugyanabban az évben ugye a focicsapat is. Ismételje magát a történelem!
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
El is lesz jinxelve mindjárt. 🥲
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem mertem beírniAnthony írta: Euroligat nézi valaki? Megy a classico a döntőbe jutásért.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Euroligat nézi valaki? Megy a classico a döntőbe jutásért.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
1 meccs volt, Dallas kifulladva érkezett, erősen benne volt a pakliban hogy beleszaladnak egy nagyobb verésbe.hehetheoriginal írta: Jo nagy veres, dallasnak keves lesz hogy luka pumpalja fent a labdat esz nelkul aztan rahajitja
2 meccsre már több pihi jut, utazás nélkül, valószínűleg szorosabb lesz.
Ha nem lesz 40 százalék közeli a mavs tripla -nagy mennyiségben - akkor viszont bajban lesznek mindenképp.
- hehetheoriginal
Jo nagy veres, dallasnak keves lesz hogy luka pumpalja fent a labdat esz nelkul aztan rahajitja
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Dipo par napja meg szopatott, megserult megint?Tjacks írta:Oladipo sztem már rég lefőtt, lowryval nemtudni mi a bánat van.hehetheoriginal írta: megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
Nemtom
Ha nem, akkor megint sima nyugati győzelem lesz a vegen, mert vagy a miami egy csapagyas jimboval, vagy a szerintem gyengebb boston nem fog nyerni.
Szoval minden jel a gswre mutat...
Azert az kemeny, hogy klay ket ev kihagyas utan felig meddig meg nem elkapva a fonalat, de rögtön gyűrűt nyer/het
thereisonly1ronaldo
-
Oladipo sztem már rég lefőtt, lowryval nemtudni mi a bánat van.hehetheoriginal írta: megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
- hehetheoriginal
megneztem en is, boston erosebbnek tunik, mint azt sejtettem (legalabbis a miami ellen amit vartam), es jimbo már megint a seggen veszi a levegot, mint anno a lakers ellen, pedig meg csak a főcsopi döntőnél vagyunk...
thereisonly1ronaldo
- nmate
Hát, simának nem mondanám, ahogy nyert a Miami, tényleg az a 3. negyed volt, ahol leolvadt a Celtics.
Horford meg Smart ha visszajönnek azért más lesz a leányzó fekvése. Remélem Horford produkál negatív tesztet, Smart elvileg már vissza tud jönni. Game2 is kötelező a Miaminak, különben neccesre fordulna a sztori. Lowry gondolom off már idénre, csak húzzák amíg lehet.
Horford meg Smart ha visszajönnek azért más lesz a leányzó fekvése. Remélem Horford produkál negatív tesztet, Smart elvileg már vissza tud jönni. Game2 is kötelező a Miaminak, különben neccesre fordulna a sztori. Lowry gondolom off már idénre, csak húzzák amíg lehet.
-
Nah, kár a bostoni q3ért, de csak azért mert jó kis clutch game lehetett volna a végén belőle.
Butler nagyot ment szinte végig, bostonnál Smart és horford is nagyon hiányzott.
Butler nagyot ment szinte végig, bostonnál Smart és horford is nagyon hiányzott.
-
Az igen, butler b2b steal, nah ilyen fagyasokat nem engedhet meg magának a Celtics mint itt a q3ban.
-
Jó kis meccs eddig, fura hogy a Miamit festékben nagyon veri eddig a Celtics, de ez még csak félidő.
Herro extra,tatum extra. Azt nem tudom offense oldalon ki fogja végig cipelni a heat-et ebben a szériában.
Herro extra,tatum extra. Azt nem tudom offense oldalon ki fogja végig cipelni a heat-et ebben a szériában.
- nmate
Nagyon erősek, liga egyik legjobb edzője, nem lepődök meg, ha ők mennek tovább, de most a Bostont érzem.hehetheoriginal írta: Kizartnak tartom, hogy a boston jobb legyen a miaminal
Nagyon együtt vannak, szintén rendben van a védekezés és Tatum MVP formában. Az a két meltdown Philiben, azt nem tudom hova tenni Heat esetén, az böki a csőrömet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na innen akkor tiszta, viszem is a pénzem a fogadóirodábahehetheoriginal írta: Kizartnak tartom, hogy a boston jobb legyen a miaminal
- hehetheoriginal
Kizartnak tartom, hogy a boston jobb legyen a miaminal
thereisonly1ronaldo