Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 20., péntek 19:57

Gnarbyra én is lecsapnék, ha lehetséges. Egyébként bár lehet nem leszek népszerű de én Darwin Núnezt is megpróbálnám. Fede nagy spanja. Köztük meglenne a kémia :kalapos:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 20., péntek 19:56

hehetheoriginal írta:
Faust írta: En azzal nyugtatom magam, hogy ha nem lett volna valami eloszerzodes (szobeli megallapodast hagyjuk, talan Mezopotamiaban meg ert valamit), akkor Haalandon nem baszakodtunk volna.
Azt en se ertem a mai napig, hogy halit hogy engedte el a bvb 50 millio fontert... Azert az lopas.

De ez hogy a teljes sportprojektet odaadjak a gyereknek, egy 23 eves focistanak, az kabare🤣 az kemeny szakma meg profizmus akkor :lol:
Aztan amikor “felmerul”, hogy egy ocska penzmosoda az egesz, jon az ellenerv, hogy micsoda presztizs ez a tevebaszoknak. :lol: Nevetseges, oszinten lehet jobban elveznem, ha maradna, aztan zsinorban haromszor kikurnank ezt a mocsok bandat a BL-bol. :lol: Nincs jelenleg undoritobb klub a bolygon.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. május 20., péntek 19:53

Én végig Mbappé párti voltam, de most azt mondom, hogy nem várnám meg, amíg elküld minket a búsba. Menjünk elébe, meg kell szakítani vele a tárgyalásokat, és sok siker kívánni neki. Kiszállunk arcvesztés nélkül. Lebegtesse a jó édes anyját. Nem kell.

Csak az a baj, hogy miatta nem mentünk rá másokra, lépéshátrányba kerültünk. Maradjon, nejmárosodjon el a párizsi langyos vízben.

Nem szeretném soha habfehérben látni. Kell nézni valami értelmes befejező embert, mert Benzema sem lesz képes a végtelenségig aranylabdás szintet tolni. Haalandról lemaradtunk emiatt a majom miatt, amíg nem lesz értelmes megoldás, én bizony megpróbálnám RDTt hazahozni vagy Aspast rövidtávon. És még pár más embert is más posztokon, mert így rengeteg pénz felszabadul.

A Real Madrid mindenkinél nagyobb. Ettől a kis faszkalaptól meg százszor, ezerszer is.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 20., péntek 19:52

hehetheoriginal írta:
füst írta: Ennyi pénzre igent mondani szerintem nem gyarlóság, hanem józan ész. Örülnék ha jönne, de abszolút megérerm, ha köszöni szépen elfogadja a PSG bődületes ajánlatát.
Nem ertek egyet.
Nem tudhatjuk, de ha elkotelezte magat es igent mondott, es utana megsem jon, akkor az nem tul jo emberi jellem.
Ha nem igert semmit senkinek, akkor nyilvan szive joga azt csinalni, amit akar.
Aztan aludjon o a dontesevel, nyilvan Dagobert bacsizni nem lesz majd nehez, nem lesz sanyaru sorsa, de egy palyafutas 10-15 ev, aztan majd sajat maganak 50 evesen bevallja a tukor elott, hogy fugeci ezt elbasztam picit.
Ő tudja, dont care, dont give a fuck, nem egy ronaldo kategoria, sosem lesz ugy a szivem csucske vagy rajongasom tárgya, mint ronaldo vagy a fiatal pato a serulesek elott.

Már ezt írják több helyen,hogy tudatva lett velük hogy ha most nem jön ide akkor máskor biztos nem fog. :lol:
De ez hogy milyen hatalmat akarnak neki adni ez vicc kategória. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 20., péntek 19:51

Toti írta: Nalam tovabbra is a B terv a kerdes. Egyaltalan van-e? Abszolut semmit nem lehetett olvasni azzal kapcsolatban, ha nem sikerul a teknos akkor ki/kik lehetnek helyette.
RdT. :mrgreen:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. május 20., péntek 19:50

Nalam tovabbra is a B terv a kerdes. Egyaltalan van-e? Abszolut semmit nem lehetett olvasni azzal kapcsolatban, ha nem sikerul a teknos akkor ki/kik lehetnek helyette.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:49

kodo írta: Ha nem jön Mbappe, akkor visszahozzuk Cristianot figyeljétek meg. :mrgreen:
Benzema öngyilkos lesz :lol:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:49

Faust írta: En azzal nyugtatom magam, hogy ha nem lett volna valami eloszerzodes (szobeli megallapodast hagyjuk, talan Mezopotamiaban meg ert valamit), akkor Haalandon nem baszakodtunk volna.
Azt en se ertem a mai napig, hogy halit hogy engedte el a bvb 50 millio fontert... Azert az lopas.

De ez hogy a teljes sportprojektet odaadjak a gyereknek, egy 23 eves focistanak, az kabare🤣 az kemeny szakma meg profizmus akkor :lol:
thereisonly1ronaldo

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 20., péntek 19:48

Ha nem jön Mbappe, akkor visszahozzuk Cristianot figyeljétek meg. :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 20., péntek 19:44

En azzal nyugtatom magam, hogy ha nem lett volna valami eloszerzodes (szobeli megallapodast hagyjuk, talan Mezopotamiaban meg ert valamit), akkor Haalandon nem baszakodtunk volna.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:43

Perez szerencsere nem megy le soha kutyaba.
A helyeben megbizonyosodnek, hogy most valoban vacillal-e, aztan beelldonto zaro sipszojaig adnek neki idot, utana ha meg ott aznap nem jon, akkor mar vissza is vonom az ajanlatot, es vilagossa teszem szamara, hogy ez az ajto orokre bezarult, talan nem teljesen ertette meg, mi is az a real madrid.
Ennyi az egesz, tucsipöcsi, gnabry utana alap, meg lehet csatart nezni, nem lesz sokkal nagyobb gond.
Halit meg lehet hozni, mikor benzi kifut.
thereisonly1ronaldo

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 20., péntek 19:37

hehetheoriginal írta:
füst írta: Ennyi pénzre igent mondani szerintem nem gyarlóság, hanem józan ész. Örülnék ha jönne, de abszolút megérerm, ha köszöni szépen elfogadja a PSG bődületes ajánlatát.
Nem ertek egyet.
Nem tudhatjuk, de ha elkotelezte magat es igent mondott, es utana megsem jon, akkor az nem tul jo emberi jellem.
Aztan aludjon o a dontesevel, nyilvan Dagobert bacsizni nem lesz majd nehez, nem lesz sanyaru sorsa, de egy palyafutas 10-15 ev, aztan majd sajat maganak 50 evesen bevallja a tukor elott, hogy fugeci ezt elbasztam picit.
Ő tudja, dont care, dont give a fuck, nem egy ronaldo kategoria, sosem lesz ugy a szivem csucske vagy rajongasom tárgya, mint ronaldo vagy a fiatal pato a serulesek elott.

Adott szónak nulla értéke van.
Pláne a mostani fiatal generáció esetében.
ZIDANE

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:35

Nem ertek egyet.
thereisonly1ronaldo

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 20., péntek 19:33

Hát skacok most olvasom a fejleményeket és köpni nyelni nem tudok.

Egyrészt ha tényleg igaz és marad Párizsban akkor remélem soha a büdös életben nem akarjuk leigazolni. Ember nem volt akiért ennyire és ennyiszer lement kutyába a klubb és ő meg szembeköp. A világ legnagyobb klubját szopatja, kvázi csak arra kellettünk hogy még több lóvét akasszon le az arabtól. Másrészt ezzel mi is és ő is rosszul járunk bizonyos értelemben. Kellene nekünk egy szupersztár aki azért a marketing bevételeket megdobja. Erre tökéletes lett volna. Neki meg lesz pénze szarásig de sportsikerek terén nem.hiszem hogy azt eltudja érni mint ami itt várta volna.

Hehe örülhet... az "új" sztarigazolas majd Házi lesz :cens: Remélem azért legalább Perez értelmesen kompenzálja a dolgot mert ultra nagy gáz hogy két szék között a földre pottyantunk.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 20., péntek 19:30

Ennyi pénzre igent mondani szerintem nem gyarlóság, hanem józan ész. Örülnék ha jönne, de abszolút megérerm, ha köszöni szépen elfogadja a PSG bődületes ajánlatát.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 20., péntek 19:29

nem tudom hova sírtok, már tavaly jönni akart, most is jönne. ha nem fog jönni akkor az a politikai nyomás meg rabszolgahajcsárok miatt lesz szerintem, na meg persze a 68 életre való pénz miatt is, de alap esetben ez a gyerek itt akar focázni, és fog is.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 20., péntek 19:27

Nyomorult :lol:

Nem azert, hogy miert nem pont a real madridba jon, hanem mert eddig se vizen es kenyeren elt szegenykem, de az emberi gyarlosagnak nincsen hatara :lol:

Sztem nem jon amugy, de ha jon is, gecire kritikus leszek, az száz. :lol:
thereisonly1ronaldo

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 20., péntek 19:25

tubatibi írta: CR-t megközelíteni? :lol:

Dehogy, a gyerek kanyarban sincs CR-hez képest. Alatta van egy polccal és ott is fog maradni.
Na azért ne állítsuk be egy falábú szarnak,óriási benne a potenciál, nálunk valószínűleg ki is jönne belőle a prime-ja, de hát ő tudja.

Előtte is volt Real Madrid, nyilván szívesen látom a világ legjobbjait fehér mezben, de ez van, nem játszhat itt mindenki, lesz egy nyarunk megerősíteni a keretet, van opció bőven.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 20., péntek 19:19

Kene Remy fele jinx hogy marad. :mrgreen:

Vagy a piocas ember.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 20., péntek 19:11

ELSiete írta: 🚨🎖| Mbappe has been given a huge salary and a signing bonus by PSG and more power in the club. @DiMarzio

🎙🚨🎖| @DiMarzio: "Mbappe will probably have a say in the futures of the coach and sporting director at PSG."

🚨🥇| Zidane's name has been repeated again in Paris. Not only as the great ‘bombshell’ of the project, but as the best weapon to achieve PSG's dream of keeping Mbappé. @polomarca

🎖🎙| @Tanziloic: “Real Madrid considered last week's verbal agreement with Mbappé as FINAL and that he is definitely joining. What they didn't understand was that he was planning to ALSO agree with PSG, and then make a decision.”
Mi az hogy beleszólása lesz az érkező meg távozó játékosokba? Meg edző meg sportigazgató? :lol: Ez nevetséges és szánalmas, ha és amennyiben ez igaz.

Vissza: