Ha nemjön bappe és halaand se johet mar én romantikáznék inkább amíg nem tűnik fel valaki vagy halaand nemlesz elérhető. Ha blt nyerünk úgysem fog hajtani a tatár a nagy megújulásra senkit. Címet védeni meg előbb védünk az öregembereinkel meg egy éhes céronaldoval mint bappeval.RealAsensio írta:Nekem kedvencem volt CR, most is az, orokre az marad, de kovezzetek meg, ingyen sem hoznam vissza.dzsi91 írta:
Céronaldo füttyszóra ugrana. Akkor elől meg is vagyunk 2 évre. A maradékból meg lehet foltozni a védelmet a csapat többi részét.
Benzema friss aranylabdásként nem fog ezen cinkelni ha cé mellet kell újra játsszon.
Ja és ha nem jönne bappe amit kétlek, prio 1 lesz nekem, hogy vinidzsível is megnyeressük a balondort csak hogy érezze mindenki, hogy a Realról szól minden.
Én se hoznám vossza csak ilyen speciális esetben hogy egyik sem jön a 2 csatársztár közül. Ha blt nyerünk így is kicsit rálehetne menni a szív szavára mint állandóan a sikert hajkurászni. Megadjuk cének meg benzemanak a melto búcsút aztan majd ha halaand jön vagy valaki más akkor hagy szóljon