Ez egyertemu, ordas nagy parasztvakitas megy mar csak. Nem lepne meg ha az osszes baromsag mogott Aladinek allnanak.Kerlon írta: Ha megegyezett volna a PSG-vel, qkkor miert nem jelentettek meg be..?
Mert kamu.
Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Ha megegyezett volna a PSG-vel, qkkor miert nem jelentettek meg be..?
Mert kamu.
Mert kamu.
Maga a PSG fizetne ki.revolver írta: | There is a SIGNED document between Real Madrid and someone close to Kylian Mbappé with a BIG clause that he'll have to pay if he breaks the agreement. @carrusel #rmalive
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
| There is a SIGNED document between Real Madrid and someone close to Kylian Mbappé with a BIG clause that he'll have to pay if he breaks the agreement. @carrusel #rmalive
hat igen, ha nem jön abbol a penzből 4baxo embert lehetne venni nem tudom kit konkretan nevre, de lehetne.RealAsensio írta: Ha Mbappe tenyleg besul (bar nem hiszek benne), akkor Nkunku, Tchouameni, Mane, Gnabry, Bellingham, Moukoko, Mazroui vonalon gondolkodnek igy elsore.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha Mbappe tenyleg besul (bar nem hiszek benne), akkor Nkunku, Tchouameni, Mane, Gnabry, Bellingham, Moukoko, Mazroui vonalon gondolkodnek igy elsore.
- h3x0r
Neymar 222 millioja is tisztesseges penz volt. Milyen jo alku poziciobol tudott utana a Barca vasarolni.Zubkov írta:De attól, hogy kivásárolják még a játékosnak is akarnia kell, hogy elmenjen...h3x0r írta:
Ugy volt, hogy a MU fogja leigazolni, Raiola viszont szeretett volna egy alacsony kivasarlasi arat a szerzodesbe. A Dortmundon kivul egy top klub se ment bele.
Latva, hogy mi volt 5 eve Neymarral, szerintetek Perez bele ment volna egy 150/180 millios kivasarlasi arba, mint a City?
Ha menni akar meg had menjen bárki. Akár Haaland is. 150/180 milla meg bőven tisztességes pénz érte. Bárkiért....
- Zubkov
- Kedvenc csapatod: Real
De attól, hogy kivásárolják még a játékosnak is akarnia kell, hogy elmenjen...h3x0r írta:Ugy volt, hogy a MU fogja leigazolni, Raiola viszont szeretett volna egy alacsony kivasarlasi arat a szerzodesbe. A Dortmundon kivul egy top klub se ment bele.hehetheoriginal írta:
Azt en se ertem a mai napig, hogy halit hogy engedte el a bvb 50 millio fontert... Azert az lopas.
Latva, hogy mi volt 5 eve Neymarral, szerintetek Perez bele ment volna egy 150/180 millios kivasarlasi arba, mint a City?Torquemada írta: Haalandról lemaradtunk emiatt a majom miatt
Ha menni akar meg had menjen bárki. Akár Haaland is. 150/180 milla meg bőven tisztességes pénz érte. Bárkiért....
- h3x0r
Ugy volt, hogy a MU fogja leigazolni, Raiola viszont szeretett volna egy alacsony kivasarlasi arat a szerzodesbe. A Dortmundon kivul egy top klub se ment bele.hehetheoriginal írta:Azt en se ertem a mai napig, hogy halit hogy engedte el a bvb 50 millio fontert... Azert az lopas.Faust írta: En azzal nyugtatom magam, hogy ha nem lett volna valami eloszerzodes (szobeli megallapodast hagyjuk, talan Mezopotamiaban meg ert valamit), akkor Haalandon nem baszakodtunk volna.
Latva, hogy mi volt 5 eve Neymarral, szerintetek Perez bele ment volna egy 150/180 millios kivasarlasi arba, mint a City?Torquemada írta: Haalandról lemaradtunk emiatt a majom miatt
Bayern kiszemeltje, de benne én is látom a fényt. 40 M a piaci ára, 50-60 körül jó deal lehetne, de Jovicékat kikell vágni egyúttal.Ladislao Suarez írta: Gnarbyra én is lecsapnék, ha lehetséges. Egyébként bár lehet nem leszek népszerű de én Darwin Núnezt is megpróbálnám. Fede nagy spanja. Köztük meglenne a kémia
Benzema Aranylabdás leszhehetheoriginal írta:Benzema öngyilkos leszkodo írta: Ha nem jön Mbappe, akkor visszahozzuk Cristianot figyeljétek meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Ot tobbszor is bedobtam, sztem nagyon illene is ide, de o is 2 szezonra opcio csak kb.___Samy___ írta: A B terv Mahrez, legalabbis a hirek szerint.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ha a Leeds kiesik a PL-ből, akkor Raphinha elvileg 25 milláért vihető. Nálam Ő jönne a jobbosra, aztán nem tudom mit csinálnék. Benzema mögé egy csere csatár jó lenne, ha lép Mariano meg Jovic, de játszani úgyse fog semmit, jobb bekk nyilván kéne, de normális opció nincs, középre lehet hozni valakit, ha Ceba megy, de az meg biztos nem Tchouameni lenne nálam, hanem valami kreatív, támadóbb jellegű középpályás.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ___Samy___
A B terv Mahrez, legalabbis a hirek szerint.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- RealVazquez
Nekem kedvencem volt CR, most is az, orokre az marad, de kovezzetek meg, ingyen sem hoznam vissza.dzsi91 írta:Céronaldo füttyszóra ugrana. Akkor elől meg is vagyunk 2 évre. A maradékból meg lehet foltozni a védelmet a csapat többi részét.Toti írta: Nalam tovabbra is a B terv a kerdes. Egyaltalan van-e? Abszolut semmit nem lehetett olvasni azzal kapcsolatban, ha nem sikerul a teknos akkor ki/kik lehetnek helyette.
Benzema friss aranylabdásként nem fog ezen cinkelni ha cé mellet kell újra játsszon.
Ja és ha nem jönne bappe amit kétlek, prio 1 lesz nekem, hogy vinidzsível is megnyeressük a balondort csak hogy érezze mindenki, hogy a Realról szól minden.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Céronaldo füttyszóra ugrana. Akkor elől meg is vagyunk 2 évre. A maradékból meg lehet foltozni a védelmet a csapat többi részét.Toti írta: Nalam tovabbra is a B terv a kerdes. Egyaltalan van-e? Abszolut semmit nem lehetett olvasni azzal kapcsolatban, ha nem sikerul a teknos akkor ki/kik lehetnek helyette.
Benzema friss aranylabdásként nem fog ezen cinkelni ha cé mellet kell újra játsszon.
Ja és ha nem jönne bappe amit kétlek, prio 1 lesz nekem, hogy vinidzsível is megnyeressük a balondort csak hogy érezze mindenki, hogy a Realról szól minden.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azert , ha most marad es alairja a zsiros szaros szerzodest a parizzsal, remelem soha az eletben nem veszi a szajara a Real Madridot.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
Reece James, Csuhamóni meg Gnabry, meg egy cserecsatár, es en gyorsan tulteszem magam rajta.
De meg mindig bennevan, hogy jon sztem. Viszont ha most nem, remelem mar soha.
De meg mindig bennevan, hogy jon sztem. Viszont ha most nem, remelem mar soha.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Gnarbyra én is lecsapnék, ha lehetséges. Egyébként bár lehet nem leszek népszerű de én Darwin Núnezt is megpróbálnám. Fede nagy spanja. Köztük meglenne a kémia
Aztan amikor “felmerul”, hogy egy ocska penzmosoda az egesz, jon az ellenerv, hogy micsoda presztizs ez a tevebaszoknak. Nevetseges, oszinten lehet jobban elveznem, ha maradna, aztan zsinorban haromszor kikurnank ezt a mocsok bandat a BL-bol. Nincs jelenleg undoritobb klub a bolygon.hehetheoriginal írta:Azt en se ertem a mai napig, hogy halit hogy engedte el a bvb 50 millio fontert... Azert az lopas.Faust írta: En azzal nyugtatom magam, hogy ha nem lett volna valami eloszerzodes (szobeli megallapodast hagyjuk, talan Mezopotamiaban meg ert valamit), akkor Haalandon nem baszakodtunk volna.
De ez hogy a teljes sportprojektet odaadjak a gyereknek, egy 23 eves focistanak, az kabare az kemeny szakma meg profizmus akkor