Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 21., szombat 11:12

Realista24 írta: Real Madrid - panic. There is no plan B, at the moment. The Plan B was basically Haaland. They withdrew from that for Mbappé because there has been an agreement for a very long time. @Romain_Molina
Írtam már tegnap is.
Elkepeszto ,hogy hányszor szopatjuk le magunkat meg ilyen gentleman agreementekkel :lol:
ZIDANE

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 21., szombat 11:10

Semmilyen erzelmet nem mozgat meg bennem a saga. Egyaltalan nem izgulok, hogy mi lesz a bejelentese.

A jatekosoknak kell a Real Madrid es nem forditva.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 21., szombat 11:09

De amúgy, az hogy lesz ez az ünneplése, nem jelenti azt, hogy ott beszélni is fog érdemben. Ezt csak a forrás mondja, hogy ebből ez következik. De akkor minek van bejelentve a holnapi telefootos bigyó? Amúgy erről tudjuk már, hogy 11kor vagy 17kor lesz? xD
Realista24 írta: Real Madrid - panic. There is no plan B, at the moment. The Plan B was basically Haaland. They withdrew from that for Mbappé because there has been an agreement for a very long time. @Romain_Molina
Ez is milyen bullshit? Nyilván pánikolnak, persze! :D Megmarad egy csomó lóvé, lehet belőle keretet foltozni, aztán csá. Nem lesz itt semmi gáz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. május 21., szombat 11:11-kor.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. május 21., szombat 11:08

Halfkey írta:
Realista24 írta: PSG has confirmed that Mbappé will have an individual ‘event’ during the PSG trophy celebrations for being the top scorer and top assister of Ligue 1. Everything indicates that tonight will be the DECISION day. @marca
Ha én lennék õ, így csak maradást jelentenék be.
Na nembaj...jöhet a jól megszokott "na majd jövőre" szöveg... :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 11:07

Real Madrid - panic. There is no plan B, at the moment. The Plan B was basically Haaland. They withdrew from that for Mbappé because there has been an agreement for a very long time. @Romain_Molina
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 11:06

Halfkey írta:
Realista24 írta: PSG has confirmed that Mbappé will have an individual ‘event’ during the PSG trophy celebrations for being the top scorer and top assister of Ligue 1. Everything indicates that tonight will be the DECISION day. @marca
Jah, máskülönben lebontjak a helyet a "franciák".
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 21., szombat 11:06

Helyes. Minél előbb vége van ennek a cirkusznak, annál jobb. Aztán lehet lépni tovább.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 21., szombat 11:04

Akkor sanszos, hogy ma este megtudjuk végre.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 21., szombat 11:03

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 11:01

PSG has confirmed that Mbappé will have an individual ‘event’ during the PSG trophy celebrations for being the top scorer and top assister of Ligue 1. Everything indicates that tonight will be the DECISION day. @marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 21., szombat 10:52

Keci :lol:

Fagyasszatok le és ébresszetek fel, ha bejelentette a döntését.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 21., szombat 10:43

Ladislao Suarez írta: Elvileg a Metz elleni meccs után lesz valami gála és azt mondják ott is bejelenthet valamit Mbappé.
En azt hallottam, hogy valamelyik francia nemzeti csatornán lesz interjú vele, ahol bejelenti.
Ebből kiindulva szvsz marad
ZIDANE

Ladislao Suarez

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 21., szombat 10:42

Elvileg a Metz elleni meccs után lesz valami gála és azt mondják ott is bejelenthet valamit Mbappé.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. május 21., szombat 10:39

A Bild két újságírója, Tobi Altschäffl és Christian Falk úgy tudja, hogy T̶h̶e̶ ̶W̶e̶e̶k̶n̶d̶ Serge #Gnabry nem fogadta el a Bayern München legutóbbi szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Ez azt eredményezi, hogy jelenleg a klub nem tervez több kontraktustárgyalást a játékossal. Sajtóhírek szerint Brazzóék legutóbbi ajánlata évi 17-19 millió euró volt, ez pedig nagyjából #Coman és #Sané fizetésének szintje.

A Kicker eközben úgy tudja, semmiféle Dembelével kapcsolatos pletyka nem igaz, a Sport Bild pedig arra következtet, hogy Salihamidzic egy hasonló tényező miatt nem tudja meggyőzni Gnabryt, mint Sülét: a megbecsülés hiánya miatt. Utóbbi lap egészen addig elment, hogy azt írta, "Brazzo az állásért küzd".

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 21., szombat 10:28

ateeemadrid írta: En egyszeru szurkolo vagyok, ha jon akkor imadom, ha nem, akkor egy penzehes patkany. :mrgreen:

Az a baj fingunk nincs mi megy a hatterben, sztem boven benne van, hogy terroristaek kavarjak meg utoljara a szart, es ennyi.
Valahogy én is így működöm, annyi különbséggel, hogyha abnormális pénzösszegből gazdalkodjuk ki, mint amit írnak, akkor bevések neki egy fekete pontot és rohadt kritikus leszek vele szemben. Ha viszont marad minden az eredetiben és a tavalyi évnek megfelelően, akkor nagy király lesz a szememben, hogy ennyi dellát és tisztséget visszautasított. Ha viszont nem jön, na akkor takarodj van. :vivo:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 21., szombat 9:35

Azért remélem holnap nem húzzátok karóba megint (de...).
Butra most is elmondta, maxi respect de most bl döntő van, majd utana foglalkozunk a többivel. Totál tiszteletlenség lenne a kerettel szemben is most más játékos után futni.
Itt van a mi csapatunk, bennük bízunk, ők jutottak el idáig, járjon már a tisztelet meg a bizalom hogy most rájuk és a meccsre figyelünk...

Faxt érdekli most az igazolás. Mbappé holnap vagy semmit nem fog mondani, vagy annyit hogy no psg. De a real madridról nem fog beszélni hiába várjátok. Persze lehet gyűlölködni, meg csövesbánatozni.

Ladislao Suarez

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 21., szombat 9:15

Volt valamikor egy interjú vele, hogy tavaly jött volna ha jól emlékszem. Egyébként mi változott azóta? Tényleg csak a lóvé miatt? Meg ezek a sztorik, hogy fél a szurkolóktól meg hasonló nevetséges dolgok. Hány olyan focista volt, aki mondta, hogy megyek és ennyi. Reméljük holnap lezárul örökre ez az akta, mert ez már kabaré szint.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 21., szombat 9:11

En egyszeru szurkolo vagyok, ha jon akkor imadom, ha nem, akkor egy penzehes patkany. :mrgreen:

Az a baj fingunk nincs mi megy a hatterben, sztem boven benne van, hogy terroristaek kavarjak meg utoljara a szart, es ennyi.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 21., szombat 9:08

Én arra nyomtam, hogy jöjjön.
Ez többségében továbbra is üzlet és profizmus.
Jöjjön, dolgozzon meg akkor ezért a temérdek pénzért, ha nem a madridizmus vezérli esetleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 8:56

en hiszem es remelem hogy a media cirkuszol.

nalam top1 fontossagu bappe erkezese hozzank ha a psgt valasztja akkor kurva gyorsan el kell hozni csuhamonit, gnabryt es makaot a dortmundbol abbol a penzbol amit bappera koltottunk volna
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: