Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
BREAKING: There are no more doubts, Kylian Mbappe will EXTEND with PSG. @DiMarzio
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Hát azt hiszem mára kikapcsolom a netetPad'em írta:Már cáfolták is. Állítólag...Ladislao Suarez írta: Állítólag Perez közölte a játékosokkal, hogy Mbappé nem csatlakozik a csapathoz jövőre.
Holnap legkésőbb remélem kiderül
- Pad'em
Már cáfolták is. Állítólag...Ladislao Suarez írta: Állítólag Perez közölte a játékosokkal, hogy Mbappé nem csatlakozik a csapathoz jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Ladislao Suarez
Állítólag Perez közölte a játékosokkal, hogy Mbappé nem csatlakozik a csapathoz jövőre.
ha gnabry sem jönne össze , le kéne csapni dembelere csak hogy a nyarunk ne csak arról szóljon az újságoknál hogy bappe felültette a realt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szerintem Gnabry elég fasza játékos, és ha jól tudom a jobboldalra jönne.
Jó igazolás lenne.
Jó igazolás lenne.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem tudom, de akárhányszor látom Manét, nem látok tőle semmi extrát, remélem nem a döntőre tartogatja..MorataMartin írta: Ha nem jön Mbappe, akkor a Mané-Gnabry-Salah 3asból kéne hozni szerintem valakit, mert lejár 2023-ban a szerződésük
Amúgy is, balosra ott van Vini, Rodry, Hazi..
Az egyiptomit meg sohasem csíptem, de mondjuk 3-4 évre megoldaná a jobboldalunkat.
Salah jobb játékos, viszont ettől függetlenül én Gnabryt hoznám, ha lépne a bajoroktól.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha nem jön Mbappe, akkor a Mané-Gnabry-Salah 3asból kéne hozni szerintem valakit, mert lejár 2023-ban a szerződésük
Azért többnyire mindig minket igazol, hogy aki nem érti meg, hogy a Realnál nincs feljebb az utána már csak lefelé megy. Ez alól még egy CR se volt kivétel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Azért kell ilyen is, nem? Esetleg ha van is ami alátámasztja? Mondjuk all time legtöbb BL győzelem? Vagy a jelenben 9 év alatt 5 BL döntő? (80 vagy 100 százalékos győzelmi rátával) Esetleg legtöbb elődöntő, legjobb aránnyal? Folytassam?atesz írta:Ez már idióta arcoskodás, nem több. Piké szint.ELSiete írta: Tomas Roncero: "Ha nemet mondasz, egy vesztes vagy.
Ha nem jössz, örökké azt fogod látni, ahogy a Real Madrid győz."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. május 21., szombat 11:59-kor.
Ez már idióta arcoskodás, nem több. Piké szint.ELSiete írta: Tomas Roncero: "Ha nemet mondasz, egy vesztes vagy.
-
Adott egy játékos, ajánlunk neki X összeget a szolgálataiért cserébe. Ő nem fogadja el, mert máshol többet kap, és az a fő szempont. Mi ezt elfogadjuk, és elválnak útjaink. Másik játékos nincsen akivel előrébb lépnénk, ezért mást nem igazolunk.KAG írta:Donát írta:
No offense, de ezt el is hiszed? Minden hülyeséget elhiszünk látatlanban, amit valaki megír twitteren?
Nem feltétlenül csak tőled kérdezem, minden fórumtárstól.
Nem 1x szoptuk már be így.
Emiatt én simán el tudom képzelni, hogy biztosra vették fent a bulit és emiatt nem mozgositottunk más erőket. Aztán cáfoljanak rám
Itt jön a kérdésem, hol szivattuk meg magunkat?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tiszteljuk Mbappet es a PSG-t, es tiszteljuk a sajat jatekosainkat, szurkoloinkat, ezert nem most jelentjuk be az atigazolast, hanem majd a bl donto utan. Ennyi. Minden mas csak szarkavaras. Tovabbra is tartom, hogy ez mar done deal.ELSiete írta: 🎙| Ancelotti: “Alaba will 100% play in the #UCLFinal.” #rmalive
🎙| Ancelotti: “Bale wanted to say goodbye. But he has another chance because I think he’ll be fine for the #UCLFinal.” #rmalive
🎙| Butragueño: “We have great RESPECT for MBAPPÉ and PSG, but for now we have to focus on the #UCL final.” #rmalive
🎙| Ancelotti: “Isco’s Real Madrid career ends, TODAY. It could’ve been more.” #rmalive
| If Kylian Mbappé renews at PSG, it will be a short-term contract, not long-term. @FabrizioRomano #rmalive
Ez szerintem egy win-win szituáció. Ha jön, akkor segíteni fogja a csapatot, ha nem, akkor nem is való ide.
- Ladislao Suarez
A The Athletic szerint 3 évre szóló hosszabbítási ajánlatot kapott.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Tomas Roncero: "Ha nemet mondasz, egy vesztes vagy.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Ladislao Suarez
Állítólag hatalmas transzparensek meg molinók lesznek a lelátókon, Mbappé maradj és hosszabbíts feliratokkal.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Donát írta:No offense, de ezt el is hiszed? Minden hülyeséget elhiszünk látatlanban, amit valaki megír twitteren?KAG írta:
Írtam már tegnap is.
Elkepeszto ,hogy hányszor szopatjuk le magunkat meg ilyen gentleman agreementekkel
Nem 1x szoptuk már be így.
Emiatt én simán el tudom képzelni, hogy biztosra vették fent a bulit és emiatt nem mozgositottunk más erőket. Aztán cáfoljanak rám
ZIDANE
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én csak annyit kérnék, hogyha ezt eljátssza velünk, akkor tartsuk magunkat ahhoz, amit olvastam is korábban, hogy ennek itt a vége és soha nem megyünk már utána többet.
Ha meg mégis érkezik, akkor meg élvezet lesz visszaolvasni ezt a két napot..
Ha meg mégis érkezik, akkor meg élvezet lesz visszaolvasni ezt a két napot..
-
No offense, de ezt el is hiszed? Minden hülyeséget elhiszünk látatlanban, amit valaki megír twitteren?KAG írta:Írtam már tegnap is.Realista24 írta: Real Madrid - panic. There is no plan B, at the moment. The Plan B was basically Haaland. They withdrew from that for Mbappé because there has been an agreement for a very long time. @Romain_Molina
Elkepeszto ,hogy hányszor szopatjuk le magunkat meg ilyen gentleman agreementekkel