Kommentáld a híreket
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy nem úgy volt, hogy eltiltott lesz a mai meccsen? Ehhez képest ott van a keretben. Este jelentse be, hogy vége a párizsi kalandnak és megy a Gyirmóthoz vagy valami
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Teknőcmamáék nagy lapáttal keverik a szart
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez amúgy a valószínűbb, arcvesztés nélkül már nem tud maradni.Realista24 írta: According to Goal France, Kylian Mbappé to Real Madrid is 99% done despite all the rumours. #mbappe
Mit fog mondani, hogy hát menni akartam de maradtam mert itt plusz 2-3 száz millióval megdobtak a katariak ???
Az ott se veszi ki jól magát ekkora huzavona után szerintem...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
According to Goal France, Kylian Mbappé to Real Madrid is 99% done despite all the rumours. #mbappe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
1 ev nem volt eleg gondolkodni?revolver írta: | JUST IN: Sources close to Mbappé have denied the information about Mbappé staying at PSG. No decision is taken yet. @marca
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
| JUST IN: Sources close to Mbappé have denied the information about Mbappé staying at PSG. No decision is taken yet. @marca
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Eddig nem ajánlották oda neki fél Párizst meg az Eiffel tornyotGalacticos írta: Amennyire most irjak fixnek a maradast, egy hete annyira irtak hogy jon. Fingja nincs sztem senkinek se.
De mar rohadt unalmas, kb 6 eve szinte minden nyarunk rola szol.
Meglepodnek ha hosszabbitana, azt mar megtehette volna az elmult egy evben kb barmikor.
ZIDANE
- Galacticos
Amennyire most irjak fixnek a maradast, egy hete annyira irtak hogy jon. Fingja nincs sztem senkinek se.
Meglepodnek ha hosszabbitana, azt mar megtehette volna az elmult egy evben kb barmikor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Szóval onnan indultunk hogy mindkét titán itt fog jövőre varázsolni aztán se egyik se másik. Remélem a döntőt behuzzuk és akkor egy fasszentos szezonzárást produkálunk. Ha nem, nos akkor lesz hiányérzetem bőven. Másfelől az élet megy tovább. Kell egy minőségi ember előre meg a hianyposzokat is jó lenne végre komolyan venni. Nem lehetetlen feladat egyáltalán de remélem gőzerővel folyik a meló ez ügyben.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem ez már csak médiahiszti.. Jan. 1 óta szabadon tárgyalhat, el nem tudom képzelni, hogy Perez a pezsgő után nem a telóért nyúlt egyből újév napján és rendezett el már akkor mindent.
Továbbá azt se nézem ki Perezből, hogy 3-4 hónapig futna utána, nagyobb figura ő annál. Nem ment volna bele egy ilyen véget nem érő huzavonába, kb. már a második után vette volna a kalapot, hogy Helloszia, akkor hosszabbíts ezekkel..
Ha meg mégis, akkor nem vesztünk semmit, ilyen nem kell.. De szerintem nem ilyen fiú MBappe..
Továbbá azt se nézem ki Perezből, hogy 3-4 hónapig futna utána, nagyobb figura ő annál. Nem ment volna bele egy ilyen véget nem érő huzavonába, kb. már a második után vette volna a kalapot, hogy Helloszia, akkor hosszabbíts ezekkel..
Ha meg mégis, akkor nem vesztünk semmit, ilyen nem kell.. De szerintem nem ilyen fiú MBappe..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Inkább előbbre lennénk így ...KAG írta:Mindenképp kell egy top támadó.halamadrid írta: Ha ez igaz, és nagyon úgy tűnik, hogy az, akkor nagy szükség lesz jövőre a Rodry faroknövesztésre vagy Hazard feltámadására. Gnabryra meg mindenképpen rászállnék.
Ha igy alakult, en mindenképp hoznam jamest a chealsebol. Az a jhv post talán nagyobb kuka mint a jobb támadó.
Csucsimocsi, james és gnabry.
Amennyit kért ez a fallosz, kb uott is lennénk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
szóval akkor se haland se bappe legalább nem kell vinit áttenni jobboldalra
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
Mindenképp kell egy top támadó.halamadrid írta: Ha ez igaz, és nagyon úgy tűnik, hogy az, akkor nagy szükség lesz jövőre a Rodry faroknövesztésre vagy Hazard feltámadására. Gnabryra meg mindenképpen rászállnék.
Ha igy alakult, en mindenképp hoznam jamest a chealsebol. Az a jhv post talán nagyobb kuka mint a jobb támadó.
Csucsimocsi, james és gnabry.
Amennyit kért ez a fallosz, kb uott is lennénk.
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Guti jol mondta nemreg: ide olyan jatekosok kellenek, akik itt akarnak jatszani. Ha nem igazol hozzank, igy jart, kiderult, milyen jellem. De meg mindig bizom benne, hogy vakon van mindenki, es Perez mar lezsirozta.
Arra is gondoltam, hogy nem fenyegettek e meg a csaladjat, ezektol minden kitelik. Hat keci az is mi, hogy politikusok, miniszterek helyeznek nyomast egy futballistara… ilyen sem volt meg.
Arra is gondoltam, hogy nem fenyegettek e meg a csaladjat, ezektol minden kitelik. Hat keci az is mi, hogy politikusok, miniszterek helyeznek nyomast egy futballistara… ilyen sem volt meg.
Csá Teknős. A büdös életbe nem nyersz BL-t, meg Aranylabdát….A norvég viking alázni fog, meg Mi is.
Karrier ende.
Karrier ende.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha ez igaz, és nagyon úgy tűnik, hogy az, akkor nagy szükség lesz jövőre a Rodry faroknövesztésre vagy Hazard feltámadására. Gnabryra meg mindenképpen rászállnék.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Azt a beképzelt Salaht még stadiontúrára se engedném be, ha rajtam múlna nem hogy fehér mezben lássam.
Kylian, ha aláír, akkor remélem lehúzzák Perezék a wc-n a projektet. Anno is hoztuk volna, akkor sem minket választott. Ha nem látja Neymar példáján, hogy mit választ, akkor meg is érdemli.
Kylian, ha aláír, akkor remélem lehúzzák Perezék a wc-n a projektet. Anno is hoztuk volna, akkor sem minket választott. Ha nem látja Neymar példáján, hogy mit választ, akkor meg is érdemli.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
🎖| Kylian Mbappe's contract extension could be announced TODAY.
@DiMarzio
https://twitter.com/TeamVinzema/status/ ... 29/photo/1
@DiMarzio
https://twitter.com/TeamVinzema/status/ ... 29/photo/1
- KAG
Jó helyen van ott, oda való. Most ismét kiderult.Pad'em írta: BREAKING: There are no more doubts, Kylian Mbappe will EXTEND with PSG. @DiMarzio
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Salah gyulol minket, o nem lesz Real jatekos.MorataMartin írta: Ha nem jön Mbappe, akkor a Mané-Gnabry-Salah 3asból kéne hozni szerintem valakit, mert lejár 2023-ban a szerződésük