Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem olvastam vissza (bocs nekem van életem ) de gondolom megy a fikaáradat a teknős felé.
A véleményem az, hogy kisrészt csalódás, másrészt meg itt van egy 23 éves kölyök akire nyomást helyez a klub, a család, a barátok, még a kibaszott elnök is, közben megkap minden földi jót, beígérnek neki mindent..ennek a generációnak már a szóbeli megállapodás semmit nem jelent, nem férfiak ezek a 20on elejiek hanem kisfiúk. Szóval valamilyen szinten értem, másrészt meg csalódás, 19 évesen világbajnok lett, onnantól az lehetett volna a cél hogy be legendary, legyél a legjobb, nem ezt választotta. Innentől nekem később se kéne, a Real Madrid nem lohol emberekért.
Szar ügy hogy se hali se bappi, de idén is a félnyugger kerettel szarráverjük európát, mindig ott leszünk az elitben mert ez van a dns-ben, mint hehénél a hónaljszag.
A véleményem az, hogy kisrészt csalódás, másrészt meg itt van egy 23 éves kölyök akire nyomást helyez a klub, a család, a barátok, még a kibaszott elnök is, közben megkap minden földi jót, beígérnek neki mindent..ennek a generációnak már a szóbeli megállapodás semmit nem jelent, nem férfiak ezek a 20on elejiek hanem kisfiúk. Szóval valamilyen szinten értem, másrészt meg csalódás, 19 évesen világbajnok lett, onnantól az lehetett volna a cél hogy be legendary, legyél a legjobb, nem ezt választotta. Innentől nekem később se kéne, a Real Madrid nem lohol emberekért.
Szar ügy hogy se hali se bappi, de idén is a félnyugger kerettel szarráverjük európát, mindig ott leszünk az elitben mert ez van a dns-ben, mint hehénél a hónaljszag.
Nem illik.
Ennél szánalmasabban ember szerintem még nem viselkedett a futball világában, mint Kylian az elmúlt 10 hónapban. Tipikusan szembe köpte saját magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az a baj, hogy idén is látszott, hogy kurva jó játékos, az egyik legjobb. Ellenünk is rohadt jól játszott, világ egyik legjobbja és rohadt fiatal. Nagyon sajnálom, hogy eladta a lelkét az ördögnek.
Mint amikor Anakinból Dart Vader lett
Szarul esik.
Még vagy 3 napig.
Aztán mindenki elfelejti őt, a vicc bajnokságával együtt.
Sok sikert Ramosnak és Messinek, hogy két ekkora legenda maradhat ott pincsinek
Mint amikor Anakinból Dart Vader lett
Szarul esik.
Még vagy 3 napig.
Aztán mindenki elfelejti őt, a vicc bajnokságával együtt.
Sok sikert Ramosnak és Messinek, hogy két ekkora legenda maradhat ott pincsinek
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
takarodj geci kiez? bár tuti, hogy akkora noymást helyeztek rá, hogy kb nem volt más választása(jajj de sajnálom, magának csinálta évekkel ezelőtt mikor párizsba ment)nem baj leszarom, majd rodrygoval meg vinivel jövőre is megbasszuk a szájukat azt nézhetnek ki a faszarcukon.. fhu de felbasztakArjenMagicRobben írta: 2025 official
https://twitter.com/LatourBertrand/stat ... 2856605697
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ezzel a szerződéssel Mbappe aláírta azt is, hogy sosem fog a legnagyobbak közé tartozni, pedig a képességei meglennének hozzá… ő tudja.
Nagyon sajnálom egyébként, kellett volna ő ide, de neki is kellett volna az, hogy itt legyen.
Csalódás.
Nagyon sajnálom egyébként, kellett volna ő ide, de neki is kellett volna az, hogy itt legyen.
Csalódás.
hazi hali bapi triumvirutasbol jövõre pályán lesz 0.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy szint maradjon, vagy majd én tartom.chronic írta: NA. Skacok jöhet a fika áramlat, a kurva anyádat te köcsög bappe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Firkászok majd szétszedik az évek során. Nekünk csak hátra kell dőlni és élvezni.chronic írta: NA. Skacok jöhet a fika áramlat, a kurva anyádat te köcsög bappe.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
nem is való ide, abbol a penzbűl vegyünk jó playakat en örülök de kajak
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
NA. Skacok jöhet a fika áramlat, a kurva anyádat te köcsög bappe.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
gutihaz14 írta:majd felvesznek egy kamu hitelt az egyik katari banktol akkor mar lehet? barca is csak gorgeti evek óta a tartozasait azt is engedik.Kerlon írta:
Tebas elmondta, hogy 700 milliós veszteséggel, 600 milliós fizetési kerettel ez teljes mértékben lehetetlen.
Rengeteg oldalról lehet a PSG-t szerintem támadni.
tovabbra sem ertem mi koze van a laliganak ahhoz hogy egy masik orszag masik bajnoksagaban ki mibol ad fizetest, meg ha a monaco vagy a marseille felnyomna oket azt mondom oke de a spanyolok? mire?
Hatalmas presztízs veszteség ez a La Ligának. Gondolom Tebas bácsi is ezért ágaskodik.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Na tényleg hivatalos! 2025. Gratula Kylian. Mindegy tovább kell lépni.
-
2025 official
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
majd felvesznek egy kamu hitelt az egyik katari banktol akkor mar lehet? barca is csak gorgeti evek óta a tartozasait azt is engedik.Kerlon írta:Tebas elmondta, hogy 700 milliós veszteséggel, 600 milliós fizetési kerettel ez teljes mértékben lehetetlen.gutihaz14 írta: Official: La Liga will sue PSG if they renew Mbappé
nem tudom ezzel mit akarnak de amig nincsenek fizetesi sapkak addig milyen alapon perel be barki barkit is
tovabbra sem ertem mi koze van a laliganak ahhoz hogy egy masik orszag masik bajnoksagaban ki mibol ad fizetest, meg ha a monaco vagy a marseille felnyomna oket azt mondom oke de a spanyolok? mire?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ebben a történetben senkit nem tudok hibáztatni, Perez megette amit tudott, és örülök ha végleg lemondunk Mbappéről.
Mbappé olyan ajánlatot kapott amire egyszerűen nem lehet nemet mondani, teljesen ésszerű hogy elfogadja a csillió eurót és inkább megpróbál a szülővárosában valami emlékezeteset alkotni a futballpályán.
A PSG pedig busásan megfizette az árát ennek a dolognak, megérdemlik hogy megkapják amit annyira akarnak.
Ebben a történetben nincs több. Sajnálom hogy így alakult a sztori, de el tudom fogadni hogy nem jött.
Szerencsére mindig gecioptimista vagyok, és az van hogy a két legkőgazdagabb klub most szerzett be két lecserélhetetlen támadót.
A következő a piacon majd jöhet hozzánk. Szerencsére mindig van következő. Addig is lehet tovább csodálni Benzema mágiáját.
Mbappé olyan ajánlatot kapott amire egyszerűen nem lehet nemet mondani, teljesen ésszerű hogy elfogadja a csillió eurót és inkább megpróbál a szülővárosában valami emlékezeteset alkotni a futballpályán.
A PSG pedig busásan megfizette az árát ennek a dolognak, megérdemlik hogy megkapják amit annyira akarnak.
Ebben a történetben nincs több. Sajnálom hogy így alakult a sztori, de el tudom fogadni hogy nem jött.
Szerencsére mindig gecioptimista vagyok, és az van hogy a két legkőgazdagabb klub most szerzett be két lecserélhetetlen támadót.
A következő a piacon majd jöhet hozzánk. Szerencsére mindig van következő. Addig is lehet tovább csodálni Benzema mágiáját.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hat en nemtudom mbappenak mi jarhat a fejeben. Én szerintem politikai nyomás is volt rajta meg fasz tudja az arabok milyen eszközökhöz nyúltak még. Bohózat az egesz ügy és új időszámítást indít el a piacon. Ez amit a párizs és qatar csinálnak nagyon messze van az abramovics féle hobbicsapattól.Ladislao Suarez írta:Nagyon helyes! Hihetetlen mennyire pénzéhes a faszi. És lehet, hogy a családja is ráhatással volt de ez tök mindegy. Jó helyen lesz ott a többi léhűtővel.Realista24 írta: The Mbappé topic at Real Madrid is OVER FOREVER. Madrid will never go after him again, no matter who's the president. [ABC.es]
Mbappet önmagában leszarom , de nekem gyanús,hogy itt olyan dolgok folytak a háttérben ami még attól is gyomorgorgatóbb mint amit a hírekben kapunk.
Valamiért én kicsit sajnalom bappet bar nyilvan nem kell de biztos vagyok benne hogy ezt nagyon megbánja még.
A szüleinek meg csak gratulálni lehet.
Nekünk meg kb egy vállvonás kell legyen ez az egész, lehet vígasztalódni bl serleggel. Halaandot meg ha komolyan gondolja elhozzuk 2 év múlva.
Gusztustalan az egész ügy és már nem is tudom,hogy tudnék e örülni ha végül megiscsak itt köt ki. Ez a sok vacilálás nekm betette a kaput.
Normál világban ezt januárban bejelenti,hogy ez az utso szezonja és aláír hozzánk. Vagy mint lewandowski utsó meccsen de ez a bohózat amit itt lenyomott és ezért hagytuk halaandot ez nagyon gáz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Tebas elmondta, hogy 700 milliós veszteséggel, 600 milliós fizetési kerettel ez teljes mértékben lehetetlen.gutihaz14 írta: Official: La Liga will sue PSG if they renew Mbappé
nem tudom ezzel mit akarnak de amig nincsenek fizetesi sapkak addig milyen alapon perel be barki barkit is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Tevehajcsar megerositette, hogy 25-ig marad a patkany.
Official: La Liga will sue PSG if they renew Mbappé
valamelyik univerzumban:
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Jojjon Salah/Gnarby/Mahrez (mahrezert nem raknek le nagyobb osszeget 31 evesen), Tchouameni, James es a fiatal dortmundi csatar es jovore is fleshlightnak hasznaljuk a tobbi europai csapatot.