Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 22., vasárnap 13:00

Ahogy telnek egyébként az órák, úgy vagyok egyre kevésbé idegbe :lol:
Ezt a csapatot/keretet már így se választja el sok, hogy megint összeálljon egy nagy valami.. Ha megoldja Perez, hogy legyen egy jó jobb oldal, és Fede mehessen középre szétmelózni mindenkit, sima-liba minden. Egy új jh+jsz mögé Dani, LV, (Bodri), Rodry bőven elegek, meg egy csatár kell még, meg Csuaméni.. :mrgreen:

Ide elénk az oroszlánt is!! :vivo:
Nincs baj, mindig van/lesz valahogy...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 22., vasárnap 0:35

Remélem Perezék hozzák Tucsimucsit még mielőtt Mbappé a másodállásában sportigazgatóként rá is szemet vet... :vivo:
Középpályára vele meg is lennénk jövőre bőven. Ceballos-t én nem marasztalnám. Kreatív középpályást majd nézünk jövőre Modric/ Kroos helyett.

Hátra jön Rüdiger Militao és Alaba mellé. Mendy se lesz eladva, így csak Carvajal elé kéne valakit szerezni, de nagyon. De kit?
Hakimi esélytelen a PSG-ből.
TAA liverpooli nevelés, tavaly hosszabbított. Kb esélytelen.
Reece James Chelsea nevelés, nagyobb összegért talán mozdítható.
Pedro Porro, olcsó és spanyol. De Sporting már done deal.
Marad Odri és Tóbiás.

De a legnagyobb kérdőjel, hogy előre ki jöjjön. :hmmm:
Csak nehogy elguruljon Perez gyógyszere és hozza a Lewa+Salah pakkot. :x

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 21., szombat 23:40

untouchable írta:
Kerlon írta: vezértípus egy 16? éves gyerek, sas szemek vannak itt megint :lol:
Mondod ezt Kerlon névvel… Rendben.
Egyszeru ember vagy latom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. május 21., szombat 23:19

Én nem szeretnék még egy jobb lábas szélsőt Gnabry személyében Rodrygo meg Lukács mellé. Ráadásul olyanokat olvastam, hogy a Bayern Sané-Kimmich féle pénzt adna neki, de visszadobta. Aztán ott van az is, hogy a fene tudja mennyire rendszer játékos.

Nálam Raphinha meg Diaby lenne a célpont, esetleg Antony, de azt se bánnám, ha befektetnénk 17-18 éves szélsőkbe, ahogy tettük Vinivel vagy Rodrygoval.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2022. május 21., szombat 23:18

Mondod ezt Kerlon névvel… Rendben.
Hala Madrid y nada más 🤍

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. május 21., szombat 23:02

Van egyebkent barmi hir arrol, hogy Gnabry irant erdeklodunk? En meg nem lattam sehol, nehany helyen Mahrez neve tunt fel.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2022. május 21., szombat 23:00

ziro4vr írta:
Sírok. :lol: :lol: :lol:

Gnabry kell és reális is, aztán majd Benzema helyére kell valaki, az necces.
Természetesen a saját korosztályában, egyébként ami elérhető róla videó azt megnéztem (lévén többet nem tudok tenni itthonról :D) és az alapján vontam le ezt a következtetést, nyilván nem várható el tőle 18-20 évesen, de 22-23 éves korára már igen és tehetségesebbnek tűnik pl Moukokonál. Most látom, hogy már 60 millió… Oké, várjunk még 1-2 évet, de fiatal támadók között jelenleg ő tűnik a legjobbnak.
Hala Madrid y nada más 🤍

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. május 21., szombat 21:19

Sírok. :lol: :lol: :lol:

Gnabry kell és reális is, aztán majd Benzema helyére kell valaki, az necces.
Nem illik.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 21., szombat 21:16

Remelem Perez elkattan. :smile:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 21., szombat 21:16

igy tettek fel jofogasra a brazilok , ezek ilyen sablon szovegek ha eppen talalnak egy wannabe next ronaldot
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 21., szombat 21:13

vezértípus egy 16? éves gyerek, sas szemek vannak itt megint :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 21., szombat 21:01

untouchable írta:
cero írta: Kicsit a jovobe tekintve a mai hirek utan…
Egyertelmu szerintem, hogy ezzel Mbappe azert elegge megsz*patott minket, hiszen Haalandot miatta offoltuk. Valoszinuleg Mbappe lett volna a jovo Real Madridjanak alapkove, vele es meg 1 evig Benzemaval,Vinivel, Modriccal brutalis csapat lettunk volna. 1-2 evig biztosan nem lesz gond igy sem, viszont Benzi utan azert lehet. Viniben en nem latom azt az aranylabdas clutch player vilagklasszist, amilyen tamadokat azert az utobbi evekben megszoktunk a Real Madridban (a franciaban ez benne van). Hatul es a kozeppalyan szerintem nem lesz gond, okos igazolasokkal rendben leszunk abszolut. Rodrygo szerintem meg fejlodhet sokat, Vinicius, ha tartja ezt a format az mar eleg lehet. De kozepre nem nagyon latok a klubbal kompatibilis megoldast. Darwin Nunezt inkabb a Liverpoolhoz irjak, Nkunku nem igazan csatar, mas nev pedig nem is nagyon van a piacon, akik jelentosek lehetnek. Rovidtavon nyilvan megoldjuk, akar Mahrez, Gnabry a jobbszelre lehet megoldas a tamadopotencial novelese erdekeben, meg amig Benzi birja, es hoznak moge megfelelo cserecsatart, addig oke. Persze arra is van esely, hogy addig elokerul valaki. Adeyemi is iszonyat tehetseges pl. De az ami itt tudasban es mentalitasban szukseges egyelore Haalandban es Mbappeban latszott.
Igazabol a csapat tobbi resze b*szo lesz, elol kell majd valamit kitalalni. Ti mit gondoltok? Mik/kik lehetnek opciok?
Szerintem Endrick (Palmeiras) lesz a mi Mbappénk, Calafat nézte ki és pont 2 év múlva csatlakozhat hozzánk. Romário stílusú, vezértípus, gólerős, gyors, jól cselező és bivaly erős lövései vannak, 30-40 millió eurót mondtak rá a télen, amikor állítólag érdeklődtünk iránta. Most le kellene csapni rá, a többi pénzből pedig, amit már többen leírtatok: jhv, kk, jsz/cs. A lényeg a mentalitás.
Most hosszabbított. Talán 60 millió lett a kivásárlási ára.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 21., szombat 21:01

60ra emelték most a kivásárlási árát elvileg.

szerk: Endricknek marmint.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 21., szombat 21:00

Én azt mondom Peter :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2022. május 21., szombat 20:57

cero írta: Kicsit a jovobe tekintve a mai hirek utan…
Egyertelmu szerintem, hogy ezzel Mbappe azert elegge megsz*patott minket, hiszen Haalandot miatta offoltuk. Valoszinuleg Mbappe lett volna a jovo Real Madridjanak alapkove, vele es meg 1 evig Benzemaval,Vinivel, Modriccal brutalis csapat lettunk volna. 1-2 evig biztosan nem lesz gond igy sem, viszont Benzi utan azert lehet. Viniben en nem latom azt az aranylabdas clutch player vilagklasszist, amilyen tamadokat azert az utobbi evekben megszoktunk a Real Madridban (a franciaban ez benne van). Hatul es a kozeppalyan szerintem nem lesz gond, okos igazolasokkal rendben leszunk abszolut. Rodrygo szerintem meg fejlodhet sokat, Vinicius, ha tartja ezt a format az mar eleg lehet. De kozepre nem nagyon latok a klubbal kompatibilis megoldast. Darwin Nunezt inkabb a Liverpoolhoz irjak, Nkunku nem igazan csatar, mas nev pedig nem is nagyon van a piacon, akik jelentosek lehetnek. Rovidtavon nyilvan megoldjuk, akar Mahrez, Gnabry a jobbszelre lehet megoldas a tamadopotencial novelese erdekeben, meg amig Benzi birja, es hoznak moge megfelelo cserecsatart, addig oke. Persze arra is van esely, hogy addig elokerul valaki. Adeyemi is iszonyat tehetseges pl. De az ami itt tudasban es mentalitasban szukseges egyelore Haalandban es Mbappeban latszott.
Igazabol a csapat tobbi resze b*szo lesz, elol kell majd valamit kitalalni. Ti mit gondoltok? Mik/kik lehetnek opciok?
Szerintem Endrick (Palmeiras) lesz a mi Mbappénk, Calafat nézte ki és pont 2 év múlva csatlakozhat hozzánk. Romário stílusú, vezértípus, gólerős, gyors, jól cselező és bivaly erős lövései vannak, 30-40 millió eurót mondtak rá a télen, amikor állítólag érdeklődtünk iránta. Most le kellene csapni rá, a többi pénzből pedig, amit már többen leírtatok: jhv, kk, jsz/cs. A lényeg a mentalitás.
Hala Madrid y nada más 🤍

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 21., szombat 20:56

Szoboszlai :mrgreen:

cero

HozzászólásSzerző: cero » 2022. május 21., szombat 20:46

Kicsit a jovobe tekintve a mai hirek utan…

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 21., szombat 18:16

Majd jonnek a hirek, hogy Hazi lesz az uj galaktikus a nyaron, mark my words. :mrgreen:

Jhv, francia kp gyerek, jobbszelso, cserecsatar, es jok leszunk.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 21., szombat 18:03

Visszahozzuk Reiniert, leigazoljuk rdt-t 40 milllllllioert pasztmek, aztan legyalazzuk ujra a vilagot. :mrgreen:

Remejuk Benzemaban es Tiboban van meg egy hasonlo ev.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 21., szombat 18:02

Pad'em írta: Kellett legyen aláírva valami. Nem rizikózhatta meg Perez, hogy lecsúszunk a norvégról egy szóbeli oké miatt. Katar majd szépen kiperkálja a büntetést a financial fair play jegyében.
Akkor itt lenne.
Tuti megint nyomjunk egy jo kis gentleman agreementet + alkudozás az aprosagokban
ZIDANE

Vissza: