Kommentáld a híreket
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Kommentáld a híreket
Tapsoljuk meg a srácokat, megtudják szórni a metzet.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
30 eves korara euro milliardos lesz csak alairasi bonuszokbol.petiamadridista írta: 3 éves szerződés egy ilyen fiatal játékosnál nagyon karcsú.
Egyértelmű, hogy az a cél,.hogy 3 év múlva újra eljátsszák a menni akarok kártyát egy kis 2-3 száz milkás aláírási bónuszért cserébe.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Nyilván majd 2 év múlva valakivel meg próbálja eljátszani, hogy 200 millio euróért mennék és akkor talán már elengedik... , de remélem ha el megy valaha a PSG-ből akkor az a Barca lesz ahova megy. Oda való...petiamadridista írta: 3 éves szerződés egy ilyen fiatal játékosnál nagyon karcsú.
Egyértelmű, hogy az a cél,.hogy 3 év múlva újra eljátsszák a menni akarok kártyát egy kis 2-3 száz milkás aláírási bónuszért cserébe.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazából szerintem Mbappe karrierjének itt vége, a PSG nem hiszem, hogy BLt fog nyerni. Messi megy kifele, Neymar már nem focista. Nincsenek új igazolások és az is hülye aki a PSGbe megy. Ha nincs BL, nincs aranylabda. A Real után max. a City fogja tudni neki ezeket a pénzfeltételeket megadni, de nekik már ott van a focizni is akaró Haaland. Szóval szerintem ezzel aláirta a halálos ítéletét.
Azzal, hogy beáldozza a BL célokat, egy másik bajnokság sikerét, egy esetleges aranylabdát és hogy gyerekkori kedvenc csapatában szerepeljen, gyakorlatilag önmagáról is lemondott egy rövidéletű boldogság miatt. Ami most jól hangzik, miszerint PSG manager szint lesz belőle, az később már inkább ciki lesz. Sajnos késő lesz már, amikor eszmél, hogy újra focista akar majd lenni, és nézheti akármilyen párás tekintettel a Ronaldos poszereit, nyitott ajtóra sehol nem fog lelni. A legszomorubb, hogy ebben a szülei is partnerek voltak. Az én családom az életét adná, csakhogy azt csináljam amit szerettem volna mindig is, ezeknek meg inkább még több pénz kell és oda terelik a nyájat.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon egy Benzema mit gondolhat a "haverról", akivel hónapokig egymast udvarolták körbe instan. Biztos vagyok benne, hogy most Karim is kapott egy gyomrost, hogy nini, ez valójában nem is focistagyerek csak egy csicska.
Jó lesz ott is a chemistry a VBn.
Azzal, hogy beáldozza a BL célokat, egy másik bajnokság sikerét, egy esetleges aranylabdát és hogy gyerekkori kedvenc csapatában szerepeljen, gyakorlatilag önmagáról is lemondott egy rövidéletű boldogság miatt. Ami most jól hangzik, miszerint PSG manager szint lesz belőle, az később már inkább ciki lesz. Sajnos késő lesz már, amikor eszmél, hogy újra focista akar majd lenni, és nézheti akármilyen párás tekintettel a Ronaldos poszereit, nyitott ajtóra sehol nem fog lelni. A legszomorubb, hogy ebben a szülei is partnerek voltak. Az én családom az életét adná, csakhogy azt csináljam amit szerettem volna mindig is, ezeknek meg inkább még több pénz kell és oda terelik a nyájat.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon egy Benzema mit gondolhat a "haverról", akivel hónapokig egymast udvarolták körbe instan. Biztos vagyok benne, hogy most Karim is kapott egy gyomrost, hogy nini, ez valójában nem is focistagyerek csak egy csicska.
Jó lesz ott is a chemistry a VBn.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Adeyemi srác már offisöl dortmundba amugy? őt kéne gyorsan elhozni vagy Nkunkut
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Legyen vele boldog.69erssam írta: 3 percen belul lott 2 golt. A TV nem adja..vajon volt mezcsok golorom kozben?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
3 éves szerződés egy ilyen fiatal játékosnál nagyon karcsú.
nem volt egyiknel sem. elso szep gol volt69erssam írta: 3 percen belul lott 2 golt. A TV nem adja..vajon volt mezcsok golorom kozben?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Kurvanagy szerencsétlen vagy Kylian!
Minden egyes évben magalázunk Te szerencsétlen.
Minden egyes évben magalázunk Te szerencsétlen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
3 percen belul lott 2 golt. A TV nem adja..vajon volt mezcsok golorom kozben?
- chronic
Ja és igen bazdmeg, mindig ment a terelés, hogy így nem nyilatkozik úgy nem nyilatkozik.
Legalább lett volna benned annyi,hogy kimondod fél évvel ezelőtt te szánalom.
Legalább lett volna benned annyi,hogy kimondod fél évvel ezelőtt te szánalom.
Rosszabb.kodo írta:Nalam ment Neymar melle a polcra.Kerlon írta: Ennél szánalmasabban ember szerintem még nem viselkedett a futball világában, mint Kylian az elmúlt 10 hónapban. Tipikusan szembe köpte saját magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egy igazi csicska vagy kylian. Soha a szadra ne vedd a Real Madridot te gerincetlen senki. Legalabb egyszer odaalltal volna oszinten nyiltan gerincesen.
Hogy a faszomba jatszik ma? Nem ugy volt h eltiltott? Vagy nala mar az se szamit?
Hogy a faszomba jatszik ma? Nem ugy volt h eltiltott? Vagy nala mar az se szamit?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Nézzük a Bappé ügy jó oldalát:Vini és Rodri lesz a jövő,és megnyugszanak.Kövi szombaton mutathatják a fuckot a teknősnek.
Remélem jól megéli, mert ennél boldogabb sosem lesz, hogy gólt rúgott a metznek
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
25'
1 - 0
Gól!!! Kylian Mbappe (PSG) juttatta a kapuba a labdát.
Lehet ünnepleni Párizsban....
1 - 0
Gól!!! Kylian Mbappe (PSG) juttatta a kapuba a labdát.
Lehet ünnepleni Párizsban....
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
már régóta mondom, az egyik legnagyobb baj ebben a sportban ott kezdődik amikor anyuci meg apuci intézi az ügyeket, ott már rég elvan baszva, akármelyik profi ügynök elhozta volna Őt onnan, mert leesik nekik mekkora érték van ebben a házasságban, így majd nem jönnek az eredmények és egy temető lesz az egészporonty írta:Azzal egyetértek, hogy magának ásta a gödröt, de nem azzal, hogy a PSG-be ment, hanem azzal, hogy nem ment a dolgok elé már a szezon elején. Nem képregényeket kell rajzolni, meg lájkolgatni a Real Madrid játékosainak posztjait Instagrammon, mert az lófaszt nem ér. Ott volt a szaros interjú miután panaszkodott, hogy nem engedte el az arab az uccsó héten hozzánk. Ott kellett volna szépen elmagyarázni, hogy a világon nincs olyan, hogy Ő egyáltalán leül tárgyalni ezekkel bármilyen hosszabbításról, se Ő, se az ügynöke, se senki, és január első hetében már írja is alá a szerződést hozzánk.takarodj geci kiez? bár tuti, hogy akkora noymást helyeztek rá, hogy kb nem volt más választása(jajj de sajnálom, magának csinálta évekkel ezelőtt mikor párizsba ment)nem baj leszarom, majd rodrygoval meg vinivel jövőre is megbasszuk a szájukat azt nézhetnek ki a faszarcukon.. fhu de felbasztak
Csak közben kiderült, hogy annyira nem érdekli a Real Madrid, ahogy azt mindenki gondolta és arra kellettünk, hogy felverjük az árát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wZoLee7 2022. május 21., szombat 21:26-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Azzal egyetértek, hogy magának ásta a gödröt, de nem azzal, hogy a PSG-be ment, hanem azzal, hogy nem ment a dolgok elé már a szezon elején. Nem képregényeket kell rajzolni, meg lájkolgatni a Real Madrid játékosainak posztjait Instagrammon, mert az lófaszt nem ér. Ott volt a szaros interjú miután panaszkodott, hogy nem engedte el az arab az uccsó héten hozzánk. Ott kellett volna szépen elmagyarázni, hogy a világon nincs olyan, hogy Ő egyáltalán leül tárgyalni ezekkel bármilyen hosszabbításról, se Ő, se az ügynöke, se senki, és január első hetében már írja is alá a szerződést hozzánk.takarodj geci kiez? bár tuti, hogy akkora noymást helyeztek rá, hogy kb nem volt más választása(jajj de sajnálom, magának csinálta évekkel ezelőtt mikor párizsba ment)nem baj leszarom, majd rodrygoval meg vinivel jövőre is megbasszuk a szájukat azt nézhetnek ki a faszarcukon.. fhu de felbasztak
Csak közben kiderült, hogy annyira nem érdekli a Real Madrid, ahogy azt mindenki gondolta és arra kellettünk, hogy felverjük az árát.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- chronic
Persze hogy, megértjük Ramost és Insignét, de egy karriejre zenitjén lévőt nejmár bappe behajol a kutyáknak a pénzért? Menjetek a faszomba.Zubkov írta: Úgy fest... de eskü én megértem, hogy 33-34-35 évesen ahogy mentek Messi és Ramos például vagy, hogy CR-nek se volt elég annó a kis fizuja inkább elment a Juvébe.... de ők addigra legendák lettek már. De Neymarra 10 év múlva már senki se fog emlékezni ahogy talán Mbappe-ra se fognak ha így halad.... szomorú
Mindörökké Benzema.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igazából én kicsit sem tudom Őt sajnálni és kívánom, hogy nagy büdös semmi legyen az amit életében nyerni fog. Az aki nálunk akar játszani és mi is akarjuk, az itt köt ki egyből. Neki megvolt a lehetősége, bármikor aláírhatott volna. Az, hogy mi álmai klubja meg a hasonló dolgok, mind mind egy rakás szar mostantól, bullshit az egész. Lehet itt szülőkre mutogatni meg Aladinra és a bandájára, de a lehetősége megvolt, hogy kiszabaduljon onnan.
Az egész szituációban a legzavaróbb az, hogy elhittem, elhittük amikor nem írt alá, nem érdekli a pénz és tényleg jönni akar. Hát nem tudom, hogy akart-e valaha tényleg jönni. Hatalmas csalódás, és nem az, hogy nem igazoltuk le, csalódtam benne, mint emberben. Jelentse be hivatalosan, de a beszédébe mondja el azt is, hogy a szava és az eddig felépített kép róla semmit nem ér, hazugság az egész ahogy van. Kíváncsi leszek azért milyen projectet rajknak köré, megveszik e végre a bl-t vagy az aranylabdát, mert párizsban kiérdemelni egyiket sem fogja nem most, soha.
A világon rengeteg játékos adna nagyon sokat azért, hogy a Real Madrid ennyire leakarja igazolni, nyilván korzsakos játékos lehetett volna, de voltak és lesznek is további tehetségek. Azon kell dolgoznia a vezetésnek, hogy a jövőben ilyen ne legyen. Jönni akarsz? Oké, itt a szerződés, aláírod jössz, ha nem akkor viszlát. Az ilyen Haaland, MBappe szintű játékosokat ideje lenne 1-2 lépéssel hamarab észrevenni és leigazolni, nem akkor amikor 3 jegyű összeget kérnek értük. Tudom, leírni egyszerű...
Van egy egész nyarunk arra, hogy a B kategóriából hozzunk egy nagyon is hasznos játékost előre és a csapat többi részét is megfelelően erősítsük. Egy ilyen után gondolom Pérez is egyszerre ideges és csalódott, csak azért is megmutatja, ugyanis valakivel majd be kell mutatni az új stadiont is
Az egész szituációban a legzavaróbb az, hogy elhittem, elhittük amikor nem írt alá, nem érdekli a pénz és tényleg jönni akar. Hát nem tudom, hogy akart-e valaha tényleg jönni. Hatalmas csalódás, és nem az, hogy nem igazoltuk le, csalódtam benne, mint emberben. Jelentse be hivatalosan, de a beszédébe mondja el azt is, hogy a szava és az eddig felépített kép róla semmit nem ér, hazugság az egész ahogy van. Kíváncsi leszek azért milyen projectet rajknak köré, megveszik e végre a bl-t vagy az aranylabdát, mert párizsban kiérdemelni egyiket sem fogja nem most, soha.
A világon rengeteg játékos adna nagyon sokat azért, hogy a Real Madrid ennyire leakarja igazolni, nyilván korzsakos játékos lehetett volna, de voltak és lesznek is további tehetségek. Azon kell dolgoznia a vezetésnek, hogy a jövőben ilyen ne legyen. Jönni akarsz? Oké, itt a szerződés, aláírod jössz, ha nem akkor viszlát. Az ilyen Haaland, MBappe szintű játékosokat ideje lenne 1-2 lépéssel hamarab észrevenni és leigazolni, nem akkor amikor 3 jegyű összeget kérnek értük. Tudom, leírni egyszerű...
Van egy egész nyarunk arra, hogy a B kategóriából hozzunk egy nagyon is hasznos játékost előre és a csapat többi részét is megfelelően erősítsük. Egy ilyen után gondolom Pérez is egyszerre ideges és csalódott, csak azért is megmutatja, ugyanis valakivel majd be kell mutatni az új stadiont is