HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 21., szombat 22:35
Nekem konkrétan ma veszett el a futballba vetett hittem, itt a vége. Naívan még hittem abban, hogy valaki, akinek van lehetősége és tehetsége az tényleg megéli az álmát. Sok pénzt kért, de a legjobb játékosok drágák, meg kell őket fizetni. Ami ma történt, az teljesen letaglózott.
Hittem abban, hogy neki tényleg fontos ez, voltak is jelek. A poszterek, a sztorik, a sok apróság, ami azt vetítette előre, hogy ez tényleg egy CR-hez hasonló érkezés lehet. Nem tudom láttátok-e az Henryval készült interjút, ahol azzal cukkolta, hogy minek tanul spanyolul. Ott röhögtek, és kacsintással, spanyolul köszönt el Henry. Szerintem ezt mindenki már kész tényként kezelte, minden erre utalt. Tavaly konkrétan kimondta a saját száján, hogy el akar menni, méghozzá Madridba.
Nekem személyes kedvencem volt, a mostani viszonylatban top játékos. Óriási javulást hozott volna a támadójátékban, Benzemával is nagyon jó párost alkothattak volna. Biztosan nagy nyomás nehezedett rá, tényleg politikai szintre emelkedett a kérdés. A toxikus családról nem is beszélve. De ezt nem lehet védeni, lejárt a szerződése, nyugodtan elsétálhatott volna. Nem volt szerződés, nem volt már senkihez sem kötve. Kijátszotta a két klubot egymás ellen, nyert a nagyobb háttér. Teljesen felesleges a liga pere. Szerintetek be lesz vallva mennyi az annyi? Más szponzori szerződéseken keresztül átjátsszák neki a pénzt. Ezek után biztosra veszem, hogy tényleg lesz beleszólása is a klub ügyeibe. De ezt le fogják tagadni, ilyet egyszerűen nem lehet már kifelé kommunikálni, mert megszűnik a futball lényege. Egy 23 éves játékos fogja osztani a lapokat? Hova jutott ez a világ?
Szerintem tényleg ez volt az utolsó szög a futball koporsójába. Elkurvult ez már bőven, de a mai ép ésszel nem magyarázható. Ilyen pénzeket és hatalmat nem tud adni egy normális alapokon nyugvó klub. Az arabok játszótérnek használják Európát, már nem csak a fél instagramot kúrják halomra, hanem bábként játszanak az emberekkel is. Szerintetek érdekli őket egyáltalán a siker? Leszarják teljesen. Egy hobbi, egy relikvia, amivel tudnak egymásnak menőzni. Már nem éri el a szintet a nők gyalázása, most már világsztárokat simogatnak a ketrecben.
Kudarc és egyben tanulság, hogy soha nem szabad futni egy játékos után. A madridi nép énekelte Mbappé nevét a PSG meccs után. Egy idegen közösség ekkora gesztust tett neki. Perez teljesíteni akarta a szurkolók vágyát, hitt egy taknyos 23 éves szavának. Ennyit ért. Azt gondoltam, hogy tavasszal mehetünk az új Bernabeuba, Mbappéval/Haalanddal és alázhatjuk a világot. Fáj, mert csalódás, hogy a két top támadó közül egyik sem érkezik. Remélem elrohad a PSG meg a City is, de a nagy számok törvénye alapján sajnos ki fog nekik pörögni.
Szidjuk Vazquezt, Casemirot, Vinit meg a többieket, de ilyenkor lehet megfogni, hogy mit jelent a klub szeretete. Hálásak lehetünk az utóbbi 10 évért. Mindörökké Real Madrid. Soha nem lesz egy játékos sem nagyobb mint a klub.
Mbappé meg soha nem lesz Real Madrid játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
flori 2022. május 21., szombat 22:39-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!