Most osztani jól megmondtad. Kontextus az smafu? Úgy írtam mint C verzió a jobbszelre ami még mindig jobb mint Ase. De na kinek mi. Én akkor szurom ki a szemem ha Ase setalasat kell nézzem. És ha nem jön senki a jobbosra akkor maradni fog nagy eséllyel. Na mindegy ennek amúgy sincs értelme mert nem mi döntjük el.Kerlon írta: mindkárt kiszúrom a szeme olyan neveket olvasok itt, dani olmo bazmeg
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Remelem nem hozzuk Lewat. Semmi ertelme nem lenne, akkor mar inkabb tenyleg Cristiano.
mindkárt kiszúrom a szeme olyan neveket olvasok itt, dani olmo bazmeg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem, jobbonDe ő elsősorban bal oldalon játszik, nem?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Miért ne? Figo vagy Eto is azért gond nélkül top szintet hozott a másik oldalon. Meg aztán ahányszor láttam játszani mindig tepert ezerrel akár klubb akár válogatott. Szóval ezen a téren nem lenne gond. Mondjuk nem sok valószínűsége van annak hogy hozzuk.Nika91127 írta:Egy Barca neveles megszakadni a Real mezért?... ugyanProfessore írta:
Akár ő is lehet egy opció. Aztán ha jobbszélső poziba nem sikerül hozni Gnabry szerű/szintű tagot én komolyan meggondolnám Perez helyében Dani Olmot. Ase helyett bőven előrelépés lenne és spanyol kvóta is maradna. Belőle kinézem hogy megszakadna a mezért és akár szintet is léphetne.... Szóval FM on. Erről fog szólni a nyár.
Egy Barca neveles megszakadni a Real mezért?... ugyanProfessore írta:Akár ő is lehet egy opció. Aztán ha jobbszélső poziba nem sikerül hozni Gnabry szerű/szintű tagot én komolyan meggondolnám Perez helyében Dani Olmot. Ase helyett bőven előrelépés lenne és spanyol kvóta is maradna. Belőle kinézem hogy megszakadna a mezért és akár szintet is léphetne.... Szóval FM on. Erről fog szólni a nyár.kiserik írta: Na akkor a teknős témát el is lehet engedni. Tessék szépen felülni az Nkunku bandwagonra
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nehéz kérdés ez, de a keret támadó harmada (is) mindenképpen erősítésre szorul. Nem kéne feltétlenül gálakezdőnek lennie sem Rodrygonak, sem Bernardo Silvanak forgatni kéne őket jobb oldalon, de akár még a balon is. Szerintem jól járnánk a portugállal, nagyon örülnék neki, de nem tudom elképzelni, hogy elhozzuk a Cityből.Whiteheart írta: Írhatnám magyarul is lol csak én ElSiete hsz-ra utaltam h a vezetőség azért nem tart igényt rá mert nincs kezdő helye (nem pedig azért mert öreg). Amúgy Rodrygot ezek után padra rakni is gazemberség lenne szvsz
Másrészt pedig karminak jövőre szep lassan el kell kezdenie átadni a stafétát ha szeretnénk szebb jövőt
(Nekem amúgy tetszik a BS-Karim-Vini)
De ő elsősorban bal oldalon játszik, nem?a leedses Raphinha meg akkor lehetne opció ha a leeds kiesik ma, de őt sem sorolnám rodrygo elé igazából, viszont diszkont áron lenne szélsőnk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. május 22., vasárnap 9:22-kor.
amúgy egy mahrez dealt karim elő tudna segíteni szerintem, 31 éves 2-3 év benne van fokozatosan adhatná majd át a helyet rodrygonak.
de gnabry is top opció lenne vagy bernardo silva is akár.
az ajaxos anthony meg nagy tehetség de mi alapján tennénk rodrygo elé a sorban?
a leedses Raphinha meg akkor lehetne opció ha a leeds kiesik ma, de őt sem sorolnám rodrygo elé igazából, viszont diszkont áron lenne szélsőnk
de gnabry is top opció lenne vagy bernardo silva is akár.
az ajaxos anthony meg nagy tehetség de mi alapján tennénk rodrygo elé a sorban?
a leedses Raphinha meg akkor lehetne opció ha a leeds kiesik ma, de őt sem sorolnám rodrygo elé igazából, viszont diszkont áron lenne szélsőnk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2022. május 22., vasárnap 9:21-kor.
valamelyik univerzumban:
-
Akár ő is lehet egy opció. Aztán ha jobbszélső poziba nem sikerül hozni Gnabry szerű/szintű tagot én komolyan meggondolnám Perez helyében Dani Olmot. Ase helyett bőven előrelépés lenne és spanyol kvóta is maradna. Belőle kinézem hogy megszakadna a mezért és akár szintet is léphetne.... Szóval FM on. Erről fog szólni a nyár.kiserik írta: Na akkor a teknős témát el is lehet engedni. Tessék szépen felülni az Nkunku bandwagonra
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Jaa hat vannak angol cikkek is a poolos érdeklődésről ha nézelődszDonát írta:Ja, én azt tudom, hogy ezeket megírta a magyar sajtó, én azon nevettem, hogy elhiszitek.Whiteheart írta:
Mi az, miről maradtál le? Mondjuk lehet ez még születésed előtti esemény
Hirtelen csak ezt találtam
https://index.hu/sport/futball/2020/08/ ... atkozatok/
Juve, Pool, Lille (hazard örököseként) stb mind érdeklődtek
Aztán Moszkva után Pool még mindig érdeklődött de annyira leépült h nem kellett nekik
Mert "competition in the role"...
Nekem tök mindegy, felőlem jöhetne a padra
BS miért padra, ebben viszont lehet hogy félreértek valamit. 433ban mehetne elől a BS-Karim-Vini fogat. Vagy mi ez a competition in the role? Összevesznek a vezérbika szerepén? Írhatnád magyarul is, hogy tudjam, mert a tükörfordítás megvan ugyan, de a kifejezést nem ismerem.
Írhatnám magyarul is lol csak én ElSiete hsz-ra utaltam h a vezetőség azért nem tart igényt rá mert nincs kezdő helye (nem pedig azért mert öreg). Amúgy Rodrygot ezek után padra rakni is gazemberség lenne szvsz
Másrészt pedig karminak jövőre szep lassan el kell kezdenie átadni a stafétát ha szeretnénk szebb jövőt
(Nekem amúgy tetszik a BS-Karim-Vini)
Na akkor a teknős témát el is lehet engedni. Tessék szépen felülni az Nkunku bandwagonra
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Whiteheart
Haalandba mintha több lenne karakterileg mint kylianba... Ő azért nem jött mert nem akart másodhegedűs szerepet játszani ami teljesen megérthető, de így hogy nem jött bappe így szerintem is van esély arra hogy ha nem jönne be a City neki akkor kész lenne váltani és jönni a világ legnagyobb klubjába hogy sikeres lehessen.
Itt is tolhattak bármilyen zsíros papírt kylián elé, végül is az ő döntése volt hogy elfogadja e vagy sem. Szerintem haaland máshogy döntene
Itt is tolhattak bármilyen zsíros papírt kylián elé, végül is az ő döntése volt hogy elfogadja e vagy sem. Szerintem haaland máshogy döntene
-
Ja, én azt tudom, hogy ezeket megírta a magyar sajtó, én azon nevettem, hogy elhiszitek.Whiteheart írta:Mi az, miről maradtál le? Mondjuk lehet ez még születésed előtti eseményDonát írta:
Liverpooltól, persze...
Aztán Moszkva után Pool még mindig érdeklődött de annyira leépült h nem kellett nekik
Mert "competition in the role".... Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.
BS miért padra, ebben viszont lehet hogy félreértek valamit. 433ban mehetne elől a BS-Karim-Vini fogat. Vagy mi ez a competition in the role? Összevesznek a vezérbika szerepén? Írhatnád magyarul is, hogy tudjam, mert a tükörfordítás megvan ugyan, de a kifejezést nem ismerem.
-
Nyilván megteheti de... a jót könnyű megszokni és töredékét vallani önként hát az rohadt nagy emberi áldozat (nagysagot) jelent. 26-27 évesen nem túl valószínű hogy így leadja. Nem a legjobb példa de ott van Messi. Szarrá kereste magát álmai klubjában ami azért patinás együttes, túl a zenitjen és akkor is a pénzt választotta. Majd meglátjuk de én nem hiszem hogy valaha nálunk fog játszani.füst írta: Mintha nem tehetné meg, hogy szarabbul fizető ajánlatot fogad el három év múlva. 750 millióval a zsebében.
Ha nem esik vissza úgy választ magának csapatot 3 év múlva ahogy akar. Ezt csak ti teszitek hozzá valamiért, hogy úgy kell keresnie majd mint most. Miért kellene? Nem engedheti majd meg magának hogy kevesebbet kapjon?
A jackpot most ütötte meg a markát, dönthetett volna úgy hogy köszöni nem kéri, vagy köszöni de miért ne. 3 év múlva ha akar maradandót alkotni a fociban, akkor majd nem pénz alapján fog dönteni. Ő dolga.
Haaland is inkább felejtős. Irogatják itt páran hogy majd 2 év múlva kivasaroljuk. Hát ha fogadni kéne az is úgy fog sikerülni mint a Mbappe ingyen dolog. Sehogy. Alá tesznek egy burtál szerződést és persze ott reálisan bármilyen címre is esélye van.
Keserű a dolog de le kell nyelni a gombócot. Az olajaosokkal nem tudunk versenyezni a szupersztárok terén. Ígéretes játékosokra kell rámenni és reménykedni hogy valaki szintet lép majd nálunk. Itt futball kurvákról beszélünk akiknek a foci pénz kereseti lehetőség és nem szenvedély a köbön. Tottik, Maldinik stb ma már nincsenek és nem is lesznek. És ez valahol szomorú, tényleg kezdem azt hinni hogy haldoklik a foci lassan de biztosan.
- Whiteheart
Mi az, miről maradtál le? Mondjuk lehet ez még születésed előtti eseményDonát írta:
Liverpooltól, persze...Whiteheart írta: nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét..
Mert "competition in the role".... Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.
-
Amúgy ez a 3 év is abszolút azt jelzi, hogy nem köteleződött el a klub felé. A pénz miatt választotta őket, teljesen egyértelműen. Kivel kötnek 23 évesen 3 éves szerződést?
Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.Nala szerintem a "competition in the role" az ok.. nekünk Benzema féle 9es poszt kell, vmi klasszikus góltermelő vadállat amilyen Raúl, Ronaldo, CR, Benzema volt (van)
- Whiteheart
Nala szerintem a "competition in the role" az ok.. nekünk Benzema féle 9es poszt kell, vmi klasszikus góltermelő vadállat amilyen Raúl, Ronaldo, CR, Benzema volt (van)Donát írta:Bernardo Silva 28 lesz augusztusban, és illene is ide, rohadtul jöhetne! De 2025ig van szeződése.ELSiete írta: Players such as: Bernardo #Silva, #Lewandowski and Cristiano #Ronaldo, have offered themselves to #RealMadrid. But because of age and competition in the role at the moment there is no interest.
-
Ez oké, ebbenigazad van, itt a nagy kérdés, hogy leépül e ebben a 3 évben. Ezt mondjuk többen, hogy nagyon erősen benne van a pakliban.füst írta: Mintha nem tehetné meg, hogy szarabbul fizető ajánlatot fogad el három év múlva. 750 millióval a zsebében.
Ha nem esik vissza úgy választ magának csapatot 3 év múlva ahogy akar. Ezt csak ti teszitek hozzá valamiért, hogy úgy kell keresnie majd mint most. Miért kellene? Nem engedheti majd meg magának hogy kevesebbet kapjon?
A jackpot most ütötte meg a markát, dönthetett volna úgy hogy köszöni nem kéri, vagy köszöni de miért ne. 3 év múlva ha akar maradandót alkotni a fociban, akkor majd nem pénz alapján fog dönteni. Ő dolga.
Liverpooltól, persze...Whiteheart írta: nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét..
- Whiteheart
Ezeket a jelen feltételeketb igen, de 3 év múlva megint feljebb mennek az árak... Nem bírja ezt követni senkiRealista24 írta:City, Chelsea, Liverpool, 3 év múlva talán a Barca is. Plusz PSG és természetesen Mi.ELSiete írta:
Na és a Realon kívül, hasonló pénzfeltételeket melyik klub tudna neki adni? Maximum a City, de Haaland nyakara nem fogjak hozni. Tegnapra kiderült, őt csak a pénz motiválja. Nem fogja alábbadni, ha egy nagyobb tradíciókkal létező, de csődközeli Barcelona hívja. Esetleg egy Bayern?
Kivéve persze ha netán vmi történne a psg-vel és discount price lehetne vásárolni onnan... És lehet a mi kis sértett büszkeségünk miatt lemaradunk róla és máshol lesz aranylabdás... DE! mi maradunk Real Madrid és nem ilyen pénzéhes primadonnákra vadászunk akiknek ilyen könnyen el lehet fordítani a fejüket.. nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét.. de ahogy írtam korábban, egy igazságtalan világban élünk és nem biztos hogy nem mi vagyunk a jövő vesztesei ez miatt
-
Bernardo Silva 28 lesz augusztusban, és illene is ide, rohadtul jöhetne! De 2025ig van szeződése.ELSiete írta: Players such as: Bernardo #Silva, #Lewandowski and Cristiano #Ronaldo, have offered themselves to #RealMadrid. But because of age and competition in the role at the moment there is no interest.