Whiteheart írta: Haalandba mintha több lenne karakterileg mint kylianba... Ő azért nem jött mert nem akart másodhegedűs szerepet játszani ami teljesen megérthető, de így hogy nem jött bappe így szerintem is van esély arra hogy ha nem jönne be a City neki akkor kész lenne váltani és jönni a világ legnagyobb klubjába hogy sikeres lehessen.
Itt is tolhattak bármilyen zsíros papírt kylián elé, végül is az ő döntése volt hogy elfogadja e vagy sem. Szerintem haaland máshogy döntene
Haalandnál az északi mentalitás az amit látunk.Az a srác vérprofin van felépítve és ez mind az északi gondolkodás módból fakad.Többre is fogja vinni ha a sérülések nem fognak közbejönni neki mint a majom barátunk ebben biztos vagyok.
MBappe szerintem lehúzta a rolót ezzel a döntésével.Már most is voltak jelei de olyan szinten el fog menni Neymari irányba hogy azt öröm lesz nézni.
Ez igaz,de hogy ő 3 év múlva már nem lesz komoly tényező csak csupán egy nagy igéret aki jó jó,de többre vihette volna abban biztos vagyok.Túl sok ilyet láttunk már.Elég megnézni hogy milyen emberkékkel van körbevéve,és akkor még az anyjáról nem is beszéltünk.A jackpot most ütötte meg a markát, dönthetett volna úgy hogy köszöni nem kéri, vagy köszöni de miért ne. 3 év múlva ha akar maradandót alkotni a fociban, akkor majd nem pénz alapján fog dönteni. Ő dolga.
Egy undormány amit műveltek mondhat bárki bármit.Úgy meglett vezetve Perez hogy ez kurva gáz szerintem.
A LaLiga elnökében meg pozitívan csalódtam.
Ezek után abban is biztos vagyok hogy Perezék elfogják indítani a Szuperligát és kifogják csinálni Ceferinéket valahogy.