Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 22., vasárnap 9:49

Realista24 írta:
ELSiete írta:

Na és a Realon kívül, hasonló pénzfeltételeket melyik klub tudna neki adni? Maximum a City, de Haaland nyakara nem fogjak hozni. Tegnapra kiderült, őt csak a pénz motiválja. Nem fogja alábbadni, ha egy nagyobb tradíciókkal létező, de csődközeli Barcelona hívja. Esetleg egy Bayern? Láttuk mennyi aranylabdát kapott ott Lewandowski, jelenleg se az olasz, se a német bajnokság nem vehető komolyan és előrelépésnek, ha valaki onnan választ klubot magának. Ennek a kölyöknek a lehetőségei ezzel a döntéssel, igencsak beszűkültek, nem fogunk újra rárepülni, főleg, hogy 2017ben is ugyanezzel a "fiatal vagyok még" szöveggel tett minket hintába. Neki innentől kezdve game over van, arról nem is beszélve, hogy merem remélni, hogy ez a viselkedés a legtöbb klub szemében komolytalanná tette őt. Lehet itt röhögni a Real Madridon, de nekünk presztízsünk van és ahol a presztízs nem tud versenyezni a kútból áramló temérdek pénzzel, azt mindenki látja és mindenki számára dűhítő. Ahogy Neymar is max csak a Fifa kártyákon tényező a neve miatt, úgy Mbappera is ez a sors vár.
City, Chelsea, Liverpool, 3 év múlva talán a Barca is. Plusz PSG és természetesen Mi.
+newcastle

Meg ki tudja, hogy melyik kecske hergelo lép be a játékba 3 év alatt...
ZIDANE

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 22., vasárnap 9:47

Whiteheart írta: Haalandba mintha több lenne karakterileg mint kylianba... Ő azért nem jött mert nem akart másodhegedűs szerepet játszani ami teljesen megérthető, de így hogy nem jött bappe így szerintem is van esély arra hogy ha nem jönne be a City neki akkor kész lenne váltani és jönni a világ legnagyobb klubjába hogy sikeres lehessen.

Itt is tolhattak bármilyen zsíros papírt kylián elé, végül is az ő döntése volt hogy elfogadja e vagy sem. Szerintem haaland máshogy döntene

Haalandnál az északi mentalitás az amit látunk.Az a srác vérprofin van felépítve és ez mind az északi gondolkodás módból fakad.Többre is fogja vinni ha a sérülések nem fognak közbejönni neki mint a majom barátunk ebben biztos vagyok.
MBappe szerintem lehúzta a rolót ezzel a döntésével.Már most is voltak jelei de olyan szinten el fog menni Neymari irányba hogy azt öröm lesz nézni. :lol:
A jackpot most ütötte meg a markát, dönthetett volna úgy hogy köszöni nem kéri, vagy köszöni de miért ne. 3 év múlva ha akar maradandót alkotni a fociban, akkor majd nem pénz alapján fog dönteni. Ő dolga.
Ez igaz,de hogy ő 3 év múlva már nem lesz komoly tényező csak csupán egy nagy igéret aki jó jó,de többre vihette volna abban biztos vagyok.Túl sok ilyet láttunk már.Elég megnézni hogy milyen emberkékkel van körbevéve,és akkor még az anyjáról nem is beszéltünk. :lol:

Egy undormány amit műveltek mondhat bárki bármit.Úgy meglett vezetve Perez hogy ez kurva gáz szerintem.
A LaLiga elnökében meg pozitívan csalódtam. :salute:
Ezek után abban is biztos vagyok hogy Perezék elfogják indítani a Szuperligát és kifogják csinálni Ceferinéket valahogy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2022. május 22., vasárnap 9:50-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 22., vasárnap 9:45

Kerlon írta: mindkárt kiszúrom a szeme olyan neveket olvasok itt, dani olmo bazmeg
Most osztani jól megmondtad. Kontextus az smafu? Úgy írtam mint C verzió a jobbszelre ami még mindig jobb mint Ase. De na kinek mi. Én akkor szurom ki a szemem ha Ase setalasat kell nézzem. És ha nem jön senki a jobbosra akkor maradni fog nagy eséllyel. Na mindegy ennek amúgy sincs értelme mert nem mi döntjük el.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 22., vasárnap 9:42

Remelem nem hozzuk Lewat. Semmi ertelme nem lenne, akkor mar inkabb tenyleg Cristiano.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 22., vasárnap 9:38

mindkárt kiszúrom a szeme olyan neveket olvasok itt, dani olmo bazmeg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 22., vasárnap 9:36

De ő elsősorban bal oldalon játszik, nem?
nem, jobbon
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 22., vasárnap 9:29

Nika91127 írta:
Professore írta:

Akár ő is lehet egy opció. Aztán ha jobbszélső poziba nem sikerül hozni Gnabry szerű/szintű tagot én komolyan meggondolnám Perez helyében Dani Olmot. Ase helyett bőven előrelépés lenne és spanyol kvóta is maradna. Belőle kinézem hogy megszakadna a mezért és akár szintet is léphetne.... Szóval FM on. Erről fog szólni a nyár.
Egy Barca neveles megszakadni a Real mezért?... ugyan
Miért ne? Figo vagy Eto is azért gond nélkül top szintet hozott a másik oldalon. Meg aztán ahányszor láttam játszani mindig tepert ezerrel akár klubb akár válogatott. Szóval ezen a téren nem lenne gond. Mondjuk nem sok valószínűsége van annak hogy hozzuk.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. május 22., vasárnap 9:20

Professore írta:
kiserik írta: Na akkor a teknős témát el is lehet engedni. Tessék szépen felülni az Nkunku bandwagonra B-)
Akár ő is lehet egy opció. Aztán ha jobbszélső poziba nem sikerül hozni Gnabry szerű/szintű tagot én komolyan meggondolnám Perez helyében Dani Olmot. Ase helyett bőven előrelépés lenne és spanyol kvóta is maradna. Belőle kinézem hogy megszakadna a mezért és akár szintet is léphetne.... Szóval FM on. Erről fog szólni a nyár.
Egy Barca neveles megszakadni a Real mezért?... ugyan

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 22., vasárnap 9:19

Whiteheart írta: Írhatnám magyarul is lol csak én ElSiete hsz-ra utaltam h a vezetőség azért nem tart igényt rá mert nincs kezdő helye (nem pedig azért mert öreg). Amúgy Rodrygot ezek után padra rakni is gazemberség lenne szvsz
Másrészt pedig karminak jövőre szep lassan el kell kezdenie átadni a stafétát ha szeretnénk szebb jövőt

(Nekem amúgy tetszik a BS-Karim-Vini)
Nehéz kérdés ez, de a keret támadó harmada (is) mindenképpen erősítésre szorul. Nem kéne feltétlenül gálakezdőnek lennie sem Rodrygonak, sem Bernardo Silvanak forgatni kéne őket jobb oldalon, de akár még a balon is. Szerintem jól járnánk a portugállal, nagyon örülnék neki, de nem tudom elképzelni, hogy elhozzuk a Cityből.
a leedses Raphinha meg akkor lehetne opció ha a leeds kiesik ma, de őt sem sorolnám rodrygo elé igazából, viszont diszkont áron lenne szélsőnk
De ő elsősorban bal oldalon játszik, nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. május 22., vasárnap 9:22-kor.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 22., vasárnap 9:19

amúgy egy mahrez dealt karim elő tudna segíteni szerintem, 31 éves 2-3 év benne van fokozatosan adhatná majd át a helyet rodrygonak.

de gnabry is top opció lenne vagy bernardo silva is akár.

az ajaxos anthony meg nagy tehetség de mi alapján tennénk rodrygo elé a sorban?

a leedses Raphinha meg akkor lehetne opció ha a leeds kiesik ma, de őt sem sorolnám rodrygo elé igazából, viszont diszkont áron lenne szélsőnk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2022. május 22., vasárnap 9:21-kor.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 22., vasárnap 9:16

kiserik írta: Na akkor a teknős témát el is lehet engedni. Tessék szépen felülni az Nkunku bandwagonra B-)

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 22., vasárnap 9:13

Donát írta:
Whiteheart írta:

Mi az, miről maradtál le? Mondjuk lehet ez még születésed előtti esemény

Hirtelen csak ezt találtam
https://index.hu/sport/futball/2020/08/ ... atkozatok/

Juve, Pool, Lille (hazard örököseként) stb mind érdeklődtek

Aztán Moszkva után Pool még mindig érdeklődött de annyira leépült h nem kellett nekik

Mert "competition in the role"...

Nekem tök mindegy, felőlem jöhetne a padra
Ja, én azt tudom, hogy ezeket megírta a magyar sajtó, én azon nevettem, hogy elhiszitek.

BS miért padra, ebben viszont lehet hogy félreértek valamit. 433ban mehetne elől a BS-Karim-Vini fogat. Vagy mi ez a competition in the role? Összevesznek a vezérbika szerepén? Írhatnád magyarul is, hogy tudjam, mert a tükörfordítás megvan ugyan, de a kifejezést nem ismerem.
Jaa hat vannak angol cikkek is a poolos érdeklődésről ha nézelődsz

Írhatnám magyarul is lol 😂 csak én ElSiete hsz-ra utaltam h a vezetőség azért nem tart igényt rá mert nincs kezdő helye (nem pedig azért mert öreg). Amúgy Rodrygot ezek után padra rakni is gazemberség lenne szvsz
Másrészt pedig karminak jövőre szep lassan el kell kezdenie átadni a stafétát ha szeretnénk szebb jövőt

(Nekem amúgy tetszik a BS-Karim-Vini)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 22., vasárnap 9:09

Na akkor a teknős témát el is lehet engedni. Tessék szépen felülni az Nkunku bandwagonra B-)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 22., vasárnap 9:08

Haalandba mintha több lenne karakterileg mint kylianba... Ő azért nem jött mert nem akart másodhegedűs szerepet játszani ami teljesen megérthető, de így hogy nem jött bappe így szerintem is van esély arra hogy ha nem jönne be a City neki akkor kész lenne váltani és jönni a világ legnagyobb klubjába hogy sikeres lehessen.

Itt is tolhattak bármilyen zsíros papírt kylián elé, végül is az ő döntése volt hogy elfogadja e vagy sem. Szerintem haaland máshogy döntene

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 22., vasárnap 9:04

Whiteheart írta:
Donát írta:

Liverpooltól, persze... :lol:

Aztán Moszkva után Pool még mindig érdeklődött de annyira leépült h nem kellett nekik
. Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.

Ja, én azt tudom, hogy ezeket megírta a magyar sajtó, én azon nevettem, hogy elhiszitek.

BS miért padra, ebben viszont lehet hogy félreértek valamit. 433ban mehetne elől a BS-Karim-Vini fogat. Vagy mi ez a competition in the role? Összevesznek a vezérbika szerepén? Írhatnád magyarul is, hogy tudjam, mert a tükörfordítás megvan ugyan, de a kifejezést nem ismerem.

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 22., vasárnap 9:02

füst írta: Mintha nem tehetné meg, hogy szarabbul fizető ajánlatot fogad el három év múlva. 750 millióval a zsebében.
Ha nem esik vissza úgy választ magának csapatot 3 év múlva ahogy akar. Ezt csak ti teszitek hozzá valamiért, hogy úgy kell keresnie majd mint most. Miért kellene? Nem engedheti majd meg magának hogy kevesebbet kapjon?

A jackpot most ütötte meg a markát, dönthetett volna úgy hogy köszöni nem kéri, vagy köszöni de miért ne. 3 év múlva ha akar maradandót alkotni a fociban, akkor majd nem pénz alapján fog dönteni. Ő dolga.
Nyilván megteheti de... a jót könnyű megszokni és töredékét vallani önként hát az rohadt nagy emberi áldozat (nagysagot) jelent. 26-27 évesen nem túl valószínű hogy így leadja. Nem a legjobb példa de ott van Messi. Szarrá kereste magát álmai klubjában ami azért patinás együttes, túl a zenitjen és akkor is a pénzt választotta. Majd meglátjuk de én nem hiszem hogy valaha nálunk fog játszani.

Haaland is inkább felejtős. Irogatják itt páran hogy majd 2 év múlva kivasaroljuk. Hát ha fogadni kéne az is úgy fog sikerülni mint a Mbappe ingyen dolog. Sehogy. Alá tesznek egy burtál szerződést és persze ott reálisan bármilyen címre is esélye van.

Keserű a dolog de le kell nyelni a gombócot. Az olajaosokkal nem tudunk versenyezni a szupersztárok terén. Ígéretes játékosokra kell rámenni és reménykedni hogy valaki szintet lép majd nálunk. Itt futball kurvákról beszélünk akiknek a foci pénz kereseti lehetőség és nem szenvedély a köbön. Tottik, Maldinik stb ma már nincsenek és nem is lesznek. És ez valahol szomorú, tényleg kezdem azt hinni hogy haldoklik a foci lassan de biztosan.

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 22., vasárnap 9:00

Donát írta:
Whiteheart írta: nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét..

. Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 22., vasárnap 8:52

Amúgy ez a 3 év is abszolút azt jelzi, hogy nem köteleződött el a klub felé. A pénz miatt választotta őket, teljesen egyértelműen. Kivel kötnek 23 évesen 3 éves szerződést? :lol:
Nala szerintem a "competition in the role" az ok.. nekünk Benzema féle 9es poszt kell, vmi klasszikus góltermelő vadállat amilyen Raúl, Ronaldo, CR, Benzema volt (van)
Miért? Jobb oldalon játszhatna Madridban.

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 22., vasárnap 8:50

Donát írta:
ELSiete írta: Players such as: Bernardo #Silva, #Lewandowski and Cristiano #Ronaldo, have offered themselves to #RealMadrid. But because of age and competition in the role at the moment there is no interest.
Bernardo Silva 28 lesz augusztusban, és illene is ide, rohadtul jöhetne! De 2025ig van szeződése.
Nala szerintem a "competition in the role" az ok.. nekünk Benzema féle 9es poszt kell, vmi klasszikus góltermelő vadállat amilyen Raúl, Ronaldo, CR, Benzema volt (van)

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 22., vasárnap 8:49

füst írta: Mintha nem tehetné meg, hogy szarabbul fizető ajánlatot fogad el három év múlva. 750 millióval a zsebében.
Ha nem esik vissza úgy választ magának csapatot 3 év múlva ahogy akar. Ezt csak ti teszitek hozzá valamiért, hogy úgy kell keresnie majd mint most. Miért kellene? Nem engedheti majd meg magának hogy kevesebbet kapjon?

Ez oké, ebbenigazad van, itt a nagy kérdés, hogy leépül e ebben a 3 évben. Ezt mondjuk többen, hogy nagyon erősen benne van a pakliban.
Whiteheart írta: nagyon remélem úgy jár mint Dzsudzsák az anzsi mahalacskala után... Neki is lett volna óriási lehetőségei Liverpool, stb, de eltemette a karrierjét..

Vissza: