Pedig ezt csúnyán benézte Perez kár szépíteni. Ha nem lett volna alternatíva (Haaland) akkor érthető lenne hogy kockáztatott és kivárt. Amúgy már tavaly nyáron hoztuk volna csak a PSG nem engedte ergo már vele megvolt az egyesség de legalább a főbb pontokban biztosan. Aztán január 1-től újra egyezkedtek ami csak húzódott és húzódott pedig nem a 0rol indult az egész. Itt majd mindenki azt hitte alá írt már, közbe dehogy. Amikor Haaland sztory élesedett na akkor kellett volna mondani hogy vagy aláírász vagy viszlát. Utólag könnyű persze okosnakak lenni de ez fájdalmas tanuló pénz az tuti.wZoLee7 írta:ezt marha egyszerű leírni...megvalósítani meg sokkal nehezebb. Pérez nem hülye, még ha páran annak is állítjátok be. Ment egy tárgyalás és megbízott a srácban, azzal hogy sokáig semmit nem fogadott el azért eléggé adta magát, hogy nem érdekli a pénz és jönni akar, ebbe az egészbe valószínűleg a világon mindenki belefutott volna, én sajnálom a prezit, ez most biztos szarul esett neki és a vezetésnek is, egy Real Madrid nem elég már...Innentől valószínűleg nem finomkodunk majd másokkalThePilgrim írta: Én csak azt az amatőr ügyintézést nem értem, amit Perezék most követtek. Ha egy olyan klublegendának, mint Ramos, tudtak határidőt tűzni, akkor ennek a kis takonynak miért nem szabtak ultimátumot? Könyörgöm, január 1. óta szabadon aláírhatott volna. Érthetetlen számomra, hogy miért nem lett megmondva neki, hogy, ha mittudomén május 1-ig aláírsz akkor jössz, ha nem, akkor Casemiro eltöri a lábadat, aztán átugrik a Ronda Vikingért Dortmundba.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nézem ezt az Nkunkut.
24 éves. Ez az első szezonja ahol baszó számokat hoz.
Persze lehet későn érő fajta. Nem tudom.
De ennyi erővel a mi 2 brazilunk is lehet 2-3 éven belül baszó játékos akik 30 gólokat verdesnek szezononként.
Ha már 25 vagy attól idősebb figurát akarunk még mindig inkább hozbam olyan 40-50ért Gnabryt. Azért a stabil 20 gólt hozta a BMben az elmúlt években, még ha sokszor fos meccsei is voltak.
Másrészt a legutóbbi BL győzelemükben legalább olyan vastagon benne volt mint Lewa.
Ja és Asensio helyére jönne.
Nézem Neymar számait. Ahh teljesen leeresztett. Vége a sracnak. Úgy is néz ki mint vmi drogos b.zi.
Mbappé nagyon komoly játékban is, de azthiszem nekünk a fiatal srácolból kell komolyat építeni. Azér bármennyire röhejes volt Junior vagy szertelen Rodrygo, 21 éves odabasztak idén. Ez tény. A számaik, az eredmények ezt igazolják. Persze Mbappé mind2nél jobb, de ennyi idősen mondjuk Mané, Salah vagy a most nagyon sztárolt Nkunku hozzájuk képest sehol sem voltak.
Ez azért nem elenyésző szempont.
Én továbbra is lerabolnám a BM támadósoranak a felét.
A BM az elmúlt 5 évben megkefélt majdnem mindenkit, itt most a Villareal elleni blamát leszámitva, meg hogy nem volt szerencséjük 1 éve a PSG ellen ( Lewa nem is játszott akkor) azért a legkomolyabb csapat volt az EUban.
Én lerabolnám a támadóikat.
Aztán lesz ami lesz. Lewa- Gnabry pakk. Mögötte Alabaval. Eléggé érezni fogják egymást.
100 milkából kijön.
24 éves. Ez az első szezonja ahol baszó számokat hoz.
Persze lehet későn érő fajta. Nem tudom.
De ennyi erővel a mi 2 brazilunk is lehet 2-3 éven belül baszó játékos akik 30 gólokat verdesnek szezononként.
Ha már 25 vagy attól idősebb figurát akarunk még mindig inkább hozbam olyan 40-50ért Gnabryt. Azért a stabil 20 gólt hozta a BMben az elmúlt években, még ha sokszor fos meccsei is voltak.
Másrészt a legutóbbi BL győzelemükben legalább olyan vastagon benne volt mint Lewa.
Ja és Asensio helyére jönne.
Nézem Neymar számait. Ahh teljesen leeresztett. Vége a sracnak. Úgy is néz ki mint vmi drogos b.zi.
Mbappé nagyon komoly játékban is, de azthiszem nekünk a fiatal srácolból kell komolyat építeni. Azér bármennyire röhejes volt Junior vagy szertelen Rodrygo, 21 éves odabasztak idén. Ez tény. A számaik, az eredmények ezt igazolják. Persze Mbappé mind2nél jobb, de ennyi idősen mondjuk Mané, Salah vagy a most nagyon sztárolt Nkunku hozzájuk képest sehol sem voltak.
Ez azért nem elenyésző szempont.
Én továbbra is lerabolnám a BM támadósoranak a felét.
A BM az elmúlt 5 évben megkefélt majdnem mindenkit, itt most a Villareal elleni blamát leszámitva, meg hogy nem volt szerencséjük 1 éve a PSG ellen ( Lewa nem is játszott akkor) azért a legkomolyabb csapat volt az EUban.
Én lerabolnám a támadóikat.
Aztán lesz ami lesz. Lewa- Gnabry pakk. Mögötte Alabaval. Eléggé érezni fogják egymást.
100 milkából kijön.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hirtelen, mikor megtudtam, hogy 300 millio eurot kap az alairasert cserebe, arra gondoltam, hogy ebbol kell fizetnie az eloszerzodes megszegeset, es akkor anyagilag megerte futni utana, de aztan jottek a hirek, hogy csak szoban egyeztunk meg vele. Kar erte, jol jott volna az ingyen penz
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ebben semmi nehéz nincs. Százmillió eurós nagyságrendekről beszélünk. A világon nincs olyan ilyen volumenű ügylet (akár a fociban, akár bárhol máshol), ahol szóbeli egyezkedésekre adnak, és ez így is van jól. Ez még akkor is necces lett volna így, ha nem lógott volna a levegőben B-tervként Haaland. Ez így számomra teljesen érthetetlen, pláne úgy, hogy közel fél év lett volna leütni a dealt.wZoLee7 írta:
ezt marha egyszerű leírni...megvalósítani meg sokkal nehezebb. Pérez nem hülye, még ha páran annak is állítjátok be. Ment egy tárgyalás és megbízott a srácban, azzal hogy sokáig semmit nem fogadott el azért eléggé adta magát, hogy nem érdekli a pénz és jönni akar, ebbe az egészbe valószínűleg a világon mindenki belefutott volna, én sajnálom a prezit, ez most biztos szarul esett neki és a vezetésnek is, egy Real Madrid nem elég már...Innentől valószínűleg nem finomkodunk majd másokkal
- Zubkov
- Kedvenc csapatod: Real
Igen most utalt neki a kecskepásztor 110 milliárd ft-ot kb. és vesztett fél millió insta követőt a több mint 70 millióból. Biztos rongyosra sírja a kispárnátRealAsensio írta:En mar tegnap kikovettem, biztos erdeklisebydani írta:
Első dolgom volt hajnalban nekem is kikövetni
- RealVazquez
En mar tegnap kikovettem, biztos erdeklisebydani írta:Első dolgom volt hajnalban nekem is kikövetnioroszisti írta:
Elvileg beneztem este… 71,6 volt most 71,2
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezt marha egyszerű leírni...megvalósítani meg sokkal nehezebb. Pérez nem hülye, még ha páran annak is állítjátok be. Ment egy tárgyalás és megbízott a srácban, azzal hogy sokáig semmit nem fogadott el azért eléggé adta magát, hogy nem érdekli a pénz és jönni akar, ebbe az egészbe valószínűleg a világon mindenki belefutott volna, én sajnálom a prezit, ez most biztos szarul esett neki és a vezetésnek is, egy Real Madrid nem elég már...Innentől valószínűleg nem finomkodunk majd másokkalThePilgrim írta: Én csak azt az amatőr ügyintézést nem értem, amit Perezék most követtek. Ha egy olyan klublegendának, mint Ramos, tudtak határidőt tűzni, akkor ennek a kis takonynak miért nem szabtak ultimátumot? Könyörgöm, január 1. óta szabadon aláírhatott volna. Érthetetlen számomra, hogy miért nem lett megmondva neki, hogy, ha mittudomén május 1-ig aláírsz akkor jössz, ha nem, akkor Casemiro eltöri a lábadat, aztán átugrik a Ronda Vikingért Dortmundba.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez számomra is rejtély.ThePilgrim írta: Én csak azt az amatőr ügyintézést nem értem, amit Perezék most követtek. Ha egy olyan klublegendának, mint Ramos, tudtak határidőt tűzni, akkor ennek a kis takonynak miért nem szabtak ultimátumot? Könyörgöm, január 1. óta szabadon aláírhatott volna. Érthetetlen számomra, hogy miért nem lett megmondva neki, hogy, ha mittudomén május 1-ig aláírsz akkor jössz, ha nem, akkor Casemiro eltöri a lábadat, aztán átugrik a Ronda Vikingért Dortmundba.
De mi van ha volt aláírás ? Az arabok meg kifizetik ?
Egyébként én a norvégban sem bíztam volna.
Más alternatívákat kéne keresni nem ezt a 2 gyereket kergetni már évek óta. Annyira kergetjük őket, annyira ők lettek az alfa meg az omega, hogy közben elfelejtjük,.hogy 6 nap múlva BL döntő!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én csak azt az amatőr ügyintézést nem értem, amit Perezék most követtek. Ha egy olyan klublegendának, mint Ramos, tudtak határidőt tűzni, akkor ennek a kis takonynak miért nem szabtak ultimátumot? Könyörgöm, január 1. óta szabadon aláírhatott volna. Érthetetlen számomra, hogy miért nem lett megmondva neki, hogy, ha mittudomén május 1-ig aláírsz akkor jössz, ha nem, akkor Casemiro eltöri a lábadat, aztán átugrik a Ronda Vikingért Dortmundba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lewa és Kane semmiképp ne jöjjön. A többiekből igazán center csak Nunez, de én talán inkább Nkunkut próbálnám meg, nem tudom megmagyarázniELSiete írta:
| Players in Real Madrid’s radar to reinforce their attack: Lewandowski, Darwin Nuñez, Nkunku, Leao and Kane. @Manu_Sainz #rmalive
Csak Kanet ne
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
A gyereknek ha soha nem is lesz több marketingbevétele, még akkor is eurómilliárdos lesz, akár még 30 éves kora előtt. Szarik bele szerintem. Ami pedig a megítélését illeti, a Real Madrid szivatása (amit rajtunk kívül mindenki szívesen lát) pedig ellensúlyozhatja is a vérrel áztatott arab pénznek való bepucsítást. Az valamiért nem tré.oroszisti írta:Elvileg beneztem este… 71,6 volt most 71,2oroszisti írta: Csak kivancsisagbol, valaki nem tudja hogy lehet megtekinteni instan a kovetok szamanak alakulasat? Mintha paran kikovettek volna kylian baratunkat, tobbek kozott en is
De mintha tegnap meg 75 million lett volna
Na akkor Nkunkut ide Szoboszlaival egy pakkban
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
| Real Madrid’s management is really disgusted after the Mbappé fiasco, they wanted to present him on 13 June. @Santi_J_FM #rmalive
| Zidane will NOT join PSG. @JulienMaynard #rmalive
| Mbappé requested jersey #10 at Real Madrid and Luka Modrić agreed to give it up. @Santi_J_FM #rmalive
| Players in Real Madrid’s radar to reinforce their attack: Lewandowski, Darwin Nuñez, Nkunku, Leao and Kane. @Manu_Sainz #rmalive
Csak Kanet ne
| Zidane will NOT join PSG. @JulienMaynard #rmalive
| Mbappé requested jersey #10 at Real Madrid and Luka Modrić agreed to give it up. @Santi_J_FM #rmalive
Csak Kanet ne
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Bakker, ezek a szentimentális bullshitek nagyon komolyak. Lassan eljutnak páran oda, hogy ezt mind csak azért csinálta, hogy a Real Madridnak jót tegyen A gyerek arra használta a Real Madridot, hogy a lehető legtöbb pénzt kisajtolja hőn szeretett klubjabol. Már 2-szer. Rohadtul el kell engedni, 3 év múlva pont ugyan ezt a cigánykodást fogja csinálni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Első dolgom volt hajnalban nekem is kikövetnioroszisti írta:Elvileg beneztem este… 71,6 volt most 71,2oroszisti írta: Csak kivancsisagbol, valaki nem tudja hogy lehet megtekinteni instan a kovetok szamanak alakulasat? Mintha paran kikovettek volna kylian baratunkat, tobbek kozott en is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2022. május 22., vasárnap 12:00-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Elvileg beneztem este… 71,6 volt most 71,2oroszisti írta: Csak kivancsisagbol, valaki nem tudja hogy lehet megtekinteni instan a kovetok szamanak alakulasat? Mintha paran kikovettek volna kylian baratunkat, tobbek kozott en is
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sierra írta: Amúgy az is lehet, hogy a PSG történelmébe be akarja írni magát, és hát nem sok kell hozzá a gólok tekintetében. 29 gólra van Cavani, aki jelenleg a legtöbb gólt szerző játékos. Biztos, hogy a temérdek pénzen kívül ez is közrejátszott a hosszabbításban. És nem véletlenül csak 3 éves szerződést írtak. Szépen meglövi a góljait, a klub legeredményesebb játékosa lesz, talán egy BL is leesik neki, aztán valszeg továbbáll 2 év múlva, ha valaki hajlandó tejelni érte. Azért még mindig csak 23 éves a srác, klubfutball szinten bőven van ideje bizonyítani meg eredményeket tenni az asztalra.
Ha neki ez a motivacio hogy egy szaros bajnoksagban rugdossa a golokat egy olyan csapatban ami xy éve ugródeszka volt minden fiatalnak most pedig kb levezető a legnagyobb neveknek hát hajrá.
Ki a tökömet érdekli hogy ki rugta a legtöbb gólt a psg-ben?
Nalam itt baszta el. Fejben kevés ide. Nem ide valo.
Ezerszer leirtam előtte is. Haaland mentalitasa kellett volna...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Csak kivancsisagbol, valaki nem tudja hogy lehet megtekinteni instan a kovetok szamanak alakulasat? Mintha paran kikovettek volna kylian baratunkat, tobbek kozott en is
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
Jol emlekszem hogy Alaba-nal volt alairas januarban?KAG írta:Így van.hehetheoriginal írta: Madrid was Haaland’s first choice but they wanted to do Mbappe this summer and Haaland next summer - now have neither
Itt lett elbaszva, amint lehetőség nyílt barmelyikre, azonnal le kellett volna csapni ra, és nem mi versenyzunk a ket jatekosert, hanem ok versenyeznek egymassal, hogy ki jatsszon itt.
Egyik se fog itt játszani soha
Sokadik alkalommal írom és nyilván a vezetőségig sosem jut el, tehát kvázi fölösleges. De ezeket a gentleman fele, szóban kötött egyeszsegeket kurva gyorsan el kell felejteni.
Ha nincs aláírás, menni kell ahhoz akitől van. Ilyen egyszerű. Durrogtatjuk, hogy a realnal nincs nagyobb játékos. Ez így van. De ne csak azokkal csapjuk ki a brét, aki kerettag