Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Perez nem benezte, hanem egymás kezébe csaptak és ezt ő úgy is gondolta.
A másik oldalon meg penzehes kutyák voltak.
A másik oldalon meg penzehes kutyák voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
ELSiete írta: #Mbappe's requested purchases are: #Tchouameni, #Pogba and #Dembele.
As a coach the desire is #Zidane.
#Tchouameni is in demand: #RealMadrid, #Liverpool and #PSG. #Pogba is in advanced negotiations with #Juventus, let's see what PSG will do. #Dembele has already had a verbal agreement for some time, but others are also interested.
| Real Madrid pushing for Tchouaméni, concrete contacts in recent hours with Monaco. @Santi_J_FM #rmalive
Nem szabad hagyni, hogy Tucsimucsi leigazolását is meghiúsítsa Mbappé.
Ugyankkor kár, hogy Hakimi-vel nagy haverok, így nem túrja ki őt a csapatból.
pogbának elvileg 13-at ajánlott a psg és elutasította, inkább a juveba megy 7,5 nettóértELSiete írta: #Mbappe's requested purchases are: #Tchouameni, #Pogba and #Dembele.
#Tchouameni is in demand: #RealMadrid, #Liverpool and #PSG. #Pogba is in advanced negotiations with #Juventus, let's see what PSG will do. #Dembele has already had a verbal agreement for some time, but others are also interested.
| Real Madrid pushing for Tchouaméni, concrete contacts in recent hours with Monaco. @Santi_J_FM #rmalive
csuhamónit meg le kell tudni mihamarabb mert bappe őt is elveszi tőlünk
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Az a durva, hogy ilyen névsorral BL döntőben vagyunk. UnrealYazid írta:mit tudsz csinálni? támadó szekciót muszaj frissíteni így vagy úgy.Gascoigne írta: Uhh, tudom, hogy ez a realitas perpill, de azert durva, hogy a Haaland-mbappe kettos helyett most tizedrangu noname "tehetsegekkel" otletelunk.
jovic, mariano, asensio, isco, bale mind kuka remelem eltakarodnak. helyettük kellene valamifele színvonal .
mit tudsz csinálni? támadó szekciót muszaj frissíteni így vagy úgy.Gascoigne írta: Uhh, tudom, hogy ez a realitas perpill, de azert durva, hogy a Haaland-mbappe kettos helyett most tizedrangu noname "tehetsegekkel" otletelunk.
jovic, mariano, asensio, isco, bale mind kuka remelem eltakarodnak. helyettük kellene valamifele színvonal .
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Uhh, tudom, hogy ez a realitas perpill, de azert durva, hogy a Haaland-mbappe kettos helyett most tizedrangu noname "tehetsegekkel" otletelunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
#Mbappe's requested purchases are: #Tchouameni, #Pogba and #Dembele.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Azt nem tudom miből gondolod, hogy Nkunku gyors lenne.
A Lipcsében egy második vonalban játszó középső támadót játszik, így tud jól működni. Na már most ehhez itt Benzemát kell kirakni a csapatból.
Ő nem fog neked tudni szélsőt játszani, legalábbis úgy nem, hogy több legyen egy drágább Asensionál vagy Rodrygonál.
A Lipcsében egy második vonalban játszó középső támadót játszik, így tud jól működni. Na már most ehhez itt Benzemát kell kirakni a csapatból.
Ő nem fog neked tudni szélsőt játszani, legalábbis úgy nem, hogy több legyen egy drágább Asensionál vagy Rodrygonál.
22 éves és 12/10-et tud az Ajaxban? Erre itt van Rodrygo.ateeemadrid írta: Errol az Antony gyerekrol mindig brutal skilleket latok felrakva, azt mondjuk nemtudom focizni tud e. Brazil, hehenek kell tudnia.
Nkunku kell faszikáim senki más. Gyors, agilis, jól lát a pályán, jó a lövőkéje, tökéletes korban van, vkp előtt már mindent játszott, így mehetne jobbra, balra akár csatárba is. Karim, Vini, Nkunku, Rodrygo, LV, Mayoral (RdT) lehozná a támadó részleget, 2 év múlva meg jöhet a viking, vagy valami új tehetség előre Karim papa helyére.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Csak videókon láttam. Az alapján eléggé Vinis beütése van. Piszokgyors, remekül cselez, de a kaput annyira nem érzi. Nem lenne szerintem rossz. Egy jobb oldalon lévő Rodrygónál, Asensionál jobb lenne szerintem, de lehet találunk jobbat is.ateeemadrid írta: Errol az Antony gyerekrol mindig brutal skilleket latok felrakva, azt mondjuk nemtudom focizni tud e. Brazil, hehenek kell tudnia.
Közben a hírek szerint nem tétlenkedünk, felvettük a kapcsolatot a Monacoval.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ilyen 10 gólokat lo.ateeemadrid írta: Errol az Antony gyerekrol mindig brutal skilleket latok felrakva, azt mondjuk nemtudom focizni tud e. Brazil, hehenek kell tudnia.
Nem hiszem hogy rodry ne hozna uezeket a számokat a holland liga egyik legerosebb csapatában.
ZIDANE
- ateeemadrid
Errol az Antony gyerekrol mindig brutal skilleket latok felrakva, azt mondjuk nemtudom focizni tud e. Brazil, hehenek kell tudnia.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
RB Salzburg, Benfica, Porto, Ajax. Ezeknél a csapatoknál nincs valaki extra? Egyedül Henrique-t tudom a Benficából.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lehet hogy Vini meg Rodry jobbak mint Nkunku, de egyik sem Benzema helyettese. Illetve nekik sincs helyettesük. Hambi elvan a Sanitassal (cáfolják rám), Asensio lófütty. Lcas továbbra is 12. Játékos, plusz rendszeresen Carvajalt kell helyettesíteni. Ergo bőven elfer előre.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Remeljuk tuleli.sebydani írta:Első dolgom volt hajnalban nekem is kikövetnioroszisti írta:
Elvileg beneztem este… 71,6 volt most 71,2
Csunyan atbaszta a gyerek Perezt, nincs mit szepiteni. Csak remenykedni tudok, hogy nem Lewa lesz hozva szepitesnek, ha mar Haaland ellen az volt az elsoszamu erv, hogy egy poszt Benzemaval…van eleg matuzsalem mar a csapatban.
Nkunku a kp közepéről ment egyre előrébb. Én jobbnak ítélem Gnabry-nál, Lewat meg biztos nem hoznám.petiamadridista írta: Nézem ezt az Nkunkut.
24 éves. Ez az első szezonja ahol baszó számokat hoz.
Persze lehet későn érő fajta. Nem tudom.
De ennyi erővel a mi 2 brazilunk is lehet 2-3 éven belül baszó játékos akik 30 gólokat verdesnek szezononként.
Ha már 25 vagy attól idősebb figurát akarunk még mindig inkább hozbam olyan 40-50ért Gnabryt. Azért a stabil 20 gólt hozta a BMben az elmúlt években, még ha sokszor fos meccsei is voltak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sztem is megint óriásit hibázott a vezetőség egyébként. Akkora fasszal kellett volna menni, mint mentek cr vagy ramos esetében.
Mostansag sokat van amugy a fasz rossz vegen a presi sajnos.
Mostansag sokat van amugy a fasz rossz vegen a presi sajnos.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Pedig ezt csúnyán benézte Perez kár szépíteni. Ha nem lett volna alternatíva (Haaland) akkor érthető lenne hogy kockáztatott és kivárt. Amúgy már tavaly nyáron hoztuk volna csak a PSG nem engedte ergo már vele megvolt az egyesség de legalább a főbb pontokban biztosan. Aztán január 1-től újra egyezkedtek ami csak húzódott és húzódott pedig nem a 0rol indult az egész. Itt majd mindenki azt hitte alá írt már, közbe dehogy. Amikor Haaland sztory élesedett na akkor kellett volna mondani hogy vagy aláírász vagy viszlát. Utólag könnyű persze okosnakak lenni de ez fájdalmas tanuló pénz az tuti.wZoLee7 írta:ezt marha egyszerű leírni...megvalósítani meg sokkal nehezebb. Pérez nem hülye, még ha páran annak is állítjátok be. Ment egy tárgyalás és megbízott a srácban, azzal hogy sokáig semmit nem fogadott el azért eléggé adta magát, hogy nem érdekli a pénz és jönni akar, ebbe az egészbe valószínűleg a világon mindenki belefutott volna, én sajnálom a prezit, ez most biztos szarul esett neki és a vezetésnek is, egy Real Madrid nem elég már...Innentől valószínűleg nem finomkodunk majd másokkalThePilgrim írta: Én csak azt az amatőr ügyintézést nem értem, amit Perezék most követtek. Ha egy olyan klublegendának, mint Ramos, tudtak határidőt tűzni, akkor ennek a kis takonynak miért nem szabtak ultimátumot? Könyörgöm, január 1. óta szabadon aláírhatott volna. Érthetetlen számomra, hogy miért nem lett megmondva neki, hogy, ha mittudomén május 1-ig aláírsz akkor jössz, ha nem, akkor Casemiro eltöri a lábadat, aztán átugrik a Ronda Vikingért Dortmundba.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nézem ezt az Nkunkut.
De ennyi erővel a mi 2 brazilunk is lehet 2-3 éven belül baszó játékos akik 30 gólokat verdesnek szezononként.
Ha már 25 vagy attól idősebb figurát akarunk még mindig inkább hozbam olyan 40-50ért Gnabryt. Azért a stabil 20 gólt hozta a BMben az elmúlt években, még ha sokszor fos meccsei is voltak.
Másrészt a legutóbbi BL győzelemükben legalább olyan vastagon benne volt mint Lewa.
Ja és Asensio helyére jönne.
Nézem Neymar számait. Ahh teljesen leeresztett. Vége a sracnak. Úgy is néz ki mint vmi drogos b.zi.
Mbappé nagyon komoly játékban is, de azthiszem nekünk a fiatal srácolból kell komolyat építeni. Azér bármennyire röhejes volt Junior vagy szertelen Rodrygo, 21 éves odabasztak idén. Ez tény. A számaik, az eredmények ezt igazolják. Persze Mbappé mind2nél jobb, de ennyi idősen mondjuk Mané, Salah vagy a most nagyon sztárolt Nkunku hozzájuk képest sehol sem voltak.
Ez azért nem elenyésző szempont.
Én továbbra is lerabolnám a BM támadósoranak a felét.
A BM az elmúlt 5 évben megkefélt majdnem mindenkit, itt most a Villareal elleni blamát leszámitva, meg hogy nem volt szerencséjük 1 éve a PSG ellen ( Lewa nem is játszott akkor) azért a legkomolyabb csapat volt az EUban.
Én lerabolnám a támadóikat.
Aztán lesz ami lesz. Lewa- Gnabry pakk. Mögötte Alabaval. Eléggé érezni fogják egymást.
100 milkából kijön.
Másrészt a legutóbbi BL győzelemükben legalább olyan vastagon benne volt mint Lewa.
Ja és Asensio helyére jönne.
Nézem Neymar számait. Ahh teljesen leeresztett. Vége a sracnak. Úgy is néz ki mint vmi drogos b.zi.
Mbappé nagyon komoly játékban is, de azthiszem nekünk a fiatal srácolból kell komolyat építeni. Azér bármennyire röhejes volt Junior vagy szertelen Rodrygo, 21 éves odabasztak idén. Ez tény. A számaik, az eredmények ezt igazolják. Persze Mbappé mind2nél jobb, de ennyi idősen mondjuk Mané, Salah vagy a most nagyon sztárolt Nkunku hozzájuk képest sehol sem voltak.
Ez azért nem elenyésző szempont.
Én továbbra is lerabolnám a BM támadósoranak a felét.
A BM az elmúlt 5 évben megkefélt majdnem mindenkit, itt most a Villareal elleni blamát leszámitva, meg hogy nem volt szerencséjük 1 éve a PSG ellen ( Lewa nem is játszott akkor) azért a legkomolyabb csapat volt az EUban.
Én lerabolnám a támadóikat.
Aztán lesz ami lesz. Lewa- Gnabry pakk. Mögötte Alabaval. Eléggé érezni fogják egymást.
100 milkából kijön.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hirtelen, mikor megtudtam, hogy 300 millio eurot kap az alairasert cserebe, arra gondoltam, hogy ebbol kell fizetnie az eloszerzodes megszegeset, es akkor anyagilag megerte futni utana, de aztan jottek a hirek, hogy csak szoban egyeztunk meg vele. Kar erte, jol jott volna az ingyen penz