Kommentáld a híreket
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Re: Kommentáld a híreket
nem mindegy jelenleg? főleg ha tényleg bejön és Casemiro helyettese lesz 10+ évre
- flori
| The club who signs Tchouameni [believed to be Real Madrid] will pay around £67m (€80m).Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Soknak tűnik elsőre.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Tudom már kibeszéltétek itt a fórumon. De én mikor meglattam inkább ittam még egy vodkaszodat mert lagziztamsmck1337 írta: Kylian Mbappé: “I’ll be Real Madrid’s first supporter for UCL final in Paris, my house. I’d like to thank Real and Florentino Perez. I understand their disappointment”. #Mbappé
“I understand honour and privilege to be wanted by an institution such as Real Madrid”, he added.
Szóval bappikam, ha ezek igazak lennének akkor tuti nem hosszabbitassz. Bohóc és csak a pénzt választottad remélem soha nem nyernek egy Blt se.
Ja és soha ne jöjjön mostmár Madridba és ha jön ellenfélkent minden momentuma fütyülni fujolni kell.
Nagyon gáz sajnos ahova a világ megy...
Na de túl kell tenni magunkat ezen és ramenni tucsira, gnabryra, jamesre, és meg is vagyunk jövőre, azután ugye problémás benzi helye. Jövőre csereként kell mayoral/RDT, aztán bízzunk hogy nem sérül le benzi. Ja és annak viszont örülök hogy így rodrygo tud többet játszani. Ősszel is nagyon jó volt a serulesig most pedig szintén nagyon jó formába került. Én amúgy benne még mindig többet látok mint viniben ugyhogy remélem ő is hozza mostmar a 20+os szezonokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vagy még ma.kodo írta:Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A legjobb, hogy Mbappé elvileg kiadott valami képregényt a gyermekkoráról, amiben nyíltan elmondja, hogy hatalmas Real fan és ez az álma.
Persze lehet eltúlzom vagy full hülyeség, régen olvastam, szóval javítsatok ki ha nem így van.
Persze lehet eltúlzom vagy full hülyeség, régen olvastam, szóval javítsatok ki ha nem így van.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Klopp azért rettentő sokat forgatja a csapatot. Valamint a gyerek nem egy egydimenziós vkp. Fabinho Tucsi és Thiago simán el tud lenni egyszerre a pályán kezdőként, a brazillal leghátul.Donát írta: Dehát a Poolnak még telítettebb a középpályája, nálunk legalább nyugdíjazásra szorul lassan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tucsimacsi esetében is ugyanaz a helyzet, mint bárki másnál.
Ha megadja neki a Real Madrid a lehetőséget az ideigazolasra és nem él vele, ő dolga. Majd jön más.
De utána egyik se sírjon, hogy mindig is a Real Madrid volt az álma.
Ha megadja neki a Real Madrid a lehetőséget az ideigazolasra és nem él vele, ő dolga. Majd jön más.
De utána egyik se sírjon, hogy mindig is a Real Madrid volt az álma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
🗣 Eduardo Camavinga: "More money elsewhere? I have fulfilled my dream of playing for Real Madrid and that's more than enough for me".
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Mert ők tudják.flori írta:Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak.p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
Hát de mi ez öcsém?Hihetetlenek bazdki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak.p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Megsüvegelendő, hogy elutasította a PSG-t.
A Poolt én sem értem. Fab októberben lesz 29 és biztos nem állnak majd át 2 vkp-ra.
A Poolt én sem értem. Fab októberben lesz 29 és biztos nem állnak majd át 2 vkp-ra.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De ez is mi bazeg hogy nem mer jönni mert a ckm mellett nem játszana..kitől fél a 37 éves Modrictol? Legyen már tök ezekben a csírákban basszameg.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Róla nem mondták, hogy Madridban szeretne játszani? Vahy keverem valakivel?ELSiete írta: | Aurélien Tchouameni update:
• AS Monaco want €80M.
• Personal terms AGREED with BOTH #RealMadrid and #Liverpool
• Clubs negotiating with AS Monaco.
• Decision by end of the week.
• Mbappé wanted him at #PSG, but he turned down the offer.
@RMCsport #rmalive https://t.co/90dUMzEDfV
(komolyan kérdezem, nem a mbappé eseten cinikuskodok)
Dehát a Poolnak még telítettebb a középpályája, nálunk legalább nyugdíjazásra szorul lassan.Azt írják a VB miatt valószínűleg nem minket választ. A CKM mellett nem játszana annyit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. május 22., vasárnap 20:38-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
átveszed Padem helyét? az Ő topicja nem pörög, át is lehetne nevezniELSiete írta: | Aurélien Tchouameni update:
• AS Monaco want €80M.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Na takarodj, te szégyen.smck1337 írta: Kylian Mbappé: “I’ll be Real Madrid’s first supporter for UCL final in Paris, my house. I’d like to thank Real and Florentino Perez. I understand their disappointment”. #Mbappé
“I understand honour and privilege to be wanted by an institution such as Real Madrid”, he added.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
| Aurélien Tchouameni update:
• AS Monaco want €80M.
• AS Monaco want €80M.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Nincs mar CKM... Ez volt az utolsó idényük, mostmár staféta átadás van, CTV kellflori írta: Aurélien Tchouaméni has reached an agreement with both Real Madrid and Liverpool. The two clubs are now negotiating with Monaco. @RMCsport
Azt írják a VB miatt valószínűleg nem minket választ. A CKM mellett nem játszana annyit.