Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 8:11

sót önteni a sebbe :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2022. május 23., hétfő 1:07

Reálisan valami ilyesmi nyár jöhet:

Marcelo 1 évet és Asensio több évet hosszabít. Hazard nyilván marad. Rüdiger gyakorlatilag hivatalos. + Az eddigi hírek alapján Ospina, Fran, Tchouaméni és RDT/Moukoko érkezhet és Vinícius Tobias játszhat fel a Castillából.

Isco és Bale távozása ugye hivatalos. Odriozola, Vallejo, Ceballos és Mayoral az utóbbi hónapokban szerintem teljesített olyan szinten, hogy pénzt kapjunk értük. Mariano és Jovic kölcsönbe vagy végleg távozik. Lunin, Miguel, Blanco, Reinier (a legérthetetlenebb menedzselés valaha), Arribas, Kubo és Brahim kölcsönbe vagy visszavásárlási opcióval távozik.

Úgy gondolom, hogy pénzügyileg még beleférhet egy játékos leigazolása, de ahhoz még Asensio távozása is kellhet. Gnabry vagy Richarlison? Nem tudom, de játékban mindkettő előrelépést jelentene.

A lényeg, hogy Benzema és Vini tartsa meg az idei számait jövőre is és Rodrygo is hozza az elmúlt 10 meccsen mutatott formáját, akkor nem lehet nagy gond.
Hala Madrid y nada más 🤍

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 22., vasárnap 23:41

Gnabry helyett én inkább Havertz-et hoznám. Jobban illene nekem Vini, Benz mellé. Nekem ész kellene előre. Vagy Bernardo Silva.
Richarlison jöhet Benya cseréjének.
Meg Csumipumi és Rüdiger. Aztán majdnem meg is vagyunk.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 22:59

Kerlon írta:
tubatibi írta: Ha jön mehetünk is Münchenbe Gnabryért, róla van esetleg hírmorzsa?
Remélem agent Alaba intezi
Ismét csinálhatnák a főzős gólörömöt :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 22., vasárnap 22:46

Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Hat ezek a szavak sajnos már nagyon elvesztették a jelentőségüket kylian utan... Majd ha official

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 22., vasárnap 22:36

Seraf írta: nem mindegy jelenleg? főleg ha tényleg bejön és Casemiro helyettese lesz 10+ évre :D
Szerintem a CKM koporsojaban o az utolso szög.
tubatibi írta: Ha jön mehetünk is Münchenbe Gnabryért, róla van esetleg hírmorzsa?
Remélem agent Alaba intezi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 22., vasárnap 22:29

Ha jön mehetünk is Münchenbe Gnabryért, róla van esetleg hírmorzsa?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2022. május 22., vasárnap 22:22

nem mindegy jelenleg? főleg ha tényleg bejön és Casemiro helyettese lesz 10+ évre :D

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 22., vasárnap 22:20

Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
🚨| The club who signs Tchouameni [believed to be Real Madrid] will pay around £67m (€80m).

Soknak tűnik elsőre.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 22., vasárnap 21:57

smck1337 írta: Kylian Mbappé: “I’ll be Real Madrid’s first supporter for UCL final in Paris, my house. I’d like to thank Real and Florentino Perez. I understand their disappointment”. 🚨🇫🇷 #Mbappé

“I understand honour and privilege to be wanted by an institution such as Real Madrid”, he added.
Tudom már kibeszéltétek itt a fórumon. De én mikor meglattam inkább ittam még egy vodkaszodat mert lagziztam :lol:
Szóval bappikam, ha ezek igazak lennének akkor tuti nem hosszabbitassz.🤡 Bohóc és csak a pénzt választottad remélem soha nem nyernek egy Blt se.
Ja és soha ne jöjjön mostmár Madridba és ha jön ellenfélkent minden momentuma fütyülni fujolni kell.
Nagyon gáz sajnos ahova a világ megy...
Na de túl kell tenni magunkat ezen és ramenni tucsira, gnabryra, jamesre, és meg is vagyunk jövőre, azután ugye problémás benzi helye. Jövőre csereként kell mayoral/RDT, aztán bízzunk hogy nem sérül le benzi. Ja és annak viszont örülök hogy így rodrygo tud többet játszani. Ősszel is nagyon jó volt a serulesig most pedig szintén nagyon jó formába került. Én amúgy benne még mindig többet látok mint viniben ugyhogy remélem ő is hozza mostmar a 20+os szezonokat.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 22., vasárnap 21:57

kodo írta:
Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.
Vagy még ma. :)

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 22., vasárnap 21:43

Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 22., vasárnap 21:42

Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 21:42

A legjobb, hogy Mbappé elvileg kiadott valami képregényt a gyermekkoráról, amiben nyíltan elmondja, hogy hatalmas Real fan és ez az álma.

Persze lehet eltúlzom vagy full hülyeség, régen olvastam, szóval javítsatok ki ha nem így van.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. május 22., vasárnap 21:39

Donát írta: Dehát a Poolnak még telítettebb a középpályája, nálunk legalább nyugdíjazásra szorul lassan.
Klopp azért rettentő sokat forgatja a csapatot. Valamint a gyerek nem egy egydimenziós vkp. Fabinho Tucsi és Thiago simán el tud lenni egyszerre a pályán kezdőként, a brazillal leghátul.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 22., vasárnap 21:16

Tucsimacsi esetében is ugyanaz a helyzet, mint bárki másnál.
Ha megadja neki a Real Madrid a lehetőséget az ideigazolasra és nem él vele, ő dolga. Majd jön más.

De utána egyik se sírjon, hogy mindig is a Real Madrid volt az álma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. május 22., vasárnap 21:06

🚨🗣 Eduardo Camavinga: "More money elsewhere? I have fulfilled my dream of playing for Real Madrid and that's more than enough for me".

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 22., vasárnap 20:56

flori írta:
p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak. :lol:
Mert ők tudják. :lol:
Hát de mi ez öcsém?Hihetetlenek bazdki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 22., vasárnap 20:52

p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 22., vasárnap 20:46

Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: