Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
thereisonly1ronaldo
-
Reálisan valami ilyesmi nyár jöhet:
Marcelo 1 évet és Asensio több évet hosszabít. Hazard nyilván marad. Rüdiger gyakorlatilag hivatalos. + Az eddigi hírek alapján Ospina, Fran, Tchouaméni és RDT/Moukoko érkezhet és Vinícius Tobias játszhat fel a Castillából.
Isco és Bale távozása ugye hivatalos. Odriozola, Vallejo, Ceballos és Mayoral az utóbbi hónapokban szerintem teljesített olyan szinten, hogy pénzt kapjunk értük. Mariano és Jovic kölcsönbe vagy végleg távozik. Lunin, Miguel, Blanco, Reinier (a legérthetetlenebb menedzselés valaha), Arribas, Kubo és Brahim kölcsönbe vagy visszavásárlási opcióval távozik.
Úgy gondolom, hogy pénzügyileg még beleférhet egy játékos leigazolása, de ahhoz még Asensio távozása is kellhet. Gnabry vagy Richarlison? Nem tudom, de játékban mindkettő előrelépést jelentene.
A lényeg, hogy Benzema és Vini tartsa meg az idei számait jövőre is és Rodrygo is hozza az elmúlt 10 meccsen mutatott formáját, akkor nem lehet nagy gond.
Marcelo 1 évet és Asensio több évet hosszabít. Hazard nyilván marad. Rüdiger gyakorlatilag hivatalos. + Az eddigi hírek alapján Ospina, Fran, Tchouaméni és RDT/Moukoko érkezhet és Vinícius Tobias játszhat fel a Castillából.
Isco és Bale távozása ugye hivatalos. Odriozola, Vallejo, Ceballos és Mayoral az utóbbi hónapokban szerintem teljesített olyan szinten, hogy pénzt kapjunk értük. Mariano és Jovic kölcsönbe vagy végleg távozik. Lunin, Miguel, Blanco, Reinier (a legérthetetlenebb menedzselés valaha), Arribas, Kubo és Brahim kölcsönbe vagy visszavásárlási opcióval távozik.
Úgy gondolom, hogy pénzügyileg még beleférhet egy játékos leigazolása, de ahhoz még Asensio távozása is kellhet. Gnabry vagy Richarlison? Nem tudom, de játékban mindkettő előrelépést jelentene.
A lényeg, hogy Benzema és Vini tartsa meg az idei számait jövőre is és Rodrygo is hozza az elmúlt 10 meccsen mutatott formáját, akkor nem lehet nagy gond.
Hala Madrid y nada más
Gnabry helyett én inkább Havertz-et hoznám. Jobban illene nekem Vini, Benz mellé. Nekem ész kellene előre. Vagy Bernardo Silva.
Richarlison jöhet Benya cseréjének.
Meg Csumipumi és Rüdiger. Aztán majdnem meg is vagyunk.
Richarlison jöhet Benya cseréjének.
Meg Csumipumi és Rüdiger. Aztán majdnem meg is vagyunk.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ismét csinálhatnák a főzős gólörömötKerlon írta:Remélem agent Alaba intezitubatibi írta: Ha jön mehetünk is Münchenbe Gnabryért, róla van esetleg hírmorzsa?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Hat ezek a szavak sajnos már nagyon elvesztették a jelentőségüket kylian utan... Majd ha officialRealista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Szerintem a CKM koporsojaban o az utolso szög.Seraf írta: nem mindegy jelenleg? főleg ha tényleg bejön és Casemiro helyettese lesz 10+ évre
Remélem agent Alaba intezitubatibi írta: Ha jön mehetünk is Münchenbe Gnabryért, róla van esetleg hírmorzsa?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ha jön mehetünk is Münchenbe Gnabryért, róla van esetleg hírmorzsa?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
nem mindegy jelenleg? főleg ha tényleg bejön és Casemiro helyettese lesz 10+ évre
- flori
| The club who signs Tchouameni [believed to be Real Madrid] will pay around £67m (€80m).Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Soknak tűnik elsőre.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Tudom már kibeszéltétek itt a fórumon. De én mikor meglattam inkább ittam még egy vodkaszodat mert lagziztamsmck1337 írta: Kylian Mbappé: “I’ll be Real Madrid’s first supporter for UCL final in Paris, my house. I’d like to thank Real and Florentino Perez. I understand their disappointment”. #Mbappé
“I understand honour and privilege to be wanted by an institution such as Real Madrid”, he added.
Szóval bappikam, ha ezek igazak lennének akkor tuti nem hosszabbitassz. Bohóc és csak a pénzt választottad remélem soha nem nyernek egy Blt se.
Ja és soha ne jöjjön mostmár Madridba és ha jön ellenfélkent minden momentuma fütyülni fujolni kell.
Nagyon gáz sajnos ahova a világ megy...
Na de túl kell tenni magunkat ezen és ramenni tucsira, gnabryra, jamesre, és meg is vagyunk jövőre, azután ugye problémás benzi helye. Jövőre csereként kell mayoral/RDT, aztán bízzunk hogy nem sérül le benzi. Ja és annak viszont örülök hogy így rodrygo tud többet játszani. Ősszel is nagyon jó volt a serulesig most pedig szintén nagyon jó formába került. Én amúgy benne még mindig többet látok mint viniben ugyhogy remélem ő is hozza mostmar a 20+os szezonokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Vagy még ma.kodo írta:Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Lehetne hivatalos a BL döntő előtt.Realista24 írta: Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Paul Gorst reporting that Tchouameni’s agent has told Liverpool that his client is joining Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A legjobb, hogy Mbappé elvileg kiadott valami képregényt a gyermekkoráról, amiben nyíltan elmondja, hogy hatalmas Real fan és ez az álma.
Persze lehet eltúlzom vagy full hülyeség, régen olvastam, szóval javítsatok ki ha nem így van.
Persze lehet eltúlzom vagy full hülyeség, régen olvastam, szóval javítsatok ki ha nem így van.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Klopp azért rettentő sokat forgatja a csapatot. Valamint a gyerek nem egy egydimenziós vkp. Fabinho Tucsi és Thiago simán el tud lenni egyszerre a pályán kezdőként, a brazillal leghátul.Donát írta: Dehát a Poolnak még telítettebb a középpályája, nálunk legalább nyugdíjazásra szorul lassan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tucsimacsi esetében is ugyanaz a helyzet, mint bárki másnál.
Ha megadja neki a Real Madrid a lehetőséget az ideigazolasra és nem él vele, ő dolga. Majd jön más.
De utána egyik se sírjon, hogy mindig is a Real Madrid volt az álma.
Ha megadja neki a Real Madrid a lehetőséget az ideigazolasra és nem él vele, ő dolga. Majd jön más.
De utána egyik se sírjon, hogy mindig is a Real Madrid volt az álma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
🗣 Eduardo Camavinga: "More money elsewhere? I have fulfilled my dream of playing for Real Madrid and that's more than enough for me".
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Mert ők tudják.flori írta:Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak.p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
Hát de mi ez öcsém?Hihetetlenek bazdki.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
Valami spanyol firkász írta, hogy ez lehet a hátrány nálunk. Mondjuk az utóbbi hónapokból kiindulva, igazából tök mindegy mit írnak.p.csabi1 írta: Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Én ilyet sehol nem olvastam hogy a Vb miatt meg a CKM miatt nem jön ide.Állítólag megvan a megállapodás vele nekünk is és a Liverpoolnak is.Most a Monacoval tárgyal mind a két csapat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,