Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ha van vezetőség amelyik semmi pénzért nem adná khedirát akkor az tudjuk melyik... khedira sajnos évekig sok még itt bosszantani sok embert.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
lecsapni?? majd megtudják. nem tudom mi tetszett meg nekik benne.. az amikor pofán törülte a labda múlt meccsen, miközben próbálta megszelidíteni? mindenesetre sajnos csak mi, magyar szurkolók akarjuk eladni őt... hüjevak ancelotti nemtom mit eszik rajta ...tud egyeneset lőni, aztán csá. (de csak azt tud) (mert azt megértem, h a német válogatottban tényleg nincs arra a posztra igazán megbízható játékos, Lőw is csak kényszerből rakja be..)A Daily Mirror szerint a Manchester United lecsapni készül Khedirára. Az angol klub a forrás szerint a januári átigazolási szezonban 35 millió fontot fizetne a német válogatott középpályásért.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
SEGÍTEK BEPAKOLNI! Sőt, még akár a reptérre is kiviszem Samit, ha nem akar a taxiért fizetni.A Daily Mirror szerint a Manchester United lecsapni készül Khedirára. Az angol klub a forrás szerint a januári átigazolási szezonban 35 millió fontot fizetne a német válogatott középpályásért.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ebben bizony van igazság. Nagyon sok sport tv-s kommentátor beszél hülyeségeket a meccseken. A legutóbbi Barca - Espanyol meccsen is a kommentátor miatt léptem tovább, mert annyira felszabta az agyam. De visszatérve, azért Faragó Richárd nem olyan rossz szpíker, tud ökörségeket mondani, de ennél a sport televíziónál az egyik legkiemelkedőbb... ettől függetlenül a Digisek tényleg százszorta de jobbak.Toky írta:De azt nem mondta, hogy csak a hölgyek miatt mutogatta CR a combját. Sok hülyeséget tudnak mondani a médiában, de azért szavakat ne adjunk már a szájukba.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Még jó, hogy ilyet nem mondott.Realfan1 írta:na azon én is csak lestem.. egy kommentátor, hogy mondhat olyat egy szabálytalanság után ?kiserik írta: CR letalpalt combját a nőknek mutogatja
És mielőtt én lennék a süket: Igen, a nők figyelmébe ajánlotta, hogy tessék, most lehet nézni (nem tudom ezzel mi a baj). Azt is mondta, hogy eltalálta a Juve játékosa, amikor az felugrott. De azt nem mondta, hogy csak a hölgyek miatt mutogatta CR a combját. Sok hülyeséget tudnak mondani a médiában, de azért szavakat ne adjunk már a szájukba.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
na azon én is csak lestem.. egy kommentátor, hogy mondhat olyat egy szabálytalanság után ?kiserik írta: CR letalpalt combját a nőknek mutogatja
Szívesebben hallgatnám már inkább Crazy Jenő kommentálását, mint a Sport1-esekét.. pedig az is idegtépő tud lenni
A Digi-n vannak kb a legkorrektebb speakerek szerintem Mo-n.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Elmondom. Azért, mert a speaker elmondta vagy 5-ször, hogy mekkora hiper-szuper Casillas és hogy ezt a kapust padoztatja a Real Madrid. Ugyanezért szar eredmény az idegenbeli 2-2, nem a Real volt a jobb, hanem a Juve hozta fel az ellenfelet, a Real passzolgatós labdajáratása unalmas játék, minden gólunk kontra, CR letalpalt combját a nőknek mutogatja, stb, stb. A nép meg ökör módjára kajálja és utána okádja ki magából, hogy még több ökröt etessen ezzela rohadt táppal.Realfan1 írta: De az számomra felfoghatatlan, hogy egy ilyen meccs után miért Lopez a téma ? Az nem tudhatjuk, hogy mi lett volna az eredmény, ha ő áll a kapuba, ezen kár idegeskedni..
Ajánlom mindenkinek, hogy a következő meccset hang nélkül, vagy nem ismert nyelven nézze és el fog csodálkozni másnap.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Hadd idézzem az egyik faces kommentet:
Kb. ezt gondolom én is.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de tök szép lenne minden csapat meze ha nem lenne rajta mondjuk az, hogy "b-win"
Az üzleti világ szépen lassan ide is beteszi a rothadó valagát. Amerikában ez már teljesen így van. Gondoljatok csak pár NFL csapat stadionjára: Gilette Stadion(Patriots), FedexField(Redskins), MetLife stadium(Giants,Jets)
AT&T stadium (Cowboys), Bank of America Stadium (Panthers) és még lehetne sorolni.
Azt nem értem, hogy az amerikaiak, hogy csinálják azt, hogy a csapatok mezei még nem olyanok mint az aranyoldalak. Bár mondjuk ez azért lehet, mert a labdarúgásban nincsen idő reklámszünetekre, így más módokat kell keresni a hirdetésre. Bár én inkább azt preferálnám, ha a csapatok meze makulátlan maradna. A stadion nekem mind1....
Bár elismerem tényleg furcsán hangzana Santiago Bernabeu helyett Microsoft Arena...
Ettől kiráz a hideg...
Kb. ezt gondolom én is.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de tök szép lenne minden csapat meze ha nem lenne rajta mondjuk az, hogy "b-win"
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
jó ezeket a facebookos kommenteket olvasni Sporthíradó és társain..
Mindenhol Lopezt szidják MÉG A MADRIDOSOK IS! Azt azért nem említik meg, hogy azért Casillas attól függetlenül , hogy remekül védett még voltak hibái.. A 2. gólnál meg szerintem ő is nagyot hibázott, arra a labdára kikellett volna jönnie...
De az számomra felfoghatatlan, hogy egy ilyen meccs után miért Lopez a téma ? Az nem tudhatjuk, hogy mi lett volna az eredmény, ha ő áll a kapuba, ezen kár idegeskedni..
Mindenhol Lopezt szidják MÉG A MADRIDOSOK IS! Azt azért nem említik meg, hogy azért Casillas attól függetlenül , hogy remekül védett még voltak hibái.. A 2. gólnál meg szerintem ő is nagyot hibázott, arra a labdára kikellett volna jönnie...
De az számomra felfoghatatlan, hogy egy ilyen meccs után miért Lopez a téma ? Az nem tudhatjuk, hogy mi lett volna az eredmény, ha ő áll a kapuba, ezen kár idegeskedni..
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Informatikus létemre én mindig is Microsoft terméket használtam, sosem voltam Pingvin párti. De nekem is furcsa lenne az átkeresztelés. Persze megértem, hogy szükséges a céljaink megvalósítása (stadion felújítás) és gazdasági stabilitásunk megőrzése miatt (tv-s jogdíjak várható csökkenése), és ezért le is nyelném (nem mintha ez Pérezt különösebben izgatná ), de jobban örülnék, ha valami más módon sikerülne előteremteni a pénzt. De ha máshogy nem megy, akkor szerintem még mindig inkább a "kékhalál" csapat legyünk, minthogy "Fly Emirates Bernabéu" legyen a stadion neve.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Én támogatom ezt. Egyrészt jön a pénz, másrészt, mindegy mi a neve a stadionnak, és igazából csak részleges névváltoztatás. Úgy is úgy fogják emlegetni, hogy a "Bernabeu" nem úgy, hogy a Microsoft...
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Egy-egy otthoni vereség után mennyi kék halál, meg lefagyott a windows maszlagot fogunk kapni
Lehet tudni hogy kb mennyit érne ez a megállapodás a Microsoft-al?
Bayern meg Arsenal mennyit kapott a szponzoroktól?
Bayern meg Arsenal mennyit kapott a szponzoroktól?
szerintem ma is befújnak egy tizit ellenünk vagy alonso vagy ramos összehozza. remek kezdő.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kicsit kritikusabb leszek mint te. Szerintem a Sevilla ellen is borult. Más kérdés, hogy felálltunk utána. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez már így egy több mérkőzéses "összeomlás". Remélem gyorsan kigyógyulunk ebből a "betegségből".de remélem nem borul a rendszer mint a Rayo ellen
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem annyira biztos, hogy ez annyira rossz felállás a mai meccsre. Carvajal nem tudja megfogni Pogbát ezt láthattuk, de szerintem Asamoah vagy ki az a nigro a baloson, azt sem tudná fogni... Modric hátha igy kicsit szabadabban játszik és tud osztogatni. A támadósor viszont kicsit sem lepett meg... Ez biztos vagyok benne, hogy kivételes alkalom lesz, és a védelem stabilitásának érdekében... Mind1 2 óra múlva okosabbak leszünk... Ami tuti, hogy 2. félidőben lesz egy Xabi-Illarra csere, meg ott van Jesé is aki nagy valószinűséggel játszani is fog. A másik pedig tippem szerint Isco lesz, de remélem nem borul a rendszer mint a Rayo ellen
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
én amúgy sem voltam nagy kedvelője az olasznak! a kinevezése előtt sem, de ha már jött, gondoltam mindenkinek jár az esély és kezdhet tiszta lappal..de ezek a dolgok nagyon nagyon piszkítják azt a lapot.Galacticos írta:ha ramost visszateszi jobbhátvédbe, hosszabb távra.
akkor nálam elérte a lehető legnagyobb feketepontot.
te jó isten mekkora fail.
és nem veszi észre hogy a ramos-varane páros a legjobb? akkor mikor nincs pepe?
miért mindig ramost rakja máshová?
tavaly is ugyanez volt a védelem dortmundban ahol kaptunk egy négyest.
alonso-khedira te jó isten.. lassabb párost ha akarnánk se tudnánk összehozni. biztos felveszik majd a versenyt vidallal meg pogbával.
Alonso-Khedira. sokakkal ellentétben és kedvelem Khedirát, de akkor is félek ettől a duótól. Modric rengeteg fog futni vagy Khedira lesz 3 emberke közül közelebb a juve kapujához és irányítani fog
Szerintem még sem ez az a dolog amitől félnünk kellene, hanem az angol úriember, aki a mérkőzést fújni fogja. 90%-ban biztos vagyok benne, hogy nem fogja jól vezetni a meccset, de 30%, hogy nekünk fújja el és 70%, hogy a Juve javára! Remélem ez csak egy rossz előérzet és az angol jól fogja lehozni a meccset!
[FIFA WORLD]
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hát érdekes. tét sok nincs, biztos vagyok benne, hogy 1, de inkább 2 gólt szerzünk. Illarra játszhatna, iscot most nem hiányolom. de ramos mint jhv, na az bűn.
Nem illik.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ramos jhv. , Alonso meg kevés játékperccel a kezdőben. Nem vagyok ellene a dolognak, a hétvégén látottak alapján, illetve, hogy Xabi a kedvencem, de azért ez most megint erősen kockázatos felállás. Nehogy az legyen mint az első félidőben a Barca ellen, bár azért legalább itt mindenki a posztján játszik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Én Alonso, Khedira kp miatt jobban aggódom, mint Ramos miatt.