Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

p.csabi1

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 23., hétfő 23:50

hehetheoriginal írta: Az a mi emberi tartasunkat vagy annak a hianyat mutatna, ha 3 ev mulva, az akkor mar 26 eves bappet elhoznank.
En egy szora se meltatnam, az biztos.
Ha a vilag legjobb noje a csajod, de megcsal es atbasz, megalaz es tiszteletlen, akkor miutan kiszorakozta magat, visszaengeded?

Pontosan.Nincs tudatában annak hogy mit csinált.Ilyen hülyeségeket összehordani mint amit itt nyilatkozhat.
Vicces. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 23., hétfő 22:59

Donát írta: Most lehet, hogy annyi dislike-ot kapok, mint Remy-rekord, de...

Minden csoda 3 napig tart. Most gyűlöljük, mert a lelkünkbe törölte a sáros csizmáját, aztán még oda is hugyozott, most még nagyon élénken él bennünk ez az érzés, de idővel enyhülni fog, talán még el is múlik. Ismerem az embereket, a szurkolókat, a tömeget. Ismerem magamat. Simán lehet, hogy 2 vagy 3 év múlva ismét úgy állnak a csillagok (mert mondjuk nem tűnik fel új csatártehetség, Haalandnak meg nem bírja majd a szervezete), higy csak egy mbappényira leszünk attól, hogy összeálljon egy bivalyerős, mindenre is esélyes korosztályos csapat. Ha úgy tűnik majd, hogy csak ő hiányzik a címekhez, és lenne lehetőség leigazolni. Na ott kell erősnek lenni. Akkor kell újra felszínre hozni ezt a haragot, dühöt. Egyszerű lény a szurkoló, én is egyszerű vagyok. A harag elszállhat, nyerni meg mindig akarunk. Na ott lenne érdekes, hogy bökné e még a tüske a körömágyunkat. Nem vagyok benne teljesen biztos.

Ha lesz ilyen szituáció, akkor ott majd eldől, hogy a foci inkább üzlet, vagy jobban szenvedély. Én már nem tudom biztosan. Keresem a hitem, mint az egykori vallásos ember.

(De persze arra van nagyobb esély, hogy nem így alakul az élet, és menteülünk ezen teher alól.)
Én is hasonlóan érzem. Mondjuk itt tényleg a legnagyobb gáz, hogy eddig lett húzva ez az egész, meg hogy segget csinált a szájából. Sajnos tényleg kivártak, hogy mit tud még ajánlani a PSG, de ezekre szerintem senki nem számított. Elképesztően irreális, ami az orra alá lett dugva, szerintem erre még Bappéék se számítottak. Csettintettek egyet, hogy ez igen, kiskirály lehetek itt mama, asszem maradok. Patkány húzás volt, meg a magyarázkodás is, de én sem tartom kizártnak, hogy egyszer még itt fog kikötni.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 23., hétfő 22:43

[Loic Tanzi RMC] Kylian Mbappé will not hold 100% of his image rights at PSG, because the club, still "young" in its history, must also take advantage of its image to develop. On the other hand, Real Madrid offered to give him 100%.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. május 23., hétfő 22:38

hehetheoriginal írta: Az a mi emberi tartasunkat vagy annak a hianyat mutatna, ha 3 ev mulva, az akkor mar 26 eves bappet elhoznank.
Ha a vilag legjobb noje a csajod, de megcsal es atbasz, megalaz es tiszteletlen, akkor miutan kiszorakozta magat, visszaengeded?
Ha Ratajkowski, Sara Sampaio, Elsa Hosk, Palvin Barbi, Margot Robbie (most csak hasamra ütöttem:D), kvintettből kellene választani, lehet. :mrgreen:

De amúgy nehéz ügy, ezt nem láttam jönni, való igaz, ez a hajó elment, és nem nektek, hanem MBappénnak.
Ezt az utat választotta, Ti meg bl-eket nyertek, szerintem egyértelmű ki járt rosszabbul, ha a sikerességet nézzük.

Ha a pénz szemszögéből, akkor hatalmasat nyert.
Mert hogy Perez annál józanabb, hogy ilyen összegeket megadjon, abban biztos vagyok.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 23., hétfő 22:29

Ezeket a szavakat olvasva, szerintem ő tényleg nem lát semmi problémát ebben a mostani szituációban. Imádja Párizst, óriási lóvét kap, ha lejár a szerződése, akkor is 26 és övé a világ. Ha akar még mindig mehet "álmai" klubjába, hiszen ő nem ígért semmit, csak hosszabbított.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 23., hétfő 22:18

🚨🎙| Kylian Mbappé: "I haven't spoken to Benzema yet. When we meet with the French NT, we'll talk calmly about it." #rmalive

Nincs mit megbeszélni.

🚨| Kylian Mbappé will explain his shocking decision to Real Madrid fans in an interview with @MarioCortegana and @polomarca that will be published tonight. #rmalive

Majd jön a szokásos," Én nagyon tisztelem a Realt, a presit, a szurkolókat. Ez álmaim klubja. Remélem mindenki megérti a döntésemet. :cens:

🚨| If Tchouaméni’s arrives, Ceballos will be sold. @marca #rmalive

Érthető.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 23., hétfő 22:15

kiserik írta:
Kerlon írta:
Ez meg pont olyan túlzás, minthogy szerinted Hazard egész karrierjét arra építette fel, hogy majd itt jó pénzért levezet. :D
Ad1: hiába hiszed, hogy Te mindent tudsz, elárulom, hogy nem, ahogy én sem, csak míg te tényként közlöd a véleményed, addig én véleményként
Ad2: ilyen marhaságot se írtam Hazardról soha
ad1, megint frusztralt vagy ugy fest
ad2, az ad1ed az kicsit visszaut, nem gondolod? :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 23., hétfő 22:13

Kerlon írta:
kiserik írta:
Ez szerintem kicsit naiv vélemény. Egyszerűen arra használtak minket, hogy minél több pénzt kicsikarjanak az arabokból ismét. Nekünk előadták, hogy nem tárgyalnak a PSG-vel, mert jönni szeretne, nekik meg nyomták, hogy még nem döntötték el. A megállapodás szerintem is megvolt velünk, de én úgy gondolom csak húzták az időt az aláírással ilyen olyan indokokkal (BL, szezon vége, nagy bejelentés, kamerák előtti aláírás, stb). Valószínűleg szerencsétlen hülyegyerekkel meg elhitették (anyuka drága), hogy van ő akkora sztár, hogy majd 2-3 év múlva is kapkodni fog utána a Real Madrid.
Ez meg pont olyan túlzás, minthogy szerinted Hazard egész karrierjét arra építette fel, hogy majd itt jó pénzért levezet. :D
Ad1: hiába hiszed, hogy Te mindent tudsz, elárulom, hogy nem, ahogy én sem, csak míg te tényként közlöd a véleményed, addig én véleményként
Ad2: ilyen marhaságot se írtam Hazardról soha
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 23., hétfő 22:04

When Florentino Pérez did sign Figo in 2000 , then he did include a penalty of 30 million euros in the soccer player's pre - contract in case he renounced the transfer . Now with Mbappé it has been different . There was nothing signed . @marca

Régebben biztosra ment Perez, továbbra sem értem, hogy ezt miért vállalta így be. :/

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 23., hétfő 21:52

Megint akkora hülyeségeket mond. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Mintha az anyja fejéhez tartanák a fegyvert és közben nyilatkozna.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 23., hétfő 21:44

halamadrid írta: 🚨🎙| Kylian Mbappe: “Real Madrid dream over? Never over, never over... You never know what can happen in the future.” @BBCSport

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De, mi már tudjuk.
Vissza mennyé!! K@rva anyádat
ZIDANE

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. május 23., hétfő 21:43

halamadrid írta: 🚨🎙| Kylian Mbappe: “Real Madrid dream over? Never over, never over... You never know what can happen in the future.” @BBCSport

De, mi már tudjuk.
Szánalmas a teknőc. A pénzt választotta. Menjen ezek után ahova akar.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 23., hétfő 21:39

🚨🎙| Kylian Mbappe: “Real Madrid dream over? Never over, never over... You never know what can happen in the future.” @BBCSport

De, mi már tudjuk.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 23., hétfő 21:38

Vicces, ahogy MBappe probal megagyazni egy esetleges Realba igazolasnak par ev mulva. Remelem pont akkor jon majd a viking helyette.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. május 23., hétfő 20:52

ez a bappé gyerek még letol ott 3évet teljes elkurvulás lesz, francia ligaban mar csak stagnalni fog, plusz neymart még copkodhatja meg festegethetik a hajukat közösen. kőkemeny üzlet megy a familijaval karöltve, aki ilyet eljátszik itt is eljatszaná.
nem kell.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 23., hétfő 20:37

. @Plettigoal says from what he's hearing, he believes Serge Gnabry will not extend his contract at FC Bayern. The only question remaining is whether he'll be sold this summer or leave on a free next year [@SkySportNews]

AS Monaco’s sporting director Paul Mitchell: “Who I'd rather sell Tchouaméni to between Madrid and Liverpool? I don't have a preference. The offers need to be VERY aggressive.” @RMCsport
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 23., hétfő 20:37

Csajos hasonlattal akartam jönni, de nem ezzel.

Kanos vagy. Kúrnál már egy jót egy igazán jó nővel. Kinézel egyet magadnak,.látod, hogy bejössz neki. Elkezdődik a fűzögetés, aztan hopp észreveszed, hogy mire célbaérnél már lelépett egy másik kandúrral.
Cumi. De ez előfordul. Van ilyen
Pár hónap vagy 1-2 év múlva újratalalkoztok. Gondolod megpróbálod megint, úgyis ismét, vagy még mindig szingli vagy.
Megy a fűzögetés.. aztán hopp. Megint mire odaérnél akkor ismét lelép a kandúrjával.
Na ekkor úgy vagy vele,.hogy hát a faszom. 1 még elment, de ez már a második, never ever.
3 év múlva megint szembejön. Mindig is gecire bejött. Ismét szingli, de te már nem. Neked van egy jó és boldog párkapcsolatod, lehet nem annyira jó nő, lehet még jobb is, de egy biztos te most rendbe vagy, nem égeted magad again.

VAGY
éppen újra looser vagy, kurvára nem adja a gép, ismét szembejön a top nő, neked nincs senkid, és akkor derül ki, mennyire vagy fasza gyerek a harmadik punciszagra végre nemet tudsz mondani úgy, hogy nem vagy kapcsolatban, rég is kúrtál már, vagy nem tudsz nemet mondani.
Ha nem tudsz nemet mondani, akkor kockáztatod, hogy ismét otthagynak épp amikor áll már a cerka. És megint csicska lettél.
Akkor vállalod a csicskaságot, ha annak is erzed magad.

Ez ilyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2022. május 23., hétfő 20:39-kor.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 23., hétfő 20:34

január 2.-án alá kellett volna írni Mbappéval, ha tényleg itt szeretett volna lenni,
aláírta volna a szerződést
max nem hozták volna nyilvánosságra, csak a szezon végén
húzta az időt, mint Ramos...

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. május 23., hétfő 20:26

Azért Mbappe soha nem volt a tiétek...
Nem egész jó a hasonlat.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 20:22

Az a mi emberi tartasunkat vagy annak a hianyat mutatna, ha 3 ev mulva, az akkor mar 26 eves bappet elhoznank.
thereisonly1ronaldo

Vissza: